2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of gercekten cok sinir bozucu acaba usuttumu yoksa sizdedemi reflu basladi ilk 3hafta bizdede bisey yoktu cunku
üsutmüs sanirim gecti ama gece sagdigim sutu 1 saat sonra ısıtmadan verdim sicaktir diye benim yuzumden yine kustu

esimin ailesi her aksam bizde. Bundan sonra hep boyle mi olacak ? Sizinkiler ne sıklıkla geliyor bebegi görmeye?

Çok şükür bir tek amcası geldi sadece :)) babaannemiz yaylada 40ı çıkınca biz gideceğiz. Ameliyatlı falan diye gelme dedi eşim yorulmasın diye. Ablam da 2 kere geldi. Öyle gelen giden çok yok şükür ki. Sizinkiler fazla abartmış doğum yaptın yani dinlenmek lazım

istanbulda yağmurdan taşan lagım suya karıştı deniyor aslı var mı acaba

istanbulda yağmurdan taşan lagım suya karıştı deniyor aslı var mı acaba

esimin ailesi her aksam bizde. Bundan sonra hep boyle mi olacak ? Sizinkiler ne sıklıkla geliyor bebegi görmeye?

Valla cok sık gelmiyolar ama gelincede tam geliyorlar cnm , bence hiç hoş degil bukdr cok insan minnacık bebegin evine toplanması....

Bebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı

Benimki de aynı ya 2 ya 3 oluyordu gündüz uyuyabilmesi bugun hala uyutamadım , belim koptu emzirmekten fazla geliyor zaten ama derdi o değil kaka yapamadı daha doğrusu sabah beri sadece 4 kere yaptı çok az bize göre ahhh ıhhh diye ıkınıyor çıkmıyor

Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli
aynıyız canım aynıyız :)
o omuzda uyuyan bebek benim meleğim resimde atmıştım hala öyleyiz malesef canım tuvalete gitmeye vaktim yok :)
eve çıkınca duş al canım inşallah gelecektir öyle uzun sürmüyor dıştayken masaj yap gogsune sıcak suyla duş al
Kızlar birşey sorucam. Sezaryan doğum yaptm. 18 günlük olduk ama hala kanamam var. İlk zamanlardaki gibi şiddrtli değil ama var yani. Ne zaman bitecek bu gına geldi ped takmaktan ..
21 günlüğüm hala kanamam var

Depresyonun en alasını yaşıyorum bazen ölmek bile istiyorum ama artık arkamda bırakcağım bişey var malesef o yüzden hiçbişey kolay değil. bu dönemde sizi bunaltan insanlardan uzak durun sütüm sırf bu yüzden gitti. kayınvalidem ve annem kavga etti annem beni baba evine geri aldı eşim bidaha benimle görüşmicek korkusuna ölü gibi oldum gelip aldı ama iki gün boyunca sürekli kavga ettk hala da ediyoruz kayınvalidemi sevmiyorum ayrıca pederide. eşime şikayet edip durdukları için huzurum kalmadı. Allah herkese bu günlerde evladımın rızkına sebep oldukları için hesap sorsun. eşimi çok seviyorum ama cocugum artık öncelikli oldu belkide o yüzden artık herşeyi bırakıp gitmek istiyorıtm ki ben onsuz nefes alamazdım yani. arkadaşlar kimse cocugunuzdan önemli değil bende artık ona göre davrancam.

Ayy çok üzldüm sırasımıydı şimdi kavgaların seni hiç mi düşünmüyor hadi torununu hiç mi düşünmez insan hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…