2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

H Hopilus canım benim. Tüm gün ne yazacağımı düşündüm ama sadece Rabbim peygamber sabrı versin diyebildim. Acın çok büyük Insallah Rabbim sabredenlerle vaad ettiği ile mukafatlandirir seni. Inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Ana kucağından anlamıyor daha durmuyor orada tek bildiği meme meme meme :)
Ah hiç sorma alsak da pek kullanılmayacak gibi şu an ama titreşim işe yarıyorsa alalım diyordum bakalım
Ben tiny love aldim.titresimi acinca sevmiyor bizimki,ben besik niyetine kullaniyorum dogdugundan beri.her cocuk farkli ama kimisi cok memnun da kalmis
İşte bak bizimki de sevmezse, az para da değilki alt tarafı bi ana kucağı için:)
Kucağımda da sallamadığım için bizimki kucakta sanmaz o titreşimi sanırım :))

oglumda yaramamisti
Kararsız kaldım:/

Allahtan gece düzenli Aralık'la uyanıyoruz ama gündüz durmadan emmek istiyor karnını çekiyor hıçkırık tutuyor memede ağlayası geliyor yavrum gaz sancısı çekiyor, sub simplex başladım bugün bakalım inş işe yarar, ben de memede uyuduğu için gazı çıkarıp yatırmıyorum uyanır ve başa döneriz diye

H hml2829 benimde sabah güneş doğduğu an başlıyor gece yatana kadr uyumuyor meme istiyor. Sütüm de azaldı yetmiyor mu diye merak ediyorum
Emzirirken yanında hep su bulundur zorla da olsa bol bol iç canım sütü artıran tek şey sudur ama gıdalarla da susama merkezini uyarabiliyoruz kuru incir, dereotu,marul,humana,karpuz,rezene ve annemin dayatmasıyla aroma vişne suyu( kendisi her lohusalığında durmadan içmiş ben de kırmıyorum içiyorum) bunlar benim uyguladıklarım

Kızlar bugün 12 de bir basladım aksam 8 e kdr nerdeyse sürekli emzirdim ama nerdeyse hic uyumadı sonra 80ml mama verdik anca doydu ve uyudu napıcam bana akıl verin 12 günlügüz ne kadar yemeli hic bilmiyorum doktoru 2 saatte bir 100ml süt hemsireler 30 40 ml demisti ama artık bebek sütümle doymuyor sanırım ...

Gaz sancısı için e bebekten kiraz çekirdekli bel bandı almıştım onu da bağladım bugün kızıma iki kere rahat uyudu en azından

canım çok bilmişlik gibi algılama ama lütfen stres edeceğin yerde bulunma lütfen sütün ondan gidiyorr

Gaz sancısı için e bebekten kiraz çekirdekli bel bandı almıştım onu da bağladım bugün kızıma iki kere rahat uyudu en azından

Bize de reflü yatağıyla vermişlerdi. brl bandı şeklinde değil bi kesenin içinde. Bende deneyeceğim bakalım çok ıkınıyor gaz çıkaracağım diye

Bugun ben de çıldırdım.sabah 6 dan sonra hoc uyumadi desem yeridir.memede uyuyor daha yerine koyarken hemen uyaniyor.garip bir aglama hali ve huzursuzluk vardi.annem üşüttük çocuğu diyor.eşim bambaşka şey...ama en sonunda ben kendim buldum yavrumun derdini.açtı bütün gün kuzum.neredeyse bütün gün memede kalmasina rağmen yeterli süt gelmemiş sanırım.akşam mama verdim de saat 8.30 da uyudu hala uyuyor yavrum.sut problemim hoc yoktu bugüne kadat.hatta sağıp dökmek zorunda kaldığım bile oldu ama bugün nedense yetmedi

Yatak bizim park yatak olduğu için titreşim yapan bir zımbırtısı var müzik de çalıyor o titreşim ve müzik rahatlatıyor ama bizimkini alıştık ona yatağa koyunca açıyorum

Sondadan geldin mi sütün? Gerçekten sevgi değil onların ki

Sütün gelip gelmediğimi emme sesinden anlarsın aslında

O kadar su içiyorum aslında demek kk daha çok icicem inşallah gelir ya

canım çok bilmişlik gibi algılama ama lütfen stres edeceğin yerde bulunma lütfen sütün ondan gidiyorr
Keşke elimde olsa zaten eşimle ilk defa bu kadar kötü kavga ettik evlendigimizden beri . Ailesini korudu bana karşı sütüm azaldı dememe rağmen. Sonumuz iyi olur inşallah

kızlar bebeğim 5 ten beri uyumuyor çok uykuya dakar gibi olup uyanıyor bi türlü devam etmiyor delircem!
Ben surekli sarki soyluyorum. Bizimkide oyle oluyor sakin sesle sarkida hemen daliyor. Sozleri kuzuma gore uyduruyorum:)) bugunku repertuarimizda' kapat gozlerini kimse gormesin/ yalniz benim icin bak boncuk boncuk' vardi :))) yuksek yuksek tepelere soyluyorum esim daha erken degil mi bunun icin diyor:)) ben memleketimi ozledim diye soyluyorum dedim:)) bir sarkisin sen omur boyu surecek baba kiz dans sarkilari:) uyusunda buyusun ninni artik etkisini yitirdi. Ko usurken sarki soylerken sacma sacma seyler zirvalrken yavrum kapatiyor gozlerini oh mis uyuyor

Bir dertli anne daha geldiii..
Saat öglen 12den beri ayakta yarim yamalak dalip kalkiyor ne yese kusuyor :-( En son mama verdim gazini cikarttim oh dedim kaka da yapti temizledim simdi uyur dedim yine kustu herseyini degistim aç aç uyudu artik dayanamadi daha fazla ..
Üşüttü sanirim ve halada gecmedi artik uzun alt pijamalara gectim insallah hemen duzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…