2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı durumdaydim. Baslarda bolbol vardi dolaba koyuyordum. 10 günden sonra azaldi. O yuzden ne yiyince artiyor hemen belli oluyor. Soganli Ciger yiyince inanilmaz artiyor mesela artik sogandan mi cigerden mi bilmiyorum. Karpuz da cok cok etkili. Malt icecgini aldim ama zar zor ictim. Seker yuklemesindeki su gibi. Cok sekerli geldi.@zaten bir ise de yaramadi ama onu sanirim duzenli kullanmak gerekiyormus. Galactago damlayu kullaniyorum. O da fark ettirdi.

Kizlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Allah yardimci olsun canim. Bir avazda sağ salim alirsin kucagina insallah.

Sutum az dedigimde arkadasim incir kayisi hurmayi suda kaynatmis birde seker atmis icine sonra rondodan gecirip getirdi ictim. Ayni gun sutum cogaldi yerlere damliyordu nerdeyse abartisiz soyluyorum. Sonra annem tekrar yapti. Birbucuk litre suda kaynatiyorsun. Sekerli yapmasinin sebebi seker sutu artiriyor dedi. Tekraryapmadim. Hastaneden ciktigimiz gun ve 2 gun sonra ictim. Simdi humana rezene kimyon iciyorum. Laktozsuz sut iciyorum. Su iciyorum falan

Dogru ya bende öyle yapayım bari üşür diye 2 kat giydiriyordum
Uzun giydirince bile uyuyiyor yavrum sicaktan bunaliyor sanirim. Gunduz kisa kol duruyoruz. Geceleri ben bile usuyorum izellikle sabaha karsi sogul oluyor. Gece ince uzun kol ve uzun alt giydiriyoru.. Biz corapsiz durmuyoruz. Ben bati karadenizde oldugum ocin serin oluyor geceleri. Insallah egeye gidebilirsek kirkimiz cikinca soyunacagiz:))))

Akşama doğru başlıyor sürekli memede indirince ağlıyor..inş kolik değildir

Aliagadamisin :) Anam ne kadar yakiniz belki kontroller denk gelirse tanisiriz.. saliha demir olmasi lazim ama tam bakar yazarim yalnissa kadin cok ilgili inanki ardadan percemden guzel ilgilendi hatta sadayi kucumsedim medicalden sonra ama ilk izlenim cok iyi devam edecegim oraya. Allah korusun kotu bir durum olmadigi surece degismem zaten rutin kontroller.

Malt içeceği almayayım o zaman.galactago ben de kullanıyorum ama çok arttırması sanki.z
Bu karışımı deneyim ben de.sagol canim.

Ya resmen aynı durumdayz. Bnde bi odaya tıkandım kaldm sıcak ki bideee ztn delliyim kv fln iyice dellendiriyo beni. Resmen soğuttular kendilerinden. Bnm annemde 1 hafta kaldı ynmda çalıştğı içn gtmek zorunda kaldı. Annem gdnce sanki elim ayağım gitmiş gbi hissettim çok ağladm . İnş salı gününe evime geçicemm.. allahtan bize sabır diliyorumm

Off calışan annelerimiz olunca boyle oluyor işte, benimkide 15 gun kaldı , artık eylulde anca gelebilir, resmen iple çekiyorum eylulu. Kv gondericem gitsin evine bibhafta sonra, onun yerine annanemi cagrdim o gelicek inş.
Bende annem gidince yapayalnız hissetim kendimi .

Bugun saat basi uyandik durduk. Son emdigi gazi cikaramadi yavrum. Agliyor meme istiyor vermedim bu defa parmagini emmeye basladi bidik:) sonra biraz emzirdim birakti kendi. Aldim yine agliyor. Uykusu var belli. Bir ara yatirdim yatagina yanina yattim uyumusum. Arada gozlerimi acip bakiyorum oyle bana bakiyor. Sonra basti yaygarayi tabii. Kaldirdim koydum omzuma gaz cikmadi ama orda uyudu kaldi. Iki saatimiz gecti boyle. Omzumdan inmiyor surekli boyleyiz diyen bir arkadas vardi. Bugun anladim onu. Camasir serecegim simdi. 2 saattir sepette beni bekliyorlar. Mutfagi esim gelince toplarim artik. Normalde de is bitmezdi bebekle hic bitmiyormus. Her sey yarim kaliyor. Utuyu az acik unutmadim aglayinca kosup gidiyorum bir donuyorum utu hala fiste. Neyseki kendini dikkate aliyor da yanmiyoruz. Iyi ki varsiniz.

İlk günler gelen o süt çok değerli bol bol emzirin, emzirdikçe çoğalacak sütünüz korkmayın.

Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.

İlk günler gelen o süt çok değerli bol bol emzirin, emzirdikçe çoğalacak sütünüz korkmayın.
Yeterli besleneemdiği için sarılık gb oldu gözü biz de mama vermek zorunda kaldık. Ama uykudan uyandırmak çok zor oluyo. O yüzden bir türlü memeyi tutturamıyoruz. Günde bir kaç kez emzirebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…