2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben dogum yapali hergun bir fincan nescafe iciyorum. Anestezi uzmani ile dogumdan sonra dikis sirasinda konustuk gunde 3 fincan kahve acik cay icebilirsin demisti.
Hele ki nescafe zararlı ya , türk kahvesi olsa bir derece , nescafe işlem görmüş bir kahve kafein var zaten bence içmemek lazım

Slm canlar bebeğin kafatasında girintili çıkıntılı yerler var bu normal mi
Aynen var şakaklarda var sanki iki taraflı , arkalarda da var da tam ellemedim arada hissettiğim kadarıyla biliyorum , kafatası yedi kemik bölge araları yumuşak esnek doku ne deniyorsa bilmiyorum bunlardan oluşuyormuş , doğum kanalına girerken o kemikler birleşip sıkışıyor rahat çıkışı sağlıyor, doğumdan sonrada sertleşip kemikleşiyor allahın hikmeti işte

Hoşafı nasıl yaptın şekerli mi ne hoşafı :) bende yapsam mı diye düşünüyorum kayısı yapsam çocuk zaten çok kaka çok yapıyor daha beter olur mu bilmiyorum

Hoşafı nasıl yaptın şekerli mi ne hoşafı :) bende yapsam mı diye düşünüyorum kayısı yapsam çocuk zaten çok kaka çok yapıyor daha beter olur mu bilmiyorum
Ben kuru kayısı üzüm incir yapmıştım ilk günler sütü arttırır die okumuştım sonra ayva bulduk araya sora onuda içtim şimdi bıraktım artık normlde sevmem ama içince süt vaya farkediyo diye içtim erik filan da olur hastanede erik vermişlerdi

Bizde de henüz düzen oturmadı dün tüm gün kaka yapmadı bugün her bezde kaka var sizde hiç mi 5 gündür yapmıyor yoksa düzenli mi değil

Canim mama takviyesi aliyorsa istersen mudahale et. Almiyorsa biraz daha bekleyebilirsin. Benimki de 5 gundur yapmiyordu. Fitil yaptik. Megerse baya kabizmiş.

Cnm gunde bir defa 30 cc veriyorum okadar.. fitil yaptım ama sonuç yook
Bugun dr danıştım yine zeytinyag ver bir kaşık dedi verdim bekliyorum ama yine yyoooookk
Yok....

Canım oda 23-24 iken çocuğu nasıl giydiriyorsun galiba ben çok giydiriyorum ya yüzü isilik oldu bugün

Cnm gunde bir defa 30 cc veriyorum okadar.. fitil yaptım ama sonuç yook
Bugun dr danıştım yine zeytinyag ver bir kaşık dedi verdim bekliyorum ama yine yyoooookk
Yok....
Mama veriyorsun galiba bazilari da kabiz yapiyormus degistirip baska bi markayi denesen yaptinnmi bilmiyorum ama aklima ilk bu geldi

Ameliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…