2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende gaz damlası hiç kullanmadım. Hastaneden taburcu olurken doktorum bana metsil gaz tablet verdi. Onun sayesinde bende bebeğim de hiç sıkıntı yaşamadık ama bu biraz yapısal birşey de sanırım.
Benim bebeğim hiç kusmuyor. Kustuğu zamanlarda: eğer emzirip hemen altını falan değiştiriyorsam yada emzirip hemen hareket falan yaptırıp kucağa alıyorsam gaz çıkartmak için o zaman kusuyor. Bende senin gibi kendimce çözüm buldum. Emdikten hemen sonra yatırıyorum. Hiç kaldırmıyor hareket eytirmiyorum. Yaklaşık 20-30 dk sonra kucağıma alıyorum veya bezini değiştiriyorum. O zaman kusmuyor.

Cok sevindim canim saglicakla al yavrunu kucagina kolay bir dogum diliyorum Allah yardimcin olsun

Canım ben biogaia kullanıyorum. İçeriği barsaklar için yararlı canlı bakteri. Yani bunlar barsaklara yerleşip bebeğin barsaklarını düzenliyorlar. Kakasını rahat yapmasını da sağlıyor ayrıca. Gaz için kimyon rezene aldım humana onu veriyorum 10 ml kadar. Yoksa gazı çıkarmak bazen zor oluyor. Günlük vermiyorum artık zorlanınca veriyorum çayı. Bebeği sırt üstü yatırma yan yatır canım öyle kusması da azalır rahat yatar. Her seferinde pozisyonu değiş bi sağ bi sol yatsın.

Probiyotik gibi bişey mi yani biogaia? Dün gece baya ağladı herhalde kaka derdinden. Çok sinirleniyor bi de yapamayınca:) avuç kadar şey sinilenince de hoşuma gidiyor:) sırt üstü hiç yatırmıyorum canım ne zaman kusacağı belli olmuyor. Her zaman yan yatıyor tavsiyelerin için teşekkürler

Aynen öyle canım probiyotik. Oyy kıyamam kuzu.. sinirlenince çok şirin oluyorlar ve komik :) arada gözetiminde yüzüstü yatır canım ağzını burnunu kapatmasın o da karnını falan çok rahatlatıyor 10 dk kadar yatsa yeter.

Her bebeğin dili ayrı ayrı. Anneleri olarak kendimiz bir yolunu bulacağız. Yoğunbakımdan çıkarken bakım eğitimi vermişti başhemşire. Herşeyi anlattı en son da dedi ki herkes herşeyi bilip doğrusunu söyleyebilir ama en doğrusu senin yaptığındır. Benim ve doktorun söylediklerinden bile doğrudur annenin yaptığı..demişti. Aynen öyle.
Peki canım gaz çıkarma faslını ne zaman yapıyosunız. Yarım saat sonra daha zor olmuyor mu

Ah ah bizde öyleyiz katıla katıla ağlıyo tuttumu yawrum. Emerken bile bağırıyo ansızın biogaia kullanıyoruz bişeye fayda etmedi ondan önce sab simplex denedik. Anason-rezene karışımı çay aldık 2 çay kaşığı ondan veriyorum gündüzleri. Akşamda iyi geceler çayı aldık 2 çay kaşığıda ondan veriyoruz. Herşeyi deniyoruz

Bennnn aynı şekilde kızım sürekli memede kalmak istiyor gece 2 de mesai başlıyor sabah 7 8 e kadar sürekli emiyor süt var ama sabah sonrasına kalmıyor oturur şekilde durmaktan yoruldum kusuyor da buna rağmen hala emmek istiyor alışkanlık oldu meme her emme sonrası gazı çıkmıyor buda onu rahatsız ediyor

İnşallah canım benim çaresiz kaldık inanki
Benim ilk oğlum böyleydi bazı çocuğa ne yaparsan yap çare olmuyor , onu dene bunu dene derken vakit geçiyor zaten geçeceği günler geliyor, bu günler de yakındır umarım

Kızlar kayinvalidemr geldik 2 gündür bebeğim zaten yolculukta mahvoldu bide burda eşime çocuğu
Çok emziriyor hiç evd e temizlik yapmıyor diye şikayet edip duruyorlar eşimle tartışıyoruz sütüm cokk azsldi bebeğim doymuyor ne yapcam ben bi cate gösterin artsın sütüm

@mavipudra benimde sabah güneş doğduğu an başlıyor gece yatana kadr uyumuyor meme istiyor. Sütüm de azaldı yetmiyor mu diye merak ediyorum

malt içeceği alma sansın varsa tavsiye ederim baya coğaltıyormus bende denicem arkadasın 20den 70e cıkmıs canım
ben laktamil ve humana kullanıyordum memnundum

Humana baya iyi geliyo canim malt icecegi de ayni sekilde karpuz cogaltiyo gercekten bunlari dene kac günlük bebegin niye gittiniz ki stres olmamaya calis Sütün de bebegin de etkilenmesin

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
canım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur rabbim evlatlarımızı korusun

canım bebek uyumuyorsa ya actır yada altı cişlidir diyor drumuz tam doydugundan emin ol.ben bazen 60cc yetmiştir diyorum ustune esim kızıp bir 60daha yapıyor yiyip uyuyor bebiş..

canım rabbim sabırlar versin cennet kuşun çok çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…