2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ahh..benimki yanımdaydı ,resmen stres yaptım o gidince,iştahım yok, onu yanımda istiyorum cok ama gitmek zorundaydı...bende cok alışmıştım ve rahattım o burdayken ,şimdi kv yanımda ..pf

Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Ultrasonla dikişlere bakıyor iç dekilere bide ka n filan kalmışmı içerde ona bakıyor

Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdida Az kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..

Bugün kontroldeydim. Özellikle sordum tekrar gelecek miyim diye yok dedi :) bir sorun olmadığı sürece artık gelmene gerek yok dedi :))

Kolları kıpır kıpır sarınca canı sıkılıyor, sardırmıyor

Bizim de öyle ama uyuyana kadar mecbur uyuduğunda açıyorum hemen sevmiyor zaten :) o sersem gibi olup uyumadığında yapmak zorunda kalıyorum cadıya :)

Ciddimi oğlumda doktor demişti kaynamış soğumuş suya bi çay kaşığı koy sil diye şaşırdım

Benim yeğenlerde de oldu hep o ilaçtan verdiler canım. Karbonatlı su falan demediler onlara hiç. Sade suyla sil ama diğeri benim bildiğim o şekilde.

Bizim de öyle ama uyuyana kadar mecbur uyuduğunda açıyorum hemen sevmiyor zaten :) o sersem gibi olup uyumadığında yapmak zorunda kalıyorum cadıya :)

İyi , ne guzel, sen yöntemini bulmuşsun cnm...ben bulamıyorum,nasıl tutucagıma şaşırıyorum bazen cunku aglama noduna giriyor bazen ve cıkmak biraz zor oluyor
Seninki kaç gunluk?

İyi , ne guzel, sen yöntemini bulmuşsun cnm...ben bulamıyorum,nasıl tutucagıma şaşırıyorum bazen cunku aglama noduna giriyor bazen ve cıkmak biraz zor oluyor
Seninki kaç gunluk?

15 günlük canım. Bulursun illa ki bir yöntemi vardır. Ağlama moduna girince sakince şarkı söyle o zaman susuyorlar

Gobek bagindan kuru kan geliyor k vitamin ignesi bir kez daha yapildi ama hâla geliyor normalmi bilmiyorum
bizimde aynisi oldu en son gumus nitrat cubugu ile yakti doktor gecti sukur. Acisiz bir islem yakti derken bir cubugu suruyor

Kızlar bebegim uykuya dalamıyor, eskiden emzirirken uyuyordu yatagına koyuyordum, şimdi ya hiç uyumuyo emerken , yada uyudugunda yatagına koyunca uyanıyor
Bir sıkıntısı yoksa sıcaktan olabilir mi..
Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli

bizimde aynisi oldu en son gumus nitrat cubugu ile yakti doktor gecti sukur. Acisiz bir islem yakti derken bir cubugu suruyor
Gecen cuma gecesi gittik k vit ignesi olduk. İsin garibi onceki pazar gobek dustu tam 5 gun sonra kanama basladi. Mikropmu kapti diye cok korktum ama kan sonuclarida guzeldi. İnsallah o bari acisiz olsun yavrum cok aci cekti o gece, cumartesi gitcez dra gec kalmayiz demi

Gecen cuma gecesi gittik k vit ignesi olduk. İsin garibi onceki pazar gobek dustu tam 5 gun sonra kanama basladi. Mikropmu kapti diye cok korktum ama kan sonuclarida guzeldi. İnsallah o bari acisiz olsun yavrum cok aci cekti o gece, cumartesi gitcez dra gec kalmayiz demi

Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli

Bizimki sanki inadina sabahlari oyle mikir mikir gunduz hic yapmiyo ama gunduz uykularida cok kisa

Bende aylık kontrole gidicem. Dün birkac kez dikisimin sol tarafinda yanmayla karisik acı hissettim normaldir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…