2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kullandigin biberon antikolik olmali yoksa gaz yapip kusmasina sebep olabilir cnm

Evet benimkilerde derin dondurucuda. İçtikten sonra bir müddet kucakta ayakta beklet cnm, bazen kendilerini sıkarken mideyide sikiyorlar. Bazı bebeklerinde mide kapakcigi gevşek oluyormus tam kapanmadigindan kusuyorlar. Zamanla gelisiyormus ama. İçtikten 5 10 dk sonra yatır cnm belki fayda saglar

merhaba taze anneler.. sut sagimdan sonra oda isisinda 3 saat ama havalar sicak 1 saatten fazla vermeyin.. buzdolabında 3 gun.. buzlukta 3 ay durabilir..
ısıtırken once sutu karistirin ardindan sicak kaseye oturtun biberonla..

Kullandigin biberon antikolik olmali yoksa gaz yapip kusmasina sebep olabilir cnm
Biberonla alakali olabilir. Hastanede iki gunlukken mama vermistik biberonla o zamanda kusuyordu simdide. Memeden emdigi fazla gelirse sadece fazlasini azicik cikariyor ama biberonla ne ictiyse disari atiyor

3 gunmus kizlar yazmis disardada 3 saatmis. Isittigini geri verme birde nasil isittiginda onemli anne sütu direk sicak kaynar suda isitilmamali benim bildigim ya erken cikar kendi isinsin yada ilik suya koy.

3 gunmus kizlar yazmis disardada 3 saatmis. Isittigini geri verme birde nasil isittiginda onemli anne sütu direk sicak kaynar suda isitilmamali benim bildigim ya erken cikar kendi isinsin yada ilik suya koy.
bir kerede ne kadar icebilecekse o kadar isitip verirseniz ziyan olmaz. bir sutu bir kere isittiktan sonra birdaha isitip vermeyin..

eger sagilan sutu ictikten sonra kusuyorsa meme de cektiginden daha fazla hava yutuyordur. gaz olunca da fazla geldi hissi uyandırıp kusuyordur..

ya biberonu degistirin yada daha dik konumda besleyin biberonla en asgari olcude hava yutsun..

ben bu zamana kadar hep sagdigim sutu karistirip biberonla kaynar su dolu kaseye oturttum bir sikinti olmadi.

vatansever arkadaşım vasitasiyla gordum burayi benim 2 kizim var sizin anne grubunda değilim görünce yazayim dedim kaciyorum:)))

BEnim bildiğim 4 saat oda sıcaklığında 4 gün buz dolabında 6 ay kadarda dondurucu da kalabiliyor. Ben kendi kendine çözülmesini bekliyorum acilse sıcak suda çözüyorum. Başka türlü isitilinca sağlıklı olmuyor diye biliyorum.

Yaa kızlar bende duygu eksikligi var. Genelde sevgi yonunden duygusuz bir insanimdir. Sirf o nedenle normal dogum istedim. Bebek gelene kadar ki sancilari agrilari cekersem kendimi anne gb hissederim belki diye. Ona bir sey olaun istemiyorum. Besliyorum gazini cikariyorum altini temizliyorum konusuyorum sarki soyluyorum ama yapmak zorunda oldugum icin yapiyorum. Bakmak zorundayim mantigiyla yapiyorum duygu yok bende. Bu nedenle ozellikle geceleri beslerken cok zorlaniyorum. Uykudan uyaniyorum besliyorum ama suratim bes karis oluyor yavruma. Memeyi tutamayinca sinirleniyorum kaslarimi catiyorum. Bir an once emsin uyuyayim istiyorum. Bu durumlar gecer mi acep? Yoksa bir psikiyatriye goruneyim mi cidden

Evt bende sonrasını dusunemiyorum neyazıkkı boyleyim işte...
Dr sadece yazdım .. bekle dedi bi iki gun, okdr
Normal diolar ya anne sutu ıçenler hergun yapmıomuş oyuzdn bende dr gitmedim daha ,beklemedeyim
Nasıl damla kullanıyorlar ?

Sea41 ipek bebek nasıl bugün ziyaret edecektin sanırım inşallah sağlıkla bir an önce evinize dönersiniz
Gittim gördüm canım, genel durumu iyi diyorlar ama ben onu her gördükçe içim kan ağlıyor. Göbeğinde katater takılı, sütü ağzından hortumla veriyorlar, eve gelip ağlama krizine giriyorum..Bebekleri yanında sağlıklı olan anneler inanın sağlık tan önemli hiçbişey yok, bebeklerinize bakın, ben ve benim gibi bebeğine kavusamayanlari görün, halinize binlerce kez şükür edin. .

Allah güç versin inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk evine

Gaz damlasi .

Hastaneye gittik geldik kızlar pişik devam ediyor bizim coresatin pembe yazdı desitin hametan bide agrı kesici krem yazdı bol bol havalandır dedi inşallah gecer haftaya kontrol dua edin kızlarr

Hastaneye gittik geldik kızlar pişik devam ediyor bizim coresatin pembe yazdı desitin hametan bide agrı kesici krem yazdı bol bol havalandır dedi inşallah gecer haftaya kontrol dua edin kızlarr
Gecer gcer her kaka sonrasi yika havalandir nemlendir guneslendir bol bol temiz hava alsin. Icerisini sicak tut üsütmesin hep havalandir bezinide zaten cok bekletmiyorsundur.

Gecer gcer her kaka sonrasi yika havalandir nemlendir guneslendir bol bol temiz hava alsin. Icerisini sicak tut üsütmesin hep havalandir bezinide zaten cok bekletmiyorsundur.
Evet canım doktorda dedi acık tutabildigin kadar dursun dedi havalar cok sıcak gidiyo ondan dedi bide yenidogan cildi cok hassas diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…