2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canjm aütün olmadığı için mi mama veriosun yoksa gazdan ağladığı için mi ? Eger bebek meme istemeyip ayaklarını çekerelk ağlıyorsa gazı var ve gazı varkwn mama verdikçe bebek bunu çözüm bilip sürekli aynı şeyi yapıcak ve mama biliyorsun daha fazla gaz yapıypr. Aynı şeyleri yaşadım bende sürekli aç diye gaz varken mama veriyodum ama yapmıyorum artık gün içinde ayakları ile masaj yapıyprum zeyyinyagı sürüyorum poposuna karnına çok kötü olursa şıranga ile azıcık zeytinyagı koyuyorum deliğe. Sakin oldugı her an masaj yapıyorum birde zeytinyagı veriyorum günde yarım çay kaşığı kendimde rezene içiyorum şükür çok çok rahatladık emmesi de yerine geldi

Isteme normal dogur canim inan sezeryan cok daha zor. Insaallah normal dogumla kolaylikla dogurursun hayirlisiyla gelsin insaallah.
Cok irilesti kızım. Doguramayip ona zarar vermekten endiseliyim

Ah ahh..benimki yanımdaydı ,resmen stres yaptım o gidince,iştahım yok, onu yanımda istiyorum cok ama gitmek zorundaydı...bende cok alışmıştım ve rahattım o burdayken ,şimdi kv yanımda ..pf
bende hafta sonu bir gün git dedim allahım yaşadıklarımı bir biz bir allah biliyor gece 3 te annemlere geri gittik sözde dinlensin diye gitmesini istemiştim başka şehirde mi annen canım. artık alışmaya çalışıcaz böyle böyle bi şekilde büyücek minnoşlar inşallah büyüme devreleridir

aah ah üzülme diyeceğim ama aynı dert depresyon geçmişim var ne ilaçlar kullandım ben böyle bir şey yaşamadım hiç çok zormuş yetersiz hissetek kendini inşlaah çabucak atlatırız. büyük cocugun yannda olsa daha çok yoruluru hasta olup yatagada düşeblirisn allh korusun en azından toparlar güçlenirsin yanına geldiğinde en azından kv gönlünü hoş tutuyor kuzunun üzülme bakmayabilirlerdi de

Üzülme canım bak ne güzel ilgileniyolarmış yanında kalsa kv yada görümcen bebeginde senin yanında olur hem daha iyi olmaz mı

Günaydın canım benim bebisim malesef sabahın ilk ışıkları ile uyuyor napıcam bilemedim gündüz full uyuyor gece uyanık sabah 5 de uyudu nasıl düzene sokucam bilmiyorum
Benimki de gunduz cok uyuyo 40 lari cikana kadar boyle gecer diyolar bakalim cokta sicak bugun bebisler isilik olucaklar

Başka ülkede... ama bir ay sonra yine gelicek inş.
Neden zorlandın cnm , neydi yasadıgın yalnız bebişle? Soruyorum cunku benim planım bu h,sonu esimle bebişle beraber kalmak

Herseyi cok takiyorum kızlar bu logusalık kafasımı ? Kızım gelince hic kimse icin uzulmem saniyodum oyle olmadi :/

Gurselgursel klima açıp yattığımız için çıtçıtlı body ve zıbın takımı. Üzerine de pikesini örtüyorum. Dışarı çıkacağı zaman sadece çıtçıtlı body kolsuz yetiyor.

Benimki de gunduz cok uyuyo 40 lari cikana kadar boyle gecer diyolar bakalim cokta sicak bugun bebisler isilik olucaklar
Ben incecik giydiriyorum sadece tek kısa kollu body çorap falan giydirmiyorm üstüne de ince bi battaniye sıcaklıkla iyiyiz simdilik

Herseyi cok takiyorum kızlar bu logusalık kafasımı ? Kızım gelince hic kimse icin uzulmem saniyodum oyle olmadi :/

Evet canım loğusa kafası maalesef... Ben dün istediğim salataya sarımsak konmuş midem ağrıyor yiyemiyorum sarımsak diye oturdum ağladım düşün artık kafa bi milyon

Başka ülkede... ama bir ay sonra yine gelicek inş.
Neden zorlandın cnm , neydi yasadıgın yalnız bebişle? Soruyorum cunku benim planım bu h,sonu esimle bebişle beraber kalmak
Canm bn 13 gunlukken beri yalnızım kızımla eşimde çalısıo ama alıstık brbrmze banysonu esmle yapıoduk dun ilk defa kndm tek bile yıkadım kızımı annelik iç güdüsü herseye yetısyor ınsan ben nerdeysem o orda suan balkonda oturuom kızım mutfakta ana dızınde uyuyor goruorum onu brzdan yatagmza gecicez bole bole gecıo gunler

Ctesi doktora gittik bebegi soyup kontrol etti klima acikti ne kadar kapatmaya calistiysamda sanirim hemen usuttu pazar gununden beri kusuyor ama dunle bugun agzindan burnundan kusuyor
of cok zor nasil gececek bilmiyorum
Önce odaya girip kapattırmak lazım klimayı bu doktorları da anlamıyorum bazen söylemek mi lazım

Evet canım loğusa kafası maalesef... Ben dün istediğim salataya sarımsak konmuş midem ağrıyor yiyemiyorum sarımsak diye oturdum ağladım düşün artık kafa bi milyon
Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmisken

Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmisken
Ayy kiyamam seninkide baya ciddiymis kiz almasin ne olacak sende :))
Ben kizim agliyor diye agliyorum yani biz bir sure aglamali gulmeli hayatlar yasayacagiz normal bunlar..
Biri dokunsa agliyorum yada biri gozun mu yasardi dese yine agliyorum :)

Önce odaya girip kapattırmak lazım klimayı bu doktorları da anlamıyorum bazen söylemek mi lazım
Esim öyle yapacagim bundan sonra diyor eger kapatmiyorlarsa soymayacagim ustunu diyor .
Medicalparktaki doktorda cok guzeldi bir sistem var sicak hava veriyor bebekleri soyduklari cam kenari sanki gunes yakiyormus gibi o kadar hostu ki. Aslinda her cocuk doktorunda oyle olmali.

Şu gaz problemi bi bende mi var sırtıma giren bi ağrı şeklinde geliyor.. Ne zaman geçecek bilen var mı ağır yemek yersem oluyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…