2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece çok gazı vardı ben meyve yememiştim daha önce hiç karpuz hariç bu ara yiyorumno yapar mı ki ya delircem ıkınmaktan kusuyor hep

Bu gece çok gazı vardı ben meyve yememiştim daha önce hiç karpuz hariç bu ara yiyorumno yapar mı ki ya delircem ıkınmaktan kusuyor hep
Bizimde başladı artık bişi yedimde yok bir kere gündüz şki kere gece krizi tutuyor çıkarsa bile ıkınıyo birden bş yerine bişey olmuş gibi ağlıyo gaz çıkarırkende az bişey kusuyo

♡♡Temmuz'un Güzel Anneleri ♡♡
Bugun bizim 9 aydir acısıyla tatlısıyla bekledigimiz temmuz ayının son günü.. Topigimiz her zaman burda artik sohbetlerimizin boyutu degisti. Zaman su gibi geciyor Yarın 40imiz cıkıyor bile..

Bu zamana kadar cok sükür temmuz bebislerimiz hep iyi geldi Çınarımız bir tek icimizi yakti Yogun bakimdan hepsi güclü çıktı ipegimizde evine gelirse sag salim insallah hepimiz daha da mutlu olacagiz..

Rabbim evlatlarimizi korusun bizlerede güç kuvvet versin.. Kurdugumuz guzel dostluklar guzel sohbetler hep daim olsun.. ❤

Amin inşallah daim olsun...

Makineyle pompala her 3saatte bir 20 dakika vazgeçmeden dene.Ben yoğun bakımda kaldım hastane prosedürüydü bu. Benim sütüm 4.gün gelmeye başlamıştı. İlk 3 gün bir damla bile yoktu. 4.gün İkisinden toplam 5ml anca geliyordu. Sağdıkça o da arttı. Kolostrumu alması için süt gelene kadar vazgeçme.

Çok şükür tomografimizde temiz çıktı kazasız belasız atlattık.. kızımın kolları hep yukarı kalkık yüzünde durur, zorla indirmeye calisirdik. Bizce düştüğü zaman onu kolları korudu. Sadece kolunda hafif bir curuk varmis annem gormus. Ben hâla şoktayim. Aklima geldikce agliyorum.. birde feci gaz problemimiz var iki cesit damlaya ragmen gecmiyor. Cunku bende de gaz var bitmiyor bir turlu

Bibac nedir canım gaz damlası mı?
Proboyotik bakteri var canım yani gaz için. Ayrıca d3 vitamini var o da lazımmış bebekler için bizim doktorumuz onu önerdi. Eczaneye sordum en yoğun bakteri maflor da varmış. Ilk hafta onu kullandirdi hastane bize. Ondan sonra bibac da varmış. Bibac da d3 olduğu için öneriyor doktor

Canim senin bebis mi kaka yapamiyordu? Dun benimkide yapmadi. Bir tanidik bebegiyle konusuyordu. Hadi icicmizdeki kotulukleri atalim, kakamizi yapalim falan tarzinda ise yariyordu. Simdi bende onu yaptim sabahleyin. Hadi kizim kakamizi yapalim rahatlayalim diye diye atletimize kadar yaptik:)) Gaz cikarirken de ayni yontemi uyguluyorum. Gorumcemin ogluda kaka yapmakta zorlaniyordu o poposunu yaglardi bende ardindan bu sekilde konusurdum. Bizim evde sorunsuz hep kakasini yapti. Kendini huzurlu hissetmesi onemli bence.

Canim dogumu ne zaman yaptin?Hayirli olsun.Epudral verdiler mi,sanci cektin mi nasil oldu?

Amin canım inşallah :)

Cok buyuk gecmis olsun bizde kemeri takmiyoruz travel sistemlerden kullaniyorum suan ana kucagina kiyuyoruz oda cok sert gibi geliyor altina battaniye koyup ustune kizimi koyuyorum bu seferde kemer baglanmiyor hep de aklima gelirdi sen diyimce cok korktum bagliycam artik cok sukur herseyi temiz cikmis

Bizim basimiza geldi baskasinin gelmesin insallah travel sistem bizimde. Arabadan sogudum resmen

bende fena takiyorun. erken arayla oldugu icin insaallah gene kolay veririm. 40dan sonra hergun kosmayi dusunuyorum. Yooksa bunalima giricem kendimi panda gibi goruyorum aynada

dun gece kizim bir öksürükle birlikte tikandi, ögürdü, nefessiz kaldi, en son kustu. ters cevirdim falan ama Elim ayagim dolasti, ne yapacagimi sasirdim. Birazcik buyuseler de diken ustunde oturur gibi beklemekten kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…