2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın tekrar bu sezeryandan sonraki ağrı işini hiç yaşamadım şükür allah kolaylık versin ağrı kesiciler işe yaramıyor mu? Benimde sütüm azalıp artıyor durup durup neye göre bilmiyorum ama galiba stres durumuna göre galiba herşeyden etkileniyor maalesef, mama da çocuk aç kaldıkça veriyoruz işte , günde bir de olur iki de olur zaten üstünde yazıyor günde 6 kere x 90 ml verilebilir diye ki bence çok olur da neyse , oda sıcaklığı da bizim evde 23/24 arası duruyor

Kızlar, merhaba kızımın göbek bağı 5.gün düştü ilk banyosunuda yaptırdık..sezaryen olan annelere bir sorum var, spinal +epidural karma oldu benim ameliyatım, karın şişliğiniz ne zaman indi?

bende cok korka korka klimayi actim biraz acip kapiyordum ama sicaklik dustu klimayi acmiyorun rahat ediyorum.
Bebekten bebege degisiyor o benim kizimin yeme potansiyeli yuksekmis mesela yiyor ama bi ise yaramiyor :) 300 gram almisiz bu ay doktor sinır dedi :-/
Sicakligi da isittiktan sonra elinin ustune bir damla dök elini silkele sut dagilinca belli oluyor sogukmu sicak mi anliyorsun :)

Kızlar, merhaba kızımın göbek bağı 5.gün düştü ilk banyosunuda yaptırdık..sezaryen olan annelere bir sorum var, spinal +epidural karma oldu benim ameliyatım, karın şişliğiniz ne zaman indi?
Karin siskinligim 10 gun surdu benimde karma oldu. Simdi azcik gobek kaldi ama siskinlik gitti ayagim elim fil ayagi gibiydi :)

benim önce ayaklarımın şişkinliği indi bacaklarımda indi. şuan 10 kilom gitmiş...ama göbeğim hala inmedi..heralde iner bir kaç güne..
kanamam da durdu.. 2gündür gelen giden bişey yok..tekrar ara ara mı gelcek acaba, bilgin varmı canım?

Emzirirken dolarex kullanilmiyorki doktoruna danistinmi? Parol minoset haric agri kesici alman sakncali bebek icin

Kızlar bizde Rabbimin izniyle bugün 7.günümüz olacak.. herşey yolunda şimdilik, kızım çok obur hiç doymuyor, sizler iyi 20cc mamayla doyurabiliyorsunuz..4.gün sütüm geldi, aslında damlamaya başladı sütüm çok az ama ben yinede sürekli emziriyorum arkasındanda 60cc mama yapıyorum anca doyuyor.. günlük bazen 4-5 kez 60cc mama veriyorum.. dr da sakıncası olmadığını söyledi bebek doyuncaya kadar verebilirsin dedi..100cc bile olabilirmiş..bu arada bende normal doğum yaptım ve hala dikiş ağrılarım var.. meme ucum yara, ağlamak istiyorum sonra tedavi sürecinden geçerek bu bebeğe sahip olduk, o günler aklıma geliyor, hemen dilime elhamdulillah düşüyor...

Ben bunu benim ilk oğlum 7 yaşındayken farkettim :) şöyle evet bizim için hayat değişmiş artık öncelikli eş değil öncelikli anne baba olmuşuz , sadece ona göre plan yapmışız hiç tek başımıza dışarı çıkmadık mesela halen daha ben oğlumu bırakıp bir yere gitmedim , veya onun gidemiyeceği br yere girmedim hep ona göre şekillendik , he herkes böyle olmuyormuş sonradan farkettim diyorum ya etrafımdaki aileleri görünce idrak etmeye başladım ama biz böyle mutluyuz hiç rahatsız olmadık

Bende sezeryan oldum o ağrıları yaşadım çok fena Allah yardımcın olsun..
Nescafe ve türk kahvesi iç öyle öyle geçti benim ağrılarım..
Doktor sezeryan olanlarda normal demisti..
Ben hastanede bir defa kahve içtim cafein var diye bidaha içmedim süte gaz falan yapmıyor değil mi kahvesizde hiç duramazdım evlat için ne yapılmıyorki

Anneler beslenme duzeniniz nasil? Benim bir duzenim yok. Sabah 11 gb kahvalti arada humana rezene cay. Aklima gelirse su bes alti bardk zor iciyorum. 17.00- 19.00 arasi aksam yemegi bebegin uyumasina gore saat degisiyor. Sonra hosaf yine bitkisel cay. Arada cikolata biskuvi atiyorum agzima. Esime eslik etmek icin cok acik cay gun bitiyor. Gece uyandigimda su icmek yine aklima gelmiyor. Biraz utu yapacagim sonra yemegi ocaga koyarim Bilge kiz uyanmadan.

Ben hastanede bir defa kahve içtim cafein var diye bidaha içmedim süte gaz falan yapmıyor değil mi kahvesizde hiç duramazdım evlat için ne yapılmıyorki
Canim ben dogum yapali hergun bir fincan nescafe iciyorum. Anestezi uzmani ile dogumdan sonra dikis sirasinda konustuk gunde 3 fincan kahve acik cay icebilirsin demisti.

Hiç düzenim yok benimde kahvaltı bebişin uyumasına göre kızıma zar zor hazırlıyorum tabi onu bekletemem arada su rezene humana karpuz yersem yerim bide aksam yemegi oda bebişin uyku durumuna göre degisiyo bu kadar bizde :)sonra sabaha kadar su

Canim mama takviyesi aliyorsa istersen mudahale et. Almiyorsa biraz daha bekleyebilirsin. Benimki de 5 gundur yapmiyordu. Fitil yaptik. Megerse baya kabizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…