2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Araştırdım biraz , gaz sancıları var büyük ihtimalle.. birkaç gaz masajı öğrendim bakalım umarım işe yarar, ptesi de dr kontrolü var ona da sorcm bakalım

Bu sap sımplex i bıraktım biogaia ya geçtik ya gazlandık yine o ilaç işe yarıyormuş demekki ikisi birden kullanılır mı acaba

Aynı duşa girmekten bıktım artık rahatlayamıyorum

Normal dogum yPanlaar karniniz ne durumda? Baska bir grupta karnin duzlesmesi icin sarmak gerektigi yazmislr. Siz neler yapiyorsunuz? Kilolari verdikce gidecwk mi yoksa korse falan alalim mi? Spor icin daha erkwn olduginu dusunuyorum ondan yapmiyorum. Dikisler iyicw iyilessin. Rahim toparlandikca karin gider hwrhalde. Catlaklar icin ne yapiyorsunuz? Ben hLa birsey surmeyw baslamadim

Canım benim o kadar üzüldüm ki tarifi imkansız...İçime büyük bir acı oturdu.Senin için hepimiz canı gönülden dua ediyoruz bunu bil.Miniğin senin için cennet öncüsü olsun.Allah acını dindirsin.Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı, uzun ömürlü bebişlerle kucağını doldursun.Tekrar hamile olup bebişine sağlıkla kavuştuğun haberlerini bekleyeceğiz inşallah

Ah nasil yandı yüreğim okur okumaz, ne desem boş şuan biliyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım.

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Gecmiş olsun canım ya Rabbim esirgesin nasıl düştü bişey olmaz inşallah Rabbimin izniyle

Baska emzik denemedim ben ama dedigin gibi bu emzik buyuk oldugu icin cok düşürüyor.bazen kendi eliyle bazende mendiliyle falan destek yapiyorum altina ama atiyor yinede...bir de emzik bazen midesini bulandiriyor.öğürür gibi yapıyor

Ben hemen basladim korseye canım.once esnek bi korse taktım.bayagi toparladi.91 den 79 a düştüm 18 günde.emzirdikce de kilo veriyo insan.simdi de daha sıkı olana geçtim.evde onceki korselerimden takıyorum.yeni almadım.çatlaklara da lierac ve palmers kakao yağı sürüyorum.

spora da baslamayi düşünüyorum aslinda.leslie hareketleri var.onları yapmayo dusunuyorum her gün.insallah hemen toparlarız :)

Çok geçmiş olsun canım benim en buyk korkum bebegimi dusurmek.her kucagima aldigimda aklima geliyor.pusetten nasil düştü? Araba koltuğu mu dediğin? Biz fe cok kullanıyoruz onu.evin icinde bile...kemerini hic takmadik ama cok dikkat etmek lazim kuzulara.rabbime emanet hepsi.Hic birseycik olmaz kuzuna da insallah

Buyuk gecmis olsin canim. Benim de babam gecen hafta 1 aylikken pusetten dusurdu. Yuz ustu dustu. Ben de az daha ustune basiyordum. Yasadigim soku anlatamam. Babami teselli etmekten uzulemedim bile. Hastanede dustu bi de. Dr elle muane etti. Tomografi cekmeyelim bos yere eger ki 1 hafta icinde uyanamama, goz kaymasi, hic susmadan aglama gibi belirtiler olursa hemen gelin dedi. Babam vicdan azabindan 1 hafta nobet tuttu basinda. Cok sukur gecti 1 hafta,atlattik. Insallah siz de atlatirsiniz.

Allah sabır versin canım imtihan dünyası söyleyecek teselli edecek hiçbir kelime yok seninle beraber sevindik beraber üzüldük ama bu çok daha ötesi...

Bizimki biraksak dort bes saat uyuyacak uc uc bucuk saate ben uyandiriyorum ama bundan sonra birakacagim istedigi kadar uyusun:)))

Uyusun uyusun biz gece bile 2 saat en fazla uyuyoruz. Sık sık kalkıyor. Sabah uyumama seramonisi :) şuan uyanık 6dan beri.. yiyip yiyip boncuk bakış atıyor:)

Kizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.

Klimadayım 24 saat üstüne emzirmiyorum ama terden geberiyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…