2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim emzik çok almıyor ağzına alıyor iştahlıca cekistiriyor bakıyor sut yok atıyor ağzından yoksa aventin emzigini çok tatlı emiyor hatta eliyle tutuyor düşmesin diye küçük sipa
Ben memeye tutuyorum sut icesi yok uyuyasi var hemen emzigi veriyorum agzina. Sut icmek istemedigini memeyi soruyor sonra agzindakileri bosaltiveriyor ordan anliyorum.

Bu ara benimkide oyle ama fazlasini cikariyrdur diye dusunuyorum. Ac olsa hayatta uyumaz

Canım kundak veya yarım kundak yapıp öyle yatırmayı denesene bi. Ben faydadını gördüm daha derin ve uzun uyuyor
ayağımda salladım ama artık bayıldı uyudu hiç istemedim sallamak ama belim ağrıyo artık pışpış yapmaktan kendini mi uyandırıyo kundaksız acaba canım

Benim oglum da dalar gibi oldu butun gun ama 5 dk dan fazla uyumadı hiç.megerse açmış.karninin doyduğuna iyice emin ol
aynısı canım ama biz mama veriyoruz sütüm yok ve bayada verdim bugün ıkınma morarma ayaklarını toplama sürekli böyle yaptığı için dalamadı en sonunda eşime gaz damlası aldırdım bu gece inş uyur derdini bi anlayabilsem
Keşke elimde olsa zaten eşimle ilk defa bu kadar kötü kavga ettik evlendigimizden beri . Ailesini korudu bana karşı sütüm azaldı dememe rağmen. Sonumuz iyi olur inşallah
bu zamanlar herkeste aynı dertler var sanırım bizde cok tartısıyoruz hemde aşırı sütüm yok benim aynısı sanada olsun istemem
oh canım onu bana yapsan bende rahatlarım uyurum derdimiz gazmış şimdi uyuttum ama salladım ayağımda yoksa zannetmiyorum daha uyucağını dün gece nöbet vardı bu gece napcaz bakalım

Büyük ihtimal sıkıntısı açlık değildi gazı vardı mama bebeği uyutuyo gazı olunca sütten katı olduğu için mideyi bastiriyor bebek biraz rahatlıyo uyuyo ama daha sonra 2 katı gazla uyanıyo..

Anneler yediklerimizin kokusu sute geciyor degil mi? Dun kokulu bir yemek yemistim bugun kizim buram buram yemek kokuyordu:))) esim biz sever operken mi koktu bu cocuk diyor. Sute kokusu geciyor yediklerimin ondandir dedim.

Burdan bir arkadas sutunun tadina bak demisti. Kizim tek memeyi aliyor. Aldigi taraftaki sut tatli digeri tuzlu gb. Digermemeyi surekli sagsam sut devir daim yaptigi icin tadi duzelir mi acaba? Bilgisi olan var mi?

Anneler yediklerimizin kokusu sute geciyor degil mi? Dun kokulu bir yemek yemistim bugun kizim buram buram yemek kokuyordu:))) esim biz sever operken mi koktu bu cocuk diyor. Sute kokusu geciyor yediklerimin ondandir dedim.
Yediğimiz süte geçiyor rengini bile etkiler ben o yüzden mümkün olduğu kadar baharatlı acı yemiyorum kızım sütü içmek te zorlanır diye arkadaşım erken diyet yapmıştı doğum sonrası , sütünun tadı hemen değişmiş ve kızı o sürecte emmeyi reddetmis bence psikoloji bile sütün tadını değiştiriyordur

Bu ara gezegenlerin dizilisinde falan mi bir sorun var yoksa dolunay mi:)) butun bebekler huysuz ve uyumakta zorlaniyorlar. Bugün benimki de hic dalamadi uykuya cok yordu bizi. 40nin cikmasina baglamistim ben.

Sondadan geldin mi sütün? Gerçekten sevgi değil onların ki
Malesef, neler yedim neler ictim. Sagip sagip dolaba attigim sutler bicak gibi kesildi.ben yine de surekli emziriyorum. Ilk 5 dk geliyor sonrasi yok. Karni doymasa da ruhu doysun diyip surekli emziriyorum. Eve donunce emzirme kampi yapicam suan tek umudum o. Insallah gec kalmamisimdir.

Dediğim gibi benim kızım gazlı bir bebek değil canım. Yarım saat sonra sırtını biraz sıvazlayınca geğiriyor. Alttan gaz ve kaka faslınıda bir sonraki emzirme esnasında her türlü çıkartıyor ve kaka yapıyor. Hiç sorun yaşamıyorum. Şükür. Her bezi de mutlaka kakalı

Yok uyutamadım da doyuramadım da bu gece , mama verdim aslında fazla geldi ama içti şimdi se rahatsız ediyor uşne uykuya tam dalamıyor

Yok uyutamadım da doyuramadım da bu gece , mama verdim aslında fazla geldi ama içti şimdi se rahatsız ediyor uşne uykuya tam dalamıyor

Benimkide öyle .. iki saat emiyor ,uyumuyor
Emzirmekten sıkıntı basıo bazen, sürekli emmek istiyor ve uykumuza cok zor dalıyoruz valla dertlerimiz cogumuzun aynı ....

Hergün aksan yikiyorum bende yok saatlerce uyanigiz 5de kundak yaptim bu arada kizlar 7de uyandi deneyin bence o kadar uyumamaya az ama yine bi yattim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…