- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Kac günlük canım kızınKızlar gece kızım hiç emmedi sabah uyanınca emdi.. kaç kere denedim yok iki fırt cekip yatıyordu.. bişeyi yoktur değilmi .. erken değilmi tüm gece emmemesi .. normaldede ben uyandırmıyordum kendi acıkınca uyanıyordu iki ikibucuk saat arayla
Kac günlük canım bebegin doktoruna danıs istersen aşı falan mı oldunuzKızlar bebegımde hafif sıcaklık hissetim atesini ölctüm alında. 37 lerde boynunda olcunce 38 cıktı bir kez napmalıyım
Amin canım inşallah♡♡Temmuz'un Güzel Anneleri ♡♡
Bugun bizim 9 aydir acısıyla tatlısıyla bekledigimiz temmuz ayının son günü.. Topigimiz her zaman burda artik sohbetlerimizin boyutu degisti. Zaman su gibi geciyor Yarın 40imiz cıkıyor bile..
Bu zamana kadar cok sükür temmuz bebislerimiz hep iyi geldi Çınarımız bir tek icimizi yaktiYogun bakimdan hepsi güclü çıktı ipegimizde evine gelirse sag salim insallah hepimiz daha da mutlu olacagiz..
Rabbim evlatlarimizi korusun bizlerede güç kuvvet versin.. Kurdugumuz guzel dostluklar guzel sohbetler hep daim olsun.. ❤
Rabbim esirgemiş yavrunuzu bi sadaka verin üzülmeyin bak iyimiş yavrunuz cok gecmiş olsun Rabbim bi an bile evlatlarımızla sınamasınÇok şükür tomografimizde temiz çıktı kazasız belasız atlattık.. kızımın kolları hep yukarı kalkık yüzünde durur, zorla indirmeye calisirdik. Bizce düştüğü zaman onu kolları korudu. Sadece kolunda hafif bir curuk varmis annem gormus. Ben hâla şoktayim. Aklima geldikce agliyorum.. birde feci gaz problemimiz var iki cesit damlaya ragmen gecmiyor. Cunku bende de gaz var bitmiyor bir turlu
Yan yatır canım mutlaka gözetim altında sırt üstü yatsın Allah korusun yavrularımızıdun gece kizim bir öksürükle birlikte tikandi, ögürdü, nefessiz kaldi, en son kustu. ters cevirdim falan ama Elim ayagim dolasti, ne yapacagimi sasirdim. Birazcik buyuseler de diken ustunde oturur gibi beklemekten kurtulsak
14 günlük canım ası olmadı dün bir dısarı cıktık geldik ondan oldu heraldeKac günlük canım bebegin doktoruna danıs istersen aşı falan mı oldunuz
Canim senin bebis mi kaka yapamiyordu? Dun benimkide yapmadi. Bir tanidik bebegiyle konusuyordu. Hadi icicmizdeki kotulukleri atalim, kakamizi yapalim falan tarzinda ise yariyordu. Simdi bende onu yaptim sabahleyin. Hadi kizim kakamizi yapalim rahatlayalim diye diye atletimize kadar yaptik:)) Gaz cikarirken de ayni yontemi uyguluyorum. Gorumcemin ogluda kaka yapmakta zorlaniyordu o poposunu yaglardi bende ardindan bu sekilde konusurdum. Bizim evde sorunsuz hep kakasini yapti. Kendini huzurlu hissetmesi onemli bence.
Tüm gece acıkmıyormudur acaba bilmiyorumki iyimi şimdiden kalkmaması .. şeker düşme olayı var ya hani
Tuttum bunu hemen denicem gaz yüzünden bugunde sabahladim kızım ve ben tabi eşim ve annesi güzellik uykukqrina devam ettiler her gece olduğu gibi.. Eşim normal de daha kibar bi insandır ama maşallah eve gelişimizin 2. Gününden sonra normale döndü oturma odasında uyuyor bende yatak odasında tek başına kul kedisi gibi sabahliuorum kızımın gazı çıksın diye yapmadığım kalmıyor sabah ise giderken odaya gelip kızımı öpüp gidiyor ne güzel dünya 10 günde 8 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım bebeğim iyi olsun da ben her gece böyle otururum sorun değilCanim senin bebis mi kaka yapamiyordu? Dun benimkide yapmadi. Bir tanidik bebegiyle konusuyordu. Hadi icicmizdeki kotulukleri atalim, kakamizi yapalim falan tarzinda ise yariyordu. Simdi bende onu yaptim sabahleyin. Hadi kizim kakamizi yapalim rahatlayalim diye diye atletimize kadar yaptik:)) Gaz cikarirken de ayni yontemi uyguluyorum. Gorumcemin ogluda kaka yapmakta zorlaniyordu o poposunu yaglardi bende ardindan bu sekilde konusurdum. Bizim evde sorunsuz hep kakasini yapti. Kendini huzurlu hissetmesi onemli bence.
Ben dr sormadan aldım sab simplex gruptan duydum onu da, bugün söyledim dr kullanabilirsin dediKizlar cok gazi var oglumun hic bisey kullanmiyoruz biz doktora goturdum c.tesi izinliymis geri döndük bu gaz damlalarini doktora sormadan mi aliyosunuz siz ben de gidip alsam mi acaba ya o sanci cekerken ben dayanamiyorum
Emmek, emmek, emmek sağ meme sonra sol meme
Yorgunluktan sütüm azaldı valla daha doğrusu sabah altıdan bu saate kadar bilfiil emzirdim süt kalmaz yani normal dimi 5 kere çok oranda kaka yaptı bu arada gazı da var acayip uyuyamıyor bende sür bitti kahvaltı zor edebildim saat 1 de , uyku akıyor gözümden ve mama verdim 40 içtisinir oluyorum ya bende mi gariplik var anlamadım şimdi humana galactico mudur nedir dayadım kendime bakalım süt lazım
Uyandiramiyorum iste. Bazen bes saat uyuyor benim kizEvt cnm bugun ebeye sordum , en cok 3-3,5 saat tut dedi gece ...
Yani baktın 3,5 saat gecmiş kaldırıp emziriyorsun
Uyandiramiyorum iste. Bazen bes saat uyuyor benim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?