Delirmeme ramak kaldi son 4 gundur hep memede. Doyuyo mu onuda anlamiyorum 5 dk emiyo uyuyo yatiriyorum uyaniyoUyuklamali tabiki :))) yoruluyor yavrucak teyzesi :))
Gazı varsa emerek rahatlamak istiyo rahatlayınca uyuyo ama gaz uyumasına izin vermiyo olabilirDelirmeme ramak kaldi son 4 gundur hep memede. Doyuyo mu onuda anlamiyorum 5 dk emiyo uyuyo yatiriyorum uyaniyo
Ya ben napim Benimki de öyle aynı zamanda durmadan kaka yapıyor almasam pişik oluyor alsam hep emdiği için yine yeni emmiş oluyor sıkışınca geri geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor :) geçecek ama sabır üç aylık olsunlar baya yola gelirler şimdileri bile biraz büyüdüğünü hissediyorum gıdıklandı sanki gıdığının balını yediğimmDelirmeme ramak kaldi son 4 gundur hep memede. Doyuyo mu onuda anlamiyorum 5 dk emiyo uyuyo yatiriyorum uyaniyo
Emerken guzel gaz atiyo ama gaz sorunumuz yokGazı varsa emerek rahatlamak istiyo rahatlayınca uyuyo ama gaz uyumasına izin vermiyo olabilir
Bizimki kaka biriktirip yapiyo ekonomik bebek :) hıçkırık zaten başlı başına bela. Açmı tokmu anlamayip mama verince kusuyor gece cok kustu. İnsallah gececek bugünler ama tadini cikaramiyorum. Bunlar derdim degil cok yalniz hissediyorum. Annem 10 once gitti kv bir hafta kalacakti 3 gun kaldi gecen carsamba gitti 1 saatlik mesafedeyiz arabalari var. Haftasonu bekledim gelirler diye gelmediler bugün geliyolarmis aksam oldu zatenYa ben napim Benimki de öyle aynı zamanda durmadan kaka yapıyor almasam pişik oluyor alsam hep emdiği için yine yeni emmiş oluyor sıkışınca geri geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor :) geçecek ama sabır üç aylık olsunlar baya yola gelirler şimdileri bile biraz büyüdüğünü hissediyorum gıdıklandı sanki gıdığının balını yediğimm
Amin inşallah benim gibi olanlari gormek umutlandiriyor gececek bugunlerde...İnanın bellerim tutmuyor artık koptu emzirirken şekilden şekile giriyorum altını değiştirirkendr aynı çok hareketli zor bir bebek elini kolunu tutunca çok sinirleniyor meme aklına geldimi o ağzına girecek sabrı yok katılana kadar ağlıyor ben terler döküyorum memeyi sokup sakinleştircem diye üstelik genzine kaçırmaya başladı hızlı emmekten o kadar korktumki dudağımda kabarcık çıktı zaten evhamlıyım ben nefes alıyor mu diye bile başında bekliyorym sabaha karşı uyuyoruz artık ama bin şükür allahım ayırmasın hiçbirimizi
Bebeği henüz benimseyemedim normal mi bilmiyorum ama gece uyandığında uykum bölündüğünde of bile dediğim oluyor sonradan çok üzülüyorum halbuki o kadar çok istedim onu.. Allah korusun bu şükürsüzlüğüme ceza verecek rabbim diye korkuyorum çok şükür sağlığı yerinde yanımda diyorum.. Topuk kanı verirken o içerde ben dışarda ağladım sevmesem ağlamazdım diyorum ama bi yandan sorumluluk işler güçler zor geliyor..bi yandan bedenen hala yorgunum her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum meme acısı ayrı bi dert..
Ohh oh canım, şükürler olsun. Sabah kalktığımda aklıma geldin. Buraya yazdıklarımizda hep bir ah çekiyorsun, biliyorum. Hakkını helal et canım. ..Sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum. Bebişim hâlâ yoğun bakımda. Iyiye gidiyormuş. .
Çağıranileceğin kimse varsa açıkça konuşun eşin veya sen insan lazım bir süreliğine şimdi yardımları olmayacaksa daha ne zmn olacak, kayınvalide şimdi yardım etmezse sonra bişey beklemesin gelindenBizimki kaka biriktirip yapiyo ekonomik bebek :) hıçkırık zaten başlı başına bela. Açmı tokmu anlamayip mama verince kusuyor gece cok kustu. İnsallah gececek bugünler ama tadini cikaramiyorum. Bunlar derdim degil cok yalniz hissediyorum. Annem 10 once gitti kv bir hafta kalacakti 3 gun kaldi gecen carsamba gitti 1 saatlik mesafedeyiz arabalari var. Haftasonu bekledim gelirler diye gelmediler bugün geliyolarmis aksam oldu zaten
Annem geliyim diyo babamda gondermeye razi ama buyuk kardesimle babam calisiyor kucuk kardesimde tum gun evde yalniz onlara yemek yapiyor. Bi an evvelde yalnizliga alisalim dedik ama iyi mi ettik kotu mu bilmiyorum 2 hafta oldu bugunÇağıranileceğin kimse varsa açıkça konuşun eşin veya sen insan lazım bir süreliğine şimdi yardımları olmayacaksa daha ne zmn olacak, kayınvalide şimdi yardım etmezse sonra bişey beklemesin gelinden
Bir zımbırtı var adı ne bilmem yay gibi o çok güzel topluyor:) bijuteri parfumeri gibi yerlerde oluyorMalumunuz kuafore gitmek artik imkansiz gibi bisey. Biyik alma hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Kagit agdalar isitmali olanlar yara yapiyor bende, duz agda uzun sure aliyormu her hafta cikiyor benim meretler hamilelik bitti hormonlar tavan kıllı pakize olma yolunda ilerliyorum
Valla erken daha bu ara yalnız olmaz olmuyor yani çok zor , biraz büyüsün tamam sıkıntı olmuyor alışırsın ama erken olmuş sizinAnnem geliyim diyo babamda gondermeye razi ama buyuk kardesimle babam calisiyor kucuk kardesimde tum gun evde yalniz onlara yemek yapiyor. Bi an evvelde yalnizliga alisalim dedik ama iyi mi ettik kotu mu bilmiyorum 2 hafta oldu bugun
Bugun 22.gün doğum yapalı içimdeki dikişler midir nedir ağrıyor ayağa kalkınca , pijama giyerken tek ayağı sokarken mesela çok zorlanıyorum geçmedi tabi kolaymı kaç kat yer kesildi dikildi , geçecek inşallah okullar açılırken baya birşeyler düzene girmiş olur
Bizim doktor da dvit3 icin iyi geliyor dedi ama sadece d vitamini mi farkli vitamin de var mi bilmiyorum henuz tam inceleyemedimCnm bizim doktorumuz Deca-tabs verdi vitamin takviyesi , E D A vitaminleri de var günde beş damla veriyorum
Bugün aktı bi defa yıkadım az önce sanki çıktı ordaki sarı küçük bişi kalmıştı takip edicem şimdi
Pazartesi tekrar kontrolü var bakayım geçmezse ararım cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?