Kucagima aldigimda hissettim atesin yiksek oldugunu her gun olcuyorum normalde 36 civariydi hep.yenidogan olunca insan ne yapacagini bilmiyor gercekten allah jepimizin evlatlarini hastaliktan kazadan beladan korusun
Sizinki hangi damla arkadasimTok karna damlatinca kusuyordu benimki. Emzirmeden damlatiyorum artik
Büyük ihtimal hava sıcaklığından kaynaklı giydirirken çok kalın giydirme hatta bannyo bile yaptırabilirsin. Bmm bebehim sıcak havalarda 37 oluyor doktor çok giydirme sıcaklar ateş yapıo. DediKizlar kulaktan ates olcerde de koltuk altindan olcende de bebegimin atesi 37 sınır kac telas yaptim
sweetwitch01 canm benm kanamam halen çok yogun ya adettir dedik ama adet agrısı olmadı hiç bnde nasl anlayablrm adet mi baska bsey mı die
Evt kullnyrmBacaklarnı çekıosa gazı vardır damla kullanıomusun?
Uzun giydirince bile uyuyiyor yavrum sicaktan bunaliyor sanirim. Gunduz kisa kol duruyoruz. Geceleri ben bile usuyorum izellikle sabaha karsi sogul oluyor. Gece ince uzun kol ve uzun alt giydiriyoru.. Biz corapsiz durmuyoruz. Ben bati karadenizde oldugum ocin serin oluyor geceleri. Insallah egeye gidebilirsek kirkimiz cikinca soyunacagiz:))))
37 normal ki 38 olursa çıkıyor demekKizlar kulaktan ates olcerde de koltuk altindan olcende de bebegimin atesi 37 sınır kac telas yaptim
Evt kullnyrm
MaşallahBızde 3370 dogduk 4600 olduk ilk ayda. 1230 gram almısız.
Masallah. Biz biraz kucuk dogduk. 2900 dogdu. 8. Gun 2750 cikti. 20.gun 3300 olduk.Bebislerin kilolari nasil? Biz 3500 dogduk iki gun sinra 3250 oldu.şimdi 16 günlük ve kilosu 4100.
Sorma bir felaketti resmenKızlar resmen afet yasadik ist anadoluda cok yer hasar gormus elekt yoktu bizde trafolar patlamis yildirim dusmus Allahım sen koru
Evt decavit kullandim. 15 kilo aldim. Kilonun cogunu ben almisim aslinda. Bebis kucuk dogdu. Dogumdan sonra 10 gunde 10 kilo verdim. O surede kullanmadim. Simdi tekrar basladim decavite. Dikkat edeyim bakayim kilo yapacak mi. Bende arada bir yiyorum surekli degil.Decavit mi kullandın sende? Ekmek hamurişi tatlı vs yemiyorum ama 20 kg aldım sonra ilaç kilo yapıyor diye okudum acaba ondan mı dedim
Acd3 hastaneden verdiler. Bu bitince saglik ocagindan devit vereceklermis.Sizinki hangi damla arkadasim
Cok gecmis olsun.Kızlar resmen afet yasadik ist anadoluda cok yer hasar gormus elekt yoktu bizde trafolar patlamis yildirim dusmus Allahım sen koru
Bende sana yazıcaktım canım hergün bakıyordum haber varmı senden diye çıkıyor olmanıza çok sevindim inşallah yolunuz birdaha hastanelere kontrol için düşer en azından ciddi birşey olmamasına sevindim belkide önceki kusmaları buyüzdendi simdi sen oğlunu alıp eve gidince sütün yine çoğalır sakın azaldı diye stres yapma kafaya takınca daha da azalıyor inşallah herşey güzel olur artık
Eylulden sonra diyete gircem inşallah :)Bende kilolu hamile kaldım canım 74 tüm şimdi 94. Daha Doğuma 5 hafta var. Napsak hep beraber diyete mi girsek :) 10 kilo iyi gitmiş daha çok gider
Canım burnu tıkanmış olabilirbizde oldu ememiyordu bığuluyor gibi oluyordu ben iki gün uğraştım serum fizyoloji otri bebeyle çektim filan açamadım ama yumşattım sanırım banyo yaptırırken temizlendi o kadar öok şey çıktıki şimdi yine emmeye başkadı normalYa benim oğlan bu 4. Hafta oldu dünyaya geleli ilk 20 gün bişey yoktu yatarak bile emzirdim şimdi boğazına kaçırıyor neffssiz kalıyor o kadar korkuyorum ki anlatamam delirme noktasındayım emzirmekten korkuyorum şaşırdım gaz maz bunlar hikaye allahım beterinden korusun ama çare bulamıyorum
Ramdevu alip gittim ilk sira benimdi hic beklemedim girdim kadinda baya ilgiliydi cok guzel anlatti herseyi sormadsn sorduklarimi cevapladi zaten on yargili gitmistik ozellikle babamiz oranin ne kadar iyi olabilecegini anlatip durdu bana :) Sonra begendi doktoru haftaya kontrolumuz var yine.
aliagada sacma bir yer bir ozel hastane olmaz mi yahu herkes sada yakin diye buraya geliyor o yuzden kalabalik oluyor bana cok yakin bende insallah iyidirde kolay olur benim icin diyordum bakalim simdilik devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?