Sağol canım, amin inşallah. .Kendimi birakmayayim diyorum ama tükendigimi hissediyorum. Lohusa psikolojisi zaten zordu, üstüne sıkıntı olunca dayanılmaz oluyor..Sea41 güçlü olmalısın canım benim bebegin için ipeğin cook iyi olucak kucagına gelicek dualarım seninle ve senin gibi evladını bekleyen annelerle Allah yar ve yardımcın olsun evladına Rabbim acil şifalar versin inşallah
Okuyunca hem bişeyler yazmak istedim sonra ne yazacağımı bilemedim. Geceleri kalkmak zor oluyor tabi, bende cok mutlu olarak uyanmiyorum :) hatta gözlerim kapalı emziriyorum bazen. Ama gündüzleri saatlerce tutabilirim kucagimda, bir kere gülümsetmek için çenem yorulur saçma sapan sesler çıkarmaktan. Uzun uzun anlamsız konuşurum beni takip edip o minnak dilini kivirdigini gördükçe :)Yaa kızlar bende duygu eksikligi var. Genelde sevgi yonunden duygusuz bir insanimdir. Sirf o nedenle normal dogum istedim. Bebek gelene kadar ki sancilari agrilari cekersem kendimi anne gb hissederim belki diye. Ona bir sey olaun istemiyorum. Besliyorum gazini cikariyorum altini temizliyorum konusuyorum sarki soyluyorum ama yapmak zorunda oldugum icin yapiyorum. Bakmak zorundayim mantigiyla yapiyorum duygu yok bende. Bu nedenle ozellikle geceleri beslerken cok zorlaniyorum. Uykudan uyaniyorum besliyorum ama suratim bes karis oluyor yavruma. Memeyi tutamayinca sinirleniyorum kaslarimi catiyorum. Bir an once emsin uyuyayim istiyorum. Bu durumlar gecer mi acep? Yoksa bir psikiyatriye goruneyim mi cidden
İsyan etme bu senin imtihanın ve sınavını hayırlısıyla güzel tamamlicaksın buna inan evladın cok iyi olacak Rabbim in izniyle cok haklısın lohusalıkta cok zorSağol canım, amin inşallah. .Kendimi birakmayayim diyorum ama tükendigimi hissediyorum. Lohusa psikolojisi zaten zordu, üstüne sıkıntı olunca dayanılmaz oluyor..
Bol bol yuru canm tek çare o ve ınankı çok işe yarıyorKızlar merhaba
Giremiyorum nete pek malum bebiş :)
Benim sıkıntım gaz ile ilgili, ameliyatım güzel geçti ama gaz sancısı omuzlarıma vurdu beni mahvetti, lavman ile çıkardım ancak hafif büyük abdeste de çıktım ama yine geçmedi bana bi fikir verin napıcam,
Bendeki gaz oğluma da geçiyor emerken perişan oluyor garibim
Rezene kimyon canim beni o rahatlatti feci sanci cektim gunlerce..Kızlar merhaba
Benim sıkıntım gaz ile ilgili, ameliyatım güzel geçti ama gaz sancısı omuzlarıma vurdu beni mahvetti, lavman ile çıkardım ancak hafif büyük abdeste de çıktım ama yine geçmedi bana bi fikir verin napıcam,
Oyy masallah ne guzel kilo almissiniz siz öyle ben ctesi gidicem ilk aylik kontrolumuze ama cok kilo aldigimizi sanmiyorum niyeyse :) Pazartwside ilk asimizi olacagiz ❤İlk ay aşımızı olduk iğne yi vurur vurmaz aglamaya başladı kuzum kucagıma alnca sustu hemen kıyamam , sutumuz yaramıs çok şükür 1230 gram almıs kuzum 4600 olmusuz
Bizim en buyuk sıkıntımız yedigimiz icimizde kalmiyor :) yedigimiz dakika hemen kaka yapiyoruz biraz gec yapsa yarayacak ama yok anında yok ediyoruz500 gram bile alsa normalmıs canm senınkıde almıstr bnce 1 kılo ben kilo alımını bazen sut sagıp 90ml falan birden içirdim ona baglıyorum:)) bazen 60ml rahat uyusun dieAl_pi
Kız sen anlattıkça bnim kızı anlatıon gbi okuodum hep yazını :)) bnm ki de çok kaka yapıyo anında:) doyuyor ondan yapıyormus sutun yarıodur senınde bnce ben senin kızla bnm kızı çok benzetıyorum:) adını bile inci düşünmüstum ilk kız oldgunu ogrendgmde ama nasıp deglmıs onu koymak:)Bizim en buyuk sıkıntımız yedigimiz icimizde kalmiyor :) yedigimiz dakika hemen kaka yapiyoruz biraz gec yapsa yarayacak ama yok anında yok ediyoruz
Kızlar merhaba
Sadece emziriyorum kuzum acaba yetmiyormu kiçok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canımseninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
canım aynı sıkıntıyla doktora gittim bebeğime aç dedi emziriyorsan mama takviyesi mama veriyorsan dozunu biraz arttır rahatlıyor..
çok teşekkür ederim canım
Tam 1 ay kuzum evet kakasini yapiyo bakso diye bi damla verdi doktor onunla bayagi rahatladi masallah simdi iyi görünüyorBenimkide öyle aglıyodu cnm,inan cok zor anlamak cok kucukler
Gaz mı,kaka yapamadıgı için mi,aç mı ....
Seninki düzenli kaka yapıo mu, kaç gunluk oldunz
senin kizinda sinirlimi benimki memeyi görunce uzaktan atliyor kafasini sallaya sallaya bi gömuluyor sanki 6 aydir ac bu cocuk dersin :))Kız sen anlattıkça bnim kızı anlatıon gbi okuodum hep yazını :)) bnm ki de çok kaka yapıyo anında:) doyuyor ondan yapıyormus sutun yarıodur senınde bnce ben senin kızla bnm kızı çok benzetıyorum:) adını bile inci düşünmüstum ilk kız oldgunu ogrendgmde ama nasıp deglmıs onu koymak:)
Benimde omuzlarım cok agrıdı canım yürü cidden fayda ediyo Allah yardımcın olsun rezene kimyon falan iç iyi gelirKızlar merhaba
Gözün aydın canımm hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah oglumun adaşı :)Kızlar ben doğum yaptım Ömerim kucağımda az agrılarım çok var inşallah o da geçer
Ahahahaha aynısı vallaha ya saldrıo memeye bnm ki de saçlarını yoluo yuzunu cıroyo eldıvensz yapamıyoruz:))senin kizinda sinirlimi benimki memeyi görunce uzaktan atliyor kafasini sallaya sallaya bi gömuluyor sanki 6 aydir ac bu cocuk dersin :))
Birde tirnaklarini kestim eldiveni cikardim yuzunu gozunu parcaliyor acikinca mecburen yine eldiven taktim :) Cok cadi valla benim inci'm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?