üsutmüs sanirim gecti ama gece sagdigim sutu 1 saat sonra ısıtmadan verdim sicaktir diye benim yuzumden yine kustuOf gercekten cok sinir bozucu acaba usuttumu yoksa sizdedemi reflu basladi ilk 3hafta bizdede bisey yoktu cunku
Merhaba bende kamu calisaniyim hangi bankaya yatmis para coxuk parasi alabiliyomuyiz acaba bilginiz var mi@mer_4260 ben de kamu personeliyim e devletten baktım yatmış 133 lira
esimin ailesi her aksam bizde. Bundan sonra hep boyle mi olacak ? Sizinkiler ne sıklıkla geliyor bebegi görmeye?
Gönder göndeeetr kafan daha rahat olurr. Huzurun olur cnm. İnan sütüm bile etkilrndi bnm
esimin ailesi her aksam bizde. Bundan sonra hep boyle mi olacak ? Sizinkiler ne sıklıkla geliyor bebegi görmeye?
istanbulda yağmurdan taşan lagım suya karıştı deniyor aslı var mı acaba
Fazla geliyo da olabilir canım sık emiyosa oğlumda kusuyo bi kac gündür burnundan da geldi hattaüsutmüs sanirim gecti ama gece sagdigim sutu 1 saat sonra ısıtmadan verdim sicaktir diye benim yuzumden yine kustu
Kulaktan olctugumuzde mi canim kulak 37.3 ama koktukalti daha dusuk cikiyornew mother 37.2 den sonrası kötü
Bizim patron maas kaç olursa olsun asgari bankaya yatırır üstünü elden verir tüm çalışanlara bu durumda maas asgari gözüküyor :)Brut maasinin 3 de 2 si canim
Ziraat bankasına yatmış yarın hesabımı bi kontrol edeceğim bakalımMerhaba bende kamu calisaniyim hangi bankaya yatmis para coxuk parasi alabiliyomuyiz acaba bilginiz var mi
Tesk ederimZiraat bankasına yatmış yarın hesabımı bi kontrol edeceğim bakalım
Benimki de aynı ya 2 ya 3 oluyordu gündüz uyuyabilmesi bugun hala uyutamadım , belim koptu emzirmekten fazla geliyor zaten ama derdi o değil kaka yapamadı daha doğrusu sabah beri sadece 4 kere yaptı çok az bize göre ahhh ıhhh diye ıkınıyor çıkmıyorBebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı
aynıyız canım aynıyız :)Bizimkide aynı...kucagimizda uyuyo yerine koyunca hemen uyaniyo...uykulari da bazen iyi ama bazen 40dk ancak uyuyor.bir de oyle hareketli uyuyor ki.elleri kollari kipir kipir hem de sesler cikariyor surekli
o omuzda uyuyan bebek benim meleğim resimde atmıştımBugun saat basi uyandik durduk. Son emdigi gazi cikaramadi yavrum. Agliyor meme istiyor vermedim bu defa parmagini emmeye basladi bidik:) sonra biraz emzirdim birakti kendi. Aldim yine agliyor. Uykusu var belli. Bir ara yatirdim yatagina yanina yattim uyumusum. Arada gozlerimi acip bakiyorum oyle bana bakiyor. Sonra basti yaygarayi tabii. Kaldirdim koydum omzuma gaz cikmadi ama orda uyudu kaldi. Iki saatimiz gecti boyle. Omzumdan inmiyor surekli boyleyiz diyen bir arkadas vardi. Bugun anladim onu. Camasir serecegim simdi. 2 saattir sepette beni bekliyorlar. Mutfagi esim gelince toplarim artik. Normalde de is bitmezdi bebekle hic bitmiyormus. Her sey yarim kaliyor. Utuyu az acik unutmadim aglayinca kosup gidiyorum bir donuyorum utu hala fiste. Neyseki kendini dikkate aliyor da yanmiyoruz. Iyi ki varsiniz.
eve çıkınca duş al canım inşallah gelecektir öyle uzun sürmüyor dıştayken masaj yap gogsune sıcak suyla duş alSelam kızlar oğluşum doğdu 25 temmuzda babasının doğum gününde hediye gb geldi. 2 gündür emzirmeye çalışıyorum. Ağız denilen sıvı geliyo ama süt gelmiyo bi türlü. Sezeryanla doğum yapan anneler sizin sütler kaç günde ve nasıl geldi. Bir yol gösterin bana...
21 günlüğüm hala kanamam varKızlar birşey sorucam. Sezaryan doğum yaptm. 18 günlük olduk ama hala kanamam var. İlk zamanlardaki gibi şiddrtli değil ama var yani. Ne zaman bitecek bu gına geldi ped takmaktan ..
Ayy çok üzldüm sırasımıydı şimdi kavgaların seni hiç mi düşünmüyor hadi torununu hiç mi düşünmez insan hayret bişeyDepresyonun en alasını yaşıyorum bazen ölmek bile istiyorum ama artık arkamda bırakcağım bişey var malesef o yüzden hiçbişey kolay değil. bu dönemde sizi bunaltan insanlardan uzak durun sütüm sırf bu yüzden gitti. kayınvalidem ve annem kavga etti annem beni baba evine geri aldı eşim bidaha benimle görüşmicek korkusuna ölü gibi oldum gelip aldı ama iki gün boyunca sürekli kavga ettk hala da ediyoruz kayınvalidemi sevmiyorum ayrıca pederide. eşime şikayet edip durdukları için huzurum kalmadı. Allah herkese bu günlerde evladımın rızkına sebep oldukları için hesap sorsun. eşimi çok seviyorum ama cocugum artık öncelikli oldu belkide o yüzden artık herşeyi bırakıp gitmek istiyorıtm ki ben onsuz nefes alamazdım yani. arkadaşlar kimse cocugunuzdan önemli değil bende artık ona göre davrancam.
sık emiyor ama ben üsütmüş olaacgina bagladim cunku hep sık emiyor :-/Fazla geliyo da olabilir canım sık emiyosa oğlumda kusuyo bi kac gündür burnundan da geldi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?