- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Amin canım öyle oluyo ya geçicek ama cokca okuKızlar bu lohusalık beni derin etkiledi icimde hep bir burhan var ozellıkle aksamları Allah yardımcımız olsun
Benimki de bu ara boğazına kaçırıyor çok korkuyorumKızlar bişey daha sorucam bi göğsüm cok süt giriyor hep şiş ve benim canımı acıtıyor boşaltsada kızım cabuk doluypr kızım emince boğazına kaçıyor neyapsam acaba bir bileniniz varmı
Ah canım teli elime alıyorum yazacakken kaç kere yarım bırakıyorum bir bilsen. Tekrar baktığımda ne yaptığımı bile unutuyorum. Benim büyükler yanımda değildi malum tek başıma baktım ilk 2 haftadan sonra kızıma. Cuma günüde annemlerin yanına yazlığa geldik eşimle. Taşınma telaşıda olunca çok stresli günler geçirdim dahada geçirecek gibiyim. Annelik yorar mı hiç o benim canımın parçası. Ama itiraf etmeliyim ki uykusuzluk zorluyor. Sizin nasıl geçiyor inci prensesle@SGd nasilsin canim yeni hayatin nasil gidiyor :)
Y Yellu @mayhosmelek sesiniz çıkmıyor :)) Annelik yordumu sizi kaçtınız buralardan
Ah kuzum benim aynısını birebir yaşadım hemde birebir. Eşimin tarafından kimse dokunsun istemedim daha çok. Eşime çok yakındım onuda yıprattım ilk zamanlar. Ama zamanla biraz sakinliyosun. Lakin kaynanama olan hislerim hiç azalmadı azalmıyor. Neyseki memlekete gitti 1 ay görmeyeceğim kendisini. Bazen düşünüyorum oda bi anne diye ama sonra hamileliğimden tut doğumun itibariyle bir samimiyetini desteğini görmeyince yatıştıramıyorum kendimi.Sarilik baslangici atlattik Alpicim.Odemlerimi atamadim,emzirirken sorun yasadim,belim agridi.Alpuska bir haftalik oldu.Sutum uc gundur geliyor.Pompa cok isime yaradi yalniz.Lohusa depresyonuna acayip bir giris yaptim.Bebisi kimse kucagina almasin istedim.Hastane odasindan baslayarak kirdim gecirdim ortaligi.K.v ve babami kusturdum.Bugun ad koyma torenimiz var.Esim ortaligi yatistirmaya calisiyor.Ben de sabahtan beri agliyorum.Daha cok kucuk sevmek istiyorlar ama yenidoganla oynanmaz ki!Bugunu de atlatalim hayirlisiyla.Esim de cok yiprandi,arada kaldi.Kafam da ck karisik,zamani takip edemiyorum.Mutluyum ama... ogluma bakinca, gogsume yatirinca,iyi beslendigini anladikca mutluyum.
Allah yardimcin olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Anneler sancim basladi.sanirim yarına dogururum.4kilo ustunde bir bebek dualarınizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun inşallah saglıcakla al kucagına yavrunu canım kolay bir dogum diliyorumAnneler sancim basladi.sanirim yarına dogururum.4kilo ustunde bir bebek dualarınizi eksik etmeyin
İnşallah sizinde gecer hemen canm ama hemen etkisini gostrmişti bzde sabah akşam 10 ar damla verdık bızAy ne guzel ya cok sevındım sızın adınıza. Ins benım kuzuma da yarar ama once bı hafta bu bıogaia denıyım dıyorum. Daha 2 3 gunde etkısını gostermemıs olabılır ama esım acelecı o bı anda cocuk susucak gaz sancıları bıtıcek sandı sanırım damla ıse yaramıyo falan dıye dusunuyo. Sabah sab sımplex i aksam dıgerını verırız dıyo dr bı sakıncası yok demıs ilaç vermıyosunuz sonucta bagırsak ıcın yararlı mıkroprganızmalar varmıs ıcınde ve hıc bı yan etkısı yokmus en kotu sancıları gecmezse oyle yapıcam artık
canım sütün yoksa mama az gelebilir. benim bebeğim 17 günlük 90 ml içiyor 2 saatte bir sütüm yokKızlar bebegim 1 haftalık oldu bugün dogdugunda 3130 du sonra 2970 e düstü sımdıde 3070 mis kilo almamıs hic napmalıyım tavsiyeniz nedir? Sütüm 100ml gelmeliymis benim yarısı kadar bile olmadı henüz ... mamamızda bebelac gold..bir ogunde 30-40ml iciyor
Kızlarımız adaş:) hayirli omurlu olsun bebegin canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahKızlar ne anlatacağım size.doğumum spinal anestezi ile 25 inde olacaktı.dün arkadaş davet etmişti.taaa saat gece 12 ye kadar sohbet muhabbet ettik.sonra eve geldim.vucüt temizliğimin son kontrollerini yaptım.bir de ilişki.bence bu tetikledi.yapmamalıydım.banyomu yaptım.diğer gün annemler ve kayınvalidem gelecekti.gece 3 te yattım.sabah 5 gibi karnım ağrıdı tuvalete gittim.günlük pedim hafif ama çok hafif kırmızı gibiydi.iç çamaşırım da bordo olunca rengi geçmiş herhalde dedim.biraz uzandım.tekrar karnım ağrıdı.ayaklarım üşümeye başladı.herhalde klimada üşüttüm dedim.ara ara tuvalete gittim bi baktım hafif kan geldi.tamam dedim.hemen eşimi kaldırdım.2 saatlik uyku bende.allahtan akşamdan temizliğimi yapmıştım.kalk kanamam oldu dedim.kızım da uyuyordu.hemen doktorumu aradık.hastaneye gidin ben de geleceğim dedi.siz yine de hazırlıklı gelin dedi.hastanede sancı ara ara 65 leri buluyordu.ebe açıklığı kontrol etti.resmen elini soktu.çok rahatsız ediciydi.bi de ben ilk defa parmak sokturacaktım.hatta ben yaptırmam doktoruma soracağım dedim.doktorumu aradık açıklık kontrol edilmeli dedi.yaptırdım.1-2 cm açıklık varmış.doktorum tamam hazırlayın geliyorum ilk onu alacağım dedi.ve spinal anestezi ile arkadan iğne yapıldı ve uyuşukluk başladı.sonda taktılar ama hissetmedim.sohbet muhabbet daha doğrusu sürekli ben soru sordum.konuşmazsam kötü şeyler geliyordu aklıma.o yüzden kendi kendimin doktoru oldum.bebişin sesi ile rahatladım.bebişten 15 dk sonra da beni çıkardılar odaya.çok şükür bebişim sağlıklı doğdu ya o bana yetti.belim çok ağrıyor.zor yürüyorum.ama herşeye değer.25 inde beklenen Bilge bebek 24 ünde geldi.rabbime şükürler olsun.dua edenlere teşekkürlerimi sunuyorum.hep birbirinizin duacısı olalım kızlar.
Bizimde baslarda hafof sarilik vardi. Karnini doyur emzir geciyor gercektwn. Kafana takilacak bir durum degil. Bende cok korkup aglamistim ama evde atlattikIyi aksamlar arkadaslar. Bizim bugun kontrolumuz vardi bebegimin sariligi cikti bilirubin 12 lerde doktor tedaviye gerek yok ama sik sik emzir dedi sizlerde durumlar nasildi cok endiseleniyorum birsey olacak diye. Yetemiyorum diye dusunmeye basladim mama verirken bana bakisi bilr icimi parcaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?