2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2.kez anne olanlar abiler ablalar nasil davranıyor bebeklere.benim kiz çok seviyor.asiri kıskançlığı da yok .ama sevicsevicem diye kucağına almaya çalışıyor.uyurken falan cok dokunuyor.biliyorum sevgisini göstermeye çalışıyor.anlatiyorum bebeklerin haşhaş olduğunu ama onu üzmekte istemiyorum.kizim 8 yaşında küçükte değil.siz nasıl bir çözüm buldunuz zarar vermemeleri için.

Ben de bilemedim canim.dedigin gibi her bebek farkli .

Aynen sevecem diye ölüyor aman yeterki öyle olsun valla ben bebeğin bütün anatomisinş anlattım kafasının ne kadar hassas olduğunu falan biliyor hepsini çok yumuşak harketler yapıyor elini bazen bir mm uzağından tutup seviyor yawrum benim akıllım

Biraz daha büyüsün çok seveceğiz daha hep beraber yuvarlancaz diyorum :)

Maaşallah ne güzel bir dogum olmus

Yorgunluktan canim bence..dun bizimde kirkimiz cikti,sadece banyosunu yaptirip yuruyuse ciktik onda da agladi zaten uyuyamadi gazdan eve geldik

4bucuk yaşında kızım zarar vermiyo biraz dokunur sever ama ilgi bebege yogunlaşınca degişti kuzum üzülüyo içten içe onu fark ettm sarılıyorum ilgi göstermeye calışıyorum sizde öyle yapın büyükte olsa size ihtiyacı var birlikte bişeyler yapın mesela biz kurabiye yapıyoruz :)

Doktora falan hep birlikte gittik. Doktor anlattı kucağına alma uyanıkken sev falan diye. Benim yanına oturup ben de yanında tutarak kucağına veriyorum. Öpmesine izin veriyorum yine yanındayken ben. Uyanıkken ortamıza koyup seviyoruz birlikte onunla konuşuyor falan. Uyurken ellememesi gerektiğini uyanıkken sevmesi gerektiğini hep ona çocuk doktoru anlattı. Çok seviyor yoksa :)

Allah sizlere sabırlar versin. İçim yandı okuyunca. Allah meleğinizi yanına almış, başka söylenecek söz yok.

Kızlar bebegim kolik mi nasıl anlayabilirim?(23 gunluk) Benim kız bugun 6. Gun yine kaka yapmıyor, ama surekli memede kalmak istiyor..
Hep emziriyorum ,sanki emerKen sakinleşiyor gibi..
siz günde kac saat emziriyosunuz yada kac cc mama veriyosunuz?
Kızım kolik mi yoksa aç mı nerden anlıyabilirim..? Yardım edin , uyumuyor,huzursuz,aglıyor , bitek e merken susuyor

Kızlar dün gece normal doğum yaptım Azra Tanem dünyaya geldi herşey yolunda çok şükür şekeri falan iyi şimdilik ama süt gelmesinde biraz sıkıntımız var ebe duş falan aldığında çay içtiğinde gelir dedi sağma makinesi ile biraz çektik ama birşey gelmedi pek en azından kanalları çalıştırırım diyorum Allah herkese kolaylık versin zormuş anne olmak

Aksam ve gece surekli aglama olursa koliktir dedi doktor. Herkes gaz icin damla kullaniyor bizim doktor fitil verdi cok aglarsa ver dedi. Ben simdiye kadar hic vermedim. Elimizden geldigince gazini cikarmaya ugrasiyoruz. Kuzum her gun kaka yapardi bugun yapmadi. Doktor 5 gune kadar normal demisti. Bende bir ara her agladiginda meme istiyor sanmistim meger gazdan agliyormus. Gazi cikana kadar ugrasiyoruz artik memeye almiyorum. Hic olmazsa emzik veriyorum gaz olmasin tekrardan diye. Aglamalari farkli benim kizin. Acken cok ortaligi yikmiyor ve araniyor. Uykusu varken ortaligi yikiyor. Gazi olunca hem agliyor hem bacaklrini karnina cekiyor. O zaman genelde altina da bakiyorum. Benimki acken degilde uykusu var uyuyamadimi ortaligi yikiyor emzikle uyutuyorum artik.

Cocuk doktoru 20 dakikadan fazla emzirme 20 dk yeter ona dedi.

Hayırlı ömürlü olsun canım

Geceleri sürekli ağlarsa koliktir derler.. ben paptya çayı içiyorum bu aralar kızım cok rahatlıyor onu farkettim hemen kaka yapıyor.. dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…