Aliagadamisin :) Anam ne kadar yakiniz belki kontroller denk gelirse tanisiriz.. saliha demir olmasi lazim ama tam bakar yazarim yalnissa kadin cok ilgili inanki ardadan percemden guzel ilgilendi hatta sadayi kucumsedim medicalden sonra ama ilk izlenim cok iyi devam edecegim oraya. Allah korusun kotu bir durum olmadigi surece degismem zaten rutin kontroller.
Zorla uyandirin. Ayaginin altini oksagin topunu cimdikleyin(arkadaslarin tavsileri bizde pek ise yaramadi). Doktor bacaklarini bukuyor ya anne karninda gb duzeltin hemen uyanir dedi o ise yaradi. Saga sola donduruyorduk. Ilk 8 gun cok zor uyandi ama sarilik hafif oldugu icin evde emzire emzire atlattik. Simdi 23 gunluguz. uc dort saate bir kendisi uyaniyor. Uc saati gectigi cok nadir oluyor zaten altini degistirirken uyaniyor. Birde islak bezle vucudunu silmek de uyandiriyor. Bunu internette okuyup uygulamistik. Sarilikicin beslemek onemli. Memeyi tutamiyorsa emzik verin cenesini kuvvetlendiriyor daha rahat kavriyor. Doktorlar vermeyin diyor ama ben verdim. Emzikte sut olmayinca mecbur memeyi tutmaya calisiyor:)) arada emzik sokuyordum agzina emmeai kuvvetlendi. Simdi emzik tutmuyor ama istemiyor. Aventinkini aldim paraya kiyip memeyi uyumak icin kullanmaya basladi emzikte uyusun bariYeterli besleneemdiği için sarılık gb oldu gözü biz de mama vermek zorunda kaldık. Ama uykudan uyandırmak çok zor oluyo. O yüzden bir türlü memeyi tutturamıyoruz. Günde bir kaç kez emzirebiliyorum.
Ramdevu alip gittim ilk sira benimdi hic beklemedim girdim kadinda baya ilgiliydi cok guzel anlatti herseyi sormadsn sorduklarimi cevapladi zaten on yargili gitmistik ozellikle babamiz oranin ne kadar iyi olabilecegini anlatip durdu bana :) Sonra begendi doktoru haftaya kontrolumuz var yine.Tarihlerimiz yakin denk geliriz belli olmaz,cok isterim:) bende velilerimden duydugum kadariyla biliyorum sadayi gece cocuk doktoru oluyormus orda,aliagada dogru durust hastanede olmayinca oraya gidiyorlardi.ben de bir kere kadin doguma gittim o kadar,kalabalik olmasi beni itiyor yoksa yakinda olmasi isime gelir..gidip deneyen biri olmasi.guven.veriyor insan tesekkur ederimAl_pi
bugun aradim doktoru sekreterine anlattim o da doktora anlatti.sonra tekrar beni aradi sekreter.yahu bir telefonla konusmak.zor mu ben anlamadim.ordayken sanki telefonda konusuyordu annelerle.neyse cok doldum dun gece de saatlerce aglayinca cocuk
hayırlı olsun canım öncelikle Allah bağışlasin sana tavsiyem Sezeryan sonrası sut çok az geliyor bebek de tam çekemezse süt içerde bırikiyor taslasiyor ilk sut çok kıvamlı yogun akışı zor bu yüzden çok emziremiyosan sütu sağ ki kanallar tikanmasin yoksa benim gibi 3 gün aglarsin bana hastanede emzirmek için kendimi yirtarken hiçbir hemşire sağ sütü demedi ki makinam bile yanimdaydi kanalları açmak çok zor oldu şükür ki emiyoruz artık o gunlerde sagdigim sütü kaşık kaşık içirdik kızıma sarılık olmadı ve doğum kilosundan 80 gram kaybetti şimdi iyiyizSelam kızlar oğluşum doğdu 25 temmuzda babasının doğum gününde hediye gb geldi. 2 gündür emzirmeye çalışıyorum. Ağız denilen sıvı geliyo ama süt gelmiyo bi türlü. Sezeryanla doğum yapan anneler sizin sütler kaç günde ve nasıl geldi. Bir yol gösterin bana...
Aaa çok sevindim canım hadi hayırlısı sağ salim bir avazda inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dualarınızı bekliyorum
canım öğle saati gitti annem hiç bir sey yoktu ilk sonra eşimle geriildik annem olmadan napıcaz diye bizim gerginliğimizi hissetti sanırım öğle saatinden geceye kadar ağlama krizi emmek istiyo emziriyorum memede çırpınıyor emmiyor gaz sancısı diyoruz masaj yapıyoruz yok o ağlıyor ben ağlıyorum çok kötüydü acıktı bu arada ama hiç emmedi çıktık gittik en sonunda arabada zaten uyuya daldı o ağlayan bebek gitti rahatladı annemde emmdi uyudu hiç bir sey olmamış gibiBaşka ülkede... ama bir ay sonra yine gelicek inş.
Neden zorlandın cnm , neydi yasadıgın yalnız bebişle? Soruyorum cunku benim planım bu h,sonu esimle bebişle beraber kalmak
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende 20sinde sezeryan oldum 3-4 gün sonra tam anlamıyla sütüm geldi ama o zamana kadar kolostrum u muhakkak ver o çok değerliSelam kızlar oğluşum doğdu 25 temmuzda babasının doğum gününde hediye gb geldi. 2 gündür emzirmeye çalışıyorum. Ağız denilen sıvı geliyo ama süt gelmiyo bi türlü. Sezeryanla doğum yapan anneler sizin sütler kaç günde ve nasıl geldi. Bir yol gösterin bana...
Bebislerin kilolari nasil? Biz 3500 dogduk iki gun sinra 3250 oldu.şimdi 16 günlük ve kilosu 4100.
Decavit mi kullandın sende? Ekmek hamurişi tatlı vs yemiyorum ama 20 kg aldım sonra ilaç kilo yapıyor diye okudum acaba ondan mı dedimBende kilo sorunu yapmadi canım.
Decavit mi kullandın sende? Ekmek hamurişi tatlı vs yemiyorum ama 20 kg aldım sonra ilaç kilo yapıyor diye okudum acaba ondan mı dedim
Kilon gitti mi canım? Şimdiden öyle sinir bozuyor ki ya veremezsem diye. Çevremde herkes olumsuz yorum yapıyor zaten şimdiden diyetisyen randevusu aldım doğumdan sonrayaBende decavit kullandım. Toplamda 15 kilo aldım. Hamur ekmek vs. Yemedim ama tatlı krizleri çok oldu şerbetli tatlı falan çok yedim
Kilon gitti mi canım? Şimdiden öyle sinir bozuyor ki ya veremezsem diye. Çevremde herkes olumsuz yorum yapıyor zaten şimdiden diyetisyen randevusu aldım doğumdan sonraya
Çevredekiler olmasa belki bu kadar dert etmem herkes çok kilo almışsın kalır bu kilo mümkün değil veremezsin vb konuşuyor sanki keyfimden kilo aldımŞuan 6 kilom kaldı canım :)) ben zaten kilolu hamile kalmıştım diyetisyeni bende dedm doktoruma hele dur önce toparlan acele etme dedi bence sende acele etme. Verirsin mutlaka. Ben emzirmediğim halde veriyorum çok şükür. Ki ödemim de var halaa.. dert etme yani :)
Çevredekiler olmasa belki bu kadar dert etmem herkes çok kilo almışsın kalır bu kilo mümkün değil veremezsin vb konuşuyor sanki keyfimden kilo aldım
Nasıl veriyorsun kızz :) ben niye veremiyorumŞuan 6 kilom kaldı canım :)) ben zaten kilolu hamile kalmıştım diyetisyeni bende dedm doktoruma hele dur önce toparlan acele etme dedi bence sende acele etme. Verirsin mutlaka. Ben emzirmediğim halde veriyorum çok şükür. Ki ödemim de var halaa.. dert etme yani :)
Nasıl veriyorsun kızz :) ben niye veremiyorum
Senin hiç mi gitmedi?Nasıl veriyorsun kızz :) ben niye veremiyorum
Ne kadar cahil insanlar var ya kiloya emzirmeye gaza kadar herkes uzman olmuş çok bilmişlerÇevreye kulak tıka canım. Ne zaman düzgün bir şey diyen çıkar ki zaten. Hep morali dibe vurmak derdinde hepsi.. boşver veremezsem de hamilelik anım olur fena mı de geç. Umursama sen taktıkça onların da çenesi çalışır unutma. Bak dün mesela komşu annemi görmüş bebeği falan sormuş gazı var onla uğraşıyoruz demiş annem de. Aaaa kız bebeklerin gazı olmaz ki demiş.. ben şokanneme dedim deseydin ya dedim kızların barsakları olmuyor muymuş peki biz nasıl k.ka yapıyoruz diye sorsaydın dedim. Güldüm bunu diyen kadın ve kızı var gerçekten milleti takacak olursan kızım var gazı olmaması lazım diyip doktor yolu gözetlerdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?