2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğüs ucu çatlağını iyileştirecek iyi bi krem adı söylermisiniz tahin yapı zeytinyağı bide lanolin kullanıyordum yinede açıldı baya ne yapmalıyım nasıl geçirdiniz

Hadi ya bende bişey yok görünürde diyorum ama uğraşayım biraz daha olmazsa sağol cnm

Kızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek

1. Ayda kalça ultrasonu yaptırıyorsunuz değil mi ? Onda da sıra oluyor bilginiz olsun

Evet 45 günlükken gel dedi bize. Sıra olmaz benim gittiğim hastanede. Gidip muayene olur randevu alırız. Bende çok girdim orda usg ye :) ertesi güne falan aldım hep randevuyu.

Kizlar ayin 22 sinde dogumum gerceklesti.sunu soylim izmirde yasayanlara asla ama asla ege universitesinde dogurmayin.ben 32 saat sanci cektim 9 santim acilmam vardi sabahki grup ikin derken oglenki grup neden erken ıkındın cocugun kafasi şişmiş dedi ve acil sezeryana aldılar

Al_pi canim yanlis hatirlamiyosam hala silikon uclukla mi emziriyosun inci kizimizi?biraktiysan nasil yaptin ben hala biraktiramiyorum ve internette okuduklarima gore 6 bilemedin 8. Ayda sutu bitiriyomus silikon uclukcok kafaya takiyorum bende

Slm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba

Slm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba
Bende gidicem 40 olunca gel dedi alttan dikişlere bakacakmış

Selam kizlar bebekleriniz sarilik oldu mu kac gun surdu ve gecmesi icin neler yaptiniz benim bebgim 35 haftalim dogdu 21 gun oldu hala gecmesi sariligi ayrintili test yapildi cok sukur sorunda cikmadi ama bir turlu gecmedi bol bol emziriyorum

Ancak gaz kokusu var aliagada baska bisi yok :) Cok sukur gobegimiz iylesti doktor teyzemiz yakti o gunden sonra gecti gitti.
Denemeden olmaz dene kararini ver bizde esimin is arkadasindan referans aldik bu doktoru iyide oldu medicaldekiler cocuk bile sevmiyor nasil doktor oldularsa :)

Kızlar göğüs ucu çatlağını iyileştirecek iyi bi krem adı söylermisiniz tahin yapı zeytinyağı bide lanolin kullanıyordum yinede açıldı baya ne yapmalıyım nasıl geçirdiniz
gamastani dene birde istersen canim.

hic takmiyorum kafama azcik daha buyusun birakir ya simdi ara ara veriyorum acken cildiriyor emmiyor ama yari tokken aliyor bazen. Internette ucunu kesin filan diyormus biri yazmisti oda mantikli aslinda yavas yavas alisir belki öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…