Bana 10 dk demisti doktorum ama nasip olmadi :)Kızlar sancılar kaç dakikada bir gelince hastaneye gitmek gerekiyor merak ettim
Kaka yapti mizirdaniyor. Bitti herhalde dedim temizlemek icin actim guzelce sildim bezi topladim kenara koydum bir baktim gerisini yapmis:))) birde ustune ayagiyla bastiCnm tek başına bakıosun nerdeyse valla cok guzel.. eşin çalışıyordur cnm,gunun buyuk kısmını yalnız geciriyorsundur..
Keske bende cesaretlenip kv eve gonderebilsem,of bu lohusalık huznu aldı basını gidiyor...
Amin canim ozaman bende emer emmez reflu yatagina koyuyum bakiyim ben gazini cikartmak icin omzuma aliyorum bide nette dik tutmak gerek yaziyor diye aliyordum hemen senin dedigin gibide deniyim canim sagolBen büyük oğlumda çektim onu baya bir yaşına kadar sürmüştü heryer kusuk oluyor hiç sorun etmezdik de sürekli elimizde bezdi ama giden emzirdiğim sütlere üzülürdüm valla bize bir çare tedavi bişey verilmedi o zmn sadece çocuk emince eğimli yerde tutup baya bir süre kucağa almamak lazım hemen kusar yoksa ama geçiyor sonuçta allah beterinden korusun deyip devam :)
Bende cok korktum bide agladim :)) K vitaminini yaparkende cok agladi kuzum resmen sesi solugu kesildi yuzune ufledikGecen cuma gecesi gittik k vit ignesi olduk. İsin garibi onceki pazar gobek dustu tam 5 gun sonra kanama basladi. Mikropmu kapti diye cok korktum ama kan sonuclarida guzeldi. İnsallah o bari acisiz olsun yavrum cok aci cekti o gece, cumartesi gitcez dra gec kalmayiz demi
Bizim haftaya sali 40imiz cikiyor canim.Al_pi beni de cagırdı hastaneden taburcu olurken canım 40ın cıkınca gel dedi 12gün kaldı kırkımıza siz kac günlüksünüz
Ctesi doktora gittik bebegi soyup kontrol etti klima acikti ne kadar kapatmaya calistiysamda sanirim hemen usuttu pazar gununden beri kusuyor ama dunle bugun agzindan burnundan kusuyorAmin canim ozaman bende emer emmez reflu yatagina koyuyum bakiyim ben gazini cikartmak icin omzuma aliyorum bide nette dik tutmak gerek yaziyor diye aliyordum hemen senin dedigin gibide deniyim canim sagol
Kaka yapti mizirdaniyor. Bitti herhalde dedim temizlemek icin actim guzelce sildim bezi topladim kenara koydum bir baktim gerisini yapmis:))) birde ustune ayagiyla basti) baktim silmeyle gecmeyecek kptim banyoya kostum actom ilik suyu. Kucuk ceame altinda yikayamayacagim. Sardim battaniyeyw yatirdim yatagina kuveti getirdim yatirdim file uzerine doktim tasla suyu belden asagisini yikadim kuruladim bezledim giydirdim. Kendim banyo bile yaptirabilirimd edim. Guven geldi. Masallah bana dedim:)) korkma her seyi kendin yapmay cAlis yapamazsin bakamazsin diyenlere inat.
Tatlim bnim durumum biraz arafta.bebeğin kilosu 4200ivari.bir.hafta sonra nr olur belli değil. Korku başladı bendeNormal olabiliyorsa normal yapmaya çalış canım en sağlıklısı, beklemek yoruyor biliyorum ama hayırlısı ne ise o olsun bol dua et bende hala bekliyorum Allah yardımcımız olsun canım
Lohusalik depresyonunun sebebi basli basina onlar. Gittiler kendime geldim. Esim bugun psikiyatriye git diyenlere inat cabuk toparlandin helal olsun dedi. Gitmeden kendime geldim. Gormezden gelin etrafi baska caresi yok. Psikiyatri ilac verecek emziriyorsan kullanamayacaksin. Sansim eaim haftada bir gun ogleden sonra evde yok. Diger gunler evde yardim ediyor sag olsun. Bugun toras olmaya market alisverisine gitti. Evde kizimla macera yasadik:)) aradim hemen kardesime anlattim. Kisaca aanada anlatayim
İnşallah canım sagolRahat yapıyor evet. Bende zorlandığı zmaan veriyorum mamaya da az zeytinyağı karıştırıyorum iyi geliyor. Rahat rahat yapsın kuzu kakişini :)
İnşallah canım benim bugun cok agrım var sezaryen benimde zorlandı mı acaba içten ben hemen ayaklanmak zorunda kaldım cünkü yatmadım hiçBende cok korktum bide agladim :)) K vitaminini yaparkende cok agladi kuzum resmen sesi solugu kesildi yuzune ufledikbacaktan cok aciyor aşıda yapildi oda bacaktan yine aynisi oldu nasil dayanacagim ben bilmiyorum.
Ben aylik kontrole gidince gosterdim internetten okudum birde 3 doktorda korkulacak birsey olmadigini bebege huzursuzluk vermeyecegini soyledi o yuzden rahattim..
Bizim haftaya sali 40imiz cikiyor canim.
Hepimiz hemen hemen gidiyormusuz kontrole demekki :) Neyse guzel haberlerle donelim insallah..
Ara ara yiyorum.Emziren anneler yediklerinize nekadar dikkat ediyorsunuz? Yagda kızartma, çikolata, gibi şeyler yiyormusunz?
Abartmadan arada yiyorumEmziren anneler yediklerinize nekadar dikkat ediyorsunuz? Yagda kızartma, çikolata, gibi şeyler yiyormusunz?
Tek kat Zıbın corap alt üstüne ince bir örtü bu kadar bunlara ragmen isilik oluyo cam acık degil tabi geceGece bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ustune ne kalınlıkta bir şey örtüyorsunuz?
Ev işini eşim varken yapıyorum yemekde kv yapıyo gönderiyo sagolsun yada esim varken yine yapıyorum o şekildeev işi yemek ve çocuğa nasıl zaman ayırıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Rahimin ve yumurtaliklarina bakicak canim dikislerinin durumuna bakicak kanama alanina bakicak o kadar :) yani hepsi ultrasonLa bakilan seyler sknti etme :)Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Isteme normal dogur canim inan sezeryan cok daha zor. Insaallah normal dogumla kolaylikla dogurursun hayirlisiyla gelsin insaallah.Kizlar ben hala dogurmadim.sancilarim cok.siddetli geliyor ama.devami gelmiyor. Doktorum sezeryan istemiyor ilk kizimi da kilolu dogurdugum icin.ama kilosu her gecen gun artıyor.41haftalikken anca suni denenecekbn de kendi icimde sezeryan isteyip istemedigimden emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?