- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Onlara sakin dokunmayin canim 7 tane olmasi lazim bıngıĺdak (fontanel) deniyor onlara . Kafatasi kemiklesmeden önce kemiklerin birlesme yerinde bulunan kıkırdak bolum o.
Bizim kız saçını çekiyor bugun zor aldık elinden :) bide nasıl ağlıyor içim parçalandı cok fena olcak bu kız
Hele ki nescafe zararlı ya , türk kahvesi olsa bir derece , nescafe işlem görmüş bir kahve kafein var zaten bence içmemek lazımCanim ben dogum yapali hergun bir fincan nescafe iciyorum. Anestezi uzmani ile dogumdan sonra dikis sirasinda konustuk gunde 3 fincan kahve acik cay icebilirsin demisti.
Aynen var şakaklarda var sanki iki taraflı , arkalarda da var da tam ellemedim arada hissettiğim kadarıyla biliyorum , kafatası yedi kemik bölge araları yumuşak esnek doku ne deniyorsa bilmiyorum bunlardan oluşuyormuş , doğum kanalına girerken o kemikler birleşip sıkışıyor rahat çıkışı sağlıyor, doğumdan sonrada sertleşip kemikleşiyor allahın hikmeti işteSlm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Hoşafı nasıl yaptın şekerli mi ne hoşafı :) bende yapsam mı diye düşünüyorum kayısı yapsam çocuk zaten çok kaka çok yapıyor daha beter olur mu bilmiyorumAnneler beslenme duzeniniz nasil? Benim bir duzenim yok. Sabah 11 gb kahvalti arada humana rezene cay. Aklima gelirse su bes alti bardk zor iciyorum. 17.00- 19.00 arasi aksam yemegi bebegin uyumasina gore saat degisiyor. Sonra hosaf yine bitkisel cay. Arada cikolata biskuvi atiyorum agzima. Esime eslik etmek icin cok acik cay gun bitiyor. Gece uyandigimda su icmek yine aklima gelmiyor. Biraz utu yapacagim sonra yemegi ocaga koyarim Bilge kiz uyanmadan.
Ben kuru kayısı üzüm incir yapmıştım ilk günler sütü arttırır die okumuştım sonra ayva bulduk araya sora onuda içtim şimdi bıraktım artık normlde sevmem ama içince süt vaya farkediyo diye içtim erik filan da olur hastanede erik vermişlerdiHoşafı nasıl yaptın şekerli mi ne hoşafı :) bende yapsam mı diye düşünüyorum kayısı yapsam çocuk zaten çok kaka çok yapıyor daha beter olur mu bilmiyorum
Bizde de henüz düzen oturmadı dün tüm gün kaka yapmadı bugün her bezde kaka var sizde hiç mi 5 gündür yapmıyor yoksa düzenli mi değilKıyas tabiki yapamam her bebek farklıdır, benim bebek bile hergun degişikbirgun sakin, ertesi gun huysuzlanıyor
Birsey daha sormak istiyorum ... bebegim duzenli kakasını yapmıo, bugun 5. Gunumuz oldumudale edeyim mi, daha bekliim mi? Önerebileceginiz birşy var mı?
Kirmizi erik hosafi bol sekerli:))Hoşafı nasıl yaptın şekerli mi ne hoşafı :) bende yapsam mı diye düşünüyorum kayısı yapsam çocuk zaten çok kaka çok yapıyor daha beter olur mu bilmiyorum
18 kilo aldim10 kilo iyi gitmiş niye takıntı yapıyorsun toplamda çok mu aldın
Dikisim var evet ama fazla yok dedi doktor@ozgemusa kızlar dikisiniz varmı bende 8 temm da normal yaptim hala iyilesemedim sizler nasilsiniz ?
Bizde de henüz düzen oturmadı dün tüm gün kaka yapmadı bugün her bezde kaka var sizde hiç mi 5 gündür yapmıyor yoksa düzenli mi değil
Canim mama takviyesi aliyorsa istersen mudahale et. Almiyorsa biraz daha bekleyebilirsin. Benimki de 5 gundur yapmiyordu. Fitil yaptik. Megerse baya kabizmiş.
Canım oda 23-24 iken çocuğu nasıl giydiriyorsun galiba ben çok giydiriyorum ya yüzü isilik oldu bugünGözün aydın tekrar bu sezeryandan sonraki ağrı işini hiç yaşamadım şükür allah kolaylık versin ağrı kesiciler işe yaramıyor mu? Benimde sütüm azalıp artıyor durup durup neye göre bilmiyorum ama galiba stres durumuna göre galiba herşeyden etkileniyor maalesef, mama da çocuk aç kaldıkça veriyoruz işte , günde bir de olur iki de olur zaten üstünde yazıyor günde 6 kere x 90 ml verilebilir diye ki bence çok olur da neyse , oda sıcaklığı da bizim evde 23/24 arası duruyor
İçinde çıtçıtlı badisi var üstünde takım giydiriyorum ilk günler üşüyordu artık ısınıyor terliyor bileCanım oda 23-24 iken çocuğu nasıl giydiriyorsun galiba ben çok giydiriyorum ya yüzü isilik oldu bugün
Sıcaktan olmayabilr o sütün yağlıydır belki benimkinde de çıkıyor bişeylerCanım oda 23-24 iken çocuğu nasıl giydiriyorsun galiba ben çok giydiriyorum ya yüzü isilik oldu bugün
Mama veriyorsun galiba bazilari da kabiz yapiyormus degistirip baska bi markayi denesen yaptinnmi bilmiyorum ama aklima ilk bu geldiCnm gunde bir defa 30 cc veriyorum okadar.. fitil yaptım ama sonuç yook
Bugun dr danıştım yine zeytinyag ver bir kaşık dedi verdim bekliyorum ama yine yyoooookk
Yok....
Bıngıldak onlar normal canm onde ve arkada oluyorSlm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?