Ben de bilemedim canim.dedigin gibi her bebek farkli .Ben başından beri evolvia kullanıyorum en az 8 kere yapıyor valla bez dayanmıyor bebeğe göre değişebilir ama bu durum yani o dediklerini yapmış olabilir size gaz da yapmadı yani aşırı bişey yok şükür gerçi çok sık kullanmıyorum bazen gündr bir bazen hiç
Aynen sevecem diye ölüyor aman yeterki öyle olsun valla ben bebeğin bütün anatomisinş anlattım kafasının ne kadar hassas olduğunu falan biliyor hepsini çok yumuşak harketler yapıyor elini bazen bir mm uzağından tutup seviyor yawrum benim akıllım2.kez anne olanlar abiler ablalar nasil davranıyor bebeklere.benim kiz çok seviyor.asiri kıskançlığı da yok .ama sevicsevicem diye kucağına almaya çalışıyor.uyurken falan cok dokunuyor.biliyorum sevgisini göstermeye çalışıyor.anlatiyorum bebeklerin haşhaş olduğunu ama onu üzmekte istemiyorum.kizim 8 yaşında küçükte değil.siz nasıl bir çözüm buldunuz zarar vermemeleri için.
Biraz daha büyüsün çok seveceğiz daha hep beraber yuvarlancaz diyorum :)2.kez anne olanlar abiler ablalar nasil davranıyor bebeklere.benim kiz çok seviyor.asiri kıskançlığı da yok .ama sevicsevicem diye kucağına almaya çalışıyor.uyurken falan cok dokunuyor.biliyorum sevgisini göstermeye çalışıyor.anlatiyorum bebeklerin haşhaş olduğunu ama onu üzmekte istemiyorum.kizim 8 yaşında küçükte değil.siz nasıl bir çözüm buldunuz zarar vermemeleri için.
Kv ve kp faktörü. Sanki ben bakamıyomuşum gbi davranmaları fln cnmOoo valla kafam cok rahat olur ondan eminim.. of sen neyden etkilendin okdr cnm yaa,..
Maaşallah ne güzel bir dogum olmusIlk kizim daha az kiloydu ama o mahvetmisti beni.bunda hersey gelişti. Suyum geldi doktor dogmaz simdi simdi dedi.ben summessebile yasserah diyip durdum insirah suresi rabbi okudum daha yatakta iken kizimin basi çıktı zor catala götürdüler. Dikislerim de.7tane rabbime şükür
Bugun 40 gun oldu tam bakiyorum etrafa millet kutlama tadinda geciriyor ben yatıyorum mal gibi icimden hicbi sey gelmiyo aglamak istiyorum sadece ortada bi seyde yok. Bugun bi daha geri gelmeyecek cok hayallerim vardi bugun icin her sey bos geliyo su an cocugun alti temizse karnı toksa gazi yoksa baska is yok gibi geliyo makineye bagladim ayni . Niye boylr oldum ben
4bucuk yaşında kızım zarar vermiyo biraz dokunur sever ama ilgi bebege yogunlaşınca degişti kuzum üzülüyo içten içe onu fark ettm sarılıyorum ilgi göstermeye calışıyorum sizde öyle yapın büyükte olsa size ihtiyacı var birlikte bişeyler yapın mesela biz kurabiye yapıyoruz :)2.kez anne olanlar abiler ablalar nasil davranıyor bebeklere.benim kiz çok seviyor.asiri kıskançlığı da yok .ama sevicsevicem diye kucağına almaya çalışıyor.uyurken falan cok dokunuyor.biliyorum sevgisini göstermeye çalışıyor.anlatiyorum bebeklerin haşhaş olduğunu ama onu üzmekte istemiyorum.kizim 8 yaşında küçükte değil.siz nasıl bir çözüm buldunuz zarar vermemeleri için.
Evet kocaman kafaları kadaraman emsin de surat büyüdükçe tipi düzelir emziğin
2.kez anne olanlar abiler ablalar nasil davranıyor bebeklere.benim kiz çok seviyor.asiri kıskançlığı da yok .ama sevicsevicem diye kucağına almaya çalışıyor.uyurken falan cok dokunuyor.biliyorum sevgisini göstermeye çalışıyor.anlatiyorum bebeklerin haşhaş olduğunu ama onu üzmekte istemiyorum.kizim 8 yaşında küçükte değil.siz nasıl bir çözüm buldunuz zarar vermemeleri için.
Kv ve kp faktörü. Sanki ben bakamıyomuşum gbi davranmaları fln cnm
Allah sizlere sabırlar versin. İçim yandı okuyunca. Allah meleğinizi yanına almış, başka söylenecek söz yok.Bebislerinize sukredin yanininizda olduklarının her anin kıymetini bilin her hareketi ezberleyin.cinarimi kaybettim.bugun 6 gun olacak oyle bi aci ki bu kokusunu ariyorum heryerde.kuvezden çıkmıştık evimize gelmiştik malesef bebegimin kalbi durdu hayata o kdar cok tutunmak istedi ki tam 9 kere kalbi durdu ama sonuncuda geri dönemedi. Yasadigim hersey ruya gibi artik sanki hic hamile kalmamis im gibi artik benim icin
Alışıyor herhalde hiç düşürmüyor benimkiannemde aynını diyor ama tutması çok zor bebişin pıt diye düşünce eyvah eyvah
Aksam ve gece surekli aglama olursa koliktir dedi doktor. Herkes gaz icin damla kullaniyor bizim doktor fitil verdi cok aglarsa ver dedi. Ben simdiye kadar hic vermedim. Elimizden geldigince gazini cikarmaya ugrasiyoruz. Kuzum her gun kaka yapardi bugun yapmadi. Doktor 5 gune kadar normal demisti. Bende bir ara her agladiginda meme istiyor sanmistim meger gazdan agliyormus. Gazi cikana kadar ugrasiyoruz artik memeye almiyorum. Hic olmazsa emzik veriyorum gaz olmasin tekrardan diye. Aglamalari farkli benim kizin. Acken cok ortaligi yikmiyor ve araniyor. Uykusu varken ortaligi yikiyor. Gazi olunca hem agliyor hem bacaklrini karnina cekiyor. O zaman genelde altina da bakiyorum. Benimki acken degilde uykusu var uyuyamadimi ortaligi yikiyor emzikle uyutuyorum artik.Kızlar bebegim kolik mi nasıl anlayabilirim?(23 gunluk) Benim kız bugun 6. Gun yine kaka yapmıyor, ama surekli memede kalmak istiyor..
Hep emziriyorum ,sanki emerKen sakinleşiyor gibi..
siz günde kac saat emziriyosunuz yada kac cc mama veriyosunuz?
Kızım kolik mi yoksa aç mı nerden anlıyabilirim..? Yardım edin , uyumuyor,huzursuz,aglıyor , bitek e merken susuyor
Cocuk doktoru 20 dakikadan fazla emzirme 20 dk yeter ona dedi.Kızlar bebegim kolik mi nasıl anlayabilirim?(23 gunluk) Benim kız bugun 6. Gun yine kaka yapmıyor, ama surekli memede kalmak istiyor..
Kızım kolik mi yoksa aç mı nerden anlıyabilirim..? Yardım edin , uyumuyor,huzursuz,aglıyor , bitek e merken susuyor
Hayırlı ömürlü olsun canımKızlar dün gece normal doğum yaptım Azra Tanem dünyaya geldi herşey yolunda çok şükür şekeri falan iyi şimdilik ama süt gelmesinde biraz sıkıntımız var ebe duş falan aldığında çay içtiğinde gelir dedi sağma makinesi ile biraz çektik ama birşey gelmedi pek en azından kanalları çalıştırırım diyorum Allah herkese kolaylık versin zormuş anne olmak
Geceleri sürekli ağlarsa koliktir derler.. ben paptya çayı içiyorum bu aralar kızım cok rahatlıyor onu farkettim hemen kaka yapıyor.. dene istersenKızlar bebegim kolik mi nasıl anlayabilirim?(23 gunluk) Benim kız bugun 6. Gun yine kaka yapmıyor, ama surekli memede kalmak istiyor..
Geceleri sürekli ağlarsa koliktir derler.. ben paptya çayı içiyorum bu aralar kızım cok rahatlıyor onu farkettim hemen kaka yapıyor.. dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?