2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kiyamam seninkide baya ciddiymis kiz almasin ne olacak sende :))
Ben kizim agliyor diye agliyorum yani biz bir sure aglamali gulmeli hayatlar yasayacagiz normal bunlar..
Biri dokunsa agliyorum yada biri gozun mu yasardi dese yine agliyorum :)
Yani ciddi bence.. yani oyle saniyorum

Anneler Milupanın Rezene çayını 20 gunluk bebegime verebilir miyim? Üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor , daha kucuk bebekler için de var mı yoksa verebilir miyim? Çayı ben almadım bi tanıdık gondermiş bana oyuzden bilgim yok

Ben humana kimyon rezene çayı veriyorum canım doğumdan itibaren o. 6 ay diyorsa milupada verme açık değilse beklet 6 aylık olunca verirsin

Kızlar günaydın. Konuşuldu mu bilmiyorum ama dün bebeğim tam bir haftalıkken göbeği düştü. Doktorun verdiği solüsyonu sürmeye devam edecek miyim? Dün kontrolümüz vardı aklıma gelmedi hiç sormak.

Bu çayı hem sen hem bebegin mi içiyorsnz? Gunde kac kez veriosun ve bir etkisini gordun mu?

Bebeğe veriyorum sadece emzirmediğim için. Kakasını falan rahat yapıyor içince. 10 ml kadar veriyorum yetiyor

Doğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Ben birakmistim kafama yuzum ellerim pul pul dokulmeye basladi. Geri baslDim artik. Devam et sute de faydasi varmis

Kızlar vitamin damlaya basladiktan sonra mi bilmiyorum denk geldi bebiste kusmalar basladi normal mi ? 18 gunluk olduk

Bebeğe veriyorum sadece emzirmediğim için. Kakasını falan rahat yapıyor içince. 10 ml kadar veriyorum yetiyor
Ben tohunlardan demliyorum pek sevmiyor humananın içinde başka birley var mı tadı iyimi severmi acaba öyle alsam gazımızı zor çıkarıyoruz

Ilk kizimi 3750 kilo dogurmustum onu doguran bunu da dogurur dedi.bn de illa sezeryan olsun diye tutturmak istemiyorum cunku kendim de istiyormuyum bilmiyorum keske biraz daha az kilolu olsaydı hic bunları dusunmezdim
Ben ikisini de yaşamış biri olarak doktorunuz da yapabileceğinizi söylüyormuş madem, böyle doktoru bulmuşken kesinlikle Normal Doğum yapın derim.

Doğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Bana Ferro sanol verdi kanım 8 e düştü takviye yapılacaktı ben istemedim dışardan baskasinin kanını Dr devam diyorsa et bence

bugün 3 haftalik olduk ama saglik ocaginin olcumune gore bebegim bu hafta 40 gr almis Simdi kendi doktorumuza goturecegiz, biraz panik olduk. sutum var ve surekli de emiyor.

haftalik kac gr aliyir bebekleriniz, bizim gibi az alan var mi?

Kızımın korkunç gazları başldı dündendir cok sıkıyor kendini masaj fayda etmiyor. Burda yazılan tavsiye edilen rezene ve papatya çayı içiyorum.. başka ne yapabilirim

Bi amuda kalkmadigim kaldi emzirirken..
yahu ben mi beceriksizim acaba kirk yastikla ancak pozisyon buluyorum oturarak emziriyorum ama cok zor belim dikislerim hep agriyor öne egilmekten
Bende öyleyim kalcam belli süre sonra hissizlesiyor gogus acisi zaten bi yana dikişlerimin orda çukur olmuş resmen egilmekten

Normal dogum yapan annelere bir sorum var- kanamanız kaç gün sürdü? Ben kontrolumde bu konuyu dr sormadım , tamamen aklımdan cıkmış .. sadece aşırı kanama tehlikeli demişti bana dr.okadar

Al_pi hangi doktordu medicalparkta,birine gidiyoruz ama degistirecegim.

izmiri cok iyi bilmiyorum iyi cocuk doktoru tavsiye edebileceginiz var mi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…