MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Hayirli omurlu olsun canimAnneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
insaallah bizimki kucagina almak gezdirmek istiyo :) cici cici yapio sonra biraz sertlesio durum ama bakalm.napicazSu anda birsey yapmiyor.bn emzirirken kiskanir sandim ama bebek bebek diye parmağını gosterip gülüyor ins evde de sorun çıkarmaz
Soothie yazıyor üstünde
Emzirken kullanmayın bence ya süte geçiyor yeni duyduğumuz bişey o ne zararrı olur allah bilirA101 de chia tohumu var kuzum ablam onla baya verdi kilo bende kullanicam. Diyetisyene sordum emzirirken 2 corba kasigina kadar kullanabilirsin dedi
Yakınlarında bir bebek bulup ona verebilirsin. Yada cocuk esirgemedeki kucuk bebeklere falan. Yada internette bazen sut toplama cagrilari oluyor.Kızlar size birşey danışacağım. Malum benim bebeğim önce 14 gün sonra 3 gün daha yoğun bakımda kaldı. O esnada sütlerimi hep sağdım, fazlasını buzluğa attım. Fakat şimdi inek sütü alerjimiz çıktı. Şuan diyet yapıp süt ve süt ürünleri yemeyip o şekilde bebeğime süt verebiliyorum. Buzluğa stokladığım sütleri vermemem gerekiyor, o günlerde süt ürünleri yiyordum. Bu sütlerü atmaya içim elvermiyor. Epey de var. Ne yapabilirim fikir verecek olan var mı. Yoksa dökeceğim içim yana yana.
Aynen benim kız da aventi tuttu beni zaten bırakmiyorİşte aventin emziği bunun için iyi anne göğsüne yakınmış etkilemiyor bizi
Masallah gecmis olsun canim hayirli evlat olsun detaylari anlat musait oluncaAnneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Evet kocaman kafaları kadarÖnce almadım başka emzik aldım beğenmedi ikisini :) kalktım bu halde gidip aldım hanımefendiye cuk cuk aldı çok şükür kocaman falan ama ne güzel emzikmiş yaa :)))
Chia tohumu yuksek protein iceriyor. Islaninca sistigi icin midede insani tok tutuyor. Fazla protein yuklemesi olacagi icin Gunluk 30 grdan fazlasi zararli normal insana bile. Gunluk 1 kasik ideal bana gore.Emzirken kullanmayın bence ya süte geçiyor yeni duyduğumuz bişey o ne zararrı olur allah bilir
Doğrudur bilmiyorum ben bilmediğim şeyi yemem zaten hele emzirken hiç çok house izledim galiba işgilliyimdir çokChia tohumu yuksek protein iceriyor. Islaninca sistigi icin midede insani tok tutuyor. Fazla protein yuklemesi olacagi icin Gunluk 30 grdan fazlasi zararli normal insana bile. Gunluk 1 kasik ideal bana gore.
Tabi tatlim bi karar vereyimde :)Bizimki silikonu tutmadı, kauçuk damak emzik nuk verdik onu da bir iki emip atıyor. Yeni alacağın emzikten memnun kalırsan haber eder misin kuzum? Markasız emzik oldum resmen kızçe sürekli aranıyor
Tabi tatlim bi karar vereyimde :)Bizimki silikonu tutmadı, kauçuk damak emzik nuk verdik onu da bir iki emip atıyor. Yeni alacağın emzikten memnun kalırsan haber eder misin kuzum? Markasız emzik oldum resmen kızçe sürekli aranıyor
Aynu sekilde ben de oyleyim :))) bi arastirayim bakalim deneyeyim bilgi veririm iyi bi sey bulursammBizimki silikonu tutmadı, kauçuk damak emzik nuk verdik onu da bir iki emip atıyor. Yeni alacağın emzikten memnun kalırsan haber eder misin kuzum? Markasız emzik oldum resmen kızçe sürekli aranıyor
ilk oglumdada bundada ekmegi kestim porsiyonlari azalttim tatli cooook canm.istsede minimum seviyeye indirdim 6 ayda 25 kilo vermistim. yine hedefim o oglumda 30 kilo almistm cnku 6 aylik ek gidadan sonra iceceklere baslamistim ozellikle gunde 3 kez yesilcay sirkeli su iciyordum.Kızlar sütü etkilemeden rejim veya herhangi bişey yapıyormusunuz bişey içiyormusunuz
Uykun vardırBugun 40 gun oldu tam bakiyorum etrafa millet kutlama tadinda geciriyor ben yatıyorum mal gibi icimden hicbi sey gelmiyo aglamak istiyorum sadece ortada bi seyde yok. Bugun bi daha geri gelmeyecek cok hayallerim vardi bugun icin her sey bos geliyo su an cocugun alti temizse karnı toksa gazi yoksa baska is yok gibi geliyo makineye bagladim ayni . Niye boylr oldum ben
Ortalık serinlesin de öyle yaparım ben çok bunaldım bu sene sıcaktan nefret ettim kış gelsin diye bakıyorum ki yazı severdim ama çok terliyorum bınalıyorum ayrıca kızlar için cicili bicili bişeyler daha güzel oluyor çok dantelli değilde bana göreKızlar mevlüt yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz. Mevlütte ne dağıtıcaz bilmiyorum. Ayrıca kızım için şu süslü dantelli kıyafetlerden mi alsam bilemedim sanki çok rahatsız edici gibi duruyor. Aynı bizim gelinlikler gibi. Yoksa daha az süslü başka zaman da giyebiliceği bir şey mi alsam bilemedim.
Siz neler düşünüyorsunuz???
Ben başından beri evolvia kullanıyorum en az 8 kere yapıyor valla bez dayanmıyor bebeğe göre değişebilir ama bu durum yani o dediklerini yapmış olabilir size gaz da yapmadı yani aşırı bişey yok şükür gerçi çok sık kullanmıyorum bazen gündr bir bazen hiçKizlar evolvia mama kullanan var mi.hipp kullanıyorduk annemde unutunca gece eşim nöbetçi eczaneden evolvia aldı.hipple 4-5bezi kalalı olurdu.evolvia ile günde 1-en fazla 2 defa kaka yapi yor.ve en önemlisi evolvia biz de cokkk gaz yaptı.3 haftadan sonra gaz problemi başlar deniyor.acaba zamanı olduğu için mi gaz başladı yoksa mamadan mi.
Evolvia kullanan arkadaşlar bana bir yorum yapın.varsa böyle bir sorun değiştiricem mamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?