- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
keşke söylenildiği gibi kolay olsa canım bakalım umarım kendimi toplayabilirimAh canım yaa.. boşver hepsini.. eşinle de konuş anlat o da anlasın. Bebeğini düşün kendini düşün kimseyi takma
keşke söylenildiği gibi kolay olsa canım bakalım umarım kendimi toplayabilirim
Anneler bebegim bes saattir uyuyamiyor o nedenle cok huysuz. Uc bucukta uyandi emdi gazini cikardik altini aldim emzigi verdim tam dalacak pat emzik dusuyor. Bebek arabasiyla gezmeye cikardik 15dk udu eve gwldik uyandi. Hala uyku yok. Agliyor. Simdi banyo yaptiracagiz belki fayda eder. Uyumasi icin ne onerirsiniz?
Anneler bebegim bes saattir uyuyamiyor o nedenle cok huysuz. Uc bucukta uyandi emdi gazini cikardik altini aldim emzigi verdim tam dalacak pat emzik dusuyor. Bebek arabasiyla gezmeye cikardik 15dk udu eve gwldik uyandi. Hala uyku yok. Agliyor. Simdi banyo yaptiracagiz belki fayda eder. Uyumasi icin ne onerirsiniz?
Benimki bugun sabah 9 da uyandı 3 e kdr uyumadı, 3 te daldı 30 dk için ... yanı bugunlerde bizdede uyku problemi var cnm ... gun gun degişiyor bunlar
Sanirim sutun doyurmuyor tarhana sutlac hosaf falan ye canimBebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı
Bizimki biraksak dort bes saat uyuyacak uc uc bucuk saate ben uyandiriyorum ama bundan sonra birakacagim istedigi kadar uyusun:)))Bizde sabahları o durumdayız hala çözüm bulamadım takipteyim:) koydumda uyuttum çoğu zaman ama ben pert oldum kolum falan uyuştu onda da en fazla 45 dk uyuyor zaten
Bu ara saat basi uyaniyor bazen dort bes saat uyuyacak biraksam ben uc uc bucuk saatte uyandiriyordum ama uyuyamadigi icin uzun uyuyor herhalde. Birakacagim artik uyusunBenimki bugun sabah 9 da uyandı 3 e kdr uyumadı, 3 te daldı 30 dk için ... yanı bugunlerde bizdede uyku problemi var cnm ... gun gun degişiyor bunlar
Banyo yaptik uyudu memede. Normalde memede uyutmuyordum ama bugun cok uykusuz kaldi o dan izin verdim uyumasina. Her gun ayni saatte banyo yapiyoruz artik. Onu istedi herhalde. Banyodan sonra meme verdim 10dk da daldi koydum ywrine uyuyor cok sukurEmzirirken uyuyor aslında.. ama yerine koyarken uyanıyor yada yerine koyduktan 10 dk snra... sinir bozucu cok
Gazi olmadigina eminseniz banyodan sonra misil misil uyur insallahAnneler bebegim bes saattir uyuyamiyor o nedenle cok huysuz. Uc bucukta uyandi emdi gazini cikardik altini aldim emzigi verdim tam dalacak pat emzik dusuyor. Bebek arabasiyla gezmeye cikardik 15dk udu eve gwldik uyandi. Hala uyku yok. Agliyor. Simdi banyo yaptiracagiz belki fayda eder. Uyumasi icin ne onerirsiniz?
Gazimizi cikarmistik. Uykudan yaptigi belliydi. Hep ayni saatte banyo yapiyordu onu istedi herhalde banyo meme uykuya daldi yavru kusum. Ama bugun kizdim biraz. Uykun var iste uyu diye. El kadar bebe bana ben bebeye sinir yapiyoz:))) ama anliyorlar yaa. Cocuktur anlamaz diyenleri anlamiyorum ben. Suncacik sey sevildigini kizdigini anliyor resmenGazi olmadigina eminseniz banyodan sonra misil misil uyur insallah
Aynen oyle, bende sadece benimki öyle zannediyorum heheBu ara saat basi uyaniyor bazen dort bes saat uyuyacak biraksam ben uc uc bucuk saatte uyandiriyordum ama uyuyamadigi icin uzun uyuyor herhalde. Birakacagim artik uyusun
Kuzum sen ramazanda hamile halinle sahur hazirlayan kiz degil misin? Daha neyine sikayet ediyorlar! Benim kv gorumceye yaptiklarimi baskasi yapsa esi demedigini birakmaz ama benimki benim sutumu ve bebegimizi dusundu. Her sey este bitiyor. Insallah esin bundan sonra seni anlar. Bol bol dua et. Benimkiler burda kalsa bende sutsuz kalacaktim ama tavirlarima dayanamayip kactilar neyseki. Ben yaptigim dogru demiyorum ama bu hayattan ogrendigim iyi olup kotu anilacagina kötü ol iyi desinler. Aynen oyle oluyor. Ses etmesem benimkiler tepeme binerdi sesim cikarken bile her seye karismaya calisiyorlar. Benim sansim esim benim tarafimda hep. Ben ona haklida olsan hasizda olsan hep senin tarafinda olurum demistim. Onlarin yNinda haksizsa bile esimi savunurum ama yanizken hata yaptigini soylerim. O da aynini bana yapar. Hakliysamda haksizsamda laf soyletmez ama yLniz kalinca hatali oldugum yonumu soyler ben bir dahaline ona dikkat ederim. Lohusayim ben dedim baska bir sey demedim. Insallah Rabbim islah etsin. Hatalarini anlayip tekrar etmesinler. Bu dusunceler gecici. Bitecek hepsi insallah. Bende her seyi birakip bebegimi bile evden kacmYi dusunmustum simdi guluyorum kendime:)))keşke söylenildiği gibi kolay olsa canım bakalım umarım kendimi toplayabilirim
Canım doyup doymadığını anlamak için yudumlarını duymaya çalışınBebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?