2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarımız adaş:) hayirli omurlu olsun bebegin canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ömrü uzun bahtı açık olsun

yok kuzum sütüm gelmiyodu kurudu bildiğin kızı zorladm bugun iki damla aktı hala sansım varmı acaba

Belli olmaz canım.. bana süt gelmez denilen göğsümden damlalar geldi. Hala şansın olabilir. Süt artırıcı şeyler tüket. Karpuz mesela güzel süt yapıyormuş.

Kızlar bebegimin bezinde sarı sumuksu akıntı gibi birşey var, sizin kızlarınızda hiç öyle şey gördunuz mu? İnternette araştırdım normal o akıntı hatta bazen kanlı olabiliyor diye yazıyor ama çok endişeliyim..
Dr resim atıp sorucam ama ozamana kdr boyle birseyle karşılaşan varsa yazsın

Normal canım. Kız bebeklerde olur öyle. Bizde de oluyor ara ara.

Günaydın anneler... nasılsınız? Uzun bir aradan sonra bi gece düzenli uyuduk çok şükür. Kendimize geldik biraz sizde durumlar nasıl

Öğleden sonra 4 te kalktı akşam 9 a kadar viyak viyak
Sürekli aranıp emmek istiyor
Biliyorum gazı var emerken çıldırıyor
Ve dün üzüntü içinde ağlayarak yine mama verdim
İçince uykuya daldı
Bari bunu emzirebilseydim diye dövünüp duruyorum
Yok yani sütüm de var ama işe mi yaramıyor artık sinirlerim perişan halde

Bizim uc bes gun kanli akinti geldi sordum normal dediler. Annenin hormonlarindan kaynaklaniyormus

Günaydın kızlar sanıyorum tüm bebisler sabahın ilk ısıkları ile uyanıyor
Günaydın canım benim bebisim malesef sabahın ilk ışıkları ile uyuyor napıcam bilemedim gündüz full uyuyor gece uyanık sabah 5 de uyudu nasıl düzene sokucam bilmiyorum

O akıntı normal.canım biz kontrole gittik Dr bu akıntı normal endişe etmeyin dedi her bezi actigimda biraz daha atmış oluyor Dr hatta kanlı gibi olabilir korkma demişti sende endişe etme canım takip et sadece

Canim inan stres bebekleri dah da geriyor sakin kalmaya çalış benim bebeğim de yeni emmeye başladı o ağladıkca bende ağlıyordum Bebeğimi besleyemiyorjm mama vermek zorundayım diye sonra kendimi telkin ettim sakin kalmaya çalıştım hep emecek sütüm gelecek diye kendimi inandirmaya çalıştım inan psikoloji çok önemli yavaş yavaş duzeliyoruz sende sakin kal gaz için bol bol masaj yap yediğine dikkat et üsutme

O akıntı normal.canım biz kontrole gittik Dr bu akıntı normal endişe etmeyin dedi her bezi actigimda biraz daha atmış oluyor Dr hatta kanlı gibi olabilir korkma demişti sende endişe etme canım takip et sadece

Tmm cnm, takip ederim..kaç gunde gecti sizinki
Hangi durum tehlikeli acaba?

Tmm cnm, takip ederim..kaç gunde gecti sizinki
Hangi durum tehlikeli acaba?
Biz 7 günlük olduk hala devam ediyor canım ama kanlı değil rengi daha devam edecek gibi akıntı hatta uzuyor temizlerken farkettim ben yigenlerimdede görmüştüm ordan bilgim olduğu için Dr a sormadım bile kendisi normal olduğunu açıklamıştı

Karsilasmadim ama gelebilcgi söylenmisti normaldir ama sor yinede doktoruna

Bir yerde okumustum,doyduguna eminseniz o aranmalar gazdan olabilir diye.gerci mama verdim uyudu demissiniz.gaz ilaci kullaniyor musunuz doktora bir danissaniz

Kızlar mama almıştık baya ebebekten kullanmıyacam acaba değişim yapıyorlarmı birbileniniz varmı.. çevremde verebileceğim kimse yok çöp olmasın yerine eksiklerimizi alırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…