2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de icerde de cok ama iceri batikonu sikamiyorum canim enjektorle sık dediler bana ama korkuyorum sen yapmis miydin? Bi de kurutma makinasi yakmadi mi nasil kuruttun soguk ayarinda mi? Insallah ben de 40 li günlere gelebilirim :)
Batikonu ben gazlı bezle sürüyorum eğer sıkman gerekiyorsa sprey şeklinde batikon var bendeki öyle gazlı bezle sıkıp siliyorum ben zor olmuyor öyle

Benim de başta sagi hic emmiyordu.tadi mi farkli falan dedik hatta. Doktor soldaki gibi ters emzir dedi denedim yine almadi. Sagi hep sagarak veriyordum. Sonra silikon ucla denedim aldi. Ucunu begenmiyormus megersem. Simdi ucu biraktim. Sagi cok rahat aliyor bu sefer de solda zorlaniyor. Cins cocuklar.

Uc aldim kullanamadim. Ters denedik biraz tutar gb oluyor birakiyor. Ne olacak boyle hic bilmiyorum. Ugrasasim gelmiyor artik.

Denedik canim. Biraz tutup birakiyor.

Canım o göğsündeki sütün tadına bak bir de diğerine.. bi komşumuzun göğsündeki sütün biri tatlı biri tuzluydu. İçmiyordu o tuzluyu bi bal bakalım tadına

Selam kizlar cok yazami6orum ama her gun takip ediyorum hkesin bebisleri hayirli olsun saglikli sihhatke buyusunler inss 6 temmuzda erken dogum yaptim bebegumin sariligi var 3 gunlukken isik tedavisi gordu dusmustu tekrar yukseldi bugun kan ve idrar tahlili yaptirdik inss kotu sonyc cikmaz dua edin kizlar

Mememi komple sokuyorum ağzına aslında, hava yutması kaçınılmaz gibi bişi.
Lohusalığı sorma ağlama pompası gibiyim
Allah yardımcımız olsun

Lohusalıgı nasıl atlatıcz cnm ya ,bende aglıyorum bi okdr da bunalıyorum birde uykusuzluk eklendimi ,ben bile kendime zor tahamul ediyorum.......of , psikiyatri destegi alan var mı acaba burda, varsa yazsın ..

Hepsini birebir yaşadım canım. Çan'ını sıkma hiç üzme kendini bir süre sonra mecbur kalıyor alıyor memeyi. Dünden beri kendisi alıyor benim de anlattıklarının aynısını yapıyordu normalde hiç mızmızlanmayan çocuk memeye koyduğum an dediğin gibi yapıyordu şükür düzeldi. Alışacak o da

Selam annisler bizim gibi reflüsü olan varmı hep kusuyor doktor reflu olabilir dedi reflu yatagi aldik

Bizim çocuk doktorumuz bibac önerdi canım hem d3 vitamini hem probiyotik olarak damla şeklinde veriyorum

Benim de icerde de cok ama iceri batikonu sikamiyorum canim enjektorle sık dediler bana ama korkuyorum sen yapmis miydin? Bi de kurutma makinasi yakmadi mi nasil kuruttun soguk ayarinda mi? Insallah ben de 40 li günlere gelebilirim :)
Canım bizim 50. Günümüz bugün çok şükür. Batikon günde bir en fazla iki keresinde kullanabildim. Ben tuvalet kağıdını katladım şerit halinde birer damla sıktım onu pedin üstüne koydum çamaşırı mi öyle giydim. Kurutma makinesini uzaktan tuttum 1 derecede kullandım yakmadı canım çok kolay oldu doktor çok güzel bakmışsın dedi ki benim feci oldu. Anestezi verdikten sonra normal doğurdum ben ikinmadim hiç hep bastırdı lar

Benim de öyleydi canım ama hep denedim ben ağlamasına aldırmadım hep verdim şimdi alıyor azıcık huysuzluk ediyor sonra unutuyor. Sağ canım sürekli. Sıcak havlu koy masaj yap sağ tarafa canım

Tek çaresi sagda da emzirmek canim, sol göğüste annenin kalbinı dinledikleri için anne karninda gibi hissettikleri için orayı daha çok seviyorlar diye duymuştum.

Bebeği henüz benimseyemedim normal mi bilmiyorum ama gece uyandığında uykum bölündüğünde of bile dediğim oluyor sonradan çok üzülüyorum halbuki o kadar çok istedim onu.. Allah korusun bu şükürsüzlüğüme ceza verecek rabbim diye korkuyorum çok şükür sağlığı yerinde yanımda diyorum.. Topuk kanı verirken o içerde ben dışarda ağladım sevmesem ağlamazdım diyorum ama bi yandan sorumluluk işler güçler zor geliyor..bi yandan bedenen hala yorgunum her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum meme acısı ayrı bi dert..

Ben de bebeği henüz benimseyemedim ama dokunamadigim, emziremedigim, ona bakamadigim için. .Oğlumda ben de zorlandım, sabahlara kadar uyumadım ama inanın şu an o günleri özlüyorum.

Selam annisler bizim gibi reflüsü olan varmı hep kusuyor doktor reflu olabilir dedi reflu yatagi aldik
Ben büyük oğlumda çektim onu baya bir yaşına kadar sürmüştü heryer kusuk oluyor hiç sorun etmezdik de sürekli elimizde bezdi ama giden emzirdiğim sütlere üzülürdüm valla bize bir çare tedavi bişey verilmedi o zmn sadece çocuk emince eğimli yerde tutup baya bir süre kucağa almamak lazım hemen kusar yoksa ama geçiyor sonuçta allah beterinden korusun deyip devam :)

Geciyor canim hepsi geciyor. Sagolsun burdaki arkadaslarin soylemleriyle biraz attattim onlari. Kendini suclu hissetmw hicbir sey icin. Sutunu etkiler Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…