Süt parası alıcaz diye biliyorum bi de doğum parasi mi varmışDogum paralarinizi aldiniz mi ev hanimlari :) 133tl esimin hesabina yatmis bugun ne kadar da az ;-/
Bari bir ceyrek parasi olaydi iyiydi :)
Sağlıklı kilo alımı varsa minnak olsun ne olacak :) bir de kiz bebek erkek bebek de farkliMasallah. Biz biraz kucuk dogduk. 2900 dogdu. 8. Gun 2750 cikti. 20.gun 3300 olduk.
Bende normal dogum yaptim 40 inda cagirdi rahim eski haline gelmis mi diye bakicakmis.Slm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba
Tamam benimde doğum 5 Eylül hemen başlayalım beraberEylulden sonra diyete gircem inşallah :)
Kilo yapacak mı bak da muadili elevit varmış kilo yapmıyormuş bende onunla değiştirmek istiyorumEvt decavit kullandim. 15 kilo aldim. Kilonun cogunu ben almisim aslinda. Bebis kucuk dogdu. Dogumdan sonra 10 gunde 10 kilo verdim. O surede kullanmadim. Simdi tekrar basladim decavite. Dikkat edeyim bakayim kilo yapacak mi. Bende arada bir yiyorum surekli degil.
Bende gidicem 40 olunca gel dedi alttan dikişlere bakacakmış[/QUOTE
Ayy alttan muayene mi ediyo hem neden herkese deilde bize ki aklım takildi öyle sorun çıkmaz ins
sut parasi iste :) Dogum parasi verseler normal doguma paha bicilemez yahu cekilen sanciya :) Sezeryaninda sonrasina paha bicilemez :)Süt parası alıcaz diye biliyorum bi de doğum parasi mi varmış
6 ay mi yatacak ciddimisin 400 tl ne var ? Calisanlara yatarda ev hanimina 6 ay yatmaz yahu tek seferdir benceO süt parası 6 ay yatacak ayrıca 400 tl var
6 ay süt vereceğiz ya en az onun için ye iç diye veriliyor bu para6 ay mi yatacak ciddimisin 400 tl ne var ? Calisanlara yatarda ev hanimina 6 ay yatmaz yahu tek seferdir bence
Gecmis olsun canim simdi skinti yoktur insallahKizlar ayin 22 sinde dogumum gerceklesti.sunu soylim izmirde yasayanlara asla ama asla ege universitesinde dogurmayin.ben 32 saat sanci cektim 9 santim acilmam vardi sabahki grup ikin derken oglenki grup neden erken ıkındın cocugun kafasi şişmiş dedi ve acil sezeryana aldılar
Ben bu işlemleri hallettim sayılır canım. Bebeğinizi sgk ya kayıt ettirmeye gittiğinizde sizi yönlendiriyorlar. Ben önce sgk ya gittim kızımı kayıt ettirdim. Ordan beni başka bir yere gönderdiler emzirme parası için dediler onay verdik. 133 tl. Ben bunu tek sefer diye biliyorum. Ayrıca e devlete girince orda da gözüküyor emzirme parası diye. 25 ağustostan sonra ptt ye yatıcak dediler. Ordan da bir adres verdiler ilçemizde bulunan sosyal hizmetler il müdürlüğüne git dediler bir form doldurdum onunla da 300 tl yatıcak ptt ye dediler.Kızlar gazete haberini fotoğraf çekmiştim paylaşmaya çalıştım ama boyutu büyük diyor haber şöyleydi bunu hamile kalmadan okumuştum, devlet her doğan bebek için 300ile 600tl arası ödeme yapıyor bunun için aile Bakanlığı il müdürlüklerine, sosyal hizmetler müdürlüklerine, ilçelerde kaymakamlıklarda bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvuru yapılması yazıyor. Ayrıca sgk merkezine başvuru yaparak süt parası alınıyormuş bu da 122tl imiş 2016 için, birde çalışıp izne ayrılan raporlu anneler için rapor parası yatacak oda iki şekilde yatıyormuş ya tamamı raporunuz bittiğinde yada iki ayrı dönemde doğum yaptığınızda o tarihe kadar olan rapor paranız ve kalan kısmında raporunuz bittiğinde yatırabiliyorlarmış ama bu neye göre bilmiyorum
Bz sab simplex kullanmıstık çok işe yaradı bi daha olmadı sancısı
2 saatte bir sagdim ama şükür bitti sagma işi kanallar açıldı sıcak kompres uyguladık şimdi emiyor kızımPeki günde kaç kez Sağıyorsun.
Benim bu işlemlerden haberim yok ya ben kamuda çalışıyorum bize de var mı bu uygulamaKizlar bnde e devlete baktim emzirme 133 tl dogum oncesi analik raporu 1033 tl onaylanmis bankaya gonderilmeyi bekliyormus sizde kontrol edintek seferlik dogum parasinada basvurduk o da ptt cikicakti 300tl
Saol kuzum evet buyusunler peşlerinden koşturtsunlar:)Masallah size de.guzel guzel kilolar alıp büyüsün yavrucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?