Hergün farklı birşey çıkarıyo valla anlamak çok zorHani bu bebişler uyuya uyuya büyürdü
Beni çağırdı canım ama gidecem hem ameliyat yerimi kontrol eder alttan muayene olmaz sanırım normal değil yaDoktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdidaAz kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli
15 günlük canım. Bulursun illa ki bir yöntemi vardır. Ağlama moduna girince sakince şarkı söyle o zaman susuyorlar
Ah ah ne şarkılar uyduruyorum ben ona ...bir kaç saniye dinliyo sonra başlıyor tekrardan
Havalar bunaltıcı,ben bunaldım,lohusalık halleri,yıprattım kendimi iyice oofff
Ben gittim canım. Normal doğum olduğu için alttan muayene etti Hem de hem ultrason hem de metal açıcı ile. Ama sezaryen da nasıl olur bilemem. Bir de benim çok dikisim olduğu ve aşırı parçalanmış olduğu için çağırdıDoktorunuz 40iniz cikinca kontrole cagirdimi ne yapacak alttan muayenemi yapacak hic gidesim yok beni cagirdidaAz kaldi strest basti doktor goresim yok vallahi ..
28canım 3gündür daha bi fazla rezene kimyon humana veren arkadaslar esim getircek işten gelirken ne kadar kullanıcaz kac kasık veriliyo bilen varmıKac gunluk bebegin cnm
Cok sinir bozucu bu durum,yıprattı beni iki gunde
28canım 3gündür daha bi fazla rezene kimyon humana veren arkadaslar esim getircek işten gelirken ne kadar kullanıcaz kac kasık veriliyo bilen varmı
Tamamdır canım yarısını veriyim yaptıgımın işe yarar inşallah bizim sıkıntımız kaka ve gaz yaparken geliyo ıkınıyo cok zorlanıyo aglıyo rahat yapar belki içinceCanım ben 25 ml su koyuyorum 1 çay kaşığı humana. Zaten ölçüsü 100 ml ye 1 tepeleme tatlı kaşığı ama ben hepsini yapmıyorum. O 20 ml yaptığımı da hepsini vermiyorum 10 ml falan yetiyor zaten. Kaynak su ile yapıp soğuk suya bardağı oturtup soğut canım
Tamamdır canım yarısını veriyim yaptıgımın işe yarar inşallah bizim sıkıntımız kaka ve gaz yaparken geliyo ıkınıyo cok zorlanıyo aglıyo rahat yapar belki içince
Biz 13 gunlukten beri yalniziz. Iyi ki gutmis herkes diyorum. Esimle ikimiz hallediyoruz sukur. Gazimiz oldugunda aciyorum video deniyoruz oradakileri. Cocugum ne kiliklara giriyor elimizde:))) anne baba duk yapariz bakariz evelallah. Oyle diye diye bakiyoruz. Rabbim yardimci oluyor. Giderken yikayabilceniz mi hasta edersiniz diye diye gittiler. Uyku evet yalnizken dikwn uzerinde oluyorsun ama bir sesine hemen kalkiuorsun zaten. Yarim saat kestirsem ywtiyor firsat buldukca.Ah ahh..benimki yanımdaydı ,resmen stres yaptım o gidince,iştahım yok, onu yanımda istiyorum cok ama gitmek zorundaydı...bende cok alışmıştım ve rahattım o burdayken ,şimdi kv yanımda ..pf
Beyaz gurultuyu tavsiye ederim. Cok ise yariyor. Telefona indirdik esimle ucak miduna aliyoruz cok huzursuzlaninca aciyoruz sakinlestiriyor. Pur dikkat dinliyorİyi , ne guzel, sen yöntemini bulmuşsun cnm...ben bulamıyorum,nasıl tutucagıma şaşırıyorum bazen cunku aglama noduna giriyor bazen ve cıkmak biraz zor oluyor
Seninki kaç gunluk?
Biz 13 gunlukten beri yalniziz. Iyi ki gutmis herkes diyorum. Esimle ikimiz hallediyoruz sukur. Gazimiz oldugunda aciyorum video deniyoruz oradakileri. Cocugum ne kiliklara giriyor elimizde:))) anne baba duk yapariz bakariz evelallah. Oyle diye diye bakiyoruz. Rabbim yardimci oluyor. Giderken yikayabilceniz mi hasta edersiniz diye diye gittiler. Uyku evet yalnizken dikwn uzerinde oluyorsun ama bir sesine hemen kalkiuorsun zaten. Yarim saat kestirsem ywtiyor firsat buldukca.
Biz 13 gunlukten beri yalniziz. Iyi ki gutmis herkes diyorum. Esimle ikimiz hallediyoruz sukur. Gazimiz oldugunda aciyorum video deniyoruz oradakileri. Cocugum ne kiliklara giriyor elimizde:))) anne baba duk yapariz bakariz evelallah. Oyle diye diye bakiyoruz. Rabbim yardimci oluyor. Giderken yikayabilceniz mi hasta edersiniz diye diye gittiler. Uyku evet yalnizken dikwn uzerinde oluyorsun ama bir sesine hemen kalkiuorsun zaten. Yarim saat kestirsem ywtiyor firsat buldukca.
Lohusalik depresyonunun sebebi basli basina onlar. Gittiler kendime geldim. Esim bugun psikiyatriye git diyenlere inat cabuk toparlandin helal olsun dedi. Gitmeden kendime geldim. Gormezden gelin etrafi baska caresi yok. Psikiyatri ilac verecek emziriyorsan kullanamayacaksin. Sansim eaim haftada bir gun ogleden sonra evde yok. Diger gunler evde yardim ediyor sag olsun. Bugun toras olmaya market alisverisine gitti. Evde kizimla macera yasadik:)) aradim hemen kardesime anlattim. Kisaca aanada anlatayimCnm tek başına bakıosun nerdeyse valla cok guzel.. eşin çalışıyordur cnm,gunun buyuk kısmını yalnız geciriyorsundur..
Keske bende cesaretlenip kv eve gonderebilsem,of bu lohusalık huznu aldı basını gidiyor...
Normal olabiliyorsa normal yapmaya çalış canım en sağlıklısı, beklemek yoruyor biliyorum ama hayırlısı ne ise o olsun bol dua et bende hala bekliyorum Allah yardımcımız olsun canımKizlar ben hala dogurmadim.sancilarim cok.siddetli geliyor ama.devami gelmiyor. Doktorum sezeryan istemiyor ilk kizimi da kilolu dogurdugum icin.ama kilosu her gecen gun artıyor.41haftalikken anca suni denenecekbn de kendi icimde sezeryan isteyip istemedigimden emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?