Sabah akşam 10 ar damla vermıstık bır hafta kullandık kestik sonra alısmasn dıeBende simplex kullanıyorum ama sancımız var, gunde kaç kez veriosun?
Kuzum çok şukur kanamam durdu pedime minnacık sarımsı kahvemsi bi leke gelmıs bugun oh be:) ben gecen gun çatır çutur sogan yedim o yaptu herlde içim temzlendi:))))Doktora bir sor o zaman canım. Benimde olmamıştı ama ben adetken çok aşırı sancı çeken biri değilim.
Kuzum çok şukur kanamam durdu pedime minnacık sarımsı kahvemsi bi leke gelmıs bugun oh be:) ben gecen gun çatır çutur sogan yedim o yaptu herlde içim temzlendi:))))
Bir sut parası varmisbir de doğum parası :) biri 132 tl ama sanirim bunu herkes alamıyor.digeri de ilk çocuk için 300tl.bunu herkes alabiliyor :)sut parasi iste :) Dogum parasi verseler normal doguma paha bicilemez yahu cekilen sanciya :) Sezeryaninda sonrasina paha bicilemez :)
Beni de taburcu olurken 40inda cagirdi. Spinal benimki de.Slm kızlar nasilsiniz ben 14 temmuzda spiral oldum miyom da varmış Dr onu da aldı geçenlerde dikiş kontrolüne gittim kirkinda gel dedi benim gibi olan var mi ben kırınca cagirmiyo diye biliyorum neden cagirdi acaba
Dogum paralarinizi aldiniz mi ev hanimlari :) 133tl esimin hesabina yatmis bugun ne kadar da az ;-/
Bari bir ceyrek parasi olaydi iyiydi :)
Bu süt prası ev hanımlrı içinde geçerlimi acabaKızlar gazete haberini fotoğraf çekmiştim paylaşmaya çalıştım ama boyutu büyük diyor haber şöyleydi bunu hamile kalmadan okumuştum, devlet her doğan bebek için 300ile 600tl arası ödeme yapıyor bunun için aile Bakanlığı il müdürlüklerine, sosyal hizmetler müdürlüklerine, ilçelerde kaymakamlıklarda bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvuru yapılması yazıyor. Ayrıca sgk merkezine başvuru yaparak süt parası alınıyormuş bu da 122tl imiş 2016 için, birde çalışıp izne ayrılan raporlu anneler için rapor parası yatacak oda iki şekilde yatıyormuş ya tamamı raporunuz bittiğinde yada iki ayrı dönemde doğum yaptığınızda o tarihe kadar olan rapor paranız ve kalan kısmında raporunuz bittiğinde yatırabiliyorlarmış ama bu neye göre bilmiyorum
Gönder göndeeetr kafan daha rahat olurr. Huzurun olur cnm. İnan sütüm bile etkilrndi bnmOff calışan annelerimiz olunca boyle oluyor işte, benimkide 15 gun kaldı , artık eylulde anca gelebilir, resmen iple çekiyorum eylulu. Kv gondericem gitsin evine bibhafta sonra, onun yerine annanemi cagrdim o gelicek inş.
Bende annem gidince yapayalnız hissetim kendimi .
Evet kuzumEvet soğanın öyle bir özelliği var :) kürünü yapmıştım bir ara ondan biliyorum:) sevindim canım demek ki regl olmuşsun oh :))
Benim dediğim mantıklı ama dimi :) 133 tl ile kim süt yapacak :)6 ay emzirin diyorlar ptt deki kız eşime öyle demiş sanki ama bilmiyorumBuarada 132 tl olan emzirme yardimi bildigim kadariyla 1 defalik veriliyor. 6 ay degil.
Benim iş yerinde arkadasım 16 haftalık raporunda toplam 4 bin küsur para aldı neye göre değişiyor ki yatan paranın miktarı :/Kizlar bnde e devlete baktim emzirme 133 tl dogum oncesi analik raporu 1033 tl onaylanmis bankaya gonderilmeyi bekliyormus sizde kontrol edintek seferlik dogum parasinada basvurduk o da ptt cikicakti 300tl
Tamam sagol canim.Bebegine hindistan cevizi yagı süren arkadas ismini hatırlayamadım gazetede mansette dikkatimi cekti hindistan cevizi yagı zararlı imiş yazıyordu içerigini okuyamadım aklınızda bulunsun en azından doktoruna danışıp sür bence
Of gercekten cok sinir bozucu acaba usuttumu yoksa sizdedemi reflu basladi ilk 3hafta bizdede bisey yoktu cunkuCtesi doktora gittik bebegi soyup kontrol etti klima acikti ne kadar kapatmaya calistiysamda sanirim hemen usuttu pazar gununden beri kusuyor ama dunle bugun agzindan burnundan kusuyor
of cok zor nasil gececek bilmiyorum
Brut maasinin 3 de 2 si canimBenim iş yerinde arkadasım 16 haftalık raporunda toplam 4 bin küsur para aldı neye göre değişiyor ki yatan paranın miktarı :/
Kamuda izim sureleri ve rakamlar daha fazla diye biliyorum arastir canim ben ozel calisanimBenim bu işlemlerden haberim yok ya ben kamuda çalışıyorum bize de var mı bu uygulama
Bize sadece 1 kez geldiler Allahtan anlayislilar hem ben yeni toparlandim hemde kuvezdeydi bebis enf kapmasin diye gelmedileresimin ailesi her aksam bizde. Bundan sonra hep boyle mi olacak ? Sizinkiler ne sıklıkla geliyor bebegi görmeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?