Ben de aynı durumdaydim. Baslarda bolbol vardi dolaba koyuyordum. 10 günden sonra azaldi. O yuzden ne yiyince artiyor hemen belli oluyor. Soganli Ciger yiyince inanilmaz artiyor mesela artik sogandan mi cigerden mi bilmiyorum. Karpuz da cok cok etkili. Malt icecgini aldim ama zar zor ictim. Seker yuklemesindeki su gibi. Cok sekerli geldi.@zaten bir ise de yaramadi ama onu sanirim duzenli kullanmak gerekiyormus. Galactago damlayu kullaniyorum. O da fark ettirdi.Kizlar ilk günler sütüm cok iyiydi.hatta sezeryandan çıkar çıkmaz sütüm geldi.emziriyordum.sariligi arttı karaciğer enzimleri yükseldi derken stres ve demekki sürüm yetmiyor düşüncesiyle şimdi sürüm azaldı.mamasiz doymuyor.sizin şunu içtim yedim sutum
Arttı dediginiz bir sey var mi .
Bir de malt içeceği ve cem otu hapları varmış deneyen yarını gören var mmi
Allah yardimci olsun canim. Bir avazda sağ salim alirsin kucagina insallah.Kizlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Sutum az dedigimde arkadasim incir kayisi hurmayi suda kaynatmis birde seker atmis icine sonra rondodan gecirip getirdi ictim. Ayni gun sutum cogaldi yerlere damliyordu nerdeyse abartisiz soyluyorum. Sonra annem tekrar yapti. Birbucuk litre suda kaynatiyorsun. Sekerli yapmasinin sebebi seker sutu artiriyor dedi. Tekraryapmadim. Hastaneden ciktigimiz gun ve 2 gun sonra ictim. Simdi humana rezene kimyon iciyorum. Laktozsuz sut iciyorum. Su iciyorum falanKizlar ilk günler sütüm cok iyiydi.hatta sezeryandan çıkar çıkmaz sütüm geldi.emziriyordum.sariligi arttı karaciğer enzimleri yükseldi derken stres ve demekki sürüm yetmiyor düşüncesiyle şimdi sürüm azaldı.mamasiz doymuyor.sizin şunu içtim yedim sutum
Arttı dediginiz bir sey var mi .
Bir de malt içeceği ve cem otu hapları varmış deneyen yarını gören var mmi
Uzun giydirince bile uyuyiyor yavrum sicaktan bunaliyor sanirim. Gunduz kisa kol duruyoruz. Geceleri ben bile usuyorum izellikle sabaha karsi sogul oluyor. Gece ince uzun kol ve uzun alt giydiriyoru.. Biz corapsiz durmuyoruz. Ben bati karadenizde oldugum ocin serin oluyor geceleri. Insallah egeye gidebilirsek kirkimiz cikinca soyunacagiz:))))Dogru ya bende öyle yapayım bari üşür diye 2 kat giydiriyordum
Hayirlisiyla kucagina al bebisini insallah.Kizlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Evet ama çok kilo aldırıyorBen birakmistim kafama yuzum ellerim pul pul dokulmeye basladi. Geri baslDim artik. Devam et sute de faydasi varmis
Akşama doğru başlıyor sürekli memede indirince ağlıyor..inş kolik değildirBelli bir saate mi huysuzlanıp aglıyor cnm, kolik gece baslar diolar, hiç susmuo diyorlar birkaç saat, sizde oyle mi oluyor
Benim cimcime de bugun sıkınıo nerdeyse hiç uyumadı, dalamıyor uykusuna,gaz sancılarımız mı başladı acaba? 20 gunluk olduk bugun
Aliagadamisin :) Anam ne kadar yakiniz belki kontroller denk gelirse tanisiriz.. saliha demir olmasi lazim ama tam bakar yazarim yalnissa kadin cok ilgili inanki ardadan percemden guzel ilgilendi hatta sadayi kucumsedim medicalden sonra ama ilk izlenim cok iyi devam edecegim oraya. Allah korusun kotu bir durum olmadigi surece degismem zaten rutin kontroller.Sorun degil canim tesekkur ederim,gazdan olecegiz.biogai ile infacol diye bi ilaca gectik.cocuk dun kivran kivran bir hal oldu gece 4 saat agladi ememedibizde sirayla arda bey ramazan bey yokken percem hanim tekrar ramazan gittik.aliagadayim ben,sada hastanesi olsa cok daha iyi olur,ha diyince gitmek zor oluyor.. ismini soylersen doktorun cok mutlu olurum
Benim kızımda kusmaya başladı emiyor sonra bir kısmı çıkartiyor bizde d vitamini kullanıyoruz biz 8 günlük oldukKızlar vitamin damlaya basladiktan sonra mi bilmiyorum denk geldi bebiste kusmalar basladi normal mi ? 18 gunluk olduk
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum diliyorumKizlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Malt içeceği almayayım o zaman.galactago ben de kullanıyorum ama çok arttırması sanki.zBen de aynı durumdaydim. Baslarda bolbol vardi dolaba koyuyordum. 10 günden sonra azaldi. O yuzden ne yiyince artiyor hemen belli oluyor. Soganli Ciger yiyince inanilmaz artiyor mesela artik sogandan mi cigerden mi bilmiyorum. Karpuz da cok cok etkili. Malt icecgini aldim ama zar zor ictim. Seker yuklemesindeki su gibi. Cok sekerli geldi.@zaten bir ise de yaramadi ama onu sanirim duzenli kullanmak gerekiyormus. Galactago damlayu kullaniyorum. O da fark ettirdi.
Allah yardimci olsun canim. Bir avazda sağ salim alirsin kucagina insallah.
Bu karışımı deneyim ben de.sagol canim.Sutum az dedigimde arkadasim incir kayisi hurmayi suda kaynatmis birde seker atmis icine sonra rondodan gecirip getirdi ictim. Ayni gun sutum cogaldi yerlere damliyordu nerdeyse abartisiz soyluyorum. Sonra annem tekrar yapti. Birbucuk litre suda kaynatiyorsun. Sekerli yapmasinin sebebi seker sutu artiriyor dedi. Tekraryapmadim. Hastaneden ciktigimiz gun ve 2 gun sonra ictim. Simdi humana rezene kimyon iciyorum. Laktozsuz sut iciyorum. Su iciyorum falan
Ya resmen aynı durumdayz. Bnde bi odaya tıkandım kaldm sıcak ki bideee ztn delliyim kv fln iyice dellendiriyo beni. Resmen soğuttular kendilerinden. Bnm annemde 1 hafta kaldı ynmda çalıştğı içn gtmek zorunda kaldı. Annem gdnce sanki elim ayağım gitmiş gbi hissettim çok ağladm . İnş salı gününe evime geçicemm.. allahtan bize sabır diliyorummOf aynı benim kız gibii, ve bende şu an kv beraberim ,o ayrı bir dert dediin gibi sesten anlamıomuş fln fln, benimkide duyuyo çok hassas. Bende aglıyordum ta ki kv geldine sinirim tepeme cıktıgı için herlde aglamaya fırsat olmadı.
Bu sıcaklarda bi odaya kapanıp emziriyorum su içinde kalıyorum ,çok bunaldım.
Birde bende gündüz hiç uyuyamıyorum gece de bebek uyutmuo ,iyice cıldırcam artık.... bende stres yapıyorum cnm cok
Annem 15 gun geldı ve gitti, onun gitmesini hiç istemedim ve cok uzuldum sutum biraz azaldı gibi...psikolojim bozuk,resmen hıckıra hıckıra aglamak geliyor içimden bazen
Ya resmen aynı durumdayz. Bnde bi odaya tıkandım kaldm sıcak ki bideee ztn delliyim kv fln iyice dellendiriyo beni. Resmen soğuttular kendilerinden. Bnm annemde 1 hafta kaldı ynmda çalıştğı içn gtmek zorunda kaldı. Annem gdnce sanki elim ayağım gitmiş gbi hissettim çok ağladm . İnş salı gününe evime geçicemm.. allahtan bize sabır diliyorumm
Akşama doğru başlıyor sürekli memede indirince ağlıyor..inş kolik değildir
Bende kilo sorunu yapmadi canım.Evet ama çok kilo aldırıyor
İlk günler gelen o süt çok değerli bol bol emzirin, emzirdikçe çoğalacak sütünüz korkmayın.Selam kızlar oğluşum doğdu 25 temmuzda babasının doğum gününde hediye gb geldi. 2 gündür emzirmeye çalışıyorum. Ağız denilen sıvı geliyo ama süt gelmiyo bi türlü. Sezeryanla doğum yapan anneler sizin sütler kaç günde ve nasıl geldi. Bir yol gösterin bana...
Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.Selam kızlar oğluşum doğdu 25 temmuzda babasının doğum gününde hediye gb geldi. 2 gündür emzirmeye çalışıyorum. Ağız denilen sıvı geliyo ama süt gelmiyo bi türlü. Sezeryanla doğum yapan anneler sizin sütler kaç günde ve nasıl geldi. Bir yol gösterin bana...
Yeterli besleneemdiği için sarılık gb oldu gözü biz de mama vermek zorunda kaldık. Ama uykudan uyandırmak çok zor oluyo. O yüzden bir türlü memeyi tutturamıyoruz. Günde bir kaç kez emzirebiliyorum.İlk günler gelen o süt çok değerli bol bol emzirin, emzirdikçe çoğalacak sütünüz korkmayın.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin ki inşallahHayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?