İnşallah daha iyi olur bi an önce kavusursunuz canım dualarımızda ipeğinSağol canım, iyi olmaya çalışıyorum. Bebişim hâlâ yoğun bakımda. Iyiye gidiyormuş. .
Kaka yaparken zorlanma aglama bizdede var canım normal diyo doktor sürekli emmek istemesi de gaz sancısından bizdede var rahatlıyo tam yatırıyorum tekrar aglıyo üzülme ama cabuk geciyo sonra hatırlanmıyo bile inan kızımda öyleydiGeçen gece uyumadık uyku arasında of uyusana dedim daha derken pişman oldum. Zaten çok duygusalım ertesi gun yani pazar gunu zaten gelen giden olmamış, ustelik eşimde bir aydan sonra işe başlayacak evde olmasınada iyice alışmışım, Kuzum sakinlesin diye muzik actim o da sakinledi gozlerime oyle bir bakti ki o of dedigim icin vicdan azabi cektim cok agladim. Bugun yine depresif bir gundeyim. Hep memede doyuyo mu anlamiyorum emziği tutarken reddetmeye başladı emzik beni kullanmak istiyo. Kakasını yaparken zorlaniyo oysa kabuz degil. Kendimi cok yalniz hissediyorum
inşallah canım ya aynen dediğin gibi normalde hiç ağalama huyu yok başka problemimiz yok tek memeye gelince çocuk değişiyo işte. bir haftalık bebek çok şey beklememek lazım onlarda öğrenicek umarım zamanla :)Hepsini birebir yaşadım canım. Çan'ını sıkma hiç üzme kendini bir süre sonra mecbur kalıyor alıyor memeyi. Dünden beri kendisi alıyor benim de anlattıklarının aynısını yapıyordu normalde hiç mızmızlanmayan çocuk memeye koyduğum an dediğin gibi yapıyordu şükür düzeldi. Alışacak o da
Benim de gündüz öyle kuzum, herşeye ağlamak istiyorum bir de eşiminkırdığım zamanlar geliyor aklıma çok pişmanlık duyuyorum ona daha fazla bağlandım işe gidiyor ya aklım hep onda:/Kızlar bu lohusalık beni derin etkiledi icimde hep bir burhan var ozellıkle aksamları Allah yardımcımız olsun
Aynen canım, keşke yanımda olsa da gazından, uyumamasindan sikayet etseydim diyorum. Helal olsun canım siz de helal edin, çok şey paylaştık burda..inşallah geçsin bu kötü günler..Ohh oh canım, şükürler olsun. Sabah kalktığımda aklıma geldin. Buraya yazdıklarımizda hep bir ah çekiyorsun, biliyorum. Hakkını helal et canım. ..
Rabbim biran önce kavuştursun seni evladında, cok az kaldi. Dayan annesi bitecek ıns. geçecek bu gunler ❤
Inşallah canım, Allah razı olsun.İnşallah daha iyi olur bi an önce kavusursunuz canım dualarımızda ipeğin
@selo86 nın dedigi gibi hakkını helal et canım inan ama hep aklımızdasın dua ediyorum inşallah sende tez zamanda gazından uykusundan bahsetceksin hep birlikte konuscaz burda ipek kızını Allah senden de razı olsunInşallah canım, Allah razı olsun.
Benim 2.bende öyle esim hep yanımda olsun istiyorum iyice baglandım aynennBenim de gündüz öyle kuzum, herşeye ağlamak istiyorum bir de eşiminkırdığım zamanlar geliyor aklıma çok pişmanlık duyuyorum ona daha fazla bağlandım işe gidiyor ya aklım hep onda:/
Bir de bebişe yanlış bişe yaparım da bakamam diye ödüm kopuyor doyuramam falan diye, her yanım stres
Allah şifalar versin kuzuna tez zamanda kavusrsnz inşallahh seni çok iyi anlıyorum uzulme diemem anasın senin cigerin yanıyor ama geçicek Allah büyükkInşallah canım, Allah razı olsun.
Ne sıvısı yaaTek umudum o. Okullar 18 eylülde açılacak o zamana toparlanmış olmak istediğim şey. Bizim bugün 15.günümüz. şaka maka baya yol aldık. Ama benim dikişlerden sıvı gelmeye başladı. Akıp duruyor dünden beri. O aktıkça ağrım oluyor. Şu ilaçlar da bi bitmedi. Korkuyorum yarın bir kutu daha kullan diyecek diye. Artık midem ağrıyor yemek yiyemez oldum. Kendime enterogermina aldım. O kadar antibiyotiğe doktor da probiyotik al dedi.. kolay değil valla 7 kat dikildik canım. Şu 40ımız çıksa da rahatlasak biraz daha..
Amin canım inşallah, hem de nasıl yanıyor ciğerim..Allah şifalar versin kuzuna tez zamanda kavusrsnz inşallahh seni çok iyi anlıyorum uzulme diemem anasın senin cigerin yanıyor ama geçicek Allah büyükk
Bizim cocuk doktoru 20 dakikadan fazla memede kalmasin dedi. Oyle yapiyorum. Gazini cikariyoruz falan uykusu aciliyor. Biraz konusuyoruz gogsume yatiriyorum hafif hafif salliyorum yoruluyor. Sonra meme istiyoruz uyku gelince aliyorum memeye iki firt cekip uyuyor:)) sutleri yutmuyor bile agzindan disari damliyor. Aventin emzigini alip onu verecegim uykusu gelince. Birde boyle deneyelim bakalim. Geceleri cok gaz sancimiz oluyor. Doktor amcamiz kolik olabilir dedi. Fitil vermis. Daha kullanmadim.Delirmeme ramak kaldi son 4 gundur hep memede. Doyuyo mu onuda anlamiyorum 5 dk emiyo uyuyo yatiriyorum uyaniyo
Aynaya bakmiyorum gormeyeyim diye :))) Allah esime sabir versin beni gormek nasil bir duygu acep:)(Malumunuz kuafore gitmek artik imkansiz gibi bisey. Biyik alma hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Kagit agdalar isitmali olanlar yara yapiyor bende, duz agda uzun sure aliyormu her hafta cikiyor benim meretler hamilelik bitti hormonlar tavan kıllı pakize olma yolunda ilerliyorum
Ne sıvısı yaadoktora gitseydin hemen sıvı niye gelecek ki
He doktor biliyordu yani iyi o vakit :) benimki de sert gibi çok değil ama uyuşuk zaten bana da 40 çıkınca gel iç dikişlere bakacam dediGelir demişti canım zaten ödem vardı çok şişti o kısım ordan geliyor. Yarın kontrol var zaten. Taş gibi sertti aktıkça yumuşuyor şimdi
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahİyi geceler anneler bende Doğum yaptım çok şükür sabah 10 da yatışım yapıldı öğlen 1 de doğdu çok kısa sürdü ama beni bitirdiÇok şükür sağlıkla kavuştuk Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
He doktor biliyordu yani iyi o vakit :) benimki de sert gibi çok değil ama uyuşuk zaten bana da 40 çıkınca gel iç dikişlere bakacam dedialttan yani nefret ediyorumm bu işten
Ya ben napim Benimki de öyle aynı zamanda durmadan kaka yapıyor almasam pişik oluyor alsam hep emdiği için yine yeni emmiş oluyor sıkışınca geri geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor :) geçecek ama sabır üç aylık olsunlar baya yola gelirler şimdileri bile biraz büyüdüğünü hissediyorum gıdıklandı sanki gıdığının balını yediğimm
Bizim 12.gun gobegimiz dustu sonrasi kanadi bir kez daha k vitamini yapildi yine gecmedi kanama gectoibu sefer sari akinti gecmedi derken aylik kontrolde doktor yakti orayi yakti derken acisiz bisi gumüş nitrat deniyor bir cubukla yakti simdi gecti cok sukur.Kızlar ya oğluşumun göbeğinden iltihap gibi bişi akıyor sanki sizde de oldu mu çok üzülüyorum ben Yaa. Diğer bebeklerimde olmamıştı içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?