Malesef guzel gunler kavgaya musait gunlerdir en cok dügun zamanlari kavga olur bu yuzden..Depresyonun en alasını yaşıyorum bazen ölmek bile istiyorum ama artık arkamda bırakcağım bişey var malesef o yüzden hiçbişey kolay değil. bu dönemde sizi bunaltan insanlardan uzak durun sütüm sırf bu yüzden gitti. kayınvalidem ve annem kavga etti annem beni baba evine geri aldı eşim bidaha benimle görüşmicek korkusuna ölü gibi oldum gelip aldı ama iki gün boyunca sürekli kavga ettk hala da ediyoruz kayınvalidemi sevmiyorum ayrıca pederide. eşime şikayet edip durdukları için huzurum kalmadı. Allah herkese bu günlerde evladımın rızkına sebep oldukları için hesap sorsun. eşimi çok seviyorum ama cocugum artık öncelikli oldu belkide o yüzden artık herşeyi bırakıp gitmek istiyorıtm ki ben onsuz nefes alamazdım yani. arkadaşlar kimse cocugunuzdan önemli değil bende artık ona göre davrancam.
kimse seni anlamıyor gerçekten artık piskolojim o kadar bozuldu ki tahammulum kalmadı hiçbişeye eşim diyor çok değiştin :/Ayy çok üzldüm sırasımıydı şimdi kavgaların seni hiç mi düşünmüyor hadi torununu hiç mi düşünmez insan hayret bişey
canım kv köyden geldi yanımda kalıyor annem sadece ilk günler tuvalete fln bile gidemiyordum diye geldi kayınvalidem öğlen 1 e kadar uyuyodu gezmeye gidiyosu annemde ben gidince napcan sen sütün gelmez yemek yemezsen dedi onada söyledi kavga ettiler annem bana hadi gidelim biraz havan değişsin diye aldı ama ben hep ağladım süt flanda geri gitti eşimde kızını özlediği için neden gittin falan demeye başladı mafoldum yaniMalesef guzel gunler kavgaya musait gunlerdir en cok dügun zamanlari kavga olur bu yuzden..
Sen bebegini ve kendini dusun hic birsey senden ondan kiymetli degil bu gunler bir daha gelmez canim.
Hic iyi olmamis kavga ama kesin haklidir annen eşinide elinde tutmaya calis digerleri sana yuklenmesin. Uzuldum senin adina minnacik bebekle ilgilenecekken nelerle ugrasiyorsun
Cnm başın sağolsun cok üzüldüm.. okurkenBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
çok üzgünüm gerçekten inşallah şefaatçi olur sana meleğin ne diceğimi bilemiyorum gerçekten gözlerim dolduBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Allahım okuyunca içim cız etti, başımdan kaynar sular döküldü. Rabbim sana sabır versin, minik melegine rahmet eylesin..Benim de bebeğim yoğun bakımda, bugün 23.gün, gerçekten bu bile o kadar zor ki, senin acin çok daha büyük. Rabbim sana inşallah acini biraz olsun hafifletecek bir evlat nasip etsin..Gerçekten bebeği sağlıkla doğanlar, yaşadığınız bir mucize, bunu bilin şukredin ve hicbirseyi takmayin..Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Ne denir bilmiyorum bu aciya soz yok..Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Canm başın saolsun şefaatçi melegın senin ebedi bebegin olarak kalacak seni karşılıcak biliyorum yasadgn suan okadar tarfsız bsey ki kocası ölene dul demişler anası babası ölene öksüz yetim demişlrr ama evladını kaynedene hiç birşey diyememişler tarifi yokBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Depresyonun en alasını yaşıyorum bazen ölmek bile istiyorum ama artık arkamda bırakcağım bişey var malesef o yüzden hiçbişey kolay değil. bu dönemde sizi bunaltan insanlardan uzak durun sütüm sırf bu yüzden gitti. kayınvalidem ve annem kavga etti annem beni baba evine geri aldı eşim bidaha benimle görüşmicek korkusuna ölü gibi oldum gelip aldı ama iki gün boyunca sürekli kavga ettk hala da ediyoruz kayınvalidemi sevmiyorum ayrıca pederide. eşime şikayet edip durdukları için huzurum kalmadı. Allah herkese bu günlerde evladımın rızkına sebep oldukları için hesap sorsun. eşimi çok seviyorum ama cocugum artık öncelikli oldu belkide o yüzden artık herşeyi bırakıp gitmek istiyorıtm ki ben onsuz nefes alamazdım yani. arkadaşlar kimse cocugunuzdan önemli değil bende artık ona göre davrancam.
Burundan gelince aspıratorle çek çıkar cnm ne varsasık emiyor ama ben üsütmüş olaacgina bagladim cunku hep sık emiyor :-/
Bizimde burnundan geliyo sonra zor nefes aliyor
Bebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı
Duzelir insallah canımüsutmüs sanirim gecti ama gece sagdigim sutu 1 saat sonra ısıtmadan verdim sicaktir diye benim yuzumden yine kustu
Canım icim yandı yazını gorunce allahim sana sabır versin obur dunyada sefaatcin olucak yavrunBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Canım icim yandı yazını gorunce allahim sana sabır versin obur dunyada sefaatcin olucak yavrunBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Reflü sonradan da baslayabiliyo canım takip et bakalım gecer inşallahsık emiyor ama ben üsütmüş olaacgina bagladim cunku hep sık emiyor :-/
Bizimde burnundan geliyo sonra zor nefes aliyor
Çok üzüldüm diyecek teselli verecek bir laf bulamıyorum allah sabır versin canımBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Canım benim Rabbim sabır versin dayanma gücü versin ne diyecegimi bilmiyorum Allah ım yar ve yardımcın olsunBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Allah sabır versin, başın sağolsun, zaman her şeyin ilacı, acın geçmez belki ama emin ol alışacaksın bununla yaşamaya, arkadaşımdan biliyorum, durumu seninle aynıydı şimdi 5 yaşında kızı ve 3 aylık bir oğlu var. Her şey düzelecek inş. Dua et sadeceBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Allah sana sabır versin icimizi sızlattın acını unutturcak ne denir bilmiyorum en güzel mutluluklarla mükafatlandırsın Rabbim seni insallah en kısa zamanda herşey istedigin gibi olur...Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?