canım şimdi annem yanımda o yüzden 2 saat uyuyorum yarım yamalak vik deyince sıçrıyorum yataktan kesinlikle hergün huyu değişiyor eminim yani aç değil gazı yok öyle etrafı seyrediyor asıl sorun annem gidince başlıcak :)) çok alıştım yardımına
Ultrasonla dikişlere bakıyor iç dekilere bide ka n filan kalmışmı içerde ona bakıyorEvet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Ciddimi oğlumda doktor demişti kaynamış soğumuş suya bi çay kaşığı koy sil diye şaşırdımKarbonatlı su artırır yapma canım. Doktora götür mürekkep rengi bi ilacı var hemen kesiyor ondan verir.
Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdidaAz kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Kolları kıpır kıpır sarınca canı sıkılıyor, sardırmıyor
Ciddimi oğlumda doktor demişti kaynamış soğumuş suya bi çay kaşığı koy sil diye şaşırdım
Ciddimi oğlumda doktor demişti kaynamış soğumuş suya bi çay kaşığı koy sil diye şaşırdım
Bizim de öyle ama uyuyana kadar mecbur uyuduğunda açıyorum hemen sevmiyor zaten :) o sersem gibi olup uyumadığında yapmak zorunda kalıyorum cadıya :)
İyi , ne guzel, sen yöntemini bulmuşsun cnm...ben bulamıyorum,nasıl tutucagıma şaşırıyorum bazen cunku aglama noduna giriyor bazen ve cıkmak biraz zor oluyor
Seninki kaç gunluk?
Saol canım öle yapimhttp://centralhospital.com/Haberler/bebeklerde-pamukcuk-olusumu-ve-tedavisi/
Bak bunu buldum nette oku canım. Karbonatlı su olmaz dediğim gibi. Doktor bugün olmasın diye mama yedikten sonra 2 çay kaşığı su ver başka suya gerek yok dedi
bizimde aynisi oldu en son gumus nitrat cubugu ile yakti doktor gecti sukur. Acisiz bir islem yakti derken bir cubugu suruyorGobek bagindan kuru kan geliyor k vitamin ignesi bir kez daha yapildi ama hâla geliyor normalmi bilmiyorum
Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekliKızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..
Gecen cuma gecesi gittik k vit ignesi olduk. İsin garibi onceki pazar gobek dustu tam 5 gun sonra kanama basladi. Mikropmu kapti diye cok korktum ama kan sonuclarida guzeldi. İnsallah o bari acisiz olsun yavrum cok aci cekti o gece, cumartesi gitcez dra gec kalmayiz demibizimde aynisi oldu en son gumus nitrat cubugu ile yakti doktor gecti sukur. Acisiz bir islem yakti derken bir cubugu suruyor
Gecen cuma gecesi gittik k vit ignesi olduk. İsin garibi onceki pazar gobek dustu tam 5 gun sonra kanama basladi. Mikropmu kapti diye cok korktum ama kan sonuclarida guzeldi. İnsallah o bari acisiz olsun yavrum cok aci cekti o gece, cumartesi gitcez dra gec kalmayiz demibizimde aynisi oldu en son gumus nitrat cubugu ile yakti doktor gecti sukur. Acisiz bir islem yakti derken bir cubugu suruyor
Beni çağırdı canım.40 bitince dikislere bakacak muhtemelenDoktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdidaAz kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli
Hani bu bebişler uyuya uyuya büyürdüBizimki sanki inadina sabahlari oyle mikir mikir gunduz hic yapmiyo ama gunduz uykularida cok kisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?