- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Burdan bir arkadas sutunun tadina bak demisti. Kizim tek memeyi aliyor. Aldigi taraftaki sut tatli digeri tuzlu gb. Digermemeyi surekli sagsam sut devir daim yaptigi icin tadi duzelir mi acaba? Bilgisi olan var mi?
Kundak yapınca çıldırıyor. Eller ayaklar hep serbest kalsın istiyor. Çok hareketliHergün aksan yikiyorum bende yok saatlerce uyanigiz 5de kundak yaptim bu arada kizlar 7de uyandi deneyin bence o kadar uyumamaya az ama yine bi yattim bende
Bizim kücük beyde istemedi agzina emzigi verdm besiktede salladm biraz uyuduKundak yapınca çıldırıyor. Eller ayaklar hep serbest kalsın istiyor. Çok hareketli
Mama 60 lık yapıyorum 30 içiyor bazen 40 gerisini döküyorum çünkü emmiş oluyor çok fazla geliyorcanım mama veriyomusun ne kadar veriyosun bide
İşte aventin emziği bunun için iyi anne göğsüne yakınmış etkilemiyor biziKizlar ben damakli emzik kullandim ve su an gogsumu verince agliyo savasiyo resmen emiyo birakiyo emzik veriyorim tik sesi kesiyo . emzigi vermiyim dimi bırakacak sanki gogsumu
Benimki hiç kokmuyor :) neden acabaBen demiştim canım bi arkadaşımın öyleydi sütü. Değişmedi onun kestiler sütünü. Ama bebek 6 aylıktı. Sağmayı dene istersen belki değişir. Bu arada ne yersen o kokuyor buram buram süt :)
Aynen tam daldı diyoruz salıyor kendini anam 5 dk sonra yine mıkır mıkırBenimkide öyle .. iki saat emiyor ,uyumuyor
Emzirmekten sıkıntı basıo bazen, sürekli emmek istiyor ve uykumuza cok zor dalıyoruz valla dertlerimiz cogumuzun aynı ....
Gece boyu yat kalk yat kalk zombiye döndümAynen tam daldı diyoruz salıyor kendini anam 5 dk sonra yine mıkır mıkır
Benimki hiç kokmuyor :) neden acaba
Saol tatlımmtatlim vitaminin içinde kendi şırıngası var ona cekip bir tane veriliyor gunde zaten bitince sonrasında dvit kullanmaya yonlendiriyor.
bize yenidoğan dr umuz vermişti
Maşallah nasıldı doğum 4 kilo zor oldumu canım Güle güle büyüt canımAnneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Bende damakli kullaniyorum ama eger sizde öyleyse damaksiz deneyin bideKizlar ben damakli emzik kullandim ve su an gogsumu verince agliyo savasiyo resmen emiyo birakiyo emzik veriyorim tik sesi kesiyo . emzigi vermiyim dimi bırakacak sanki gogsumu
cok sevindim canim :) bakalim senin ufakligi ablasi nasil karsiliycak :)Anneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Güle güle büyüt canim saglikli anali babali uzun ömürlü olsun insallahAnneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Karpuz malt icecegi dereotu incir bunlar cogaltiyo sütü 3-4 bardak humana da cogaltiyo seni emmesi icinde mamayu olsbildigince azalt canim büyüdükce zor olur Allah yardimcin olsunArkdaslar ne guzel frsat bulup gırıyosunuz buraya ben 24 gundur zombi gıbı yasıyorum uykusuz sütüm hala cok yok 20 cc falan gelıyor 2 memede mamayı bıraktıramıyorum doymuyor cok aglıyor gogus ucumu da almıyor gogus ucuyla alıyor hala kendı mememı almadı nasıl bu gogus ucunu bıraktırdınız cok zor bu sılıkon uç sutunuzun gelmesı ıcın ozel bısey yedınızmı cok dogru deılmıs yemek ıcmek ama humana cay ıcıyorum bı ıse yaramadı sureklı mama yemek ıcın aglıyor acaba mıdesınımı genıslettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?