2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burdan bir arkadas sutunun tadina bak demisti. Kizim tek memeyi aliyor. Aldigi taraftaki sut tatli digeri tuzlu gb. Digermemeyi surekli sagsam sut devir daim yaptigi icin tadi duzelir mi acaba? Bilgisi olan var mi?

Ben demiştim canım bi arkadaşımın öyleydi sütü. Değişmedi onun kestiler sütünü. Ama bebek 6 aylıktı. Sağmayı dene istersen belki değişir. Bu arada ne yersen o kokuyor buram buram süt :)

Kizlar ben damakli emzik kullandim ve su an gogsumu verince agliyo savasiyo resmen emiyo birakiyo emzik veriyorim tik sesi kesiyo . emzigi vermiyim dimi bırakacak sanki gogsumu

günadın uykusuz anneler kızlar benim bıdığı doyuramıyorum ben maşşalhı var bi yandan anne sütü bi yandan mama böyle değildi sanırım mide büyüyor artık ya da sütüm yetersiz geliyor bir yandan da lohusalık ağır geçiyor kendime gelemdim bi türlü giderek depresyyona çeviriyor gibi dra gidemiyorum ilaç başlar diye en az 8 9 ay emsin istiyorum gönül ister ki daha çok emsin ama gücüm tükendi mamayı biberonla veriyorum memeyi ilk alınca böyle surat ekşitiyor ağlıyor onunla bende ağlıyorum hırsından memeyı asılıyor canım çok acıyorbaba olmak ne kolaymış biraz oyna iki agugugu yap mis gibi uyu valla çok kıskanıyorum erkekleri allah kolaylıklar versin hepimize

Benimkide öyle .. iki saat emiyor ,uyumuyor
Emzirmekten sıkıntı basıo bazen, sürekli emmek istiyor ve uykumuza cok zor dalıyoruz valla dertlerimiz cogumuzun aynı ....
Aynen tam daldı diyoruz salıyor kendini anam 5 dk sonra yine mıkır mıkır

Arkdaslar ne guzel frsat bulup gırıyosunuz buraya ben 24 gundur zombi gıbı yasıyorum uykusuz sütüm hala cok yok 20 cc falan gelıyor 2 memede mamayı bıraktıramıyorum doymuyor cok aglıyor gogus ucumu da almıyor gogus ucuyla alıyor hala kendı mememı almadı nasıl bu gogus ucunu bıraktırdınız cok zor bu sılıkon uç sutunuzun gelmesı ıcın ozel bısey yedınızmı cok dogru deılmıs yemek ıcmek ama humana cay ıcıyorum bı ıse yaramadı sureklı mama yemek ıcın aglıyor acaba mıdesınımı genıslettım

Karpuz malt icecegi dereotu incir bunlar cogaltiyo sütü 3-4 bardak humana da cogaltiyo seni emmesi icinde mamayu olsbildigince azalt canim büyüdükce zor olur Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…