2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten mi nasıl kullanıyorsun sabah akşam nasıl veriyorsun yani canım yazarsan çok sevinirim bu gece çok zor geçti yine sancımız var

Valla bir etkisi var mı bilmiyorum cunku benim kız cok huzursuz bu gunlerde uyumuyo, yada kucagımda uyuyor ama derin dalamıyor uykusuna.. gece de hep uyanıyor
Ben simplex i gunde 2 kere veriyorum 5 er damla bi sabah bi gece
Biogaia gunde 1kere ,akşamları..

O az geliyor olabilir 8 saat arayla 6 damla demişti doktor bize bir de öyle dene bakalım

O az geliyor olabilir 8 saat arayla 6 damla demişti doktor bize bir de öyle dene bakalım

Tmm cnm denerim bugun
Duzenli kaka yapıyor musunuz? Bizim yine kaka problemimiz var ,bugun 5. Gunumuz kaka yok
Zeytinyag verdim yine yok..
Benim içeceyim çay rezene ve kimyon mu sadece ?

Ben hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.
Acikinca kendi uyaniyor zatwn degil mi? Uyandirsam da yedigi midesinde durmuyor zatwn eziyet oluyor ikimizide

Tmm cnm denerim bugun
Duzenli kaka yapıyor musunuz? Bizim yine kaka problemimiz var ,bugun 5. Gunumuz kaka yok
Ben doktora sormustum kaka olayini. Her gun bir kez kaka yapiyor normal mi diye olur dedi. 4-5gun yapmadigi bile olur normal dedi. Cok kati yaparsa sorun vardir dedi. Bugun daha kakamizi yapmadik.

Tmm cnm denerim bugun
Rezene anason kimyon tohum olarak al aktardan hepsinden sen iç bunu bebek için humananın çayı var rezene kimyon diye onu verebilirsin

Benim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyle
Bizde 25 gunluk olduk bugün:)) Hayırlı ömürlü olsun kuzucuklarimiz. 25 günü geride bıraktık ve gün gevmctikce degisiyorlar degil mi? Bizim kizin vucudu soyuluyor hala.

Acikinca kendi uyaniyor zatwn degil mi? Uyandirsam da yedigi midesinde durmuyor zatwn eziyet oluyor ikimizide
Uyaniyor acikinca ve hemen yemek istiyor. Bizimki de uyku arasinda kesinlikle mama yemiyor ve emmiyor. Iyice uykusunu acmam lazim. O zaman da uyumuyor bir daha

Uyaniyor acikinca ve hemen yemek istiyor. Bizimki de uyku arasinda kesinlikle mama yemiyor ve emmiyor. Iyice uykusunu acmam lazim. O zaman da uyumuyor bir daha
Gun gectikce farklilasiyorlar. Onceden yataginda uyutabiliyordum simdi ya kucakta ya memede ya omuzda uyuyacak iyice dalacak ki ywrine koydugumda uyanmasin. Emzik uyumamiza pek yaramadi

H Hopilus canım benim, şimdi ne desek teselli olmayacak sana. Allahım imtihanını kolaylaştırsın, sana dayanma gücü versin. Hepimiz, evlatlarımı, tüm sevdikletimiz Allah a emanetiz. Ondan geldik yine ona döneceğiz. Kuzun cennet şefaatçisi olacak sana inşallah..

Kızlar bizim yavru kakasını yaparken baya ıkınıyor sıkınıyor. Bu bahsettiğiniz gaz damlaları kaka yapmayı kolaylaştırıyor mu tam olarak neyi sağlıyor. Her beslenmeden sonra gazını çıkarıyorum iyi kötü. Doktor hiç bahsetmedi bize bu damlalardan. Kusma olayı bizde de çok sık oluyor malesef. Ben kendimce çözümü şunda buldum, gazını çıkarttıktan sonra 15-20 dk yatırmıyorum göğsümde dik veya eğimli bir pozisyonda bekletiyorum. Geceleri çok zor oluyor ama ne yapalım. Yatırır yatırmaz kusabiliyor.

Kızlar sizinde bildiğiniz gibi uyku yok denecek kadar az bugün Onbire doğru artık kalktım yataktan bir baktım birşeyler geliyor nişan tarzında ama suyla beraber gibi baktım aralıklı aralıklı kan pıhtılı şekilde anneminde o tedirgin bakışlarıyla ebemizi aradık haftasonu olduğu için nst ve alttan muayene oldum iki santim açıklık olmuş dün gece ağrım vardı biraz o sancıymış bebek kanala tam yerleşmiş kafasına ve saçlarına dokunduğunu söyledi ebe çok güzel dedi maşaallah bakalım sancımız yada suyumuz gelirse gideceğiz evdeyim şu anda ebe acı eşiğimin yüksek olduğunu söyledi maşaallah, böyle giderse kolay bir doğum olur dedi bugün yarın diye diye günümüzü doldurduk sayılır bakalım hayırlısı :)

Titreşimli ana kucağı kullanan var mı gazlı Bebek için? Tavsiyeniz var mı işe yarıyor mu?
Canım şükür benim kızım gazlı değil ama titreşim gerçekten işe yarıyor. Kucağımda uyuyor herhangi bir yere bırakınca uyanıyor ama titreşimi açıp beşiğe yatırınca kendisini kucakta sanıyor ve uyanmıyor ben titreşimli beşik almamıştım. Patronum tiny Love beşik verdi bana onu kullanıyorum gerçekten titreşim işe yarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…