2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek
tatlim vitaminin içinde kendi şırıngası var ona cekip bir tane veriliyor gunde zaten bitince sonrasında dvit kullanmaya yonlendiriyor.
bize yenidoğan dr umuz vermişti

malt içeceği alma sansın varsa tavsiye ederim baya coğaltıyormus bende denicem arkadasın 20den 70e cıkmıs canım
ben laktamil ve humana kullanıyordum memnundum
Humana bile su an ise yaramıyor malt alayım o zaman hemen. Kaç günde çoğalır acaba

Humana baya iyi geliyo canim malt icecegi de ayni sekilde karpuz cogaltiyo gercekten bunlari dene kac günlük bebegin niye gittiniz ki stres olmamaya calis Sütün de bebegin de etkilenmesin
45 günlük olduk gorumcemin nişanı var o yüzden mecbur geldi k 5 saatlik yola humanayi çok içeyim bari

Benim ilk oğlum böyleydi bazı çocuğa ne yaparsan yap çare olmuyor , onu dene bunu dene derken vakit geçiyor zaten geçeceği günler geliyor, bu günler de yakındır umarım
İnşallah öyledir canım. İlk ümidim pazartesi kırkımız çıkıyor. O olmadı 3.ay sonraki ümidim. Herkes böyle teselli ediyor beni. Ama koskoca 3ay nasıl dolar diyorum. Yawrumu sewemiyorum resmen. Uykusunda sewiyoruz eşimle. Ağlmadığında garip geliyor resmen. 4 gün önce ne kadar huzurluymuşuz meğer

Arkadaşlar doktorumuza sormayı unuttum bi dahaki kontrole kadar bekleyemem tavsiye üzerine nurse harveys şurup aldım gaz için ama 21 günlük bebeğe verilir mi veren var mı?

İlk okuduğumda gözlerime inanamadım ve yaşlar süzüldü gözlerimden. Canım Rabbim peygamber sabrı versin. Ne dersek ne yaparlarsa yapsınlar acını hafifletemezler. İçine atma sakın ağla istediğin kadar. Rabbim yawruna rahmet eylesin

Okuyunca başımdan kaynar sular döküldü Rabbim sabır versin ne desek boş sefaatcin olsun canım Rabbim acılarını azaltsin çok ama çok Üzgünüm ..

Bugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdüm lutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Canim cok geçmiş olsun Allah korumuş insallah da birsey cikmaz korkma . eşim çocuk sıkışacak diye kemer takmiyor bende dikkat ederim bundan sonra

Benim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyle
Kaka yumurta sarısı şeklinde ise normal canım Dr bana bu şekilde olacağını söylemişti benim kız da ishal olmuş gibi sesli kaka yapıyor yani bi kere de gaz çıkarır gibi kaka yapıyor kontrole gidince sorcam Dr a normal mi diye

Süt kestiren kayınvalidelerin köküne kibrit suyu. Düşüncesizler... hiç lohusa olmamış gibi kötüler... 10 günlük anneydim. 5 gün durdu sütümü bitirdi gitti. Kendi torununun rızkını düşünmezler lafa gelince seviyoruz. Yere batsın sevgisi. Çok doluydum(azicik patladim).

Çocuklar büyüdükçe gazlanmaya başladı yaa, hiç beş dakika rahatı yok çocuğumun ilaç da veriyorum ama nafile hava da çok sıcak delirecem

Ben o nedenle emzik kullaniyorum

Çocuklar büyüdükçe gazlanmaya başladı yaa, hiç beş dakika rahatı yok çocuğumun ilaç da veriyorum ama nafile hava da çok sıcak delirecem
Bizde öyleyiz canim biogaia kullandm biraktim bugun zincoya basladim rezene de verdim sabah uykuya dalamiyo bi türlü Insallah gecer bi an önce kuzularin gaz sancilari

Canım bizim doktorumuz ve kat doktoru defaaten söyledi bibac verin lütfen diye. Ben ilk haftadan sonra hep bibac verdim şükür rahatız. Hem d3 de var içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…