2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İkisini birlikte kullanabiliyoruz yani iyi o zmn

Valla doğal yağ ama memenden emerken zararı vardır belki bilemeyiz ki onu bence temizlemeden verme yine sen memeni

Ne kadar oldu dogum yapali? Doktora kontrole gittin mi hic?
Bir süredir giremedim, henüz doktora gitmedim, 8 Temmuzda doğum yapmadım. En geç Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Gerçi muhtemelen yaşadğım şey enfeksiyonla alakalı bir şey de olabilir.

Y

Tabiki yalnız degilsin canimm bende bekliyorum ama tık yok ne sanci ne nişan... Bi an önce kavuşmak istiyorum kuzuma beklemek zor geliyor artık

kızlar süt kesilmesi ne zaman oluyor bilen var mı 40 gün boyunca süt gelebiliyomu

Özel bir durum mu var canım süt kesilmesi için demişsin de? Benim özel durumum var ilaç kullanıyorum kesilsin diye. Öyle bir durum varsa doktora danışmalısın.

Canım sen bilirsin ama ... ben anneme sürdüm Hindistan cevizi yağı ben kokusunu sevmiyorum çünkü. Annem sakin bebeğe sürme bu yağ adamı yakıyor diye uyardı beni. Sen de takıp et canım belki doğrudur
Ben ellerime suruyorum sorun yasamadim ondan surmustum. Iyi oldu soyledigin canim. Zeytinyagi kulanayim bundan sonra

Bir süredir giremedim, henüz doktora gitmedim, 8 Temmuzda doğum yapmadım. En geç Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Gerçi muhtemelen yaşadğım şey enfeksiyonla alakalı bir şey de olabilir.
Doktorum beni ertesi hafta kontrole cagirdi onda da dikislere bakmadi ultrasonda n rahme bakti daha kanaman devam ediyor dedi. Dikisler nasil dedi. Antibiyotivi bitirdim agriya dayanabildigim icin agri kesici almiyorum dedim. Bebegim ishal gb kaka yapiyordu ilaclardanmis. Birakinca normale dondu. Batikonla pansumana devam dedi. Kuru tut dedi. Baska bir sikinti yok. Batikonu arada suruyorum artik. 21.gunumdeyim daha iyi hissediyorum.

Benim danisacagim bir konu daha var. Yuzum ellerim pul pul dokuluyor cildim cok kurudu. Bepantol sursem olur mu? Propeskusunu atmisim. Emzirenlwr kullanabilir mi acep

Canım gecmis olsun bende bir gun cektim o agriyi cok acı kimsede yok yanimda kac saat agladim esimde hafife aldı ilgilenmedi bile odun

Dogal old icin dokunmaz umarin sıhatler olsun annesi

İyi geceler hanımlar bugüm bizimde 2.ay kontrolümüz vardı herşey yolundaymış yaşıtlarını geçmiş boyu kilosu düzeltme olarak hesapladığında kuzum daha 18 günlükmüş benim enfeksiyon düşmüş süt vermeye başladım göğsümden emmiyor biberona alıştı 2 ay olunca olsun sütümü alıyor ya ikinci bir emre kadar anne sütü vericem inşallah ameliyat için direniyorum hala karaciğerde kitle cıktı şimdide bakalım inş kötü olmaz bu haftasonundan sonra tek kalıcam artık ablam dönüyor 2.5 aydır benleydi bi korku stres var aslında baş ediyorum bizim cimcime derdini anlatmaya başladı ağlamalarıyla doktoruna sordum bugün bizim kız sık az besleniyordu sıkıntı yaratırmı diye yok dedi süt saklama olarak 3 saat dısarda 3 gün buzdolabında 3 ay dondurucuda buarada 94 ile hamile kalıp 98.5 ile doğum yapıp 87.5 kiloys düşmenin mutluluğunu yaşıyorum 4 senedir 90 altına inememiştimben şok ben iptal

Kalbinde problem mi var ben ilk günler nefes darlığı yaşadım emboliden şüphelendiler bişey çıkmadı
Kalp te birsey çıkmadi şükür canım bir gün hastane de yatış yapıldı bana doğumdan 2 gun önce tasikardim vardı ve nabzim uzun süre yüksekti bu yüzden sezeryan oldum normal doğum u beklemedkk pıhtılaşma olduğu için de riske atmak istemedi kardiyolog özellikle kan sulandiriciyi kullanmamı istedi

Canım gecmis olsun bende bir gun cektim o agriyi cok acı kimsede yok yanimda kac saat agladim esimde hafife aldı ilgilenmedi bile odun
Valla onlar bu konuda biraz sıkıntılı Rabbim bi daha göstermesin gogusler bi an patlayacak sanmistim yanımdaliler de inan biraz tecrübesiz kaldı hicbirsey yapamadilar ilk etapta bana sordular ne yapalım rahatlarsjn diye en son devreye tel de anneannem girdi işi cozdu

Lohusalık berbat birşeymiş....yaşıyorum aynı şeyleri cnm , gecer de kurtuluruz en kısa zmn da inş.

Özel bir durum mu var canım süt kesilmesi için demişsin de? Benim özel durumum var ilaç kullanıyorum kesilsin diye. Öyle bir durum varsa doktora danışmalısın.
yok kuzum sütüm gelmiyodu kurudu bildiğin kızı zorladm bugun iki damla aktı hala sansım varmı acaba

Benim danisacagim bir konu daha var. Yuzum ellerim pul pul dokuluyor cildim cok kurudu. Bepantol sursem olur mu? Propeskusunu atmisim. Emzirenlwr kullanabilir mi acep
Sizin cildinizin dökülmesini bepanthol geçirmeyebilir çünkü vitaminsizlikten oluyor. İlk bebeğimde doğumdan sonra vitamini kesmiştim aylarca pul pul döküldü saçlarım döküldü ama ikinci bebeğimi dünyaya getirdim omegaya ve magnezyum kalsiyum çinko d vitamini takviyesine devam ediyorum çok şükür o yaşadığım sıkıntıların hiç birisi yok. Doktorunuzla görüşüp hamilelik dönemindeki vitamininize devam edin büyük ihtimalle pul pul dökülmeler bitecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…