2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sigorta öyle jelleri karsilamiyor malesef ihtiyac olmadigi icin .. lukse giriyor sanirim

Aslında hiçte lüks değil. İyileşme sürecine yardımcı ama gel anlat:)) bana yazacak bakalım çarşamba kontrolde. Burda eczanede bulamazsam getirtirim olmadı daha önce kullandığımdan biliyorum acayip rahatlatıyor.

Kızlar bebeğimin altını temizlerken yeni bezi koydum tam o esnada kakasını yapmaya baslar gibi oldu ama kırmızı renki kucuk bi leke geldi. Önemli bisey midir acaba bilgisi olan var mı. Yarım saat sonra baktım normal kakasını yapmış devamı gelmedi

Esim ilk girdigi yerden almis canim demekki sizin oralarda daha cok kullanan var :))
Unutuyorum kosusturmadan sürmuyorum bile aslinda ihmal etmesem iyi olur :-/
Etme etme çok işe yarıormuş ben bilsem gecen seneden başlardm kullanmaya belki bi tane bile çatlagım kalmazdı şimdi harıta gbıyım umarım işe yarar

Benim de kiremit renginde oluyor çişini yaptığında ürik asitmiş o geliyormuş

Ne için bu ilaç hiç anlamadım ben :)

Sütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyor sağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar

Hiç yapmadı ...
Fitilde işe yaramadıysa mama değiştir canım

Sıcaktan olmayabilr o sütün yağlıydır belki benimkinde de çıkıyor bişeyler
Olabilir o hiç aklıma gelmemişti bu akşam biraz söndü sanki umarım geçer

Ameliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Bana lavman yapılmadı 2 gündür düzenli oluyor sıkıntı olmadı çok şükür rahatsızlık veriyor mu

Ameliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Geçmiş olsun canım.Normal.Bazı kişiler ameliyatı takip eden birkaç saat içinde bu sıkıntıdan kurtuluyor,bazısının ki de 3-4 günü buluyor maalesef.Bu da dikişleri acıtabiliyor.Çok zorlanırsan lavman yap istersen

Kızlar topikte yazan arkadaşlardan henüz doğum yapmayan var mı? Al_pi ciğimin çoktandır ilk sayfayı düzenleme fırsatı olmuyor .Doğum yapmayan kalmadı herhalde.Sadece haber alamadığımız H hanya var galiba

İlk sayfada olmayan ama bekleyenler var sanırım biri ben birkaç arkadaş daha olması lazım sonradan aranıza katılanlar :)

Inanki elime aliyorum duzenlemek icin kziim agliyor birsey oluyor geri kaliyor :) Resim cektim beni ekle diyenleri ama kaldi oylece üzgünüm
Hanyada saglikla kavusmustur insallah ve sanirim kimsede kalmadi dun biri yazmisti adini hatirlamiyorum mama alayim mi diye o var dogum yapmayan..

Adi ne damlanin acaba recete ile mi aliniyr ve nasil kullaniliyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…