Sanirim karşılamıyor sigorta bugün aldı eşim 90 tl.sadece estetik için değil aynı zamanda sezeryan çizgisinin sertleşmesini keloid denilen yapi olusmamasino sağlıyormuş.Sıgorta karsılıyor mu canm o jeli bilgn var mı? Gecen eczanye baktm yoktuo jelden
Sigorta öyle jelleri karsilamiyor malesef ihtiyac olmadigi icin .. lukse giriyor sanirim
Etme etme çok işe yarıormuş ben bilsem gecen seneden başlardm kullanmaya belki bi tane bile çatlagım kalmazdı şimdi harıta gbıyım umarım işe yararEsim ilk girdigi yerden almis canim demekki sizin oralarda daha cok kullanan var :))
Unutuyorum kosusturmadan sürmuyorum bile aslinda ihmal etmesem iyi olur :-/
Hadi inşallah canmSanirim karşılamıyor sigorta bugün aldı eşim 90 tl.sadece estetik için değil aynı zamanda sezeryan çizgisinin sertleşmesini keloid denilen yapi olusmamasino sağlıyormuş.
Benim de kiremit renginde oluyor çişini yaptığında ürik asitmiş o geliyormuşKızlar bebeğimin altını temizlerken yeni bezi koydum tam o esnada kakasını yapmaya baslar gibi oldu ama kırmızı renki kucuk bi leke geldi. Önemli bisey midir acaba bilgisi olan var mı. Yarım saat sonra baktım normal kakasını yapmış devamı gelmedi
Ne için bu ilaç hiç anlamadım ben :)Aslında hiçte lüks değil. İyileşme sürecine yardımcı ama gel anlat:)) bana yazacak bakalım çarşamba kontrolde. Burda eczanede bulamazsam getirtirim olmadı daha önce kullandığımdan biliyorum acayip rahatlatıyor.
Fitilde işe yaramadıysa mama değiştir canımHiç yapmadı ...
Olabilir o hiç aklıma gelmemişti bu akşam biraz söndü sanki umarım geçerSıcaktan olmayabilr o sütün yağlıydır belki benimkinde de çıkıyor bişeyler
Bana lavman yapılmadı 2 gündür düzenli oluyor sıkıntı olmadı çok şükür rahatsızlık veriyor muAmeliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Geçmiş olsun canım.Normal.Bazı kişiler ameliyatı takip eden birkaç saat içinde bu sıkıntıdan kurtuluyor,bazısının ki de 3-4 günü buluyor maalesef.Bu da dikişleri acıtabiliyor.Çok zorlanırsan lavman yap istersenAmeliyattan sonra hic tualete cikamadim o gun normal olursa diye lavman yapilmisti iki gundur kuru kayisi hosafi iciyorum hala yok normal mi sizlerde durum nasildi
Çatlakları geçırıyor:)Ne için bu ilaç hiç anlamadım ben :)
İlk sayfada olmayan ama bekleyenler var sanırım biri ben
Allah kolaylık versin canım Sağ salim sıkıntısız bebeğine kavuşursun inşallahİlk sayfada olmayan ama bekleyenler var sanırım biri benbirkaç arkadaş daha olması lazım
Amin çok teşekkür ederim canım.Hepimizin evladı hayırlı evlat olsunGüle güle büyütün gecmiş olsun analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah
Inanki elime aliyorum duzenlemek icin kziim agliyor birsey oluyor geri kaliyor :) Resim cektim beni ekle diyenleri ama kaldi oylece üzgünüm
İnşaallah canım teşekkür ederim cümlemiz sonrasıda önemli Allah hepimize kolaylık nasip etsin sağlıkla mutluluklaAllah kolaylık versin canım Sağ salim sıkıntısız bebeğine kavuşursun inşallah
Adi ne damlanin acaba recete ile mi aliniyr ve nasil kullaniliyrSütü arttırmak isteyenler için söylüyorum şu damlayı aldım hemen o gün kullandım yattım iki saar sonra bir kalktım benim memeler balon olmuş patlayacak süt taşıyorsağma Makinesi ne kullanıyorsunuz bende alsammı napsam sağmak sütü arttırıuor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?