- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Biz 7 günlük olduk hala devam ediyor canım ama kanlı değil rengi daha devam edecek gibi akıntı hatta uzuyor temizlerken farkettim ben yigenlerimdede görmüştüm ordan bilgim olduğu için Dr a sormadım bile kendisi normal olduğunu açıklamıştı
Canıımm... az da olsa beni rahatlattın..
peki vajina bolgesinde kanama fln da ormal diyorlar .. sizde oldu mu oyle
Dr.gosterdin mi,sordun mu hiç
Kızlar bebegimin bezinde sarı sumuksu akıntı gibi birşey var, sizin kızlarınızda hiç öyle şey gördunuz mu? İnternette araştırdım normal o akıntı hatta bazen kanlı olabiliyor diye yazıyor ama çok endişeliyim..
Dr resim atıp sorucam ama ozamana kdr boyle birseyle karşılaşan varsa yazsın
Canm bnm kızdada oldu normal bişey 5 gunlukken pembe akıntısıda olmustu o da normaldi canmCanıımm... az da olsa beni rahatlattın..
peki vajina bolgesinde kanama fln da ormal diyorlar .. sizde oldu mu oyle
Dr.gosterdin mi,sordun mu hiç
Benm kızda dun çıldrttı beni sıcaktan olablr ve duzenleri degısıor devamlı onlarda adepte olamıyorlarKızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..
Canm peki sagıp verdgnde içiyor mu ?Öğleden sonra 4 te kalktı akşam 9 a kadar viyak viyak
Sürekli aranıp emmek istiyor
Biliyorum gazı var emerken çıldırıyor
Ve dün üzüntü içinde ağlayarak yine mama verdim
İçince uykuya daldı
Bari bunu emzirebilseydim diye dövünüp duruyorum
Yok yani sütüm de var ama işe mi yaramıyor artık sinirlerim perişan halde
Bencede sıcaktan ben sadece badiyle tutuyorumKızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Canım regli de olmuş olabilirsin. 40dan sonrA olunabiliyormus. 3 gun kalmis sonucta. Ama bence mutlaka doktorunu bilgilendir hatta muane ol. Gecmis olsun.Kızlar dogum yapalı bugun 37.gunum sezeryan olmustum leke leke gelen akıntılarım ıkı uç gundur baya baya pedi doldurcak seklde kanamam glıyor çok koyu renkte bu normalmi şimdiye çok azalması gerekmznıydı bri beni aydınlatsın nolur
Tamam canm çok saol emzirıyorum ama bukadr çabuk regli olunur mu kiCanım regli de olmuş olabilirsin. 40dan sonrA olunabiliyormus. 3 gun kalmis sonucta. Ama bence mutlaka doktorunu bilgilendir hatta muane ol. Gecmis olsun.
Kızlar dogum yapalı bugun 37.gunum sezeryan olmustum leke leke gelen akıntılarım ıkı uç gundur baya baya pedi doldurcak seklde kanamam glıyor çok koyu renkte bu normalmi şimdiye çok azalması gerekmznıydı bri beni aydınlatsın nolur
Kızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Benm kızda dun çıldrttı beni sıcaktan olablr ve duzenleri degısıor devamlı onlarda adepte olamıyorlar
Bizde de oluyor canım. Sıcaktan ya da gazdan. Biz klimada yatıyoruz ama işte cadı uyumak bilmedi sabah 8den beri ayaktaydı daha yeni uyudu onda da arada bağırıyor
Of cnm ya bizimki eskiden boyle yapmıyordu... yeni şeyler uyduruyor hep
Kucaktan yataga geciremiom hanımefendiyi hoop diye acıyor gozunu ..sabahtan beri dalamadı uykuya iki saatcik
Ay hadi inş oledır canm bana da regli gbi gldi aşiri koyu renkte çünkü peceteyle silince pecete kan doluyor:)Normal canım.. benim son günlerinde regl olmuştum oğlumda. Sonra bitti.. yani 40ınıza pek kalmamış regl muhtemelen. Azalmaz ilk günler çok gelir sonra kesik kesik gelir gelmez 40 çıkmaya yakın regl olur ve sonra ona göre düzene biner. Hatta bazısı sonraki aylarda regl olmaz emzirdiği için. Hatta süt korur zanneder ama korumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?