Cnm kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp, poposunun o kısmına biraz sürsen, pamuğun ucunu birazcık itip uyarınca hemen yapıyorlar. Benimkide 3 gün yapmayınca o yöntemle yaptırdım. Rahatladı.Cnm gunde bir defa 30 cc veriyorum okadar.. fitil yaptım ama sonuç yook
Bugun dr danıştım yine zeytinyag ver bir kaşık dedi verdim bekliyorum ama yine yyoooookk
Yok....
Canım oda 23-24 iken çocuğu nasıl giydiriyorsun galiba ben çok giydiriyorum ya yüzü isilik oldu bugün
Bnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmısKizlar emzirme doneminde catlaklar icin krem yağ vs. Kullaniyor musunuz? Bana ne tavsiye edersiniz? Oncesinde kullanmadim catladim simdi bir seyler sureyim diyorum
Bnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs
Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktuBana da verecek doktor o jeli haftaya. Ben göğüs ameliyatında da kullanmıştım. Hem dikiş izleri azalıyor hemde o kısım rahatlıyor. Bir an önce kullanacağım günü bekliyorum:)
Sagol canimBnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs
Bana doktor önerdi spinal sezeryanda sonra baş ağrısı omuz ağrısı oluyormuş kola nescafe türk kahvesi iç dedi.Ben hastanede bir defa kahve içtim cafein var diye bidaha içmedim süte gaz falan yapmıyor değil mi kahvesizde hiç duramazdım evlat için ne yapılmıyorki
Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktuo jelden
Tiroid iltihapi dedi.ilac tedavisine baslatti hemen.kortizon ilaci verdi bide.kilo yapmaz insaallahDoktora danis canim yinede cok karistirma istersen bakalim ne dicek doktor hayirli haberler alirsin insallah
Tiroid iltihapi dedi cnm.nasil anladi acaba.boynumu.inceledi bastirdi.kaburgalarima vurdu cigerlerimi nefes aldirarak.dinledi.ilac tedavisine baslatti hemen.kortizon ilaci verdi bide.kilo yapmaz insaallah
Merhaba bana da aile hekimimiz önerdi o jeli,taze çatlaklara birebir dedi ama onlar yazamıyormuş,cildiyelerin yazdığına emin değil ama plastik cerrahlar yazıyor dedi.. bende uğraşmaktansa parayla alayım diyorum ama öyle satılıyor mu bilmiyorumSıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktuo jelden
Merhaba bana da aile hekimimiz önerdi o jeli,taze çatlaklara birebir dedi ama onlar yazamıyormuş,cildiyelerin yazdığına emin değil ama plastik cerrahlar yazıyor dedi.. bende uğraşmaktansa parayla alayım diyorum ama öyle satılıyor mu bilmiyorum
Satılıyodur bnce canmMerhaba bana da aile hekimimiz önerdi o jeli,taze çatlaklara birebir dedi ama onlar yazamıyormuş,cildiyelerin yazdığına emin değil ama plastik cerrahlar yazıyor dedi.. bende uğraşmaktansa parayla alayım diyorum ama öyle satılıyor mu bilmiyorum
Bana da verdi doktor adı farkli 10.gunden sonra kullan dedi 51 tl ye aldim sigorta karsilamiyor.Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktuo jelden
Sigorta öyle jelleri karsilamiyor malesef ihtiyac olmadigi icin .. lukse giriyor sanirimEvet eczaneden alınıyor o şekilde. Bana plastik cerrah yazdığı hatta prof olduğu halde sigorta karşılamamıştı ama 10 yıl önce. Şimdi bilmiyorum. İlacın fiyatı şuan 78 TL
Tesekkurler cnm adı nedr?Bana da verdi doktor adı farkli 10.gunden sonra kullan dedi 51 tl ye aldim sigorta karsilamiyor.
Dermatixsi ultra gel bak arastir ayni isi goruyorsa alirsin bunuTesekkurler cnm adı nedr?
Tmam cnm arasında fuyat olarak pek fark yok zaten 20 lira oynuoda bulmak mesele gecen eşim sormus o dedgmz jeli bulamamıs umarm buluruz ıkısnden biriniDermatixsi ultra gel bak arastir ayni isi goruyorsa alirsin bunu
Esim ilk girdigi yerden almis canim demekki sizin oralarda daha cok kullanan var :))Tmam cnm arasında fuyat olarak pek fark yok zaten 20 lira oynuoda bulmak mesele gecen eşim sormus o dedgmz jeli bulamamıs umarm buluruz ıkısnden birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?