2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben 3 gun once normal dogum yaptim ama cok zor gecti. Cok fazla dikisim var onden arkaya kadar, dikisler 2 saat surdu hatta sonrasinda da bayilmisim.
Simdi her wc den sonra batikonla pansuman yapiyorum agrisi azaldi ama bugun cisimi tutamadigimi farkettim. Bu normal bi durum mu? Eskiye donemicem diye cok uzuluyorum normal dogumu dikisli olanlardan tavsiyelerinizi bekliyorum.

Allah anali babali buyutsun,cok gecmis olsun. Benimde vardi canim sag taraf arka tarafta daha yogundu,cok zor oluyor gercekten.emzirme yastigini popomun altina koyuyordum sag tarafa yuklenmemek icin emzirmek iskenceydi cunku.senin daha fazlaymis oturmakta zorlaniyorsan medikallerde simite benzeyen yastiklar var ortasi bos onlardan alabilirsin.doktor bir sey surmene gerek yok,kuru tut demisti.1 hafta 10 gun sonra baya hafifledi acisi sislik vardi o indi insallah seninki de cabuk gecer

Normal canim. Ben cisimi tutamadigimi fark ettigimde doktora sordum hemen normal dedi. 21.gundeyim kegel egzersizlerine basladim hala zorlaniyorum. Tut birak yapmaya calisiyorum yapamiyorum hala. Ben arada hala batikon yapiyorum. Moralini yuksek tut. Banyoyu az batirmadim:)) cok sikismadan gitmeye calis.

Canım gözün aydın hoş gelmiş minik :) sağlıkla büyüsün:)

Cok tesekkur ederim canim aynen oturmak iskence ben de emzirme yastığı uzerine oturuyorum bi de dediğine bakayim. Su an hic gecmicek gibi hissediyorum ama insallah unutulur ilerde.

Cok sagol canim bu durumun normal olmasina sevindim. Normal dogumu sonradan toparlanmasi kolay olur hem de saglikli diye istemistim ama inan su an sezeryanlilardan daha kotu haldeyim. O yuzden moralim bozuk ama toparlanmaya calisicam insallah :)

Canim sarılığın tek çaresi bolca emzirmek benimde öyle çıkmıştı doktorumuz gece 2 saatte gündüz bir saatte emzir dedi.
O düşünceler arada banada geliyor ama senden başkası ona bakamaz onu sen doğurdun çünkü..
Bolca emzir sen zaten fark ediyorsun gözlerinden vücudundan

Kızlar ya oğluşumun göbeğinden iltihap gibi bişi akıyor sanki sizde de oldu mu çok üzülüyorum ben Yaa. Diğer bebeklerimde olmamıştı içim acıyor

Canım benim de dikisim çokmuş özellikle içeriden. Ben her tuvalet sonrası saç kurutma makinesi ile kuruttum ve çok çabuk iyileşti. 45. Gün kontrolde doktorum çok iyi olduğunu söyledi

Kizlar selam herkese bebişlerimizi kucağımıza aldık çok şükür simdi de uyku emme dertleri var :) zaman zaman bunalsak da dertleri bile tatlı
Bize sağlık ocagindan bebege ve bana dvit3 verdiler.doktorumuz da bebeğe kullan iyi oluyo dedi.sizlere verdiler mi kullaniyor musunuz? Ağzına mı damlatmamiz gerekiyor?

Kızlar ya oğluşumun göbeğinden iltihap gibi bişi akıyor sanki sizde de oldu mu çok üzülüyorum ben Yaa. Diğer bebeklerimde olmamıştı içim acıyor
Sürekli mi akiYo canim brn göbek düsünce orda sari bisey gördüm kuru gibiydi simdi yok doktoruna bi sor istersen

Kasiga damlatip veriyorum ben kizimdada kullandim simdi oglumdada günde 3damla olarak kullaniyoruz

Cuma 1aylik asimiz kontrolumuz var yüzde ve gözlerinde bizimde devam ediyo sarilik doktor fizyolojik demisti ama gecen hafta uzamis sarilk dedi kan alincak galiba cuma günü Insallah düzelir bi an önce bazen 2aya kadar sürüyo dedi

Canım benim de dikisim çokmuş özellikle içeriden. Ben her tuvalet sonrası saç kurutma makinesi ile kuruttum ve çok çabuk iyileşti. 45. Gün kontrolde doktorum çok iyi olduğunu söyledi
Benim de icerde de cok ama iceri batikonu sikamiyorum canim enjektorle sık dediler bana ama korkuyorum sen yapmis miydin? Bi de kurutma makinasi yakmadi mi nasil kuruttun soguk ayarinda mi? Insallah ben de 40 li günlere gelebilirim :)

sağlık ocağına gittik sabah topuk kanı için hem de emzirme eğitimi verdi ebe hemşire ucu yok memenin hiç ama daha kötülerini gördüm dedi emziridkçe çıkar dedi emzik biberon vermeyin mamayı kaşıkla verin dedi biberonun emziğin ağznına alıştıgı için memeyi alamaz onun gibi olmasını bekler sinir yapar dedi ve dediği herşey doğru geriye atıyo kafasını emmeye çalışırken kafasıı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı sinir yapıyo ayaklarını atıyo savaş içindeyiz bi yandan da yaralar gece kantoron yağı sürdüm yaralara çıok iyişlemiş bi deneyin hala yara olanlar. her meme arandığınnda vericekmişim emme refleksinin gelişmesi için çok zorlu bi süreç gerçekten fiziksel olarak çok iyiyim ama psikolojik olarak bittim kızlar sürekli ağlıyorum gelen giden o kadar yordu ki artık gelmeyin diye bağırıcam uykuzuzum gelen çay faslına geçiyor hasta ziyareti değilde bildiğiniz misafirlik. annem benden çok yoruldu ben uyuyayım diye günlerdir uykusuz kime üzüleceğimi bende şaşırdım siz yapmayın lütfen olan sütünüze oluor yapabliyorsanız umursamaz rahat olun herkese bol sütlü sağlıklı huzurlu günler

İlkinde olmuştu benim bişey basıyo göbeğine yakılıyo galiba beş sene geçti tmolarak neydi nasıldı unuttum doktora sor üzülme çözülür

Anneler kizimizi simdi uyuttuk anca kahvalti yaptik, cay iciyoruz. Kızlar kizim hep sol gogsumu aliyor. Sagi tutamiyor. Sag tarafi 5dk deniyorum agla agla barap oluyor yavrum hemen sola aliyorum. Hep solu vere vere sagda sut iyice azaldi. 20cc bile cikmiyor artik sagsam bile(( Nolcak boyle ? Sut yapicilari iciyorum sadece sol taraf sut doluyor saga etkisi olmuyor. Var mi bunun caresi?

Cnm bizim doktorumuz Deca-tabs verdi vitamin takviyesi , E D A vitaminleri de var günde beş damla veriyorum

Sürekli mi akiYo canim brn göbek düsünce orda sari bisey gördüm kuru gibiydi simdi yok doktoruna bi sor istersen
Bugün aktı bi defa yıkadım az önce sanki çıktı ordaki sarı küçük bişi kalmıştı takip edicem şimdi

İlkinde olmuştu benim bişey basıyo göbeğine yakılıyo galiba beş sene geçti tmolarak neydi nasıldı unuttum doktora sor üzülme çözülür
Pazartesi tekrar kontrolü var bakayım geçmezse ararım cnm saol

Ters ver canımm. Poposu senin arkana doğru olsun solu verir gibi sağ ver yani. Ben öyle emmişim ters ters. Emer umarım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…