2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar cahil insanlar var ya kiloya emzirmeye gaza kadar herkes uzman olmuş çok bilmişler

İşte o yüzden diyorum ya milleti boşveeeerrrr... ağzı olan konuşuyor :) uzman ne derse o doktorlarımız bizi zaten yönlendiriyor :) bazı eski kafa doktorlar hariç tabii :))

Kafasini yuksek tut kacmaz bogazina canim dene bi onu.

Yok ya ben önceki doğumumda doğumdan sırf -12 kiloyla çıkmıştım sonra da paldır küldür gitti kendiliğinden şimdi doğumda bile neredeyse hiç vermedim sayılır
Belki ödemin vardır en azından bebeğin plesentanın suyun ağırlığı düşmesi lazım

88 kg ile gebe kaldim 113 kg ile doguma girdim 16. Gunde 103 kgyum. Hedefim 70 kgya inmek. Evet hic mi hic kolay olmayacak ama inaniyorum olcak bir yilda sürse iki yilda sürse başaracağım en başta kendim için 23 yaşındayım henüz ve kızımın peşinden koşturabilmem için bu kiloyu vermem şart yani 33 kg :)

Bebişlerle dışarı çıkıyor musunuz ? 6 günlükken avm ye dolaşmaya çıktık 1 saat , onun harici 1 kere hastaneye gittik. Eşime kalsa tatile çıkalım, eve kapanmak mı doğru arada çıkıp hava almak mı bilemedim ama dışarısı endişelendiriyor beni her an ağlayacak meme isteyecek diye. Zaten memede uyuma alışkanlığımız var bir de..

Kafasini yuksek tut kacmaz bogazina canim dene bi onu.
Tutuyorum ama yine oluyor yine oluyor burnu mu tıkalı dedim damla damlattım çektim otri bebeyle yine fayda etmedi emzirirken dik tutacam diye kollarım belim kopuyor vallahi ama fayda etmedi

Valla bende hepsini hesaplayıp ne kilolar gidecek sandım ama gitmedi nasıl olduysa geçen doğumumda 67 kilo işe başlayıp 100 ü geçince bakmayı bırakmıştım , doğumdan çıktım 88 geldim tartıda bir hafta sonra 82 oldım sonra 78 derken biraz rejim yaptım ama iki haftacık :) 72 oldum sonra da işe başladım yine indim 68 lere falan bu sefer çok fena

Yok be nereye gideceğim emzir pışpışla altını temizle uyutmaya çalış hadi dön başa :)

Bende kilolu hamile kaldım canım 74 tüm şimdi 94. Daha Doğuma 5 hafta var. Napsak hep beraber diyete mi girsek :) 10 kilo iyi gitmiş daha çok gider

Ya önceki ne güzelmiş :) bünye ile alakalı olsa sen yine sensin valla anlamadım :)

Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende 20sinde sezeryan oldum 3-4 gün sonra tam anlamıyla sütüm geldi ama o zamana kadar kolostrum u muhakkak ver o çok değerli
Teşekkür ederim sizin Bebişinizi de allah size bağışlasın. Peki neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.

Islak bezle siliyorum ben de soyup Aventin emziğini emiyor yavaş yavaş çok teşekkür ederim. Umarım emzirmeyi başarabilirim.

Peki günde kaç kez Sağıyorsun.

Kizlar kulaktan ates olcerde de koltuk altindan olcende de bebegimin atesi 37 sınır kac telas yaptim
38bucuk ve ustu 39 tehlkli canm telas yapma normal atesi kimi bebegn normali 37dir belki sızınki oledir bzm kızın normali 36.6 dır mesela

38bucuk ve ustu 39 tehlkli canm telas yapma normal atesi kimi bebegn normali 37dir belki sızınki oledir bzm kızın normali 36.6 dır mesela
Kucagima aldigimda hissettim atesin yiksek oldugunu her gun olcuyorum normalde 36 civariydi hep.yenidogan olunca insan ne yapacagini bilmiyor gercekten allah jepimizin evlatlarini hastaliktan kazadan beladan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…