- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ah hiç sorma alsak da pek kullanılmayacak gibi şu an ama titreşim işe yarıyorsa alalım diyordum bakalımAna kucağından anlamıyor daha durmuyor orada tek bildiği meme meme meme :)
İşte bak bizimki de sevmezse, az para da değilki alt tarafı bi ana kucağı için:)Ben tiny love aldim.titresimi acinca sevmiyor bizimki,ben besik niyetine kullaniyorum dogdugundan beri.her cocuk farkli ama kimisi cok memnun da kalmis
Kucağımda da sallamadığım için bizimki kucakta sanmaz o titreşimi sanırım :))Canım şükür benim kızım gazlı değil ama titreşim gerçekten işe yarıyor. Kucağımda uyuyor herhangi bir yere bırakınca uyanıyor ama titreşimi açıp beşiğe yatırınca kendisini kucakta sanıyor ve uyanmıyor ben titreşimli beşik almamıştım. Patronum tiny Love beşik verdi bana onu kullanıyorum gerçekten titreşim işe yarıyormuş
Kararsız kaldım:/oglumda yaramamisti
Allahtan gece düzenli Aralık'la uyanıyoruz ama gündüz durmadan emmek istiyor karnını çekiyor hıçkırık tutuyor memede ağlayası geliyor yavrum gaz sancısı çekiyor, sub simplex başladım bugün bakalım inş işe yarar, ben de memede uyuduğu için gazı çıkarıp yatırmıyorum uyanır ve başa döneriz diyeBennnn aynı şekilde kızım sürekli memede kalmak istiyor gece 2 de mesai başlıyor sabah 7 8 e kadar sürekli emiyor süt var ama sabah sonrasına kalmıyor oturur şekilde durmaktan yoruldum kusuyor da buna rağmen hala emmek istiyor alışkanlık oldu meme her emme sonrası gazı çıkmıyor buda onu rahatsız ediyor
Emzirirken yanında hep su bulundur zorla da olsa bol bol iç canım sütü artıran tek şey sudur ama gıdalarla da susama merkezini uyarabiliyoruz kuru incir, dereotu,marul,humana,karpuz,rezene ve annemin dayatmasıyla aroma vişne suyu( kendisi her lohusalığında durmadan içmiş
canım çok bilmişlik gibi algılama ama lütfen stres edeceğin yerde bulunma lütfen sütün ondan gidiyorrKızlar kayinvalidemr geldik 2 gündür bebeğim zaten yolculukta mahvoldu bide burda eşime çocuğu
Çok emziriyor hiç evd e temizlik yapmıyor diye şikayet edip duruyorlar eşimle tartışıyoruz sütüm cokk azsldi bebeğim doymuyor ne yapcam ben bi cate gösterin artsın sütüm
kızlar bebeğim 5 ten beri uyumuyor çok uykuya dakar gibi olup uyanıyor bi türlü devam etmiyor delircem!
Gaz sancısı için e bebekten kiraz çekirdekli bel bandı almıştım onu da bağladım bugün kızıma iki kere rahat uyudu en azından
Benim oglum da dalar gibi oldu butun gun ama 5 dk dan fazla uyumadı hiç.megerse açmış.karninin doyduğuna iyice emin olkızlar bebeğim 5 ten beri uyumuyor çok uykuya dakar gibi olup uyanıyor bi türlü devam etmiyor delircem!
Yatak bizim park yatak olduğu için titreşim yapan bir zımbırtısı var müzik de çalıyor o titreşim ve müzik rahatlatıyor ama bizimkini alıştık ona yatağa koyunca açıyorumAh hiç sorma alsak da pek kullanılmayacak gibi şu an ama titreşim işe yarıyorsa alalım diyordum bakalım
İşte bak bizimki de sevmezse, az para da değilki alt tarafı bi ana kucağı için:)
Kucağımda da sallamadığım için bizimki kucakta sanmaz o titreşimi sanırım :))
Sondadan geldin mi sütün? Gerçekten sevgi değil onların kiSüt kestiren kayınvalidelerin köküne kibrit suyu. Düşüncesizler... hiç lohusa olmamış gibi kötüler... 10 günlük anneydim. 5 gün durdu sütümü bitirdi gitti. Kendi torununun rızkını düşünmezler lafa gelince seviyoruz. Yere batsın sevgisi. Çok doluydum(azicik patladim).
Sütün gelip gelmediğimi emme sesinden anlarsın aslındaBugun ben de çıldırdım.sabah 6 dan sonra hoc uyumadi desem yeridir.memede uyuyor daha yerine koyarken hemen uyaniyor.garip bir aglama hali ve huzursuzluk vardi.annem üşüttük çocuğu diyor.eşim bambaşka şey...ama en sonunda ben kendim buldum yavrumun derdini.açtı bütün gün kuzum.neredeyse bütün gün memede kalmasina rağmen yeterli süt gelmemiş sanırım.akşam mama verdim de saat 8.30 da uyudu hala uyuyor yavrum.sut problemim hoc yoktu bugüne kadat.hatta sağıp dökmek zorunda kaldığım bile olduama bugün nedense yetmedi
Kararsız kaldım:/
Allahtan gece düzenli Aralık'la uyanıyoruz ama gündüz durmadan emmek istiyor karnını çekiyor hıçkırık tutuyor memede ağlayası geliyor yavrum gaz sancısı çekiyor, sub simplex başladım bugün bakalım inş işe yarar, ben de memede uyuduğu için gazı çıkarıp yatırmıyorum uyanır ve başa döneriz diye
Emzirirken yanında hep su bulundur zorla da olsa bol bol iç canım sütü artıran tek şey sudur ama gıdalarla da susama merkezini uyarabiliyoruz kuru incir, dereotu,marul,humana,karpuz,rezene ve annemin dayatmasıyla aroma vişne suyu( kendisi her lohusalığında durmadan içmişben de kırmıyorum içiyorum) bunlar benim uyguladıklarım
Keşke elimde olsa zaten eşimle ilk defa bu kadar kötü kavga ettik evlendigimizden beri . Ailesini korudu bana karşı sütüm azaldı dememe rağmen. Sonumuz iyi olur inşallahcanım çok bilmişlik gibi algılama ama lütfen stres edeceğin yerde bulunma lütfen sütün ondan gidiyorr
Canim emzik çok almıyor ağzına alıyor iştahlıca cekistiriyor bakıyor sut yok atıyor ağzından yoksa aventin emzigini çok tatlı emiyor hatta eliyle tutuyor düşmesin diye küçük sipaBen o nedenle emzik kullaniyorum
Ben surekli sarki soyluyorum. Bizimkide oyle oluyor sakin sesle sarkida hemen daliyor. Sozleri kuzuma gore uyduruyorum:)) bugunku repertuarimizda' kapat gozlerini kimse gormesin/ yalniz benim icin bak boncuk boncuk' vardi :))) yuksek yuksek tepelere soyluyorum esim daha erken degil mi bunun icin diyor:)) ben memleketimi ozledim diye soyluyorum dedim:)) bir sarkisin sen omur boyu surecek baba kiz dans sarkilari:) uyusunda buyusun ninni artik etkisini yitirdi. Ko usurken sarki soylerken sacma sacma seyler zirvalrken yavrum kapatiyor gozlerini oh mis uyuyorkızlar bebeğim 5 ten beri uyumuyor çok uykuya dakar gibi olup uyanıyor bi türlü devam etmiyor delircem!
Dikkat edememişim işteSütün gelip gelmediğimi emme sesinden anlarsın aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?