2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdida Az kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Beni çağırdı canım ama gidecem hem ameliyat yerimi kontrol eder alttan muayene olmaz sanırım normal değil ya hem de genel muayene olurum bu arada benim çok kanamam olmuyor ya sadece tuvalete gidince bi iki damla 3. Günden beri böyle içim çok temizlenmiyor galiba

Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli

Evet bunların hepsi mi aynı ya..ahh minnoşlar
Benim sorunum var ama gunduzleri uyuyamıyorum ... ve artık cıldırcam
Destek alsam mı diye ciddi dusunuyorum artık

Kızlar aranızda psikiyatri ya da baska bir uzmandan destek alan var mı
Ben bu lohusalık donemini cok zor geciriyorum
Ve artık uyku problemim de var, gece bebek uyutmuyor, gunduz o uyurken de ben uyuyamıyorum
Tavsiyesi olan var mı, artık dayanamicam, sinirlerim iyice bozuluyor...

15 günlük canım. Bulursun illa ki bir yöntemi vardır. Ağlama moduna girince sakince şarkı söyle o zaman susuyorlar

Ah ah ne şarkılar uyduruyorum ben ona ...bir kaç saniye dinliyo sonra başlıyor tekrardan
Havalar bunaltıcı,ben bunaldım,lohusalık halleri,yıprattım kendimi iyice oofff

Ah ah ne şarkılar uyduruyorum ben ona ...bir kaç saniye dinliyo sonra başlıyor tekrardan
Havalar bunaltıcı,ben bunaldım,lohusalık halleri,yıprattım kendimi iyice oofff

Doğru canım sıcak hava. Bizimki klimada yatıyor. Bugün doktordan gelince vantilatörü babası duvara ayarladı ona serinliği geldi sadece. Hanımefendiye o bile yetmedi kahvaltıyı zor yaptık hemen banyo yapıp klimaya geçtik. Bu arada doktor sürekli ağlayan bebekte süt alerjisi ya da kolik olabilir dedi. Kucağına yüzüstü pozisyonda alıp susuyorsa gaz sancısındandır dedi. Bi süt ve ürünlerini yememeyi dene canım. Onlar da gaz yapıyor çünkü

Kızlaar biz bugün doktor doktor gezdik sabah sağlık ocağı tahlil için çağırmıştı ona gittim doğum sonu tahliliymiş. Neyse verdik sonucu yarın zaten. Kendi doktoruma gittim. Hala banyo yasak eşim dedi kokacak yetmez mi diye 3 gün daha su değmesin dedi ödem akıyor dikişlerden diye. Tekrar gitmeme gerek yokmuş bir sorun olmadığı sürece.. ufaklığı da götürdüm kendi istediğim doktora adam çok iyi ilgilendi. Kilomuz için normal dedi mama ile beslenen bebekler doyumsuz olurmuş yiyip doymak bilmezmiş dikkat et sonra çıkarırsa reflü olur ona göre yedir dedi. Bir de kilo alımı daha fazla olur dedi. Pamukçuk olmaması için mama yedikten sonra 2 çay kaşığı su ver fazlasına gerek yok su bazlı hazırlanıyor mama yeter ona dedi. Diğer doktor gibi su biberonu daya demedi 1 ay sonra kalça çıkığı usg miz var. 6 aya kadar her ay rutin kontrol var dedi. Mutlaka gelin dedi. Refleksleri iyiymiş. Kafasını ölçerken metreyi doktorun elinden kaptı zaten kafasında bir şey sevmiyor cadı :) Eşim doktoruma diyetisyeni sordu o da şimdi erken önce toparlansın dedi. Sonunda eşim kilo vermeme ses çıkarmıyor oh beeee.. :))
Bir de eğer bebek kolikse 4 aydan önce geçmezmiş. Damlalar bir işe yaramaz yarıyorsa kolik değildir dedi.

Doktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdida Az kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Ben gittim canım. Normal doğum olduğu için alttan muayene etti Hem de hem ultrason hem de metal açıcı ile. Ama sezaryen da nasıl olur bilemem. Bir de benim çok dikisim olduğu ve aşırı parçalanmış olduğu için çağırdı

Kac gunluk bebegin cnm
Cok sinir bozucu bu durum,yıprattı beni iki gunde
28canım 3gündür daha bi fazla rezene kimyon humana veren arkadaslar esim getircek işten gelirken ne kadar kullanıcaz kac kasık veriliyo bilen varmı

28canım 3gündür daha bi fazla rezene kimyon humana veren arkadaslar esim getircek işten gelirken ne kadar kullanıcaz kac kasık veriliyo bilen varmı

Canım ben 25 ml su koyuyorum 1 çay kaşığı humana. Zaten ölçüsü 100 ml ye 1 tepeleme tatlı kaşığı ama ben hepsini yapmıyorum. O 20 ml yaptığımı da hepsini vermiyorum 10 ml falan yetiyor zaten. Kaynak su ile yapıp soğuk suya bardağı oturtup soğut canım

Al_pi beni de cagırdı hastaneden taburcu olurken canım 40ın cıkınca gel dedi 12gün kaldı kırkımıza siz kac günlüksünüz

Tamamdır canım yarısını veriyim yaptıgımın işe yarar inşallah bizim sıkıntımız kaka ve gaz yaparken geliyo ıkınıyo cok zorlanıyo aglıyo rahat yapar belki içince

Tamamdır canım yarısını veriyim yaptıgımın işe yarar inşallah bizim sıkıntımız kaka ve gaz yaparken geliyo ıkınıyo cok zorlanıyo aglıyo rahat yapar belki içince

Rahat yapıyor evet. Bende zorlandığı zmaan veriyorum mamaya da az zeytinyağı karıştırıyorum iyi geliyor. Rahat rahat yapsın kuzu kakişini :)

Ah ahh..benimki yanımdaydı ,resmen stres yaptım o gidince,iştahım yok, onu yanımda istiyorum cok ama gitmek zorundaydı...bende cok alışmıştım ve rahattım o burdayken ,şimdi kv yanımda ..pf
Biz 13 gunlukten beri yalniziz. Iyi ki gutmis herkes diyorum. Esimle ikimiz hallediyoruz sukur. Gazimiz oldugunda aciyorum video deniyoruz oradakileri. Cocugum ne kiliklara giriyor elimizde:))) anne baba duk yapariz bakariz evelallah. Oyle diye diye bakiyoruz. Rabbim yardimci oluyor. Giderken yikayabilceniz mi hasta edersiniz diye diye gittiler. Uyku evet yalnizken dikwn uzerinde oluyorsun ama bir sesine hemen kalkiuorsun zaten. Yarim saat kestirsem ywtiyor firsat buldukca.

İyi , ne guzel, sen yöntemini bulmuşsun cnm...ben bulamıyorum,nasıl tutucagıma şaşırıyorum bazen cunku aglama noduna giriyor bazen ve cıkmak biraz zor oluyor
Seninki kaç gunluk?
Beyaz gurultuyu tavsiye ederim. Cok ise yariyor. Telefona indirdik esimle ucak miduna aliyoruz cok huzursuzlaninca aciyoruz sakinlestiriyor. Pur dikkat dinliyor

Cnm tek başına bakıosun nerdeyse valla cok guzel.. eşin çalışıyordur cnm,gunun buyuk kısmını yalnız geciriyorsundur..
Keske bende cesaretlenip kv eve gonderebilsem,of bu lohusalık huznu aldı basını gidiyor...

Kizlar ben hala dogurmadim.sancilarim cok.siddetli geliyor ama.devami gelmiyor. Doktorum sezeryan istemiyor ilk kizimi da kilolu dogurdugum icin.ama kilosu her gecen gun artıyor.41haftalikken anca suni denenecek bn de kendi icimde sezeryan isteyip istemedigimden emin degilim

Lohusalik depresyonunun sebebi basli basina onlar. Gittiler kendime geldim. Esim bugun psikiyatriye git diyenlere inat cabuk toparlandin helal olsun dedi. Gitmeden kendime geldim. Gormezden gelin etrafi baska caresi yok. Psikiyatri ilac verecek emziriyorsan kullanamayacaksin. Sansim eaim haftada bir gun ogleden sonra evde yok. Diger gunler evde yardim ediyor sag olsun. Bugun toras olmaya market alisverisine gitti. Evde kizimla macera yasadik:)) aradim hemen kardesime anlattim. Kisaca aanada anlatayim

Normal olabiliyorsa normal yapmaya çalış canım en sağlıklısı, beklemek yoruyor biliyorum ama hayırlısı ne ise o olsun bol dua et bende hala bekliyorum Allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…