Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
denicem umarım olur eşimle şuan pek iyi değilim onunla iyi olmayınca mutsuz oluyorum gelsin eve konuscam onunlaCanım aslında kimseyi takmamak o kadar kolay ki.. ben yıllardır umursamıyorum buna kendi ablamlar da dahil kv tarafı da dahil. Kendini önemse canım sonra gerisi geliyor inan.
evet aynen o benim. doğumdan bigün önce bile mutfaktaydım. kuzum ben sütüm gidince tribe girdim ağladım suratım hiç düzelmedi eşimin işyerine gidip biz ona naptık dite şikayet etmişler yanımda kalıyolar ve gidexek yerleri yok burda bunları çekmek istemiyorum bu evde durmakta istemiyorum kafayı yicem yani ramak kaldı bu sinirli agresif hallerimden ağzım durmuyo eşimlede birbirmize düştük sevmesem onu çoktan gitmiştimKuzum sen ramazanda hamile halinle sahur hazirlayan kiz degil misin? Daha neyine sikayet ediyorlar! Benim kv gorumceye yaptiklarimi baskasi yapsa esi demedigini birakmaz ama benimki benim sutumu ve bebegimizi dusundu. Her sey este bitiyor. Insallah esin bundan sonra seni anlar. Bol bol dua et. Benimkiler burda kalsa bende sutsuz kalacaktim ama tavirlarima dayanamayip kactilar neyseki. Ben yaptigim dogru demiyorum ama bu hayattan ogrendigim iyi olup kotu anilacagina kötü ol iyi desinler. Aynen oyle oluyor. Ses etmesem benimkiler tepeme binerdi sesim cikarken bile her seye karismaya calisiyorlar. Benim sansim esim benim tarafimda hep. Ben ona haklida olsan hasizda olsan hep senin tarafinda olurum demistim. Onlarin yNinda haksizsa bile esimi savunurum ama yanizken hata yaptigini soylerim. O da aynini bana yapar. Hakliysamda haksizsamda laf soyletmez ama yLniz kalinca hatali oldugum yonumu soyler ben bir dahaline ona dikkat ederim. Lohusayim ben dedim baska bir sey demedim. Insallah Rabbim islah etsin. Hatalarini anlayip tekrar etmesinler. Bu dusunceler gecici. Bitecek hepsi insallah. Bende her seyi birakip bebegimi bile evden kacmYi dusunmustum simdi guluyorum kendime:)))
Gececek bu gunler insallah. Sabret sen esinle aran iyi olsun gerisi aile bile dis kapinin dis mandali. Anam bana sabret ses etme he de gec dedi ama ben yapamadim cunku esim benim arkamda onu biliyordum. Sinavim de sabret bebisine yansitma. Bu arada benim esim arada girip yazdiklarimi okuyor. Bunlari okusa ne der acaba :)) bu ara cikis yapip kapatayim. Ben lohusaligin ilk zamanlari cok agladim hep buraya yazdim ona anlatmadim. Acip okumus geldi beni teselli etti ya takma sen onlari dedi ailesi icin. Ne diyim anani mi sikayet edeyim sana dedim sonradenicem umarım olur eşimle şuan pek iyi değilim onunla iyi olmayınca mutsuz oluyorum gelsin eve konuscam onunla
evet aynen o benim. doğumdan bigün önce bile mutfaktaydım. kuzum ben sütüm gidince tribe girdim ağladım suratım hiç düzelmedi eşimin işyerine gidip biz ona naptık dite şikayet etmişler yanımda kalıyolar ve gidexek yerleri yok burda bunları çekmek istemiyorum bu evde durmakta istemiyorum kafayı yicem yani ramak kaldı bu sinirli agresif hallerimden ağzım durmuyo eşimlede birbirmize düştük sevmesem onu çoktan gitmiştim
Ege oyleymis canim. Sicaklar bunalticiymis. Bende Denizliden aliyorum haberleri. Buralar serin. Geceleribir kezndegisiyorum uzerimi terden. Allah sabir versin size.Kizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.
Ben özellikle gece yatak göl oluyor kac kere üst degisiyorum yastik ustu havlu kullaniyorum bildigin islak logusaliktanmisKizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.
Limon denicem bugün iyi gwlirse yazarım sanazifirirose canım bende aynı durumdayim hic birsey iyilestrmio belki hafifletio o kadar..
Kizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.
Biz de öyleyiz geceleri 2 saatte bir uyanıyor.gündüz agzindan almasam hiç çıkarmaz.benimde sütüm iyi cok şükür.yettiğini düşünüyorum.emzik de bazen aliyor bazen almıyor.niye böyle anlamış değilim.Bebeğim hep emmek istiyor, gece 2 saatte bir uyanıp emziriyorum ama sabah 7 den sonra hem uyumuyor hem de sürekli memede kalmak istiyor sütüm de geliyor çok şükür benim gördüğüm kadarıyla ama bu çocuk niye böyle yapıyor sabahtan beri 50 sefer döndük memeleri, Yen'i uyutabildim aç mı doymuyor mu alışkanlık mı ağzı sürekli aranıyor emzik de almıyor böyle olan var mı
Canım bende aynıyım feci terliyorum günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum özellikle saç diplerim hiç kurumuyor ya duş almışımdır ıslatır onun haricinde terden hep ıslak ne zaman biticek bu terleme bilmiyorumKizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.
terli emzirmemek mumkunmu emerken terliyorum zaten geri ilk gunler cidden arkadasin dedigi gibi yatak göl oluyordu. Umarim kalici degildir simdi bile cıldırasım geliyor yok boyle birsey ya..Sen ne diyosun yaa ben dogumdan beri oyleyim.hele emzirene kadar odada klima acik olsa bile kan ter icinde kaliyorum.sirtimda surekli havlu bez...lohusaliktan gececek diyor annem.ama dogum yapan bi arkadasim var bizden once gecmedi o ter diyor insallah kalmaz.artik sinir bozmaya basladi.bi de cocuga gecer sutun gazli olur,terli emzirme diyor annem tepem atiyor mumkun mu..cocuk aglar biz terimi sileriz biseyler koyariz sirtima bu aralar oyleyim.ay dolmusum cok
BizSelam annisler bizim gibi reflüsü olan varmı hep kusuyor doktor reflu olabilir dedi reflu yatagi aldik
terli emzirmemek mumkunmu emerken terliyorum zaten geri ilk gunler cidden arkadasin dedigi gibi yatak göl oluyordu. Umarim kalici degildir simdi bile cıldırasım geliyor yok boyle birsey ya..
Yazarken bile terledim :)
Bizbirde gaz sancılarımız var çok acı çekiyo yawrum çok üzülüyorum
Biz de öyleyiz geceleri 2 saatte bir uyanıyor.gündüz agzindan almasam hiç çıkarmaz.benimde sütüm iyi cok şükür.yettiğini düşünüyorum.emzik de bazen aliyor bazen almıyor.niye böyle anlamış değilim.
Ne desek boş canım biliyorum ama Allah sabır versin başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemedimBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Ben nuk almistim damakli onu almadi. Aventin dedigini aldik iki gundur aliyor emzikle uyuyor uyuyunca dusuyor ve uyaniyor:)) bizimki eliyle destwk yapiyor ama emzik gene dusuyor nasil oluyorsa:))' emzikle cok komik gorunuyor ama swvdi yavru kusum. Yoksa vwrdigim paraya aciyacaktimEmzik aventin almistim onu almadi,sonra aventin bu yenidogan icin olanini aldim smoothie mi neydi iste simdi onu verdim arada aliyor dedigin gibi,bir de emzik o kadar buyuk ki tutuyorum dusurmesin diye ona da uyaniyor..ne anladim bu isten dedim bugun emzigi ben tutacaksambaska emzik mi denesem ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?