İkisini birlikte kullanabiliyoruz yani iyi o zmnAllah korusun o derece degıl cok sukur. Aldık canım ıkı gundur onu kullanıyoruz gunduz sab sımplex gece bıogaıa seklınde. İlk cocugum ve kız. Ama benden dolayı bu sekılde gazlı cunku bende de ne kadar dıkkat edersem edıyom gaz oluyo
İç canım ağrı kesiciyi daha erken eziyet etme kendine acır o dahaBugün 6. Günümüz ama ben ağrı kesici almayi bıraktım dikiş yerimin üstü uyusuk ve ağrı yapan tek yer
Valla doğal yağ ama memenden emerken zararı vardır belki bilemeyiz ki onu bence temizlemeden verme yine sen memeniKizlar ben bebisimi az once banyo yaptirdim ve vucuduna hindistancevizi yagiyla masaj yaptim. Normalde zeytinyagiyla yapardim bugun boyle yaptim. Bu yagin zarari olmaz degil mi? Yaptiktan sonra aklima geldi. Gogsume falan suruyorum yikamadan veriyorum dogal yag diye ama vucuduna dokunma insallah
Bir süredir giremedim, henüz doktora gitmedim, 8 Temmuzda doğum yapmadım. En geç Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Gerçi muhtemelen yaşadğım şey enfeksiyonla alakalı bir şey de olabilir.Ne kadar oldu dogum yapali? Doktora kontrole gittin mi hic?
Kızlar ben hala doğum için bekliyorum bekleyenler var dimi yalnız değilim Allah yardımcımız olsun valla günler geçmek bilmiyor sonrası da başka başka dertlerimiz olacak okuduğum kadarıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar süt kesilmesi ne zaman oluyor bilen var mı 40 gün boyunca süt gelebiliyomu
Ben ellerime suruyorum sorun yasamadim ondan surmustum. Iyi oldu soyledigin canim. Zeytinyagi kulanayim bundan sonraCanım sen bilirsin ama ... ben anneme sürdüm Hindistan cevizi yağı ben kokusunu sevmiyorum çünkü. Annem sakin bebeğe sürme bu yağ adamı yakıyor diye uyardı beni. Sen de takıp et canım belki doğrudur
Zarari yok dediler. Ben kokusundan tiksinir diye korkmustum cok şükür oyle bir sey olmadi.Valla doğal yağ ama memenden emerken zararı vardır belki bilemeyiz ki onu bence temizlemeden verme yine sen memeni
Doktorum beni ertesi hafta kontrole cagirdi onda da dikislere bakmadi ultrasonda n rahme bakti daha kanaman devam ediyor dedi. Dikisler nasil dedi. Antibiyotivi bitirdim agriya dayanabildigim icin agri kesici almiyorum dedim. Bebegim ishal gb kaka yapiyordu ilaclardanmis. Birakinca normale dondu. Batikonla pansumana devam dedi. Kuru tut dedi. Baska bir sikinti yok. Batikonu arada suruyorum artik. 21.gunumdeyim daha iyi hissediyorum.Bir süredir giremedim, henüz doktora gitmedim, 8 Temmuzda doğum yapmadım. En geç Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Gerçi muhtemelen yaşadğım şey enfeksiyonla alakalı bir şey de olabilir.
Canım gecmis olsun bende bir gun cektim o agriyi cok acıGöğüs ağrısı sertleşme ve oluşan bezeler ne kadar zormuş iki gün ağladım üstsüz gezdim evde Ellemeyen kalmadı masaj için yok böyle birşeysagiyorum 10CC ancak çıkıyordu en sonunda kaynar suya batırılmış havlu ile kompres yaptık 1 gün boyunca ve o açmaya başladı hem Sağdım hem zorla verdim memeyi kızıma sonuc zafer oldu bugün sürekli emdi kızım
Dogal old icin dokunmaz umarin sıhatler olsun annesiKizlar ben bebisimi az once banyo yaptirdim ve vucuduna hindistancevizi yagiyla masaj yaptim. Normalde zeytinyagiyla yapardim bugun boyle yaptim. Bu yagin zarari olmaz degil mi? Yaptiktan sonra aklima geldi. Gogsume falan suruyorum yikamadan veriyorum dogal yag diye ama vucuduna dokunma insallah
Kalp te birsey çıkmadi şükür canım bir gün hastane de yatış yapıldı bana doğumdan 2 gun önce tasikardim vardı ve nabzim uzun süre yüksekti bu yüzden sezeryan oldum normal doğum u beklemedkk pıhtılaşma olduğu için de riske atmak istemedi kardiyolog özellikle kan sulandiriciyi kullanmamı istediKalbinde problem mi var ben ilk günler nefes darlığı yaşadım emboliden şüphelendiler bişey çıkmadı
Valla onlar bu konuda biraz sıkıntılı Rabbim bi daha göstermesin gogusler bi an patlayacak sanmistim yanımdaliler de inan biraz tecrübesiz kaldı hicbirsey yapamadilar ilk etapta bana sordular ne yapalım rahatlarsjn diye en son devreye tel de anneannem girdi işi cozduCanım gecmis olsun bende bir gun cektim o agriyi cok acıkimsede yok yanimda kac saat agladim esimde hafife aldı ilgilenmedi bile odun
Lohusalık psikolojisi beni de sardı :/ sürekli kaygılıyım acaba doyuyormu acaba kilo alıyor mu, güzel bakabiliyor muyum, uyandıramadığımda da ağlıyorum bir de eşim hep yanımda olsun istiyorum kendimi güçsüz savunmasız hissediyorum. Tüm saatlerim bebişin olsun ama kendime bakamıyorum anneler sırayla geldi ama kimseye kal demedim rahat edeyim diye, rahat ettim ama bu sefer de kendimi beslemeyi unuttum çok suçlu hissediyorum
yok kuzum sütüm gelmiyodu kurudu bildiğin kızı zorladm bugun iki damla aktı hala sansım varmı acabaÖzel bir durum mu var canım süt kesilmesi için demişsin de? Benim özel durumum var ilaç kullanıyorum kesilsin diye. Öyle bir durum varsa doktora danışmalısın.
Sizin cildinizin dökülmesini bepanthol geçirmeyebilir çünkü vitaminsizlikten oluyor. İlk bebeğimde doğumdan sonra vitamini kesmiştim aylarca pul pul döküldü saçlarım döküldü ama ikinci bebeğimi dünyaya getirdim omegaya ve magnezyum kalsiyum çinko d vitamini takviyesine devam ediyorum çok şükür o yaşadığım sıkıntıların hiç birisi yok. Doktorunuzla görüşüp hamilelik dönemindeki vitamininize devam edin büyük ihtimalle pul pul dökülmeler bitecektir.Benim danisacagim bir konu daha var. Yuzum ellerim pul pul dokuluyor cildim cok kurudu. Bepantol sursem olur mu? Propeskusunu atmisim. Emzirenlwr kullanabilir mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?