Aynen ilkinde de yine aynı doktordu 5.gün bandı çıkartıp hadi geçmiş olsun bu kadar demişti , bu sefer söyleyince bende şaşırdım farklı olan ne bilmiyorumEvet biliyor. Ya sertlik böyle bir sürü top top şiş acıtıyordu oralardan akıyor işte. Ödem bunlar dedi ama görsen felaketti yani. Hadi yaaa alttan mı bakacak uff kötüymüş sevemedim bende o usg yi bir türlü. Bana demedi öyle.. acaba yarın der mi ki ? İlkinde öyle bir muayene olmadım ben şimdi şaşırdım sen söyleyince. Hoş ilk doktorum 5 günlükken muayene etti sonra etmedi :) ama bakılsın canım gıcık o usg de baksın ne var iyi mi diye..
Sap sımplex çok işe yaradı bizde gaz sancısı için ,senin ilk bebeğinse daha gazlı olması normalmiş niyeyse bir yazıda okudım , annerin ilk çocuğu birde erkekse vay ki vay :) gazman oluyorlar , ben ilk oğlumda ağlayarak hergece acillerdeydik , susmuyor ve ağlamaktan morarıyordu allahım korusunAh canım senle problemlerımız aynı sanırım. Senın de bebegın benımkı gıbı gazlı mı bu arada ? Benımkı sancıları olunca hep memede durmak ıstıyo ama memeyı alırken agladıgı ıcın sureklı kendını gerı cekıyo bacaklarını gerıyo ama bı yandan da memeyı arıyo agzına verıyorum aglamaktan kavrayamıyo daha cok sınırlenıyo. Aldıgında da gaz sancıyla beraber yenıden aglamaya baslıyo agzından kacırıyo tekrar bastan mucadele verıyorum alması ıcın. Gazı kaka yaparak cıkarıyo altın degıstırmeyınce rahatsız oluyo. Gunde ıkı kere yaklasık 2-3 saat bu krızlerı yasıyoruz. Benım de sınırlerım bozuldu dokunsalar aglayacak gıbıyım. Emzırırken sırtımın agrısında ölüyorum. Tam mememde uyuyo yerıne koyıyım dıyorum eger gazı cıkmadıysa hemen uyanıyo. Ne zaman gecıcek bu sıkıntılar ya da gecıcek mı bılemıyorum
Ne zmn doğurmuştun ki canım :)benim 10. Günde o çok acıması bitti iyice ağrı kesiciyi bırakmıştımBu arada kızlar sezeryan dikiş yerinizin üstündeki sertlik ve acı hissi ne zaman geçiyor ben hala yataktan tek başıma doğrulamiyorum orası uyusuk çok acı veriyor
Aynen ilkinde de yine aynı doktordu 5.gün bandı çıkartıp hadi geçmiş olsun bu kadar demişti , bu sefer söyleyince bende şaşırdım farklı olan ne bilmiyorum
Oğlumun ağzı pamukcuk oldu suyla yemizliyoeum göğüslerimi silşyorum ama çoğaldı bir kerede karbonatlı suyla sildim ama geçmedi doktoramı gidelim ne yapmalıyım bilen var mı
Banada verdiler canım, çocuk doktoruna sorduk kullanın dedi..Kizlar selam herkese bebişlerimizi kucağımıza aldık çok şükür simdi de uyku emme dertleri var :) zaman zaman bunalsak da dertleri bile tatlı
Bize sağlık ocagindan bebege ve bana dvit3 verdiler.doktorumuz da bebeğe kullan iyi oluyo dedi.sizlere verdiler mi kullaniyor musunuz? Ağzına mı damlatmamiz gerekiyor?
Sap sımplex çok işe yaradı bizde gaz sancısı için ,senin ilk bebeğinse daha gazlı olması normalmiş niyeyse bir yazıda okudım , annerin ilk çocuğu birde erkekse vay ki vay :) gazman oluyorlar , ben ilk oğlumda ağlayarak hergece acillerdeydik , susmuyor ve ağlamaktan morarıyordu allahım korusun
Bu arada kızlar sezeryan dikiş yerinizin üstündeki sertlik ve acı hissi ne zaman geçiyor ben hala yataktan tek başıma doğrulamiyorum orası uyusuk çok acı veriyor
Bugün 6. Günümüz ama ben ağrı kesici almayi bıraktım dikiş yerimin üstü uyusuk ve ağrı yapan tek yerNe zmn doğurmuştun ki canım :)benim 10. Günde o çok acıması bitti iyice ağrı kesiciyi bırakmıştım
Ben ağrı kesicimi birakmistim tekrar başlıyorum o zaman bu arada ben cleksan yapmaya başladım doğumun 3. Günü 6 hafta daha iğne yapıcam benim gibi olan var mı kardiyolog özellikle yapmamı istedi emboli atma riskine karşı17.günden merhaba :) hala yataktan kalkarken hafif ağrım oluyor gün içinde durup dururken sızladığı oluyor henüz çok yenisin ağrı kesicilerini düzenli al
Göğüs ağrısı sertleşme ve oluşan bezeler ne kadar zormuş iki gün ağladım üstsüz gezdim evde Ellemeyen kalmadı masaj için yok böyle birşeybenim sezeryanla ilgili bir sıkıntım olmadi. Ya da göğüs agrilarimin fazlaligindan karnima odaklanamadim, emzirme sureci hepsinden zorlu gecti-geciyor.
Canım öyle durumlarda bebeği emmesi için zorlansan daha çok sıkıntı yaşarsın bizde de var bu sorunlar teyzelerim bana yol gösterdi baya rahatladık. Eger bebek memeyi reddiyosa hafif tok oldugunı biliyorsam zorlamıyorum sakinleştir eye çalışıyorum eger sakinleşmiyorsa yarım kundak yapıp hafiften ayagımda sallıyorum. Eger aç ise ayaga kalkıp poposuna vura vura emziriyorum yada hazır da sağılmış süt var ise onu veriyorum. Gün içinde aglamadığı zamanlar zeytinyağı ile popo deliğine ve göbeğine masaj yapıp ayaklarını hareket ettiriyorum. Birde yüz üstü yatırıp belini sıvazlıyorum daha rahat ediyoruz. Bende bebek emmeyi reddio aç doymuyo diye mama veriyordum en büyük hata imiş.Ah canım senle problemlerımız aynı sanırım. Senın de bebegın benımkı gıbı gazlı mı bu arada ? Benımkı sancıları olunca hep memede durmak ıstıyo ama memeyı alırken agladıgı ıcın sureklı kendını gerı cekıyo bacaklarını gerıyo ama bı yandan da memeyı arıyo agzına verıyorum aglamaktan kavrayamıyo daha cok sınırlenıyo. Aldıgında da gaz sancıyla beraber yenıden aglamaya baslıyo agzından kacırıyo tekrar bastan mucadele verıyorum alması ıcın. Gazı kaka yaparak cıkarıyo altın degıstırmeyınce rahatsız oluyo. Gunde ıkı kere yaklasık 2-3 saat bu krızlerı yasıyoruz. Benım de sınırlerım bozuldu dokunsalar aglayacak gıbıyım. Emzırırken sırtımın agrısında ölüyorum. Tam mememde uyuyo yerıne koyıyım dıyorum eger gazı cıkmadıysa hemen uyanıyo. Ne zaman gecıcek bu sıkıntılar ya da gecıcek mı bılemıyorum
Bi kaç güne rahat kalkarsın canım ama dikiş yeri hala acıyo 26 günlüğüzBu arada kızlar sezeryan dikiş yerinizin üstündeki sertlik ve acı hissi ne zaman geçiyor ben hala yataktan tek başıma doğrulamiyorum orası uyusuk çok acı veriyor
Ben ağrı kesicimi birakmistim tekrar başlıyorum o zaman bu arada ben cleksan yapmaya başladım doğumun 3. Günü 6 hafta daha iğne yapıcam benim gibi olan var mı kardiyolog özellikle yapmamı istedi emboli atma riskine karşı
Canım sen bilirsin ama ... ben anneme sürdüm Hindistan cevizi yağı ben kokusunu sevmiyorum çünkü. Annem sakin bebeğe sürme bu yağ adamı yakıyor diye uyardı beni. Sen de takıp et canım belki doğrudurKizlar ben bebisimi az once banyo yaptirdim ve vucuduna hindistancevizi yagiyla masaj yaptim. Normalde zeytinyagiyla yapardim bugun boyle yaptim. Bu yagin zarari olmaz degil mi? Yaptiktan sonra aklima geldi. Gogsume falan suruyorum yikamadan veriyorum dogal yag diye ama vucuduna dokunma insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?