evet canım 1,5ay sonraya gün verildi bize unide1. Ayda kalça ultrasonu yaptırıyorsunuz değil mi ? Onda da sıra oluyor bilginiz olsun
tatlim vitaminin içinde kendi şırıngası var ona cekip bir tane veriliyor gunde zaten bitince sonrasında dvit kullanmaya yonlendiriyor.Kızlar Acd vıtamnı gunde kac kez verıorsunuz bana kimse al demedi de alayım bnde onu nasl kullanmam gerek
Humana bile su an ise yaramıyormalt içeceği alma sansın varsa tavsiye ederim baya coğaltıyormus bende denicem arkadasın 20den 70e cıkmıs canım
ben laktamil ve humana kullanıyordum memnundum
45 günlük olduk gorumcemin nişanı var o yüzden mecbur geldi k 5 saatlik yola humanayi çok içeyim bariHumana baya iyi geliyo canim malt icecegi de ayni sekilde karpuz cogaltiyo gercekten bunlari dene kac günlük bebegin niye gittiniz ki stres olmamaya calis Sütün de bebegin de etkilenmesin
İnşallah öyledir canım. İlk ümidim pazartesi kırkımız çıkıyor. O olmadı 3.ay sonraki ümidim. Herkes böyle teselli ediyor beni. Ama koskoca 3ay nasıl dolar diyorum. Yawrumu sewemiyorum resmen. Uykusunda sewiyoruz eşimle. Ağlmadığında garip geliyor resmen. 4 gün önce ne kadar huzurluymuşuz meğerBenim ilk oğlum böyleydi bazı çocuğa ne yaparsan yap çare olmuyor , onu dene bunu dene derken vakit geçiyor zaten geçeceği günler geliyor, bu günler de yakındır umarım
İlk okuduğumda gözlerime inanamadımBebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Mrb ben 5 günlükken vermeye baslamıstım bi sorun olmaz diye düsünüyorum.Arkadaşlar doktorumuza sormayı unuttum bi dahaki kontrole kadar bekleyemem tavsiye üzerine nurse harveys şurup aldım gaz için ama 21 günlük bebeğe verilir mi veren var mı?
Okuyunca başımdan kaynar sular döküldü Rabbim sabır versin ne desek boş sefaatcin olsun canım Rabbim acılarını azaltsin çok ama çok Üzgünüm ..Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Canim cok geçmiş olsun Allah korumuş insallah da birsey cikmaz korkma . eşim çocuk sıkışacak diye kemer takmiyor bende dikkat ederim bundan sonraBugün hayatımın en korkunç gunuydu.. 17 gunluk bebeğimi pusetten düşürdümlutfen kemeri mutlaka takin. Rontgen ve muayenelerde birsey cikmadi cok cok sukur ama 24 saat dolana kadar kontrol edecegiz surekli..
Kaka yumurta sarısı şeklinde ise normal canım Dr bana bu şekilde olacağını söylemişti benim kız da ishal olmuş gibi sesli kaka yapıyor yani bi kere de gaz çıkarır gibi kaka yapıyor kontrole gidince sorcam Dr a normal mi diyeBenim kızımın da her bezi kakalı sapsarı ve cıvık bit şekilde bu gün bu gün 25 günlük doğdu doğalı böyle
Süt kestiren kayınvalidelerin köküne kibrit suyu. Düşüncesizler... hiç lohusa olmamış gibi kötüler... 10 günlük anneydim. 5 gün durdu sütümü bitirdi gitti. Kendi torununun rızkını düşünmezler lafa gelince seviyoruz. Yere batsın sevgisi. Çok doluydum(azicik patladim).Kızlar kayinvalidemr geldik 2 gündür bebeğim zaten yolculukta mahvoldu bide burda eşime çocuğu
Çok emziriyor hiç evd e temizlik yapmıyor diye şikayet edip duruyorlar eşimle tartışıyoruz sütüm cokk azsldi bebeğim doymuyor ne yapcam ben bi cate gösterin artsın sütüm
3-4kez icilebilir yaziyo üstünde ic karpuzuda cok tüket45 günlük olduk gorumcemin nişanı var o yüzden mecbur geldi k 5 saatlik yola humanayi çok içeyim bari
Allah yardimcin olsun saglicakla kavus kuzuna kolay bir dogum diliyorumKızlar sanirim bu sefer doğum sancilarim başladı.siddetli vuruyor.kızıma kavusmama az kaldi
Ben o nedenle emzik kullaniyorumBennnn aynı şekilde kızım sürekli memede kalmak istiyor gece 2 de mesai başlıyor sabah 7 8 e kadar sürekli emiyor süt var ama sabah sonrasına kalmıyor oturur şekilde durmaktan yoruldum kusuyor da buna rağmen hala emmek istiyor alışkanlık oldu meme her emme sonrası gazı çıkmıyor buda onu rahatsız ediyor
Bizde öyleyiz canim biogaia kullandm biraktim bugun zincoya basladim rezene de verdim sabah uykuya dalamiyo bi türlü Insallah gecer bi an önce kuzularin gaz sancilariÇocuklar büyüdükçe gazlanmaya başladı yaa, hiç beş dakika rahatı yok çocuğumun ilaç da veriyorum ama nafile hava da çok sıcak delirecem
Canım bizim doktorumuz ve kat doktoru defaaten söyledi bibac verin lütfen diye. Ben ilk haftadan sonra hep bibac verdim şükür rahatız. Hem d3 de var içindeAh ah bizde öyleyiz katıla katıla ağlıyo tuttumu yawrum. Emerken bile bağırıyo ansızınbiogaia kullanıyoruz bişeye fayda etmedi ondan önce sab simplex denedik. Anason-rezene karışımı çay aldık 2 çay kaşığı ondan veriyorum gündüzleri. Akşamda iyi geceler çayı aldık 2 çay kaşığıda ondan veriyoruz. Herşeyi deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?