2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok iyi vermişsin kiloyu bnde hemen bitsin gitsin istiyorum kilolarımın hepsi.. çok takıyorum ilk hamileliğimde zayıftım 57 kiloydum ikinci hamileliğimde kilolarımı veremeden kaldım 80 doğuma gittim .. şuan kaçım bilmiyorum..ekmeği bi kahvaltıda yiyorum bn yıllardır.. abur cuburu kessem verecemde hiç vazgeçemiyorum...
İNş enkısa zamnda hepimiz veririz

Güle güle büyüt canım gecmiş olsun analı babalı saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah

Bebisimin cok gazi vardi,rezene ictim 5 buyuk bardak kadar.Ise yaradi ama emme refleksini artiriyor.Eme eme bitirdi beni.Kusuyor yine emiyor.Banyoya sokup sakinlestirdik de anca uyudu.Bu arada geceleri sagdigim sutu biberondan veriyorum.Dr gunde iki biberonu gecme dedi.Bugun uc olacak.Fazla biberon verince emmek istemiuormus.Biberonda 90 cc ye cikabilirmisimmBen en fazla 70 cc veriyordum.Dr yavas yavas cik dedi.Bu gece 80 cc verecegim.Lansioh elektirikli ciftli gogus pompasi cok iyiymus hala almayan ama almayi dusenen varsa oneririm.Iki ogunluk sutu 25 dk da cekiyor.Bebegin sutu icmesi de 5 dk suruyor,gece uykusunu almak isteyen anneler icin cok iyi bence.

Aksam belli bi saatte baslıyosa ayaklarını karnına cekip ıkınıp aglıyosa koliltir muhtemelen memede rahatladıgı için duruyo zannedersem bu günlerde bi cogalıyo Allah yardımcın olsun düzelir inşallah

Rezene icin gunluk 2 bardagi gecmesin diyorlar ama ben mi yanlis biliyorum? Bi arastir istersen?? Zarari olmasin?

Aksam belli bi saatte baslıyosa ayaklarını karnına cekip ıkınıp aglıyosa koliltir muhtemelen memede rahatladıgı için duruyo zannedersem bu günlerde bi cogalıyo Allah yardımcın olsun düzelir inşallah

Evt cekio ayaklarını yukarı dogru aglarken..
Kaç saat gider, hergun öu olur?

Evt cekio ayaklarını yukarı dogru aglarken..
Kaç saat gider, hergun öu olur?
Degişiyo canım süresi bize zinco fayda ediyo sanki bize 6 da başlıyodu bizim 10-11e kadar mesela hergün olmasada gün aşırı olabiliyo rezene humananın sabah ondan veriyorum aksama doğruda zinco elektrik süpürgesi sesi acıyorum oda iyi geliyo

Humananın rezenesini bana verdiler de 6. Aydan itibaren yazdıgı için vermiyorum ona, kendim tohumunu aldım demleyip içiyorum
Supurge sesi deneye bilirim
Gun asırı yapıo gibi bizimkide ama artk daha cok dıkkat edicem buna
Kolik sancısı tutunca napıosun mesela...??

Zaten sancı tutunca ne bacak hareketi yaptırıyo ne masaj nede yatıyo sabit kucagımda evin içinde geziniyoruz emzik vermeye caşılıyorum kolik tuttugu zaman emmiyo oglum hırsından beni süpürgeyi acıyoruz biraz sakinleşince telefondan acıyoruZ süpürge sesini ama bi kaç saat ne yaparsak yapalım gecmiyo biz gündüzde agrı cekmeye başladık kuzenimin oglu 3aylık suan zinco kullanmıslar sende kullan dedi sanki iyi geliyo

Humananın kimyon rezenesi 6 aydan itibaren degl ki canım onı kullanabilirsin

Kızlar gece kızım hiç emmedi sabah uyanınca emdi.. kaç kere denedim yok iki fırt cekip yatıyordu.. bişeyi yoktur değilmi .. erken değilmi tüm gece emmemesi .. normaldede ben uyandırmıyordum kendi acıkınca uyanıyordu iki ikibucuk saat arayla

Benim kızım da bazı geceler kalkmıyor , mıkırdıyor sadece , ben alıp emzirmeye çalışıyorum ama okdr uykusu oluyor ki 5-10 dk zor emiyor vee uyuyor hemen
Aslında keşke her gece oyle olsa yaa,alışsa yavaştan gece daha cok uyumayı............

Tüm gece acıkmıyormudur acaba bilmiyorumki iyimi şimdiden kalkmaması .. şeker düşme olayı var ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…