Araştırdım biraz , gaz sancıları var büyük ihtimalle.. birkaç gaz masajı öğrendim bakalım umarım işe yarar, ptesi de dr kontrolü var ona da sorcm bakalımVaaar , ben varımm... aynı durumdayız bende neden boyle , sancısı var da memede mi sakinleşiyor diye duşunuyorum, bugun 9 dan beri taaaa 3 te uyudu -30 dk , ve şu an uyuyor oldu yaklaşık 40 dk . Uyku yok , aglıyor, mızmızlanıyor ve surekli emmek istiyoooor , mama bile verdim 40 cc sutum yetmiyor zanettim ama mamadan snra yine beni emdi of...neden boylee?
Aynı duşa girmekten bıktım artık rahatlayamıyorumCanım bende aynıyım feci terliyorum günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum özellikle saç diplerim hiç kurumuyor ya duş almışımdır ıslatır onun haricinde terden hep ıslak ne zaman biticek bu terleme bilmiyorum
Canım benim o kadar üzüldüm ki tarifi imkansız...İçime büyük bir acı oturdu.Senin için hepimiz canı gönülden dua ediyoruz bunu bil.Miniğin senin için cennet öncüsü olsun.Allah acını dindirsin.Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı, uzun ömürlü bebişlerle kucağını doldursun.Tekrar hamile olup bebişine sağlıkla kavuştuğun haberlerini bekleyeceğiz inşallahBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Ah nasil yandı yüreğim okur okumaz, ne desem boş şuan biliyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım.Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef me plirbebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Gecmiş olsun canım ya Rabbim esirgesin nasıl düştü bişey olmaz inşallah Rabbimin izniyleBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
geçmiş olsun canımBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Baska emzik denemedim ben ama dedigin gibi bu emzik buyuk oldugu icin cok düşürüyor.bazen kendi eliyle bazende mendiliyle falan destek yapiyorum altinaEmzik aventin almistim onu almadi,sonra aventin bu yenidogan icin olanini aldim smoothie mi neydi iste simdi onu verdim arada aliyor dedigin gibi,bir de emzik o kadar buyuk ki tutuyorum dusurmesin diye ona da uyaniyor..ne anladim bu isten dedim bugun emzigi ben tutacaksambaska emzik mi denesem ne yapsam
Ben hemen basladim korseye canım.once esnek bi korse taktım.bayagi toparladi.91 den 79 a düştüm 18 günde.emzirdikce de kilo veriyo insan.simdi de daha sıkı olana geçtim.evde onceki korselerimden takıyorum.yeni almadım.çatlaklara da lierac ve palmers kakao yağı sürüyorum.Normal dogum yPanlaar karniniz ne durumda? Baska bir grupta karnin duzlesmesi icin sarmak gerektigi yazmislr. Siz neler yapiyorsunuz? Kilolari verdikce gidecwk mi yoksa korse falan alalim mi? Spor icin daha erkwn olduginu dusunuyorum ondan yapmiyorum. Dikisler iyicw iyilessin. Rahim toparlandikca karin gider hwrhalde. Catlaklar icin ne yapiyorsunuz? Ben hLa birsey surmeyw baslamadim
Çok geçmiş olsun canımBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Buyuk gecmis olsin canim. Benim de babam gecen hafta 1 aylikken pusetten dusurdu. Yuz ustu dustu. Ben de az daha ustune basiyordum. Yasadigim soku anlatamam. Babami teselli etmekten uzulemedim bile. Hastanede dustu bi de. Dr elle muane etti. Tomografi cekmeyelim bos yere eger ki 1 hafta icinde uyanamama, goz kaymasi, hic susmadan aglama gibi belirtiler olursa hemen gelin dedi. Babam vicdan azabindan 1 hafta nobet tuttu basinda. Cok sukur gecti 1 hafta,atlattik. Insallah siz de atlatirsiniz.Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Allah sabır versin canım imtihan dünyası söyleyecek teselli edecek hiçbir kelime yok seninle beraber sevindik beraber üzüldük ama bu çok daha ötesi...Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Bizimki biraksak dort bes saat uyuyacak uc uc bucuk saate ben uyandiriyorum ama bundan sonra birakacagim istedigi kadar uyusun:)))
Kizlar birsey soracagim terleyen var mi ya ben su gibi oluyorum gunde 5 kere kiyafet degisiyorum banyodan cikmiyorum ama felaket terliyorum resmen guneste geziyormusum gibi.
Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?