2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sweetwitch01 canm benm kanamam halen çok yogun ya adettir dedik ama adet agrısı olmadı hiç bnde nasl anlayablrm adet mi baska bsey mı die

Kizlar kulaktan ates olcerde de koltuk altindan olcende de bebegimin atesi 37 sınır kac telas yaptim
Büyük ihtimal hava sıcaklığından kaynaklı giydirirken çok kalın giydirme hatta bannyo bile yaptırabilirsin. Bmm bebehim sıcak havalarda 37 oluyor doktor çok giydirme sıcaklar ateş yapıo. Dedi

Kızlar resmen afet yasadik ist anadoluda cok yer hasar gormus elekt yoktu bizde trafolar patlamis yildirim dusmus Allahım sen koru

Bizimde fazla sıcak olmuyor son 2 3 gündür terlemeye başladı artık gündüz üstünü hiç ortmuyirum artık napalim ilk çocuk olunca deneme tahtası oluyor yavrum kıyamam

Decavit mi kullandın sende? Ekmek hamurişi tatlı vs yemiyorum ama 20 kg aldım sonra ilaç kilo yapıyor diye okudum acaba ondan mı dedim
Evt decavit kullandim. 15 kilo aldim. Kilonun cogunu ben almisim aslinda. Bebis kucuk dogdu. Dogumdan sonra 10 gunde 10 kilo verdim. O surede kullanmadim. Simdi tekrar basladim decavite. Dikkat edeyim bakayim kilo yapacak mi. Bende arada bir yiyorum surekli degil.

aminn canım Allahım kimseyi yoğun bakıma muhtaç bırakmasın. gerçekten çok zor. o günleri hiç unutamam. oradaki bebeklere ebeden duacıyım. dediğin gibi kusmaların sebebi de muhtemelen bu alerji. çok şükür düzeliyor artık, ben diyete başladım. süt işi sıkıntı eskisi gibi değil.

Canım burnu tıkanmış olabilirbizde oldu ememiyordu bığuluyor gibi oluyordu ben iki gün uğraştım serum fizyoloji otri bebeyle çektim filan açamadım ama yumşattım sanırım banyo yaptırırken temizlendi o kadar öok şey çıktıki şimdi yine emmeye başkadı normal

Hadi bakalim insallah boyle devam eder:)aliaga enteresan yer o kadar rafineri var ciddi bir para donusu var ama adam gibi hastane yok..bir tek tip merkezi var acil durumda is goruyor ama her bolum yok.
Bende su gaz icin bir gideyim olmadi,aylik kontrole daha var baya cunku.walla tekrar tesekkur ederim cok iyi oldu soyledigin icimize sinerse bizde devam ederiz yakin olmasi cok iyi olur
Gobek baginiz ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…