2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaka yapti mizirdaniyor. Bitti herhalde dedim temizlemek icin actim guzelce sildim bezi topladim kenara koydum bir baktim gerisini yapmis:))) birde ustune ayagiyla basti) baktim silmeyle gecmeyecek kptim banyoya kostum actom ilik suyu. Kucuk ceame altinda yikayamayacagim. Sardim battaniyeyw yatirdim yatagina kuveti getirdim yatirdim file uzerine doktim tasla suyu belden asagisini yikadim kuruladim bezledim giydirdim. Kendim banyo bile yaptirabilirimd edim. Guven geldi. Masallah bana dedim:)) korkma her seyi kendin yapmay cAlis yapamazsin bakamazsin diyenlere inat.

Amin canim ozaman bende emer emmez reflu yatagina koyuyum bakiyim ben gazini cikartmak icin omzuma aliyorum bide nette dik tutmak gerek yaziyor diye aliyordum hemen senin dedigin gibide deniyim canim sagol

Bende cok korktum bide agladim :)) K vitaminini yaparkende cok agladi kuzum resmen sesi solugu kesildi yuzune ufledik bacaktan cok aciyor aşıda yapildi oda bacaktan yine aynisi oldu nasil dayanacagim ben bilmiyorum.
Ben aylik kontrole gidince gosterdim internetten okudum birde 3 doktorda korkulacak birsey olmadigini bebege huzursuzluk vermeyecegini soyledi o yuzden rahattim..

Al_pi beni de cagırdı hastaneden taburcu olurken canım 40ın cıkınca gel dedi 12gün kaldı kırkımıza siz kac günlüksünüz
Bizim haftaya sali 40imiz cikiyor canim.

Hepimiz hemen hemen gidiyormusuz kontrole demekki :) Neyse guzel haberlerle donelim insallah..

Amin canim ozaman bende emer emmez reflu yatagina koyuyum bakiyim ben gazini cikartmak icin omzuma aliyorum bide nette dik tutmak gerek yaziyor diye aliyordum hemen senin dedigin gibide deniyim canim sagol
Ctesi doktora gittik bebegi soyup kontrol etti klima acikti ne kadar kapatmaya calistiysamda sanirim hemen usuttu pazar gununden beri kusuyor ama dunle bugun agzindan burnundan kusuyor
of cok zor nasil gececek bilmiyorum

Ay cnm kv burda benden daha meraklı elinden zor alıyorum .....
Annem burdayken başkaydı, ben de poposunu yıkamıştım
Neyse ben bir haftacık daha sabredip kv gondercem ,ozmn artık kendim yaparım

Normal olabiliyorsa normal yapmaya çalış canım en sağlıklısı, beklemek yoruyor biliyorum ama hayırlısı ne ise o olsun bol dua et bende hala bekliyorum Allah yardımcımız olsun canım
Tatlim bnim durumum biraz arafta.bebeğin kilosu 4200ivari.bir.hafta sonra nr olur belli değil. Korku başladı bende

Evt bende psikiy.randevu almaya duşunuyorum cnm , uykusuzluk varbende beni maffediyor,toparlayamıyorum
Eşin surekli yanında - çok şanslısın bu konuda
Benimde eşim evde olsa ikimiz bizde hallederiz, şimdilik sadece geceleri yardım ediyorr

İnşallah canım benim bugun cok agrım var sezaryen benimde zorlandı mı acaba içten ben hemen ayaklanmak zorunda kaldım cünkü yatmadım hiç

Emziren anneler yediklerinize nekadar dikkat ediyorsunuz? Yagda kızartma, çikolata, gibi şeyler yiyormusunz?

Evet canim sezeryanliyim kadin dogum fobim var :)) O yuzden hep alttan mi muayene olacak acaba diyorum gidince geriliyorum. O zaman sezeryan yerini mi kontrol edecek karindan mi bakacak yada neye bakacak :)
Rahimin ve yumurtaliklarina bakicak canim dikislerinin durumuna bakicak kanama alanina bakicak o kadar :) yani hepsi ultrasonLa bakilan seyler sknti etme :)

Evet arkadaslad bir lohusa depresyonuna girmis arkadasiniz daha bulunmakta 17 aylik oglum kayinvalidemde kaliyor yakinlar hergun gelio aksam gidio ve ben cok uzuluyorum. En guzel zamanlarini benden uzakta onunla ilgilenemeden geciriyorm. Siz siz olun iyi korunun ilk cocuk bambaska ama ikinci gebelik cok zormus. Kendimi cok kotu hissediyorum anneligimi sorgulamaya basladm. Yanimda kalsa ona eziyet eve kapanacak ben yorgnum ilgilenemiycem ufaklik surekli memede kayinvalidem gorumcelerim dedesi ilk tek torun olduugu icin ustune cok dusuyorlar gezdiriyorlar orda benm yanimda oldugundan daha mutlu her istedigi oluyor ama yaninda annesi yok . Cok ama cok uzgunum

Isteme normal dogur canim inan sezeryan cok daha zor. Insaallah normal dogumla kolaylikla dogurursun hayirlisiyla gelsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…