Bende sana yazıcaktım canım hergün bakıyordum haber varmı senden diye çıkıyor olmanıza çok sevindim inşallah yolunuz birdaha hastanelere kontrol için düşer en azından ciddi birşey olmamasına sevindim belkide önceki kusmaları buyüzdendi simdi sen oğlunu alıp eve gidince sütün yine çoğalır sakın azaldı diye stres yapma kafaya takınca daha da azalıyor inşallah herşey güzel olur artıkHayırlı sabahlar arkadaşlar. 3 gündür hiç giremedim foruma. İnşallah iyisinizdir. Hepinize şifa dualarınız için teşekkür ediyorum. Pazar günü yeniden yoğun bakıma bırakmıştım oğlumu, bugün taburcu oluyoruz inşallah şuan hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum. Kakasında kanlı akıntı vardı, meğer inek sütü alerjisi varmış. Sizlerin de aklında bulunsun. Sonradan da ortaya çıkabiliyor. Bezinde kan görürseniz panik olmayın, tehlikeli birşey değil. Benim yediğim inek sütü ve ürünleri sütümle bebeğe geçiyor ve alerjiden dolayı kalın bağırsakta kanama yapıyor. Sıkı bir diyet yapacağım süt ürünleri ve pek çok şey tamamen yasak. Allahıma şükür dermansız dert değil, ancak bunu öğrenene kadar canımızdan can gitti tabi.. çok zor iki gün geçirdik. Sütüm baya azaldı..
Bizden haberler bu şekilde. @Sea41 canım ipek kızından haber var mı
canım büyüdükleri için bizde de durum aynı sabah 4 te hala emzirdiğim halde hala mizmızlanıodu ellerini yalayordu memeye gelince emmiyo uyuyo geri yatırınca aynı uyanıyo böcek böcek bakıyo sabaha kadar ayaktaydımOf cnm ya bizimki eskiden boyle yapmıyordu... yeni şeyler uyduruyor hep
Kucaktan yataga geciremiom hanımefendiyi hoop diye acıyor gozunu ..sabahtan beri dalamadı uykuya iki saatcik
Yahu bu uyuyamama 2 gündür bizdede var. Uykuszluk maf etti bni. Emiuo memede uyuyo snra yerine koyuvam hobaaa uyanıyo kıpr kıpırrr.. bide mecburi 1 hafta kv geldk. Hiç uyutmuyolar gelp gdip çovuğu seviyolar. Sese karşı çok hassas kapı çıt dese sıçrayp uyanıyo. Gelmeyn diyorm anlamıyolar daaa o sesten anlamazmş fln bn bşy bilmiyomuşm gbi konuşuyo iyice deliriuorm. Sürekli ağlıuorum. Evime gdip düzenimi kurmayı 4 gözle bekliyorm. Psikolojm çok kötü. Eşimdr bırakıp işe gdyo. Kp ve kv ile akşama kdr dırdır çekiyorm. Yok çok uyuyomuşum yok şöyleymş böyleymş. Sütüm bile azalfı baya stres yapmaktn. Ağla ağla içm şişti
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun cok sevindim yavruna kavusmanaHayırlı sabahlar arkadaşlar. 3 gündür hiç giremedim foruma. İnşallah iyisinizdir. Hepinize şifa dualarınız için teşekkür ediyorum. Pazar günü yeniden yoğun bakıma bırakmıştım oğlumu, bugün taburcu oluyoruz inşallah şuan hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum. Kakasında kanlı akıntı vardı, meğer inek sütü alerjisi varmış. Sizlerin de aklında bulunsun. Sonradan da ortaya çıkabiliyor. Bezinde kan görürseniz panik olmayın, tehlikeli birşey değil. Benim yediğim inek sütü ve ürünleri sütümle bebeğe geçiyor ve alerjiden dolayı kalın bağırsakta kanama yapıyor. Sıkı bir diyet yapacağım süt ürünleri ve pek çok şey tamamen yasak. Allahıma şükür dermansız dert değil, ancak bunu öğrenene kadar canımızdan can gitti tabi.. çok zor iki gün geçirdik. Sütüm baya azaldı..
kızlar annem sürekli bana bir seyler yedirme derdinde benim hiç iştahım yok hamile kaldığım kiloya indim hiç bir sey yiyemiyorum doktorda dedi ki kilo değilmiş o ödemmiş senin ki dedi su içmen yeterli 4 litre, ama annem de kzııyo siz çok yiyor musnuz süt yapsın diye ya da yediğimiz zaman gerçekten kalitesi artar mı sütün
Bizde öyleyiz gögsümde uyutuyorum tekrardan koYunca kalkio agliyo kaka yaparken zorlaniyo gaz sancisi cekiyoruz bizimki o yüzdenKızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..
Offf napcaz biz bu fıstıklarıı.. buyudukleri için duzen mi degişiyor ne oluyor yani..?canım büyüdükleri için bizde de durum aynı sabah 4 te hala emzirdiğim halde hala mizmızlanıodu ellerini yalayordu memeye gelince emmiyo uyuyo geri yatırınca aynı uyanıyo böcek böcek bakıyo sabaha kadar ayaktaydım
Bizde öyleyiz gögsümde uyutuyorum tekrardan koYunca kalkio agliyo kaka yaparken zorlaniyo gaz sancisi cekiyoruz bizimki o yüzden
Yapıyorlar canım. Büyüdükçe değişiyor. Bugün çocuk doktoruna gittik. Anlattı hepsini. Normal yani. Cadılık yapıyorlar. Banyoda yaptı ama uykuya dalmakta zorlanıyor. Mamasını yediği halde daha da istiyorum diyor versem kusacak. Mama yiyen bebek doymak bilmez dedi doktor. Dedim vay halimizeyani canım kucağına al kollarını falan sar öyle bekle uyusun. Sonra koyarsın yatağa ben öyle yaptım anca uyudu..
Sen sezeryanli degilmisin canim? Alttan muayne hic olmuoki yani ilk oglumdada bundada hic alttan muayne olmadmDoktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdidaAz kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)Sen sezeryanli degilmisin canim? Alttan muayne hic olmuoki yani ilk oglumdada bundada hic alttan muayne olmadm
Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız..Iyiye gidiyormuş kızım.Hayırlı sabahlar arkadaşlar. 3 gündür hiç giremedim foruma. İnşallah iyisinizdir. Hepinize şifa dualarınız için teşekkür ediyorum. Pazar günü yeniden yoğun bakıma bırakmıştım oğlumu, bugün taburcu oluyoruz inşallah şuan hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum. Kakasında kanlı akıntı vardı, meğer inek sütü alerjisi varmış. Sizlerin de aklında bulunsun. Sonradan da ortaya çıkabiliyor. Bezinde kan görürseniz panik olmayın, tehlikeli birşey değil. Benim yediğim inek sütü ve ürünleri sütümle bebeğe geçiyor ve alerjiden dolayı kalın bağırsakta kanama yapıyor. Sıkı bir diyet yapacağım süt ürünleri ve pek çok şey tamamen yasak. Allahıma şükür dermansız dert değil, ancak bunu öğrenene kadar canımızdan can gitti tabi.. çok zor iki gün geçirdik. Sütüm baya azaldı..
Ah o fobi hepimizde sanırım doktora görede değişiyor olabilir benim dün kontrolüm vardı gerçi benim normaldi ama alttan aletle rahmin durumuna bakıyor sonra vajinal ultrasonla sonrada karından ultrasonla baktı benim ama tabi 1 haftadır stresi yetmişti dün doktordan cıkınca kemiklerim salındıEvet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Canım sütü arttıran evet su ama sütün kalitesini besleyiciliğini arttıran yediklerin. Sen kendin de sütünün renginden anlarsın zaten. Ben denedim bir gün gerçekten yediklerimiz sütümüzü az da olsa arttırıyor ve sütün besleyiciliğini kesinlikle çoğaltıyor.kızlar annem sürekli bana bir seyler yedirme derdinde benim hiç iştahım yok hamile kaldığım kiloya indim hiç bir sey yiyemiyorum doktorda dedi ki kilo değilmiş o ödemmiş senin ki dedi su içmen yeterli 4 litre, ama annem de kzııyo siz çok yiyor musnuz süt yapsın diye ya da yediğimiz zaman gerçekten kalitesi artar mı sütün
canım şimdi annem yanımda o yüzden 2 saat uyuyorum yarım yamalak vik deyince sıçrıyorum yataktan kesinlikle hergün huyu değişiyor eminim yani aç değil gazı yok öyle etrafı seyrediyor asıl sorun annem gidince başlıcak :)) çok alıştım yardımınaOfff napcaz biz bu fıstıklarıı.. buyudukleri için duzen mi degişiyor ne oluyor yani..?
Gunduz uyuyor musun?
tamam canım biraz daha dikkat edeyim tesekkür ederim meyve tabağı hazırlayım ortada dursun hep igr çık atayım ağzımaCanım sütü arttıran evet su ama sütün kalitesini besleyiciliğini arttıran yediklerin. Sen kendin de sütünün renginden anlarsın zaten. Ben denedim bir gün gerçekten yediklerimiz sütümüzü az da olsa arttırıyor ve sütün besleyiciliğini kesinlikle çoğaltıyor.
Hemşire bir arkadaşım bana bu şekilde söylemişti.
Ama tabii yediklerinde de dikkat etmen gerek. Ben sadece kahvaltıda ekmek yiyiyorum. Onun haricinde ekmek hamur işi falan yemiyorum. Süt içiyorum dereotu roka limonlayıp yiyiyorum süt içiyorum havuç meyve yiyorum bunun gibi şeyler internetten süt yapan yiyiceklere bak ve onlardan ye
aynen ya bi iki lokma kahvaltı yapıyorum sonra zaten gün nasıl geçiyor farkında değilim aklıma yemek gelmiyor kiBen öyleyim sıcaktan ve yorgunluktan iştahım kesildi bi de ben yoğun olunca yemeyi unuturum yesem sütüm daha çoğalacak biliyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?