Gerçekten mi nasıl kullanıyorsun sabah akşam nasıl veriyorsun yani canım yazarsan çok sevinirim bu gece çok zor geçti yine sancımız var
O az geliyor olabilir 8 saat arayla 6 damla demişti doktor bize bir de öyle dene bakalımValla bir etkisi var mı bilmiyorum cunku benim kız cok huzursuz bu gunlerde uyumuyo, yada kucagımda uyuyor ama derin dalamıyor uykusuna.. gece de hep uyanıyor
Ben simplex i gunde 2 kere veriyorum 5 er damla bi sabah bi gece
Biogaia gunde 1kere ,akşamları..
O az geliyor olabilir 8 saat arayla 6 damla demişti doktor bize bir de öyle dene bakalım
Acikinca kendi uyaniyor zatwn degil mi? Uyandirsam da yedigi midesinde durmuyor zatwn eziyet oluyor ikimizideBen hic uyandirmiyorum gece. O da uyanmiyor zaten. 8-9 gibi yattiysa 1.30 2 ye kadar uyur. 12 de yattiysa 5 gibi kalkar. Aciksa zaten uyanir diyorum. Zararli mi ki? Gunduz zaten uzun uyumuyor.
Ben doktora sormustum kaka olayini. Her gun bir kez kaka yapiyor normal mi diye olur dedi. 4-5gun yapmadigi bile olur normal dedi. Cok kati yaparsa sorun vardir dedi. Bugun daha kakamizi yapmadik.Tmm cnm denerim bugun
Duzenli kaka yapıyor musunuz? Bizim yine kaka problemimiz var ,bugun 5. Gunumuz kaka yok
Zeytinyag verdim yine yok..
Benim içeceyim çay rezene ve kimyon mu sadece ?
Rezene anason kimyon tohum olarak al aktardan hepsinden sen iç bunu bebek için humananın çayı var rezene kimyon diye onu verebilirsinTmm cnm denerim bugun
Duzenli kaka yapıyor musunuz? Bizim yine kaka problemimiz var ,bugun 5. Gunumuz kaka yok
Zeytinyag verdim yine yok..
Benim içeceyim çay rezene ve kimyon mu sadece ?
Benim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyleBizim her bezde kaka var mutlaka az az yapıyor ama gazı var yine de
Bizde 25 gunluk olduk bugün:)) Hayırlı ömürlü olsun kuzucuklarimiz. 25 günü geride bıraktık ve gün gevmctikce degisiyorlar degil mi? Bizim kizin vucudu soyuluyor hala.Benim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyle
Aynen doktor soruyor zaten altın sarısımı evt diyorum mükemmel diyor :) sorun yokBenim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyle
Uyaniyor acikinca ve hemen yemek istiyor. Bizimki de uyku arasinda kesinlikle mama yemiyor ve emmiyor. Iyice uykusunu acmam lazim. O zaman da uyumuyor bir dahaAcikinca kendi uyaniyor zatwn degil mi? Uyandirsam da yedigi midesinde durmuyor zatwn eziyet oluyor ikimizide
Gun gectikce farklilasiyorlar. Onceden yataginda uyutabiliyordum simdi ya kucakta ya memede ya omuzda uyuyacak iyice dalacak ki ywrine koydugumda uyanmasin. Emzik uyumamiza pek yaramadiUyaniyor acikinca ve hemen yemek istiyor. Bizimki de uyku arasinda kesinlikle mama yemiyor ve emmiyor. Iyice uykusunu acmam lazim. O zaman da uyumuyor bir daha
Ana kucağından anlamıyor daha durmuyor orada tek bildiği meme meme meme :)Titreşimli ana kucağı kullanan var mı gazlı Bebek için? Tavsiyeniz var mı işe yarıyor mu?
Titreşimli ana kucağı kullanan var mı gazlı Bebek için? Tavsiyeniz var mı işe yarıyor mu?
Insallah cabuk duzelirler sıkıntıları biterBizbirde gaz sancılarımız var çok acı çekiyo yawrum çok üzülüyorum
Canım şükür benim kızım gazlı değil ama titreşim gerçekten işe yarıyor. Kucağımda uyuyor herhangi bir yere bırakınca uyanıyor ama titreşimi açıp beşiğe yatırınca kendisini kucakta sanıyor ve uyanmıyor ben titreşimli beşik almamıştım. Patronum tiny Love beşik verdi bana onu kullanıyorum gerçekten titreşim işe yarıyormuşTitreşimli ana kucağı kullanan var mı gazlı Bebek için? Tavsiyeniz var mı işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?