2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahim o nasil korkudur kimse yasamasin. Beyin cerrahina gostercez gece her zamankinden fwzlq kustu fiskirmw yok ama kustu

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Geçmiş olsun canım. .

Hala dogamadik.41 haftalık olacağım ve suni sanci yiyecegim gibi

Allahim o nasil korkudur kimse yasamasin. Beyin cerrahina gostercez gece her zamankinden fwzlq kustu fiskirmw yok ama kustu
Ins. bir şeyi yoktur canım, herkesin başına mutlaka böyle kazalar gelmistir gozumuzden sakindigimiz halde, o an nasıl kötü olur insan biliyorum. Ama Rabbim onları düşmelerden, çarpmalardan zarar görmeyecek şekilde yaratmış. Üzme kendini, yoktur biseyi ıns.

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Cok gecmis olsun canım. Rabbim korumus. Ben bel destegi koydum ondan dolayi kemer baglanmiyor. Dikkat etmekte fayda var o zaman

Anneler banyodan sonra 4 saat uyanmadi kuzu. Gece 2de zorla uyandirdim. Zorla uyandirip emzirdim zorla uyaninca emdigini cikariyor ve cikardi. Cisinide yapmamis epey korktum. Gazini cikardim uyudu hemen. Tekrar sabah 6ya yakin uyandi. Bu defa epey emdi ama rmdigini yine cikardi. Sarilik mi oldu dedim. Altini degistim. Gazdan kivraniyordu. Sicak havlu koydum karnina. Rahatladi tekrar uyudu. Sabah 9bucukta uyandi boncuk boncuk bakiyor bu defa. Hemen emzirdim 15 dk emdi bu defa kusmayok cok aukur. Altimizi degistik gazimizi cikardik emzigi verdim babasiyla uyumaya calisiyor. Geceleri uyanamamasi korkutuyor beni. Yuruyuse cikmistik. Acaba usuttu mu dedim. Sarilik tekrari mi dedim. Az daha acile gidiyorduk. Gu duzki durumuna bakip gidelim dedik. Gece uyumasina uzin vermem sorun olmaz insallah. Zorla uykulu emiyir ama memeden alir almaz cikariyor. Uyusa bir dert uyumasa bir dert. Gaz sıkıntımız yavastan basladi. Bakalim ne kadar devam edecek?

Ben hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.

Banyo yapıp uyuyunca rahatlattığı için uyur canım. Açıktığında illa ki kalkar. Emzirdiğin için kaç cc alıyor bilmiyorsun 120 alıyor belki de ondan uyuyor rahatça. Uyandırıp emzirme kusmasıb kıyamam acıkınca kendi kalkar merak etme sen. Banyodan sonra daha fazla yerler bu arada :)

Canım benim çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın

Benım karnım 10.günde baya ınmıstı korse falan kullanmadım suan 12. Gündeyim zayıfladıkca gidiyor sanki iyice

Canım ben nısandan sonra hemen dogurdum ama doktorum nısandan sonra bırkac günde olabilir dedi hareket etmeye calıs hareket etmek acılmaya yrdımcı oluyor
Gecmis olsun canım en büyük korkuö benim evden oto koltugu ile cıkarıyoruz ve kemer takamıyoruz ama aklım cıkıyor...

Ben hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.

gun gün degisiyorlar bizde bu gece 1bucuk saat arayla kalktık hep bazen sabaha kadar uyuyor

cok geçmiş olsun canım bişey olmamıştır allahın izniyle

Kızlar gaz için bebeginize kimyon veriyor musunuz? Veriyorsanız nekadar suya nekdr kimyon?
Ben akıl edip tane almadım ,toz halini aldım ,of ... onu nasıl verebilirim?

Kızlar gaz için bebeginize kimyon veriyor musunuz? Veriyorsanız nekadar suya nekdr kimyon?
Ben akıl edip tane almadım ,toz halini aldım ,of ... onu nasıl verebilirim?
Bebeğe veriliyormu bilmiyorum ama sen iç canım onu günde 2 bardak iç rezene de at içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…