Yani ciddi bence.. yani oyle saniyorumAyy kiyamam seninkide baya ciddiymis kiz almasin ne olacak sende :))
Ben kizim agliyor diye agliyorum yani biz bir sure aglamali gulmeli hayatlar yasayacagiz normal bunlar..
Biri dokunsa agliyorum yada biri gozun mu yasardi dese yine agliyorum :)
Anneler Milupanın Rezene çayını 20 gunluk bebegime verebilir miyim? Üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor , daha kucuk bebekler için de var mı yoksa verebilir miyim? Çayı ben almadım bi tanıdık gondermiş bana oyuzden bilgim yok
Ben humana kimyon rezene çayı veriyorum canım doğumdan itibaren o. 6 ay diyorsa milupada verme açık değilse beklet 6 aylık olunca verirsin
Bu çayı hem sen hem bebegin mi içiyorsnz? Gunde kac kez veriosun ve bir etkisini gordun mu?
Ben birakmistim kafama yuzum ellerim pul pul dokulmeye basladi. Geri baslDim artik. Devam et sute de faydasi varmisDoğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Bebeğe veriyorum sadece emzirmediğim için. Kakasını falan rahat yapıyor içince. 10 ml kadar veriyorum yetiyor
Emziren biri olarak, gunde bir kac kez kaşıkla veririm heralde
İLK beş gün kullanılacak diye bilşyorumKızlar günaydın. Konuşuldu mu bilmiyorum ama dün bebeğim tam bir haftalıkken göbeği düştü. Doktorun verdiği solüsyonu sürmeye devam edecek miyim? Dün kontrolümüz vardı aklıma gelmedi hiç sormak.
Ben tohunlardan demliyorum pek sevmiyor humananın içinde başka birley var mı tadı iyimi severmi acaba öyle alsam gazımızı zor çıkarıyoruzBebeğe veriyorum sadece emzirmediğim için. Kakasını falan rahat yapıyor içince. 10 ml kadar veriyorum yetiyor
Ben ikisini de yaşamış biri olarak doktorunuz da yapabileceğinizi söylüyormuş madem, böyle doktoru bulmuşken kesinlikle Normal Doğum yapın derim.Ilk kizimi 3750 kilo dogurmustum onu doguran bunu da dogurur dedi.bn de illa sezeryan olsun diye tutturmak istemiyorum cunku kendim de istiyormuyum bilmiyorum keske biraz daha az kilolu olsaydı hic bunları dusunmezdim
Canim inan usumuyor havalar zaten sıcak sadece dün alt pijama giydirdim ında da banyo yaptirdik diye sonra tabi gece emzirirken yine çıkardımBacakları üşümez mii yaa
Bana Ferro sanol verdi kanım 8 e düştü takviye yapılacaktı ben istemedim dışardan baskasinin kanını Dr devam diyorsa et benceDoğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Bende öyleyim kalcam belli süre sonra hissizlesiyor gogus acisi zaten bi yana dikişlerimin orda çukur olmuş resmen egilmektenBi amuda kalkmadigim kaldi emzirirken..
yahu ben mi beceriksizim acaba kirk yastikla ancak pozisyon buluyorum oturarak emziriyorum ama cok zor belim dikislerim hep agriyor öne egilmekten
Esim öyle yapacagim bundan sonra diyor eger kapatmiyorlarsa soymayacagim ustunu diyor .
Medicalparktaki doktorda cok guzeldi bir sistem var sicak hava veriyor bebekleri soyduklari cam kenari sanki gunes yakiyormus gibi o kadar hostu ki. Aslinda her cocuk doktorunda oyle olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?