En gec 5 dk 1 geldiginde hastanede olmalisin dogumun baslama demektir benim gibi 3dk da gitme :)Kızlar sancılar kaç dakikada bir gelince hastaneye gitmek gerekiyor merak ettim
Canjm aütün olmadığı için mi mama veriosun yoksa gazdan ağladığı için mi ? Eger bebek meme istemeyip ayaklarını çekerelk ağlıyorsa gazı var ve gazı varkwn mama verdikçe bebek bunu çözüm bilip sürekli aynı şeyi yapıcak ve mama biliyorsun daha fazla gaz yapıypr. Aynı şeyleri yaşadım bende sürekli aç diye gaz varken mama veriyodum ama yapmıyorum artık gün içinde ayakları ile masaj yapıyprum zeyyinyagı sürüyorum poposuna karnına çok kötü olursa şıranga ile azıcık zeytinyagı koyuyorum deliğe. Sakin oldugı her an masaj yapıyorum birde zeytinyagı veriyorum günde yarım çay kaşığı kendimde rezene içiyorum şükür çok çok rahatladık emmesi de yerine geldiÖğleden sonra 4 te kalktı akşam 9 a kadar viyak viyak
Sürekli aranıp emmek istiyor
Biliyorum gazı var emerken çıldırıyor
Ve dün üzüntü içinde ağlayarak yine mama verdim
İçince uykuya daldı
Bari bunu emzirebilseydim diye dövünüp duruyorum
Yok yani sütüm de var ama işe mi yaramıyor artık sinirlerim perişan halde
Cok irilesti kızım. Doguramayip ona zarar vermekten endiseliyimIsteme normal dogur canim inan sezeryan cok daha zor. Insaallah normal dogumla kolaylikla dogurursun hayirlisiyla gelsin insaallah.
bende hafta sonu bir gün git dedim allahım yaşadıklarımı bir biz bir allah biliyor gece 3 te annemlere geri gittik sözde dinlensin diye gitmesini istemiştim başka şehirde mi annen canım. artık alışmaya çalışıcaz böyle böyle bi şekilde büyücek minnoşlar inşallah büyüme devreleridirAh ahh..benimki yanımdaydı ,resmen stres yaptım o gidince,iştahım yok, onu yanımda istiyorum cok ama gitmek zorundaydı...bende cok alışmıştım ve rahattım o burdayken ,şimdi kv yanımda ..pf
aah ah üzülme diyeceğim ama aynı dert depresyon geçmişim var ne ilaçlar kullandım ben böyle bir şey yaşamadım hiç çok zormuş yetersiz hissetek kendini inşlaah çabucak atlatırız. büyük cocugun yannda olsa daha çok yoruluru hasta olup yatagada düşeblirisn allh korusun en azından toparlar güçlenirsin yanına geldiğinde en azından kv gönlünü hoş tutuyor kuzunun üzülme bakmayabilirlerdi deEvet arkadaslad bir lohusa depresyonuna girmis arkadasiniz daha bulunmakta 17 aylik oglum kayinvalidemde kaliyor yakinlar hergun gelio aksam gidio ve ben cok uzuluyorum. En guzel zamanlarini benden uzakta onunla ilgilenemeden geciriyorm. Siz siz olun iyi korunun ilk cocuk bambaska ama ikinci gebelik cok zormus. Kendimi cok kotu hissediyorum anneligimi sorgulamaya basladm. Yanimda kalsa ona eziyet eve kapanacak ben yorgnum ilgilenemiycem ufaklik surekli memede kayinvalidem gorumcelerim dedesi ilk tek torun olduugu icin ustune cok dusuyorlar gezdiriyorlar orda benm yanimda oldugundan daha mutlu her istedigi oluyor ama yaninda annesi yok . Cok ama cok uzgunum
Üzülme canım bak ne güzel ilgileniyolarmış yanında kalsa kv yada görümcen bebeginde senin yanında olur hem daha iyi olmaz mıEvet arkadaslad bir lohusa depresyonuna girmis arkadasiniz daha bulunmakta 17 aylik oglum kayinvalidemde kaliyor yakinlar hergun gelio aksam gidio ve ben cok uzuluyorum. En guzel zamanlarini benden uzakta onunla ilgilenemeden geciriyorm. Siz siz olun iyi korunun ilk cocuk bambaska ama ikinci gebelik cok zormus. Kendimi cok kotu hissediyorum anneligimi sorgulamaya basladm. Yanimda kalsa ona eziyet eve kapanacak ben yorgnum ilgilenemiycem ufaklik surekli memede kayinvalidem gorumcelerim dedesi ilk tek torun olduugu icin ustune cok dusuyorlar gezdiriyorlar orda benm yanimda oldugundan daha mutlu her istedigi oluyor ama yaninda annesi yok . Cok ama cok uzgunum
Benimki de gunduz cok uyuyo 40 lari cikana kadar boyle gecer diyolar bakalim cokta sicak bugun bebisler isilik olucaklarGünaydın canım benim bebisim malesef sabahın ilk ışıkları ile uyuyor napıcam bilemedim gündüz full uyuyor gece uyanık sabah 5 de uyudu nasıl düzene sokucam bilmiyorum
bende hafta sonu bir gün git dedim allahım yaşadıklarımı bir biz bir allah biliyor gece 3 te annemlere geri gittik sözde dinlensin diye gitmesini istemiştim başka şehirde mi annen canım. artık alışmaya çalışıcaz böyle böyle bi şekilde büyücek minnoşlar inşallah büyüme devreleridir
Kısa kollu citcitli body altı boş çorap giydirmiyorum üstüne ince battaniye ha birde eldiven çünki kızım yüzünü çok yirtiyorGece bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ustune ne kalınlıkta bir şey örtüyorsunuz?
Ben incecik giydiriyorum sadece tek kısa kollu body çorap falan giydirmiyorm üstüne de ince bi battaniye sıcaklıkla iyiyiz simdilikBenimki de gunduz cok uyuyo 40 lari cikana kadar boyle gecer diyolar bakalim cokta sicak bugun bebisler isilik olucaklar
Herseyi cok takiyorum kızlar bu logusalık kafasımı ? Kızım gelince hic kimse icin uzulmem saniyodum oyle olmadi :/
Canm bn 13 gunlukken beri yalnızım kızımla eşimde çalısıo ama alıstık brbrmze banysonu esmle yapıoduk dun ilk defa kndm tek bile yıkadım kızımı annelik iç güdüsü herseye yetısyor ınsan ben nerdeysem o orda suan balkonda oturuom kızım mutfakta ana dızınde uyuyor goruorum onu brzdan yatagmza gecicez bole bole gecıo gunlerBaşka ülkede... ama bir ay sonra yine gelicek inş.
Neden zorlandın cnm , neydi yasadıgın yalnız bebişle? Soruyorum cunku benim planım bu h,sonu esimle bebişle beraber kalmak
Önce odaya girip kapattırmak lazım klimayı bu doktorları da anlamıyorum bazen söylemek mi lazımCtesi doktora gittik bebegi soyup kontrol etti klima acikti ne kadar kapatmaya calistiysamda sanirim hemen usuttu pazar gununden beri kusuyor ama dunle bugun agzindan burnundan kusuyor
of cok zor nasil gececek bilmiyorum
Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmiskenEvet canım loğusa kafası maalesef... Ben dün istediğim salataya sarımsak konmuş midem ağrıyor yiyemiyorum sarımsak diye oturdum ağladımdüşün artık kafa bi milyon
Ayy kiyamam seninkide baya ciddiymis kiz almasin ne olacak sende :))Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmisken
Esim öyle yapacagim bundan sonra diyor eger kapatmiyorlarsa soymayacagim ustunu diyor .Önce odaya girip kapattırmak lazım klimayı bu doktorları da anlamıyorum bazen söylemek mi lazım
O zaman hakknda hayirlisi neyse o olsun canim insaallahCok irilesti kızım. Doguramayip ona zarar vermekten endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?