2 bekar gorumcem 1 bekar kaynim bide kayinpeder var burda kalin desem duzenleri alt ust olur onada hakkim yok kendi annem benimle kaliyor. Sezeryanli oldugum icin dogumumda sorunlu gectigi icin bebegimin altini egilip degisemiyorum. Insaallah en kisa zamande evine yanima gelicek kuzum bu gunler beni cok uzuyorÜzülme canım bak ne güzel ilgileniyolarmış yanında kalsa kv yada görümcen bebeginde senin yanında olur hem daha iyi olmaz mı
Üzülme canım bu günlerde gecer biraz toparlan gelir yavrun yanına gündüzleri berabermişiniz zaten tamamen ayrı degilsin sıkma canını2 bekar gorumcem 1 bekar kaynim bide kayinpeder var burda kalin desem duzenleri alt ust olur onada hakkim yok kendi annem benimle kaliyor. Sezeryanli oldugum icin dogumumda sorunlu gectigi icin bebegimin altini egilip degisemiyorum. Insaallah en kisa zamande evine yanima gelicek kuzum bu gunler beni cok uzuyor
Sagol canim. Siz siz olun iyi korunun erken gebe kalmak cok zor oluyor.Üzülme canım bu günlerde gecer biraz toparlan gelir yavrun yanına gündüzleri berabermişiniz zaten tamamen ayrı degilsin sıkma canını
Bana doktorda ebe de beş dk bir dedi canımKızlar sancılar kaç dakikada bir gelince hastaneye gitmek gerekiyor merak ettim
Anladım canım benim bir hafta önce 3.5 kilo idi 4 olursa sezeryan demişti doktor seninki niye bekletiyor kiTatlim bnim durumum biraz arafta.bebeğin kilosu 4200ivari.bir.hafta sonra nr olur belli değil. Korku başladı bende
Zıbın kısa kollu mu? Ben dün akşam başladım tek kat giydirmeye kısa kollu zıbın giydiriyieumTek kat Zıbın corap alt üstüne ince bir örtü bu kadar bunlara ragmen isilik oluyo cam acık degil tabi gece
Bacakları üşümez mii yaaKısa kollu citcitli body altı boş çorap giydirmiyorum üstüne ince battaniye ha birde eldiven çünki kızım yüzünü çok yirtiyor
Ne kadar korunsanda olur ki olacaksa o yüzden ben spiral taktırmaktan vazgextim normal korunuruz diye disundim . Bilmiuorum ne kadar mantikliSagol canim. Siz siz olun iyi korunun erken gebe kalmak cok zor oluyor.
biz hep sifir kol yada kisa kol citcitli badi giyiyoruz bacaklar nasil ususun bu sicakta alev alev yaniyor birde nasil alisirsa oyle gider bazen soguk olursa corap altta ince alt pijama giydiriyorim .Zıbın kısa kollu mu? Ben dün akşam başladım tek kat giydirmeye kısa kollu zıbın giydiriyieum
Evet canim sadece serin olan geceler uzun giYdirdim bugün alt bile yok mesela feci sicakZıbın kısa kollu mu? Ben dün akşam başladım tek kat giydirmeye kısa kollu zıbın giydiriyieum
Benim 2.zaten bi korku aldi ister istemez cok dikkat etmeliSagol canim. Siz siz olun iyi korunun erken gebe kalmak cok zor oluyor.
Ya vitamin ya kan ilacina devam rt dedi bende kan ilacimi kullaniyorumDoğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Valla ben bu decavit ten çok sıkıldım aşırı kilo yapıyorYa vitamin ya kan ilacina devam rt dedi bende kan ilacimi kullaniyorum
Ilk kizimi 3750 kilo dogurmustum onu doguran bunu da dogurur dedi.bn de illa sezeryan olsun diye tutturmak istemiyorum cunku kendim de istiyormuyum bilmiyorum keske biraz daha az kilolu olsaydı hic bunları dusunmezdimAnladım canım benim bir hafta önce 3.5 kilo idi 4 olursa sezeryan demişti doktor seninki niye bekletiyor ki
Bende öyle Yatarken bile 3 4yastikla :))Bi amuda kalkmadigim kaldi emzirirken..
yahu ben mi beceriksizim acaba kirk yastikla ancak pozisyon buluyorum oturarak emziriyorum ama cok zor belim dikislerim hep agriyor öne egilmekten
Bende kan hapı içiyorum 40 ım cıkana kadar içilcekmş dr öyle demiştiValla ben bu decavit ten çok sıkıldım aşırı kilo yapıyor
Canim ya kiyamam sen bndende betersin ben ciddi seylere uzuluyorum orn teyzem kizima sadece citli bady almis komsu bile takim orgu hirka getirmisken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?