2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm gunde bir defa 30 cc veriyorum okadar.. fitil yaptım ama sonuç yook
Bugun dr danıştım yine zeytinyag ver bir kaşık dedi verdim bekliyorum ama yine yyoooookk
Yok....
Cnm kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp, poposunun o kısmına biraz sürsen, pamuğun ucunu birazcık itip uyarınca hemen yapıyorlar. Benimkide 3 gün yapmayınca o yöntemle yaptırdım. Rahatladı.

Kizlar emzirme doneminde catlaklar icin krem yağ vs. Kullaniyor musunuz? Bana ne tavsiye edersiniz? Oncesinde kullanmadim catladim simdi bir seyler sureyim diyorum

Kizlar emzirme doneminde catlaklar icin krem yağ vs. Kullaniyor musunuz? Bana ne tavsiye edersiniz? Oncesinde kullanmadim catladim simdi bir seyler sureyim diyorum
Bnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs

Bnde oncsnde kullanmadım canm ama burda karadenzgelni şiddetle bi jel önerdi çok iyimiş nettende baktm guzel şeyler yazıor contratubex tecrubeyle sabitmiş arkadasın dogumdan 10 gun sonra falan kullanmıs

Bana da verecek doktor o jeli haftaya. Ben göğüs ameliyatında da kullanmıştım. Hem dikiş izleri azalıyor hemde o kısım rahatlıyor. Bir an önce kullanacağım günü bekliyorum:)

Bana da verecek doktor o jeli haftaya. Ben göğüs ameliyatında da kullanmıştım. Hem dikiş izleri azalıyor hemde o kısım rahatlıyor. Bir an önce kullanacağım günü bekliyorum:)
Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktu o jelden

Ben hastanede bir defa kahve içtim cafein var diye bidaha içmedim süte gaz falan yapmıyor değil mi kahvesizde hiç duramazdım evlat için ne yapılmıyorki
Bana doktor önerdi spinal sezeryanda sonra baş ağrısı omuz ağrısı oluyormuş kola nescafe türk kahvesi iç dedi.
Nescafe içmiştim ama fayda etmedi eve geldim hem nescafe hem türk kahvesi içtim canım.

Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktu o jelden
Merhaba bana da aile hekimimiz önerdi o jeli,taze çatlaklara birebir dedi ama onlar yazamıyormuş,cildiyelerin yazdığına emin değil ama plastik cerrahlar yazıyor dedi.. bende uğraşmaktansa parayla alayım diyorum ama öyle satılıyor mu bilmiyorum

Evet eczaneden alınıyor o şekilde. Bana plastik cerrah yazdığı hatta prof olduğu halde sigorta karşılamamıştı ama 10 yıl önce. Şimdi bilmiyorum. İlacın fiyatı şuan 78 TL

Satılıyodur bnce canm

Son düzenleme:
Tmam cnm arasında fuyat olarak pek fark yok zaten 20 lira oynuoda bulmak mesele gecen eşim sormus o dedgmz jeli bulamamıs umarm buluruz ıkısnden birini
Esim ilk girdigi yerden almis canim demekki sizin oralarda daha cok kullanan var :))
Unutuyorum kosusturmadan sürmuyorum bile aslinda ihmal etmesem iyi olur :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…