Buyuk gecmis olsin canim. Benim de babam gecen hafta 1 aylikken pusetten dusurdu. Yuz ustu dustu. Ben de az daha ustune basiyordum. Yasadigim soku anlatamam. Babami teselli etmekten uzulemedim bile. Hastanede dustu bi de. Dr elle muane etti. Tomografi cekmeyelim bos yere eger ki 1 hafta icinde uyanamama, goz kaymasi, hic susmadan aglama gibi belirtiler olursa hemen gelin dedi. Babam vicdan azabindan 1 hafta nobet tuttu basinda. Cok sukur gecti 1 hafta,atlattik. Insallah siz de atlatirsiniz.
Geçmiş olsun canım. .Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Hala dogamadik.41 haftalık olacağım ve suni sanci yiyecegim gibiKızlar benim kız hala gelmedi pazartesi nişan geldi ama birşey yok biraz ağrılar var birde sertleşiyor karnım bebek toplanıyor pazartesi 280gün bitiyor o günde kontrolumuz var bakalım hayırlısı, doğum yapmayan arkadaşlar ne durumdasınız? Sizde ki gelişmeler nasıl?
Ins. bir şeyi yoktur canım, herkesin başına mutlaka böyle kazalar gelmistir gozumuzden sakindigimiz halde, o an nasıl kötü olur insan biliyorum. Ama Rabbim onları düşmelerden, çarpmalardan zarar görmeyecek şekilde yaratmış. Üzme kendini, yoktur biseyi ıns.Allahim o nasil korkudur kimse yasamasin. Beyin cerrahina gostercez gece her zamankinden fwzlq kustu fiskirmw yok ama kustu
Cok gecmis olsun canım. Rabbim korumus. Ben bel destegi koydum ondan dolayi kemer baglanmiyor. Dikkat etmekte fayda var o zamanBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Ben hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.Anneler banyodan sonra 4 saat uyanmadi kuzu. Gece 2de zorla uyandirdim. Zorla uyandirip emzirdim zorla uyaninca emdigini cikariyor ve cikardi. Cisinide yapmamis epey korktum. Gazini cikardim uyudu hemen. Tekrar sabah 6ya yakin uyandi. Bu defa epey emdi ama rmdigini yine cikardi. Sarilik mi oldu dedim. Altini degistim. Gazdan kivraniyordu. Sicak havlu koydum karnina. Rahatladi tekrar uyudu. Sabah 9bucukta uyandi boncuk boncuk bakiyor bu defa. Hemen emzirdim 15 dk emdi bu defa kusmayok cok aukur. Altimizi degistik gazimizi cikardik emzigi verdim babasiyla uyumaya calisiyor. Geceleri uyanamamasi korkutuyor beni. Yuruyuse cikmistik. Acaba usuttu mu dedim. Sarilik tekrari mi dedim. Az daha acile gidiyorduk. Gu duzki durumuna bakip gidelim dedik. Gece uyumasina uzin vermem sorun olmaz insallah. Zorla uykulu emiyir ama memeden alir almaz cikariyor. Uyusa bir dert uyumasa bir dert. Gaz sıkıntımız yavastan basladi. Bakalim ne kadar devam edecek?
Anneler banyodan sonra 4 saat uyanmadi kuzu. Gece 2de zorla uyandirdim. Zorla uyandirip emzirdim zorla uyaninca emdigini cikariyor ve cikardi. Cisinide yapmamis epey korktum. Gazini cikardim uyudu hemen. Tekrar sabah 6ya yakin uyandi. Bu defa epey emdi ama rmdigini yine cikardi. Sarilik mi oldu dedim. Altini degistim. Gazdan kivraniyordu. Sicak havlu koydum karnina. Rahatladi tekrar uyudu. Sabah 9bucukta uyandi boncuk boncuk bakiyor bu defa. Hemen emzirdim 15 dk emdi bu defa kusmayok cok aukur. Altimizi degistik gazimizi cikardik emzigi verdim babasiyla uyumaya calisiyor. Geceleri uyanamamasi korkutuyor beni. Yuruyuse cikmistik. Acaba usuttu mu dedim. Sarilik tekrari mi dedim. Az daha acile gidiyorduk. Gu duzki durumuna bakip gidelim dedik. Gece uyumasina uzin vermem sorun olmaz insallah. Zorla uykulu emiyir ama memeden alir almaz cikariyor. Uyusa bir dert uyumasa bir dert. Gaz sıkıntımız yavastan basladi. Bakalim ne kadar devam edecek?
Canım benim çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasınBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Benım karnım 10.günde baya ınmıstı korse falan kullanmadım suan 12. Gündeyim zayıfladıkca gidiyor sanki iyiceNormal dogum yPanlaar karniniz ne durumda? Baska bir grupta karnin duzlesmesi icin sarmak gerektigi yazmislr. Siz neler yapiyorsunuz? Kilolari verdikce gidecwk mi yoksa korse falan alalim mi? Spor icin daha erkwn olduginu dusunuyorum ondan yapmiyorum. Dikisler iyicw iyilessin. Rahim toparlandikca karin gider hwrhalde. Catlaklar icin ne yapiyorsunuz? Ben hLa birsey surmeyw baslamadim
Canım ben nısandan sonra hemen dogurdum ama doktorum nısandan sonra bırkac günde olabilir dedi hareket etmeye calıs hareket etmek acılmaya yrdımcı oluyorKızlar benim kız hala gelmedi pazartesi nişan geldi ama birşey yok biraz ağrılar var birde sertleşiyor karnım bebek toplanıyor pazartesi 280gün bitiyor o günde kontrolumuz var bakalım hayırlısı, doğum yapmayan arkadaşlar ne durumdasınız? Sizde ki gelişmeler nasıl?
Gecmis olsun canım en büyük korkuö benim evden oto koltugu ile cıkarıyoruz ve kemer takamıyoruz ama aklım cıkıyor...Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Ben hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.Anneler banyodan sonra 4 saat uyanmadi kuzu. Gece 2de zorla uyandirdim. Zorla uyandirip emzirdim zorla uyaninca emdigini cikariyor ve cikardi. Cisinide yapmamis epey korktum. Gazini cikardim uyudu hemen. Tekrar sabah 6ya yakin uyandi. Bu defa epey emdi ama rmdigini yine cikardi. Sarilik mi oldu dedim. Altini degistim. Gazdan kivraniyordu. Sicak havlu koydum karnina. Rahatladi tekrar uyudu. Sabah 9bucukta uyandi boncuk boncuk bakiyor bu defa. Hemen emzirdim 15 dk emdi bu defa kusmayok cok aukur. Altimizi degistik gazimizi cikardik emzigi verdim babasiyla uyumaya calisiyor. Geceleri uyanamamasi korkutuyor beni. Yuruyuse cikmistik. Acaba usuttu mu dedim. Sarilik tekrari mi dedim. Az daha acile gidiyorduk. Gu duzki durumuna bakip gidelim dedik. Gece uyumasina uzin vermem sorun olmaz insallah. Zorla uykulu emiyir ama memeden alir almaz cikariyor. Uyusa bir dert uyumasa bir dert. Gaz sıkıntımız yavastan basladi. Bakalim ne kadar devam edecek?
gun gün degisiyorlar bizde bu gece 1bucuk saat arayla kalktık hep bazen sabaha kadar uyuyorKızlar benım sagma makınem bozuldu cok üzgünüm
Bebısle mama vermeden ıdare etmeye calısıyorum ama 45 dk emzirsem gene tutmamı isteyebiliyor sonra bir mama yapıyorum rahatlıyor cocuk sanırım henüz sütüm yetmiyor bugün sabahtan aksama kdr sütümle idare ettim sizce böyle böyle mamasız sadece sütle olur mu tavsiyeniz var mı? Bide cok gazlanıyor cok mızmızlanıyor gece uyku yok bana sizdr hep noöbettemisiniz ne zaman gece uyuyabilcez yoksa hep böyle mi büyüyne kadar
cok geçmiş olsun canım bişey olmamıştır allahın izniyleBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Bu sap sımplex i bıraktım biogaia ya geçtik ya gazlandık yine o ilaç işe yarıyormuş demekki ikisi birden kullanılır mı acaba
Gerçekten mi nasıl kullanıyorsun sabah akşam nasıl veriyorsun yani canım yazarsan çok sevinirim bu gece çok zor geçti yine sancımız varCnm ben ikisini beraber kullanıyorum..
Bebeğe veriliyormu bilmiyorum ama sen iç canım onu günde 2 bardak iç rezene de at içineKızlar gaz için bebeginize kimyon veriyor musunuz? Veriyorsanız nekadar suya nekdr kimyon?
Ben akıl edip tane almadım ,toz halini aldım ,of ... onu nasıl verebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?