2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal dogum yapan annelere bir sorum var- kanamanız kaç gün sürdü? Ben kontrolumde bu konuyu dr sormadım , tamamen aklımdan cıkmış .. sadece aşırı kanama tehlikeli demişti bana dr.okadar
Surekli bir kanama olmuyor. Arada oluyor arada ped tertemiz. Annem 40 gun surer. Dedi. Doktora sormadim.

Ben tohunlardan demliyorum pek sevmiyor humananın içinde başka birley var mı tadı iyimi severmi acaba öyle alsam gazımızı zor çıkarıyoruz

Valla bizim cadı da severek içmiyor ama veriyorum :) içinde laktoz da var kimyon da bilemem sever mi.. oğlum severek içerdi kızım sevmiyor

Kızlar vitamin damlaya basladiktan sonra mi bilmiyorum denk geldi bebiste kusmalar basladi normal mi ? 18 gunluk olduk

Kusma değil de uyumama oluyor. Sabah veriyorum o yüzden. İçince 2 saat uyumuyor niyeyse.. ben ağzına damlatıp üzerine su veriyorum. Sonra doyuruyorum karnını

bugün 3 haftalik olduk ama saglik ocaginin olcumune gore bebegim bu hafta 40 gr almis Simdi kendi doktorumuza goturecegiz, biraz panik olduk. sutum var ve surekli de emiyor.
haftalik kac gr aliyir bebekleriniz, bizim gibi az alan var mi?

bir ayda 300 gram almis doktor mama takviyesine basla dedi sinirda dedi 300 gram ama uzulme her bebek cok kilo alacak degil dedi. Surekli emiyor dedim belki cekmiyordur keyif yapiyordur dedi. Mamaya basladim gunde iki kere 60cc de mama veriyorum.

Al_pi hangi doktordu medicalparkta,birine gidiyoruz ama degistirecegim.

izmiri cok iyi bilmiyorum iyi cocuk doktoru tavsiye edebileceginiz var mi kizlar
ilk kontrolunu arda bey yapti ona gittik o izinliyke perceme gittik ama ben degistim doktoru menemende sada hastanesi var doktorunda gecmisi iyi birde cok ilgili banada yakin olunca orayi sectim.
kusura bakma sen gecende sormustun alintiladim unuttum sonra yazmayi.

Doğumdan sonra hamilelikte içtiğiniz vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben decavit kullanıyorum bırakmak istesemde dr um izin vermiyor Doğumdan sonrada bir süre kullanacaksın dedi
Vitaminler değil de ferro sanala devam dedi drum.

Ilk 5 gun kullanmamız istenmişti.ama kiz kardeşim benden 8 gün sonra doğum yaptı.onun doğum yaptığı hastanede sormuş hiç bir sey kullanmama gerek yok demişler.her hastanenin uygulaması farkli

Kizlar ilk günler sütüm cok iyiydi.hatta sezeryandan çıkar çıkmaz sütüm geldi.emziriyordum.sariligi arttı karaciğer enzimleri yükseldi derken stres ve demekki sürüm yetmiyor düşüncesiyle şimdi sürüm azaldı.mamasiz doymuyor.sizin şunu içtim yedim sutum
Arttı dediginiz bir sey var mi .
Bir de malt içeceği ve cem otu hapları varmış deneyen yarını gören var mmi

biz hep sifir kol yada kisa kol citcitli badi giyiyoruz bacaklar nasil ususun bu sicakta alev alev yaniyor birde nasil alisirsa oyle gider bazen soguk olursa corap altta ince alt pijama giydiriyorim .
Dogru ya bende öyle yapayım bari üşür diye 2 kat giydiriyordum

Kızımın korkunç gazları başldı dündendir cok sıkıyor kendini masaj fayda etmiyor. Burda yazılan tavsiye edilen rezene ve papatya çayı içiyorum.. başka ne yapabilirim

Belli bir saate mi huysuzlanıp aglıyor cnm, kolik gece baslar diolar, hiç susmuo diyorlar birkaç saat, sizde oyle mi oluyor
Benim cimcime de bugun sıkınıo nerdeyse hiç uyumadı, dalamıyor uykusuna,gaz sancılarımız mı başladı acaba? 20 gunluk olduk bugun

Kızımın korkunç gazları başldı dündendir cok sıkıyor kendini masaj fayda etmiyor. Burda yazılan tavsiye edilen rezene ve papatya çayı içiyorum.. başka ne yapabilirim
Humananin rezene çay günde 2 3 çay kaşığı burda bir arkadaş tavsiye etti araştırdım bi sakıncası var mı çayın diye yokmuş doktorlar zararı olmadığını söyledi

Surekli bir kanama olmuyor. Arada oluyor arada ped tertemiz. Annem 40 gun surer. Dedi. Doktora sormadim.

Evet cnm ilk gunler hep vardı kanama, şu an atıyorum oglene kdr temiz ogleden sonra kanamış oyle oluyor..
20 gunum bugun

Normal dogum yapan annelere bir sorum var- kanamanız kaç gün sürdü? Ben kontrolumde bu konuyu dr sormadım , tamamen aklımdan cıkmış .. sadece aşırı kanama tehlikeli demişti bana dr.okadar
Benim 9 gün oldu hala var ama miktarı az. Ben de sormadım, yarın sorayım kontrol var buraya yazayım

Ilk 5 gun kullanmamız istenmişti.ama kiz kardeşim benden 8 gün sonra doğum yaptı.onun doğum yaptığı hastanede sormuş hiç bir sey kullanmama gerek yok demişler.her hastanenin uygulaması farkli
Bize de hiçbir şey kullanmaya gerek Yok dediler. Sordum kızımda kullanıyorduk diye o eskidendi dedi, artık sadece iyi kurulamak yeterliymiş

Kızlar az önce farkettim gogus ucumda bi kucuk renksiz gibi yada cok acık sarı renkte diyebilirim minik topcuk,baloncuk gibi..başına gelen var mı,nedir bu? Bilen var mı?

Kızlar az önce farkettim gogus ucumda bi kucuk renksiz gibi yada cok acık sarı renkte diyebilirim minik topcuk,baloncuk gibi..başına gelen var mı,nedir bu? Bilen var mı?

Sağlıyor musun canım ben saginca olmuştu lansinoh sürdüm sonra sagmayi bırakınca geçti

Sorun degil canim tesekkur ederim,gazdan olecegiz.biogai ile infacol diye bi ilaca gectik.cocuk dun kivran kivran bir hal oldu gece 4 saat agladi ememedibizde sirayla arda bey ramazan bey yokken percem hanim tekrar ramazan gittik.aliagadayim ben,sada hastanesi olsa cok daha iyi olur,ha diyince gitmek zor oluyor.. ismini soylersen doktorun cok mutlu olurum

Benim 9 gün oldu hala var ama miktarı az. Ben de sormadım, yarın sorayım kontrol var buraya yazayım

Canim benim baya surdu ama azalarak bazen cok bazen az..40 gun olacak bir kac gune gecen yine gelmis mesela koyu renkli,sari akintiya donmustu..asiri olmadigi surece sorun degil dedi doktor.40in cikinca kanamanin olmadigi bi gun kontrole gel dedi.

Aynen oyle. Bana gobek dusmeden oncede sonrada hicbir ilac vermediler. Dustukten sonra iki kere bepantol yaptim kv dedi diye. Saglik ocagindaki ebe sakin yapma canini yakar dedi. Ilacsiz alkolsuz dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…