MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben memeye tutuyorum sut icesi yok uyuyasi var hemen emzigi veriyorum agzina. Sut icmek istemedigini memeyi soruyor sonra agzindakileri bosaltiveriyor ordan anliyorum.Canim emzik çok almıyor ağzına alıyor iştahlıca cekistiriyor bakıyor sut yok atıyor ağzından yoksa aventin emzigini çok tatlı emiyor hatta eliyle tutuyor düşmesin diye küçük sipa
Bu ara benimkide oyle ama fazlasini cikariyrdur diye dusunuyorum. Ac olsa hayatta uyumazBir dertli anne daha geldiii..
Saat öglen 12den beri ayakta yarim yamalak dalip kalkiyor ne yese kusuyor :-( En son mama verdim gazini cikarttim oh dedim kaka da yapti temizledim simdi uyur dedim yine kustu herseyini degistim aç aç uyudu artik dayanamadi daha fazla ..
Üşüttü sanirim ve halada gecmedi artik uzun alt pijamalara gectim insallah hemen duzelir..
ayağımda salladım ama artık bayıldı uyudu hiç istemedim sallamak ama belim ağrıyo artık pışpış yapmaktan kendini mi uyandırıyo kundaksız acaba canımCanım kundak veya yarım kundak yapıp öyle yatırmayı denesene bi. Ben faydadını gördüm daha derin ve uzun uyuyor
aynısı canım ama biz mama veriyoruz sütüm yok ve bayada verdim bugün ıkınma morarma ayaklarını toplama sürekli böyle yaptığı için dalamadı en sonunda eşime gaz damlası aldırdım bu gece inş uyur derdini bi anlayabilsemBenim oglum da dalar gibi oldu butun gun ama 5 dk dan fazla uyumadı hiç.megerse açmış.karninin doyduğuna iyice emin ol
bu zamanlar herkeste aynı dertler var sanırım bizde cok tartısıyoruz hemde aşırı sütüm yok benim aynısı sanada olsun istememKeşke elimde olsa zaten eşimle ilk defa bu kadar kötü kavga ettik evlendigimizden beri . Ailesini korudu bana karşı sütüm azaldı dememe rağmen. Sonumuz iyi olur inşallah
oh canım onu bana yapsan bende rahatlarım uyurumBen surekli sarki soyluyorum. Bizimkide oyle oluyor sakin sesle sarkida hemen daliyor. Sozleri kuzuma gore uyduruyorum:)) bugunku repertuarimizda' kapat gozlerini kimse gormesin/ yalniz benim icin bak boncuk boncuk' vardi :))) yuksek yuksek tepelere soyluyorum esim daha erken degil mi bunun icin diyor:)) ben memleketimi ozledim diye soyluyorum dedim:)) bir sarkisin sen omur boyu surecek baba kiz dans sarkilari:) uyusunda buyusun ninni artik etkisini yitirdi. Ko usurken sarki soylerken sacma sacma seyler zirvalrken yavrum kapatiyor gozlerini oh mis uyuyor
ayağımda salladım ama artık bayıldı uyudu hiç istemedim sallamak ama belim ağrıyo artık pışpış yapmaktan kendini mi uyandırıyo kundaksız acaba canım
Gazda epey bir zorluyorlar. Biz esimle nobetlese gaz cikariyoruz simdi. Ise baslayinca ne yapacagiz bakalim. Kucakta ya da omuzda uyuyor simdilik
Arada emzikle sarkilarla yataginda uyuyor. Keyfi nasil isterse oyle uyuyor hanimefendi:)) aksam banyosundan sonra guzel uyuyoruz cok sukur. Hep ayni saatte yaptirmaya calisiyorum.
aynısı canım ama biz mama veriyoruz sütüm yok ve bayada verdim bugün ıkınma morarma ayaklarını toplama sürekli böyle yaptığı için dalamadı en sonunda eşime gaz damlası aldırdım bu gece inş uyur derdini bi anlayabilsem
bu zamanlar herkeste aynı dertler var sanırım bizde cok tartısıyoruz hemde aşırı sütüm yok benim aynısı sanada olsun istemem
oh canım onu bana yapsan bende rahatlarım uyurumderdimiz gazmış şimdi uyuttum ama salladım ayağımda yoksa zannetmiyorum daha uyucağını dün gece nöbet vardı bu gece napcaz bakalım
Büyük ihtimal sıkıntısı açlık değildi gazı vardı mama bebeği uyutuyo gazı olunca sütten katı olduğu için mideyi bastiriyor bebek biraz rahatlıyo uyuyo ama daha sonra 2 katı gazla uyanıyo..Kızlar bugün 12 de bir basladım aksam 8 e kdr nerdeyse sürekli emzirdim ama nerdeyse hic uyumadı sonra 80ml mama verdik anca doydu ve uyudu napıcam bana akıl verin12 günlügüz ne kadar yemeli hic bilmiyorum doktoru 2 saatte bir 100ml süt hemsireler 30 40 ml demisti ama artık bebek sütümle doymuyor sanırım ...
Yediğimiz süte geçiyor rengini bile etkiler ben o yüzden mümkün olduğu kadar baharatlı acı yemiyorum kızım sütü içmek te zorlanır diye arkadaşım erken diyet yapmıştı doğum sonrası , sütünun tadı hemen değişmiş ve kızı o sürecte emmeyi reddetmis bence psikoloji bile sütün tadını değiştiriyordurAnneler yediklerimizin kokusu sute geciyor degil mi? Dun kokulu bir yemek yemistim bugun kizim buram buram yemek kokuyordu:))) esim biz sever operken mi koktu bu cocuk diyor. Sute kokusu geciyor yediklerimin ondandir dedim.
Parmagını emiyordu aglarken beni yalıyordu canımBüyük ihtimal sıkıntısı açlık değildi gazı vardı mama bebeği uyutuyo gazı olunca sütten katı olduğu için mideyi bastiriyor bebek biraz rahatlıyo uyuyo ama daha sonra 2 katı gazla uyanıyo..
Malesef, neler yedim neler ictim. Sagip sagip dolaba attigim sutler bicak gibi kesildi.ben yine de surekli emziriyorum. Ilk 5 dk geliyor sonrasi yok. Karni doymasa da ruhu doysun diyip surekli emziriyorum. Eve donunce emzirme kampi yapicam suan tek umudum o. Insallah gec kalmamisimdir.Sondadan geldin mi sütün? Gerçekten sevgi değil onların ki
Dediğim gibi benim kızım gazlı bir bebek değil canım. Yarım saat sonra sırtını biraz sıvazlayınca geğiriyor. Alttan gaz ve kaka faslınıda bir sonraki emzirme esnasında her türlü çıkartıyor ve kaka yapıyor. Hiç sorun yaşamıyorum. Şükür. Her bezi de mutlaka kakalıHer bebeğin dili ayrı ayrı. Anneleri olarak kendimiz bir yolunu bulacağız. Yoğunbakımdan çıkarken bakım eğitimi vermişti başhemşire. Herşeyi anlattı en son da dedi ki herkes herşeyi bilip doğrusunu söyleyebilir ama en doğrusu senin yaptığındır. Benim ve doktorun söylediklerinden bile doğrudur annenin yaptığı..demişti. Aynen öyle.
Peki canım gaz çıkarma faslını ne zaman yapıyosunız. Yarım saat sonra daha zor olmuyor mu
canım mama veriyomusun ne kadar veriyosun bideYok uyutamadım da doyuramadım da bu gece , mama verdim aslında fazla geldi ama içti şimdi se rahatsız ediyor uşne uykuya tam dalamıyor
hic kusmayan cocuk kusmaya baslayinca üşütmüştür diyorum çunku fazla yemedigindede cikariyor.Bu ara benimkide oyle ama fazlasini cikariyrdur diye dusunuyorum. Ac olsa hayatta uyumaz
Aynen bende uYutamadim kundak Yaptm bakalm smdi insallah uyurYok uyutamadım da doyuramadım da bu gece , mama verdim aslında fazla geldi ama içti şimdi se rahatsız ediyor uşne uykuya tam dalamıyor
Yok uyutamadım da doyuramadım da bu gece , mama verdim aslında fazla geldi ama içti şimdi se rahatsız ediyor uşne uykuya tam dalamıyor
Hergün aksan yikiyorum bende yok saatlerce uyanigiz 5de kundak yaptim bu arada kizlar 7de uyandi deneyin bence o kadar uyumamaya az ama yine bi yattim bendeDün banyo yaptırdık emzirdim mis gibi uyur dedim saatlerce uyumadı. Memede uyuyor yerine koyuyorum hoop gözler açık bakıyor boncuk boncuk :) bi de sallanmaya alıştı hiç istemesem de temmuz bebekleri uykusuz bebekler oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?