2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım bak ne güzel ilgileniyolarmış yanında kalsa kv yada görümcen bebeginde senin yanında olur hem daha iyi olmaz mı
2 bekar gorumcem 1 bekar kaynim bide kayinpeder var burda kalin desem duzenleri alt ust olur onada hakkim yok kendi annem benimle kaliyor. Sezeryanli oldugum icin dogumumda sorunlu gectigi icin bebegimin altini egilip degisemiyorum. Insaallah en kisa zamande evine yanima gelicek kuzum bu gunler beni cok uzuyor

Üzülme canım bu günlerde gecer biraz toparlan gelir yavrun yanına gündüzleri berabermişiniz zaten tamamen ayrı degilsin sıkma canını

Zıbın kısa kollu mu? Ben dün akşam başladım tek kat giydirmeye kısa kollu zıbın giydiriyieum
biz hep sifir kol yada kisa kol citcitli badi giyiyoruz bacaklar nasil ususun bu sicakta alev alev yaniyor birde nasil alisirsa oyle gider bazen soguk olursa corap altta ince alt pijama giydiriyorim .

Doğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi

Bi amuda kalkmadigim kaldi emzirirken..
yahu ben mi beceriksizim acaba kirk yastikla ancak pozisyon buluyorum oturarak emziriyorum ama cok zor belim dikislerim hep agriyor öne egilmekten

Anladım canım benim bir hafta önce 3.5 kilo idi 4 olursa sezeryan demişti doktor seninki niye bekletiyor ki
Ilk kizimi 3750 kilo dogurmustum onu doguran bunu da dogurur dedi.bn de illa sezeryan olsun diye tutturmak istemiyorum cunku kendim de istiyormuyum bilmiyorum keske biraz daha az kilolu olsaydı hic bunları dusunmezdim

MaqameT cnm bende tekim oplum 15 aylık bebekliğini cocukluğunu elinden aldım diye düşünüyorum eşim yardımcı oluyor görümcemler doğumda 10 gün kaldılar sonra gittiler tek kaldım sürekli koşturmalı ağlamalı kakalı bi gün geçiriyorum perişan durumdayım ne gidebileceğim bede gelebilecek kimse var.. başa gelen çekiliyor.. bak seninkiler yardım ediyor hiç üzme kendini evt yanında değil diye kopacağını sanıyor insan ama öyle değil keyfi yerindeyse aklın kalmasın

Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmisken

Kız o da ciddi değil.. almazsa almasın çıplak mı kaldı kızın alırsın sen boşver... kendi teyzesi kızımın ablam yani bi takım aldı o kadar ona ne üzülcemm.. boşveeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…