Güzel haberlerini bekliyoruz cnm, Allah yardimcin olsun ❤Allah razı olsun kızlar hepiniz hakkınızı helal edin öğlende alacaklar sanırım şimdi serum takıldı bekliyorum
Ah bilmem mi cnm, herşeyi kontrol altında tutma, hepsine yetme cabası.Ay kızlar arkada seni bekleyen sana muhtaç kuzular olunca insan daha bi stres yapıyor.ben ilkinde böyle değildim.
Ben buzluktaki surların 6 ay ömrü var diye biliyorum. Dışarı çıktıkca onları kullaniyorum. Sen öyle deyince kafam karıştı. Biraz araştırayım bakalım.Gunduz uyuyamadigim icin. Aksam sekiz bucuktan on ikiye kadar uyumusum. Esim bebisimizi emzirmek icin uyandirdi emzirdim geri yattim. Az once mutfagi topladim. Bugun saglik ocagi kontrolumuz vardi. Cok sukur kilo alimimiz iyi cikti. Baslarda sagdigim sutleri buzluga atmistim. Omru 1 aymis. Suresi dolmadan cikarip onlari bebegime vereyim diyorum. Arada buzluktan arada memeden ayarlayip gidecegiz artik. Gogsum sert degil diye almadigi gogsumu kendini haline birakmistim. 3 gundur sagmiyordum. Ebe onu sag dok sutun eksimistir bebegin midesini bozarsi dedi. Emzirdiktwn sonra sagmayi ihmal etmeyin kizlar.
Bende 6 ay biliyorumBen buzluktaki surların 6 ay ömrü var diye biliyorum. Dışarı çıktıkca onları kullaniyorum. Sen öyle deyince kafam karıştı. Biraz araştırayım bakalım.
Aynen öyle canım sezeryan beklerken bile aklımda hep evdeki oğlum var ya bana birşey olursa diye düşünüyorum çok gerildimAy kızlar arkada seni bekleyen sana muhtaç kuzular olunca insan daha bi stres yapıyor.ben ilkinde böyle değildim.
Kızlar anne sütü şaklamak için bana dr,
3saat dışarıda
3gün buzdolabı kapak kısmında
3ay buzlukta süt torbasında dedi
Arkadaslar dolaba atacak kadar sutunuz oluyor mu yaa biz ek mamaya geçtik
Bende öyle valla.geceleri uyku tutmuyor.taaaa nerelere gidiyor İnsan.üvey anne bilmem ne saçma sapan düşünceler.sağ Salim kuzularımızı alaydık kucağımıza rahatlayacaktıkAynen öyle canım sezeryan beklerken bile aklımda hep evdeki oğlum var ya bana birşey olursa diye düşünüyorum çok gerildim
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım, kızınla ailenle nice mutlu senelere. .
çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin size canım benimde bugün doğum günüm hayatımızın en güzel en özel hediyesi kızlarımız yılın hediyesi bize
canım aynı sıkıntıyla doktora gittim bebeğime aç dedi emziriyorsan mama takviyesi mama veriyorsan dozunu biraz arttır rahatlıyor..Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo
çok teşekkür ederim canımDogumgünün kutlu olsun canım
Derin dondurucuda 6 aymis diye okudum. Benimki buzdolabinin ust tarafindaki buzlukta orda omru 1 aymis. Benim kiz ne zaman biberondan sut icse kusuyor. Acaba sicakliginimi ayarlayamiyorum neden boyle oluyor anlamadim. Bigun yine ne ictiyse kustu. Memeye tutturdumBen buzluktaki surların 6 ay ömrü var diye biliyorum. Dışarı çıktıkca onları kullaniyorum. Sen öyle deyince kafam karıştı. Biraz araştırayım bakalım.
Süt bozulunca kusarlar genelde onu yani benimki öyleydiDerin dondurucuda 6 aymis diye okudum. Benimki buzdolabinin ust tarafindaki buzlukta orda omru 1 aymis. Benim kiz ne zaman biberondan sut icse kusuyor. Acaba sicakliginimi ayarlayamiyorum neden boyle oluyor anlamadim. Bigun yine ne ictiyse kustu. Memeye tutturdum
Buzluktakini sevmiyor kusuyor dedim Sabah 6da sagdigim sutu buzdolabina attim isittim verdim onuda kustu. Bozulmus olamaz degil mi?Süt bozulunca kusarlar genelde onu yani benimki öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?