2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebegim ikiniyor sık sık, kabiz da degil. gazdan sanirim. dr'a sorduk, kendim icin rezene - kimyon kullanayim mi diye ama o Anne gazinin bebege etkisi yok dedi. bebek icin metsil damla verdi ve emdiktrn sonra yarım saat dahi olsa gazini cikartmaya ugras dedi. asagidan pirtlatmasi gazinin iyi cikmadiginin gostergesiymis.

Ben buzluktaki surların 6 ay ömrü var diye biliyorum. Dışarı çıktıkca onları kullaniyorum. Sen öyle deyince kafam karıştı. Biraz araştırayım bakalım.

Ben de 6 ay diye attım baya buzluğa. 1 aysa ziyan olacaklar. Peki alt kısımda ne kadar kızlar? 3 gun yazan da gördüm 24 saat yazan da. Bir de soğuk sütü ısıttıktan sonra bebek bitiremezse yeniden ısıtılıp içirilir mi?

Aynen öyle canım sezeryan beklerken bile aklımda hep evdeki oğlum var ya bana birşey olursa diye düşünüyorum çok gerildim
Bende öyle valla.geceleri uyku tutmuyor.taaaa nerelere gidiyor İnsan.üvey anne bilmem ne saçma sapan düşünceler.sağ Salim kuzularımızı alaydık kucağımıza rahatlayacaktık

Doğum yapan arkadaşlar normal doğum için soruyorum doğum yapacağınız gün hissettiğiniz doğumu anlayacağımız ipuçlarınız var mı bize işaret olacak birşey valla zaman geçmiyor

Vatanseverr iyi ki doğmuşsun taze anne
çok teşekkür ederim canım
Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla ailenle nice mutlu senelere. .
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin size canım benimde bugün doğum günüm hayatımızın en güzel en özel hediyesi kızlarımız yılın hediyesi bize
çok teşekkür ederim canım seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo
canım aynı sıkıntıyla doktora gittim bebeğime aç dedi emziriyorsan mama takviyesi mama veriyorsan dozunu biraz arttır rahatlıyor..
Dogumgünün kutlu olsun canım

Dün takvimim silindi ama kızım hala gelmiyorrr

Ben buzluktaki surların 6 ay ömrü var diye biliyorum. Dışarı çıktıkca onları kullaniyorum. Sen öyle deyince kafam karıştı. Biraz araştırayım bakalım.
Derin dondurucuda 6 aymis diye okudum. Benimki buzdolabinin ust tarafindaki buzlukta orda omru 1 aymis. Benim kiz ne zaman biberondan sut icse kusuyor. Acaba sicakliginimi ayarlayamiyorum neden boyle oluyor anlamadim. Bigun yine ne ictiyse kustu. Memeye tutturdum

Süt bozulunca kusarlar genelde onu yani benimki öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…