2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebegımde hafif sıcaklık hissetim atesini ölctüm alında. 37 lerde boynunda olcunce 38 cıktı bir kez napmalıyım

Kac günlük canım kızın

Kizlar cok gazi var oglumun hic bisey kullanmiyoruz biz doktora goturdum c.tesi izinliymis geri döndük bu gaz damlalarini doktora sormadan mi aliyosunuz siz ben de gidip alsam mi acaba ya o sanci cekerken ben dayanamiyorum

Amin canım inşallah

Rabbim esirgemiş yavrunuzu bi sadaka verin üzülmeyin bak iyimiş yavrunuz cok gecmiş olsun Rabbim bi an bile evlatlarımızla sınamasın

dun gece kizim bir öksürükle birlikte tikandi, ögürdü, nefessiz kaldi, en son kustu. ters cevirdim falan ama Elim ayagim dolasti, ne yapacagimi sasirdim. Birazcik buyuseler de diken ustunde oturur gibi beklemekten kurtulsak
Yan yatır canım mutlaka gözetim altında sırt üstü yatsın Allah korusun yavrularımızı

Evt benim kızım yapmıyor bugun bir hafta oluyor,saglık ocagına ebeye goturdum bugun , normal fln dedi,karnı sert degil dedi yinede bi dr götür dedi..of inş yapaaaarr
Kac gundur bende babasıda konuşuyoruz hadı kızım hadi yapsın kakişkosunu fln tarzında cnm ama tık yok
Bugun sakin ve huzurlu gorunuyor inş yapar dedigin gibi cnm

Dr kontrolünden geliyoruz.15 günlük olduk , 10 günde 250 gram (olması gereken günlük 20-30 grammış) alarak Doğum kilomuza(3220) geri döndük çok şükürdefalarca ağladım memeden düşmüyor aç mı bu çocuk diyeSütümüz hayli hayli yetiyormuş, bebiş hepsini çekemediği için mastit olmuşum felaket ağrılarım var genel cerraha göründüm antibiyotik yazdı ve de her emzirmeden sonra 5 dk sağacaksın dedi. Çocuk dr seni emzik niyetine kullanıyor 1 aydan sonra emziğe başla istersen dedi ben de şimdi bile istiyorum ama tutmuyor dedim. Dönüşte e bebekten avent soothi emzikten aldık eve geldim heyecanlan kaynattım verdim ama cıks bunu da beğenmedi Of az para mı ya 42 lira verdik denemeye devam etcm tabiki ama tutar mı dersiniz ? Ya da ben 7/24 açık süt makinası mı olcm

Tuttum bunu hemen denicem gaz yüzünden bugunde sabahladim kızım ve ben tabi eşim ve annesi güzellik uykukqrina devam ettiler her gece olduğu gibi.. Eşim normal de daha kibar bi insandır ama maşallah eve gelişimizin 2. Gününden sonra normale döndü oturma odasında uyuyor bende yatak odasında tek başına kul kedisi gibi sabahliuorum kızımın gazı çıksın diye yapmadığım kalmıyor sabah ise giderken odaya gelip kızımı öpüp gidiyor ne güzel dünya 10 günde 8 kilo verdim zaten 13 kilo almıştım bebeğim iyi olsun da ben her gece böyle otururum sorun değil

Kizlar cok gazi var oglumun hic bisey kullanmiyoruz biz doktora goturdum c.tesi izinliymis geri döndük bu gaz damlalarini doktora sormadan mi aliyosunuz siz ben de gidip alsam mi acaba ya o sanci cekerken ben dayanamiyorum
Ben dr sormadan aldım sab simplex gruptan duydum onu da, bugün söyledim dr kullanabilirsin dedi

Yorgunluktan sütüm azaldı valla daha doğrusu sabah altıdan bu saate kadar bilfiil emzirdim süt kalmaz yani normal dimi 5 kere çok oranda kaka yaptı bu arada gazı da var acayip uyuyamıyor bende sür bitti kahvaltı zor edebildim saat 1 de , uyku akıyor gözümden ve mama verdim 40 içti sinir oluyorum ya bende mi gariplik var anlamadım şimdi humana galactico mudur nedir dayadım kendime bakalım süt lazım

Gazı oldugu için emerken sakinleşiyor olabilir mi.
Bizimkide hep memede ,emiyo, bagrsada, aglasada emmek istiyor..

Uyandiramiyorum iste. Bazen bes saat uyuyor benim kiz

Ya cnm bana sorarsan bırak uyusun derim ,bence aç olsa uyanır..
bazen benim kızım da uyanmıyor demiştim uyansa bile anca 5-10 dk emiyor ve uyuyor , bence bi sakıncası yok alışsın yavaştan geceleri daha cok uyumaya
Açıksa zaten aglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…