2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba
Bende normal dogum yaptim 40 inda cagirdi rahim eski haline gelmis mi diye bakicakmis.

Kilo yapacak mı bak da muadili elevit varmış kilo yapmıyormuş bende onunla değiştirmek istiyorum

6 ay mi yatacak ciddimisin 400 tl ne var ? Calisanlara yatarda ev hanimina 6 ay yatmaz yahu tek seferdir bence
6 ay süt vereceğiz ya en az onun için ye iç diye veriliyor bu para 6 ay yatacak yani kesin bilgi ayrıca ilk çocukta 300 ikinci çocukta 400 tl var ona da başvurun , bunları hastane çıkışında kağıtta yazılı verdiler bize

Kızlar gazete haberini fotoğraf çekmiştim paylaşmaya çalıştım ama boyutu büyük diyor haber şöyleydi bunu hamile kalmadan okumuştum, devlet her doğan bebek için 300ile 600tl arası ödeme yapıyor bunun için aile Bakanlığı il müdürlüklerine, sosyal hizmetler müdürlüklerine, ilçelerde kaymakamlıklarda bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvuru yapılması yazıyor. Ayrıca sgk merkezine başvuru yaparak süt parası alınıyormuş bu da 122tl imiş 2016 için, birde çalışıp izne ayrılan raporlu anneler için rapor parası yatacak oda iki şekilde yatıyormuş ya tamamı raporunuz bittiğinde yada iki ayrı dönemde doğum yaptığınızda o tarihe kadar olan rapor paranız ve kalan kısmında raporunuz bittiğinde yatırabiliyorlarmış ama bu neye göre bilmiyorum

Gecmis olsun canim simdi skinti yoktur insallah

Ben bu işlemleri hallettim sayılır canım. Bebeğinizi sgk ya kayıt ettirmeye gittiğinizde sizi yönlendiriyorlar. Ben önce sgk ya gittim kızımı kayıt ettirdim. Ordan beni başka bir yere gönderdiler emzirme parası için dediler onay verdik. 133 tl. Ben bunu tek sefer diye biliyorum. Ayrıca e devlete girince orda da gözüküyor emzirme parası diye. 25 ağustostan sonra ptt ye yatıcak dediler. Ordan da bir adres verdiler ilçemizde bulunan sosyal hizmetler il müdürlüğüne git dediler bir form doldurdum onunla da 300 tl yatıcak ptt ye dediler.
Ben çalıştığım için rapor parası da alıyorum. Bunu iş yerinin muhasebecisi onaylamış e devlete girince gördüm. Rapor başlangıç tarihinden doğum yaptığım güne kadar olan yatmış. Bir ziraat banka yatmış diyorlar. Bir de sgk dan bundan sonra hepsi ptt ye yatıcak dediler. Ptt ye gidince öğrenicem bakalım. Kalan rapor param da raporum bitip iş başı yapınca yatıcakmış. İş yerinin muhasebecisi söyledi.

Slm kızlar uyuuyamiyorum dünden beri bu durumu yaşayan var mi benim gibi.sanirim lohusalık depresyonuna giriyorum.
Annemdeydim evine geldim.cok yoruldum.dolap içlerini temizleyim diyorum ama hamilelikte sürekli yattığım için en küçük harekette kaslarım ağrıyor.sanki hiç bir se ye yetemiyorum ve eski sağlığına kavusamiycam gibi geliyor.sut yetmiyor sanki bebeğe yetemiyorum.2. Bebegin aslında tecrübeliyim.ana ilk doğumda yaşamadığım sorunları şimdi yaşıyorum.ne yapicam bilmiyorum.ama uykularım kaçıyor.

Bebegine hindistan cevizi yagı süren arkadas ismini hatırlayamadım gazetede mansette dikkatimi cekti hindistan cevizi yagı zararlı imiş yazıyordu içerigini okuyamadım aklınızda bulunsun en azından doktoruna danışıp sür bence

Kizlar bnde e devlete baktim emzirme 133 tl dogum oncesi analik raporu 1033 tl onaylanmis bankaya gonderilmeyi bekliyormus sizde kontrol edin tek seferlik dogum parasinada basvurduk o da ptt cikicakti 300tl

Kizlar bnde e devlete baktim emzirme 133 tl dogum oncesi analik raporu 1033 tl onaylanmis bankaya gonderilmeyi bekliyormus sizde kontrol edin tek seferlik dogum parasinada basvurduk o da ptt cikicakti 300tl
Benim bu işlemlerden haberim yok ya ben kamuda çalışıyorum bize de var mı bu uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…