2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaka yaparken zorlanma aglama bizdede var canım normal diyo doktor sürekli emmek istemesi de gaz sancısından bizdede var rahatlıyo tam yatırıyorum tekrar aglıyo üzülme ama cabuk geciyo sonra hatırlanmıyo bile inan kızımda öyleydi

inşallah canım ya aynen dediğin gibi normalde hiç ağalama huyu yok başka problemimiz yok tek memeye gelince çocuk değişiyo işte. bir haftalık bebek çok şey beklememek lazım onlarda öğrenicek umarım zamanla :)

Kızlar bu lohusalık beni derin etkiledi icimde hep bir burhan var ozellıkle aksamları Allah yardımcımız olsun
Benim de gündüz öyle kuzum, herşeye ağlamak istiyorum bir de eşiminkırdığım zamanlar geliyor aklıma çok pişmanlık duyuyorum ona daha fazla bağlandım işe gidiyor ya aklım hep onda:/
Bir de bebişe yanlış bişe yaparım da bakamam diye ödüm kopuyor doyuramam falan diye, her yanım stres

Aynen canım, keşke yanımda olsa da gazından, uyumamasindan sikayet etseydim diyorum. Helal olsun canım siz de helal edin, çok şey paylaştık burda..inşallah geçsin bu kötü günler..

Benim 2.bende öyle esim hep yanımda olsun istiyorum iyice baglandım aynenn

Bugun ilk olarak kızımı tek başıma yıkadımsandıgımdan kolay oldu gıkı bile çıkmadı kuzumun bu arada bende lahusa depresyonları olmadı hiç sadece kotu ruyalar goruyorum devamlı
Bnde evde tekim uzun zamandan beri canım sıkılıyor çok...cumartsi 40lancaz bakalm ilk gezmemiz nasıl geçicek

Ne sıvısı yaa doktora gitseydin hemen sıvı niye gelecek ki

Allah şifalar versin kuzuna tez zamanda kavusrsnz inşallahh seni çok iyi anlıyorum uzulme diemem anasın senin cigerin yanıyor ama geçicek Allah büyükk
Amin canım inşallah, hem de nasıl yanıyor ciğerim..

Delirmeme ramak kaldi son 4 gundur hep memede. Doyuyo mu onuda anlamiyorum 5 dk emiyo uyuyo yatiriyorum uyaniyo
Bizim cocuk doktoru 20 dakikadan fazla memede kalmasin dedi. Oyle yapiyorum. Gazini cikariyoruz falan uykusu aciliyor. Biraz konusuyoruz gogsume yatiriyorum hafif hafif salliyorum yoruluyor. Sonra meme istiyoruz uyku gelince aliyorum memeye iki firt cekip uyuyor:)) sutleri yutmuyor bile agzindan disari damliyor. Aventin emzigini alip onu verecegim uykusu gelince. Birde boyle deneyelim bakalim. Geceleri cok gaz sancimiz oluyor. Doktor amcamiz kolik olabilir dedi. Fitil vermis. Daha kullanmadim.

Aynaya bakmiyorum gormeyeyim diye :))) Allah esime sabir versin beni gormek nasil bir duygu acep:)(

Gelir demişti canım zaten ödem vardı çok şişti o kısım ordan geliyor. Yarın kontrol var zaten. Taş gibi sertti aktıkça yumuşuyor şimdi
He doktor biliyordu yani iyi o vakit :) benimki de sert gibi çok değil ama uyuşuk zaten bana da 40 çıkınca gel iç dikişlere bakacam dedi alttan yani nefret ediyorumm bu işten

Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

He doktor biliyordu yani iyi o vakit :) benimki de sert gibi çok değil ama uyuşuk zaten bana da 40 çıkınca gel iç dikişlere bakacam dedi alttan yani nefret ediyorumm bu işten

Evet biliyor. Ya sertlik böyle bir sürü top top şiş acıtıyordu oralardan akıyor işte. Ödem bunlar dedi ama görsen felaketti yani. Hadi yaaa alttan mı bakacak uff kötüymüş sevemedim bende o usg yi bir türlü. Bana demedi öyle.. acaba yarın der mi ki ? İlkinde öyle bir muayene olmadım ben şimdi şaşırdım sen söyleyince. Hoş ilk doktorum 5 günlükken muayene etti sonra etmedi :) ama bakılsın canım gıcık o usg de baksın ne var iyi mi diye..

Ah canım senle problemlerımız aynı sanırım. Senın de bebegın benımkı gıbı gazlı mı bu arada ? Benımkı sancıları olunca hep memede durmak ıstıyo ama memeyı alırken agladıgı ıcın sureklı kendını gerı cekıyo bacaklarını gerıyo ama bı yandan da memeyı arıyo agzına verıyorum aglamaktan kavrayamıyo daha cok sınırlenıyo. Aldıgında da gaz sancıyla beraber yenıden aglamaya baslıyo agzından kacırıyo tekrar bastan mucadele verıyorum alması ıcın. Gazı kaka yaparak cıkarıyo altın degıstırmeyınce rahatsız oluyo. Gunde ıkı kere yaklasık 2-3 saat bu krızlerı yasıyoruz. Benım de sınırlerım bozuldu dokunsalar aglayacak gıbıyım. Emzırırken sırtımın agrısında ölüyorum. Tam mememde uyuyo yerıne koyıyım dıyorum eger gazı cıkmadıysa hemen uyanıyo. Ne zaman gecıcek bu sıkıntılar ya da gecıcek mı bılemıyorum

Kızlar ya oğluşumun göbeğinden iltihap gibi bişi akıyor sanki sizde de oldu mu çok üzülüyorum ben Yaa. Diğer bebeklerimde olmamıştı içim acıyor
Bizim 12.gun gobegimiz dustu sonrasi kanadi bir kez daha k vitamini yapildi yine gecmedi kanama gectoibu sefer sari akinti gecmedi derken aylik kontrolde doktor yakti orayi yakti derken acisiz bisi gumüş nitrat deniyor bir cubukla yakti simdi gecti cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…