2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım mastit oldum sağ göğsümden emzirirken canımdan can gidiyor ve koltuk altından kollarıma ağrı vuruyor bebişin her emmesinde, dün gece sıcaklığının da arttığını hissettim.bir de çok gergin sert duruyor.Bebeğim o kadar çok memede vakit geçiriyor ki krem sürüp beklemeye bile vaktim olmuyor var mı benim gibi olan? Kadın Doğum dr gitmem mi gerekiyor? Daha önce yaşamış olanlardan da yardım bekliyorum

Genel cerrah cnm

Cnm ben yaşadım banyoda masaj ve sürekli sağdım öyle rahatladım.. tabi ben hastaneye gittim kanallarım bi türlü açılmıyordu genelcerraha yönlendirdiler ordaki doktor baya güzel bi masaj yaptı göğsüme allahtan kadındı :)

Sütüm akıyor ıslatıyor ama tıkanık olduğu nasıl anlaşılır?

A101 de chia tohumu var kuzum ablam onla baya verdi kilo bende kullanicam. Diyetisyene sordum emzirirken 2 corba kasigina kadar kullanabilirsin dedi

Akıyorsa tıkanık değil ozmn sürekli sağman ve banyoda masaj yapman lazım benim öyle geçti doktorumda sürekli yapman lazım demişti. Sağma işleminide iki saatte bir demişti
E ama Bebek de emiyor ordan , 2 saatte bir sağarsam ona bişey kalır mı ki:/
Bir de danışacağım şey; şimdi pompanın biberonuna sağıyorum kaldırıp dolaba koyacağım 3 saat sonra üzerine sağsam nolur. Soğuk süte ılık süt eklemiş olcm bozar mıyım? Nerde biriktiriyordun?20 cc çıktı 30 dk da normal mi?

Son düzenleme:
Sicak uygula masaj yap ve sag canim devamli bu sekilde rahatlarsin gecer hemen

Soguk süte ilik süt katma onuda sogut o sekilde canim yoksa bozulur bide sagmadan biraz masaj yap elinle sık süt gelsin öyle sag daha cok gelir süt

Maşallah nasıldı doğum 4 kilo zor oldumu canım Güle güle büyüt canım
Ilk kizim daha az kiloydu ama o mahvetmisti beni.bunda hersey gelişti. Suyum geldi doktor dogmaz simdi simdi dedi.ben summessebile yasserah diyip durdum insirah suresi rabbi okudum daha yatakta iken kizimin basi çıktı zor catala götürdüler. Dikislerim de.7tane rabbime şükür

cok sevindim canim :) bakalim senin ufakligi ablasi nasil karsiliycak :)
Su anda birsey yapmiyor.bn emzirirken kiskanir sandim ama bebek bebek diye parmağını gosterip gülüyor ins evde de sorun çıkarmaz

Canım benimde öyleydi bebeğim bir hafta hiç kilo almadı hatta zayıfladı ki kilo alması gerekiyordu dedi doktor .seni korkutmak istemem ama bende sağıp veriyordum önce emzirip sonra biberonla veriyordum anca doyuyordu doktorum biberonu biraktirdi şuan korkuyorum inşallah kilo alımı vardır ve normaldir çok şey istemiyorum sadece normal kilo alsin yeter

Sağdıkça süt coğalır demişti doktorum.. benim hiç olmayan sütüm oğluma damla annesütü veremedim şimdi kızımı emziriyorum.. benim biberonlar maşallah cok herseferinde ayrı saklıyordum.. öğrendiğim kadarıyla üzerine eklemek olmaz..dolapta biriktiriyordum oğluma veriyordum

Kızlar size birşey danışacağım. Malum benim bebeğim önce 14 gün sonra 3 gün daha yoğun bakımda kaldı. O esnada sütlerimi hep sağdım, fazlasını buzluğa attım. Fakat şimdi inek sütü alerjimiz çıktı. Şuan diyet yapıp süt ve süt ürünleri yemeyip o şekilde bebeğime süt verebiliyorum. Buzluğa stokladığım sütleri vermemem gerekiyor, o günlerde süt ürünleri yiyordum. Bu sütlerü atmaya içim elvermiyor. Epey de var. Ne yapabilirim fikir verecek olan var mı. Yoksa dökeceğim içim yana yana.

üzerine sağma yapma canım. sıcak süt ile soğuk süt karıştırılmaz. süt saklama poşetleri var. biberondan ona boşaltıp dolaba koy. bir daha sağıp tekrar koy. ikisi de soğuduktan sonra tek poşette toplayabilirsin. veya fazla biberonun varsa bu işlemi biberonla da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…