- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Hadi ya bende bişey yok görünürde diyorum ama uğraşayım biraz daha olmazsa sağol cnmCanım burnu tıkanmış olabilirbizde oldu ememiyordu bığuluyor gibi oluyordu ben iki gün uğraştım serum fizyoloji otri bebeyle çektim filan açamadım ama yumşattım sanırım banyo yaptırırken temizlendi o kadar öok şey çıktıki şimdi yine emmeye başkadı normal
Garmastan alıp dene birKızlar göğüs ucu çatlağını iyileştirecek iyi bi krem adı söylermisiniz tahin yapı zeytinyağı bide lanolin kullanıyordum yinede açıldı baya ne yapmalıyım nasıl geçirdiniz
Vitamin mi bebeğe mi bende vermiyorum doktora sorayımKızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek
1. Ayda kalça ultrasonu yaptırıyorsunuz değil mi ? Onda da sıra oluyor bilginiz olsun
Devit 3 damla .gunde bir kez 3 damla.Kızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek
Maşallah az vermis ve guzel almış kilo kuzun.Maşallah kuzuya :)) bizde 3500 doğduk. 3 günlükken 3340 çıktık. Dün 16 günlükken 3970 çıktık :)
Maşallah az vermis ve guzel almış kilo kuzun.
Bende gidicem 40 olunca gel dedi alttan dikişlere bakacakmışSlm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba
Ancak gaz kokusu var aliagada baska bisi yok :) Cok sukur gobegimiz iylesti doktor teyzemiz yakti o gunden sonra gecti gitti.Hadi bakalim insallah boyle devam eder:)aliaga enteresan yer o kadar rafineri var ciddi bir para donusu var ama adam gibi hastane yok..bir tek tip merkezi var acil durumda is goruyor ama her bolum yok.
Bende su gaz icin bir gideyim olmadi,aylik kontrole daha var baya cunku.walla tekrar tesekkur ederim cok iyi oldu soyledigin icimize sinerse bizde devam ederiz yakin olmasi cok iyi olur
Gobek baginiz ne alemde?
gamastani dene birde istersen canim.Kızlar göğüs ucu çatlağını iyileştirecek iyi bi krem adı söylermisiniz tahin yapı zeytinyağı bide lanolin kullanıyordum yinede açıldı baya ne yapmalıyım nasıl geçirdiniz
hic takmiyorum kafama azcik daha buyusun birakir ya simdi ara ara veriyorum acken cildiriyor emmiyor ama yari tokken aliyor bazen. Internette ucunu kesin filan diyormus biri yazmisti oda mantikli aslinda yavas yavas alisir belki öyle.Al_pi canim yanlis hatirlamiyosam hala silikon uclukla mi emziriyosun inci kizimizi?biraktiysan nasil yaptin ben hala biraktiramiyorum ve internette okuduklarima gore 6 bilemedin 8. Ayda sutu bitiriyomus silikon ucluk cok kafaya takiyorum bende
Gunde bir defa 10 damla veriyorumKızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek
Masallah size de.guzel guzel kilolar alıp büyüsün yavrucaklarBızde 3370 dogduk 4600 olduk ilk ayda. 1230 gram almısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?