Genel cerrah cnmSanırım mastit oldumsağ göğsümden emzirirken canımdan can gidiyor ve koltuk altından kollarıma ağrı vuruyor bebişin her emmesinde, dün gece sıcaklığının da arttığını hissettim.bir de çok gergin sert duruyor.Bebeğim o kadar çok memede vakit geçiriyor ki krem sürüp beklemeye bile vaktim olmuyor var mı benim gibi olan? Kadın Doğum dr gitmem mi gerekiyor? Daha önce yaşamış olanlardan da yardım bekliyorum
Cnm ben yaşadım banyoda masaj ve sürekli sağdım öyle rahatladım.. tabi ben hastaneye gittim kanallarım bi türlü açılmıyordu genelcerraha yönlendirdiler ordaki doktor baya güzel bi masaj yaptı göğsüme allahtan kadındı :)Sanırım mastit oldumsağ göğsümden emzirirken canımdan can gidiyor ve koltuk altından kollarıma ağrı vuruyor bebişin her emmesinde, dün gece sıcaklığının da arttığını hissettim.bir de çok gergin sert duruyor.Bebeğim o kadar çok memede vakit geçiriyor ki krem sürüp beklemeye bile vaktim olmuyor var mı benim gibi olan? Kadın Doğum dr gitmem mi gerekiyor? Daha önce yaşamış olanlardan da yardım bekliyorum
Aventin iki tane cikiyo canim hangisi alayim onuİşte aventin emziği bunun için iyi anne göğsüne yakınmış etkilemiyor bizi
Sütüm akıyor ıslatıyor ama tıkanık olduğu nasıl anlaşılır?Cnm ben yaşadım banyoda masaj ve sürekli sağdım öyle rahatladım.. tabi ben hastaneye gittim kanallarım bi türlü açılmıyordu genelcerraha yönlendirdiler ordaki doktor baya güzel bi masaj yaptı göğsüme allahtan kadındı :)
Akıyorsa tıkanık değil ozmn sürekli sağman ve banyoda masaj yapman lazım benim öyle geçti doktorumda sürekli yapman lazım demişti. Sağma işleminide iki saatte bir demiştiSütüm akıyor ıslatıyor ama tıkanık olduğu nasıl anlaşılır?
E ama Bebek de emiyor ordan , 2 saatte bir sağarsam ona bişey kalır mı ki:/Akıyorsa tıkanık değil ozmn sürekli sağman ve banyoda masaj yapman lazım benim öyle geçti doktorumda sürekli yapman lazım demişti. Sağma işleminide iki saatte bir demişti
Bizimki silikonu tutmadı, kauçuk damak emzik nuk verdik onu da bir iki emip atıyor. Yeni alacağın emzikten memnun kalırsan haber eder misin kuzum? Markasız emzik oldum resmen kızçe sürekli aranıyorAventin iki tane cikiyo canim hangisi alayim onu
Sicak uygula masaj yap ve sag canim devamli bu sekilde rahatlarsin gecer hemenSanırım mastit oldumsağ göğsümden emzirirken canımdan can gidiyor ve koltuk altından kollarıma ağrı vuruyor bebişin her emmesinde, dün gece sıcaklığının da arttığını hissettim.bir de çok gergin sert duruyor.Bebeğim o kadar çok memede vakit geçiriyor ki krem sürüp beklemeye bile vaktim olmuyor var mı benim gibi olan? Kadın Doğum dr gitmem mi gerekiyor? Daha önce yaşamış olanlardan da yardım bekliyorum
Soguk süte ilik süt katma onuda sogut o sekilde canim yoksa bozulur bide sagmadan biraz masaj yap elinle sık süt gelsin öyle sag daha cok gelir sütE ama Bebek de emiyor ordan , 2 saatte bir sağarsam ona bişey kalır mı ki:/
Bir de danışacağım şey; şimdi pompanın biberonuna sağıyorum kaldırıp dolaba koyacağım 3 saat sonra üzerine sağsam nolur. Soğuk süte ılık süt eklemiş olcm bozar mıyım? Nerde biriktiriyordun?20 cc çıktı 30 dk da normal mi?
Anneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Ilk kizim daha az kiloydu ama o mahvetmisti beni.bunda hersey gelişti. Suyum geldi doktor dogmaz simdi simdi dedi.ben summessebile yasserah diyip durdum insirah suresi rabbi okudum daha yatakta iken kizimin basi çıktı zor catala götürdüler. Dikislerim de.7tane rabbime şükürMaşallah nasıldı doğum 4 kilo zor oldumu canım Güle güle büyüt canım
Su anda birsey yapmiyor.bn emzirirken kiskanir sandim ama bebek bebek diye parmağını gosterip gülüyor ins evde de sorun çıkarmazcok sevindim canim :) bakalim senin ufakligi ablasi nasil karsiliycak :)
Canım benimde öyleydi bebeğim bir hafta hiç kilo almadı hatta zayıfladı ki kilo alması gerekiyordu dedi doktor .seni korkutmak istemem ama bende sağıp veriyordum önce emzirip sonra biberonla veriyordum anca doyuyordu doktorum biberonu biraktirdi şuan korkuyorum inşallah kilo alımı vardır ve normaldir çok şey istemiyorum sadece normal kilo alsin yeterKızlar bugün 12 de bir basladım aksam 8 e kdr nerdeyse sürekli emzirdim ama nerdeyse hic uyumadı sonra 80ml mama verdik anca doydu ve uyudu napıcam bana akıl verin12 günlügüz ne kadar yemeli hic bilmiyorum doktoru 2 saatte bir 100ml süt hemsireler 30 40 ml demisti ama artık bebek sütümle doymuyor sanırım ...
Sağdıkça süt coğalır demişti doktorum.. benim hiç olmayan sütüm oğluma damla annesütü veremedim şimdi kızımı emziriyorum.. benim biberonlar maşallah cok herseferinde ayrı saklıyordum.. öğrendiğim kadarıyla üzerine eklemek olmaz..dolapta biriktiriyordum oğluma veriyordumE ama Bebek de emiyor ordan , 2 saatte bir sağarsam ona bişey kalır mı ki:/
Bir de danışacağım şey; şimdi pompanın biberonuna sağıyorum kaldırıp dolaba koyacağım 3 saat sonra üzerine sağsam nolur. Soğuk süte ılık süt eklemiş olcm bozar mıyım? Nerde biriktiriyordun?20 cc çıktı 30 dk da normal mi?
Soothie yazıyor üstündeAventin iki tane cikiyo canim hangisi alayim onu
E ama Bebek de emiyor ordan , 2 saatte bir sağarsam ona bişey kalır mı ki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?