2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. 3 gündür hiç giremedim foruma. İnşallah iyisinizdir. Hepinize şifa dualarınız için teşekkür ediyorum. Pazar günü yeniden yoğun bakıma bırakmıştım oğlumu, bugün taburcu oluyoruz inşallah şuan hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum. Kakasında kanlı akıntı vardı, meğer inek sütü alerjisi varmış. Sizlerin de aklında bulunsun. Sonradan da ortaya çıkabiliyor. Bezinde kan görürseniz panik olmayın, tehlikeli birşey değil. Benim yediğim inek sütü ve ürünleri sütümle bebeğe geçiyor ve alerjiden dolayı kalın bağırsakta kanama yapıyor. Sıkı bir diyet yapacağım süt ürünleri ve pek çok şey tamamen yasak. Allahıma şükür dermansız dert değil, ancak bunu öğrenene kadar canımızdan can gitti tabi.. çok zor iki gün geçirdik. Sütüm baya azaldı..

Bizden haberler bu şekilde. @Sea41 canım ipek kızından haber var mı

Tmm cnm , herkez normal diyor.. bekliycem bende bitmesini
Benim dr halaa cvp vermedi......

Canıımm... az da olsa beni rahatlattın..
peki vajina bolgesinde kanama fln da ormal diyorlar .. sizde oldu mu oyle
Dr.gosterdin mi,sordun mu hiç

Evet canım normal çünkü kız bebeklerde sonra gelişiyor o sebeple olabiliyor normal yani.

Kızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..

Canıımm... az da olsa beni rahatlattın..
peki vajina bolgesinde kanama fln da ormal diyorlar .. sizde oldu mu oyle
Dr.gosterdin mi,sordun mu hiç
Canm bnm kızdada oldu normal bişey 5 gunlukken pembe akıntısıda olmustu o da normaldi canm

Kızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Benm kızda dun çıldrttı beni sıcaktan olablr ve duzenleri degısıor devamlı onlarda adepte olamıyorlar

Kızlar dogum yapalı bugun 37.gunum sezeryan olmustum leke leke gelen akıntılarım ıkı uç gundur baya baya pedi doldurcak seklde kanamam glıyor çok koyu renkte bu normalmi şimdiye çok azalması gerekmznıydı bri beni aydınlatsın nolur

Canm peki sagıp verdgnde içiyor mu ?

Bencede sıcaktan ben sadece badiyle tutuyorum

Canım regli de olmuş olabilirsin. 40dan sonrA olunabiliyormus. 3 gun kalmis sonucta. Ama bence mutlaka doktorunu bilgilendir hatta muane ol. Gecmis olsun.

Normal canım.. benim son günlerinde regl olmuştum oğlumda. Sonra bitti.. yani 40ınıza pek kalmamış regl muhtemelen. Azalmaz ilk günler çok gelir sonra kesik kesik gelir gelmez 40 çıkmaya yakın regl olur ve sonra ona göre düzene biner. Hatta bazısı sonraki aylarda regl olmaz emzirdiği için. Hatta süt korur zanneder ama korumaz

Bizde de oluyor canım. Sıcaktan ya da gazdan. Biz klimada yatıyoruz ama işte cadı uyumak bilmedi sabah 8den beri ayaktaydı daha yeni uyudu onda da arada bağırıyor

Benm kızda dun çıldrttı beni sıcaktan olablr ve duzenleri degısıor devamlı onlarda adepte olamıyorlar

Offf eskiden yatagına koyarken en azından uyanmıodu..şimdi çıldırtıo beni,emziriyom tam uyuyo koyuyorum yerine uyanıyor...aglıyor,sonra tekrar emio azcık uyuyo yine yatak provası....offfffff,gece neredeyse uyumadım

Bizde de oluyor canım. Sıcaktan ya da gazdan. Biz klimada yatıyoruz ama işte cadı uyumak bilmedi sabah 8den beri ayaktaydı daha yeni uyudu onda da arada bağırıyor

Of cnm ya bizimki eskiden boyle yapmıyordu... yeni şeyler uyduruyor hep
Kucaktan yataga geciremiom hanımefendiyi hoop diye acıyor gozunu ..sabahtan beri dalamadı uykuya iki saatcik

Of cnm ya bizimki eskiden boyle yapmıyordu... yeni şeyler uyduruyor hep
Kucaktan yataga geciremiom hanımefendiyi hoop diye acıyor gozunu ..sabahtan beri dalamadı uykuya iki saatcik

Yapıyorlar canım. Büyüdükçe değişiyor. Bugün çocuk doktoruna gittik. Anlattı hepsini. Normal yani. Cadılık yapıyorlar. Banyoda yaptı ama uykuya dalmakta zorlanıyor. Mamasını yediği halde daha da istiyorum diyor versem kusacak. Mama yiyen bebek doymak bilmez dedi doktor. Dedim vay halimize yani canım kucağına al kollarını falan sar öyle bekle uyusun. Sonra koyarsın yatağa ben öyle yaptım anca uyudu..

Yahu bu uyuyamama 2 gündür bizdede var. Uykuszluk maf etti bni. Emiuo memede uyuyo snra yerine koyuvam hobaaa uyanıyo kıpr kıpırrr.. bide mecburi 1 hafta kv geldk. Hiç uyutmuyolar gelp gdip çovuğu seviyolar. Sese karşı çok hassas kapı çıt dese sıçrayp uyanıyo. Gelmeyn diyorm anlamıyolar daaa o sesten anlamazmş fln bn bşy bilmiyomuşm gbi konuşuyo iyice deliriuorm. Sürekli ağlıuorum. Evime gdip düzenimi kurmayı 4 gözle bekliyorm. Psikolojm çok kötü. Eşimdr bırakıp işe gdyo. Kp ve kv ile akşama kdr dırdır çekiyorm. Yok çok uyuyomuşum yok şöyleymş böyleymş. Sütüm bile azalfı baya stres yapmaktn. Ağla ağla içm şişti

Kızlaar benim gibi gündüz uyuyamayan var mı?
Cok uykusuzum ama gündüz uyuyamıyorum..gece uykusu gibi degil, geceleri de bebek uyutmuo
Sinirlerim bozuk oluyor

Ay hadi inş oledır canm bana da regli gbi gldi aşiri koyu renkte çünkü peceteyle silince pecete kan doluyor:)

Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdida Az kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…