2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar annem sürekli bana bir seyler yedirme derdinde benim hiç iştahım yok hamile kaldığım kiloya indim hiç bir sey yiyemiyorum doktorda dedi ki kilo değilmiş o ödemmiş senin ki dedi su içmen yeterli 4 litre, ama annem de kzııyo siz çok yiyor musnuz süt yapsın diye ya da yediğimiz zaman gerçekten kalitesi artar mı sütün

Bende sana yazıcaktım canım hergün bakıyordum haber varmı senden diye çıkıyor olmanıza çok sevindim inşallah yolunuz birdaha hastanelere kontrol için düşer en azından ciddi birşey olmamasına sevindim belkide önceki kusmaları buyüzdendi simdi sen oğlunu alıp eve gidince sütün yine çoğalır sakın azaldı diye stres yapma kafaya takınca daha da azalıyor inşallah herşey güzel olur artık

Of cnm ya bizimki eskiden boyle yapmıyordu... yeni şeyler uyduruyor hep
Kucaktan yataga geciremiom hanımefendiyi hoop diye acıyor gozunu ..sabahtan beri dalamadı uykuya iki saatcik
canım büyüdükleri için bizde de durum aynı sabah 4 te hala emzirdiğim halde hala mizmızlanıodu ellerini yalayordu memeye gelince emmiyo uyuyo geri yatırınca aynı uyanıyo böcek böcek bakıyo sabaha kadar ayaktaydım

Of aynı benim kız gibii, ve bende şu an kv beraberim ,o ayrı bir dert dediin gibi sesten anlamıomuş fln fln, benimkide duyuyo çok hassas. Bende aglıyordum ta ki kv geldine sinirim tepeme cıktıgı için herlde aglamaya fırsat olmadı.
Bu sıcaklarda bi odaya kapanıp emziriyorum su içinde kalıyorum ,çok bunaldım.
Birde bende gündüz hiç uyuyamıyorum gece de bebek uyutmuo ,iyice cıldırcam artık.... bende stres yapıyorum cnm cok
Annem 15 gun geldı ve gitti, onun gitmesini hiç istemedim ve cok uzuldum sutum biraz azaldı gibi...psikolojim bozuk,resmen hıckıra hıckıra aglamak geliyor içimden bazen

Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun cok sevindim yavruna kavusmana

Ben öyleyim sıcaktan ve yorgunluktan iştahım kesildi bi de ben yoğun olunca yemeyi unuturum yesem sütüm daha çoğalacak biliyorum ama..

deimoss off ayni beni anlatiyorsun canim sadece uyku istiyor ama esim annem surekli bisi yeme derdindeler hele esim kusacam artik hala ye ye :))
Doktor banada 4 litre su dedi su bile sut yapiyor hele ki bu sicaklarda yemek mi yenir. Ben hala dogum oncesi kiloma dusmedim cunku ben cok zayif hamile kalinca kendime kilo aldim ki zayiflamakta istemiyorum ama yemeyince zayiflarim bu gidisle ..

Benim bacaklar hala cok agriyor yuruyus yapmam lazim sanirim evde ye ic yat modundayim 40imiz cikacak ama hala bir yuruyus yapmadim bacaklarimin gucu yok gibi . Sizlerde de oyle mi acaba :-/

Kızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..
Bizde öyleyiz gögsümde uyutuyorum tekrardan koYunca kalkio agliyo kaka yaparken zorlaniyo gaz sancisi cekiyoruz bizimki o yüzden

Offf napcaz biz bu fıstıklarıı.. buyudukleri için duzen mi degişiyor ne oluyor yani..?
Gunduz uyuyor musun?

Kolları kıpır kıpır sarınca canı sıkılıyor, sardırmıyor

Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdida Az kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Sen sezeryanli degilmisin canim? Alttan muayne hic olmuoki yani ilk oglumdada bundada hic alttan muayne olmadm

Sen sezeryanli degilmisin canim? Alttan muayne hic olmuoki yani ilk oglumdada bundada hic alttan muayne olmadm
Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)

Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız..Iyiye gidiyormuş kızım.

Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Ah o fobi hepimizde sanırım doktora görede değişiyor olabilir benim dün kontrolüm vardı gerçi benim normaldi ama alttan aletle rahmin durumuna bakıyor sonra vajinal ultrasonla sonrada karından ultrasonla baktı benim ama tabi 1 haftadır stresi yetmişti dün doktordan cıkınca kemiklerim salındı

Canım sütü arttıran evet su ama sütün kalitesini besleyiciliğini arttıran yediklerin. Sen kendin de sütünün renginden anlarsın zaten. Ben denedim bir gün gerçekten yediklerimiz sütümüzü az da olsa arttırıyor ve sütün besleyiciliğini kesinlikle çoğaltıyor.
Hemşire bir arkadaşım bana bu şekilde söylemişti.
Ama tabii yediklerinde de dikkat etmen gerek. Ben sadece kahvaltıda ekmek yiyiyorum. Onun haricinde ekmek hamur işi falan yemiyorum. Süt içiyorum dereotu roka limonlayıp yiyiyorum süt içiyorum havuç meyve yiyorum bunun gibi şeyler internetten süt yapan yiyiceklere bak ve onlardan ye

Al_pi canım ben yirmi liloya yakın verdim on günde hiç diyet amaçlı değil içimden gelmiyor yemek ama anneme kalsa su içerek süt mü olurmuş :) eşimde gaza geliyor anneme uyuyor aynen senin hesap bi sürü kuru meyve almış gelmiş yiceksin diyorlar ofh valla içim daraldı. ben fiziksel olarak çok iyiyim dün pazara bile çıktım evde çok bunaldım çünkü resmen kendimi attım sokağa benim psikoloji pert oldu sadece

Offf napcaz biz bu fıstıklarıı.. buyudukleri için duzen mi degişiyor ne oluyor yani..?
Gunduz uyuyor musun?
canım şimdi annem yanımda o yüzden 2 saat uyuyorum yarım yamalak vik deyince sıçrıyorum yataktan kesinlikle hergün huyu değişiyor eminim yani aç değil gazı yok öyle etrafı seyrediyor asıl sorun annem gidince başlıcak :)) çok alıştım yardımına

tamam canım biraz daha dikkat edeyim tesekkür ederim meyve tabağı hazırlayım ortada dursun hep igr çık atayım ağzıma

Ben öyleyim sıcaktan ve yorgunluktan iştahım kesildi bi de ben yoğun olunca yemeyi unuturum yesem sütüm daha çoğalacak biliyorum ama..
aynen ya bi iki lokma kahvaltı yapıyorum sonra zaten gün nasıl geçiyor farkında değilim aklıma yemek gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…