2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sabah cok sistim kizda uyanmiyor sagdim. Yarim saat sonra uyandi emzirdim baya doydu herhalde sagdigim halde. Iki kere kustu bile. Yetmiyor kelimesini at kafandan. Uyku onemli. Kiz uyurken aralarda uyuyorum ama benim esim evde ona birakiyorum uyaninca yanima getir diyorum rahatca uyuyorum. Simdi esim uyuyor ben kizin basindayim. Tek basinaysan zor gercekten.

Ben bastan beri 2 saatte bi uyandiriyordun gecelri simdi aliskanlik oldu 1 saat 45 dkka kendisi aglamaya basliyor iyi mi yaptim kotu mu bilemedim
Hafif sarilik varken bende uyandiriyordum. Son gittigimizde sarilikla ilhili bir sey demediler. Dokrlar iki saate bir uyandir diyorlar ama inat benimki istemediginde saga donuyo sola donuyo gozleri hafif aciyor tam uyanacak derken bide suratima dogru pirrt salliyor geri devrilip yatiyor :))) benden daha uykucu cikti bu kiz

Ben bastan beri 2 saatte bi uyandiriyordun gecelri simdi aliskanlik oldu 1 saat 45 dkka kendisi aglamaya basliyor iyi mi yaptim kotu mu bilemedim
Benimki aciktiginda aglamiyor eeee diye mizirdaniyor bazen ole bakiniyir. Kizim aciktim desene diyorum :))) gazda ve uykusu cok gelmis uyuyamamissa cok agliyor

Maalesef eşim işte diğer oğlum evde öyle yatıp uyuyamam uykusuzluktan oluyor biliyorum

Doktorunuzla konus canım bize asıdan sonra ates olursa 1cay kasıgı calpol dedi ama sizin daha 14gün cihaz da yanıltıyo olabilir tekrar ölçüm yap istersen
Simdi gözetliyoruz 38 i bulursa arıyim diyorum suan uyuyor ılık bir banyo yptıralom diyor kayınvalidem cocuk bakmak ne zormus Allah yardımcımız olsum

Benimki aciktiginda aglamiyor eeee diye mizirdaniyor bazen ole bakiniyir. Kizim aciktim desene diyorum :))) gazda ve uykusu cok gelmis uyuyamamissa cok agliyor
Ay senin kiz edepliymis bizimkisi acikinca ortaligi yikiyo apartmani inletiyo agzini ayiriyo saga sola sesini duyan iskence yapiliyo cocuga sanir

Simdi gözetliyoruz 38 i bulursa arıyim diyorum suan uyuyor ılık bir banyo yptıralom diyor kayınvalidem cocuk bakmak ne zormus Allah yardımcımız olsum
Kafasına dökmeyin ama su ateşli bebegin başı yıkanmaz sadece vücudunu yıka takip et bakalım inşallah ateşi yükselmez Rabbim iyilik şifa versin

Arkadaşlar bütün bebeklerin dertleri aynı sanırım ıkınma kucakta uyuma bırakınca uyanma kendini sıkma benin bebeğim omzunda uyuyor hep karnına baskı olduğu için sanırım biz mama yiyoruz mamayı değiştirsem mi acaba yoksa her bebekte olan şeyler mi bu bide baska mama sevmezse nolck

Anneler bir sorum var. Sol göğsümün ucunda bi kabarcık oluşmuş. Sanki süt çıkacakmış da çıkamadan kalmış gibi. Emzirsem sorun olur mu ya kafama takıldı bir acı sızı hissetmiyorum

Amin insallah

Anneler 3 gun sonra 40 cikaricaz ama nasil ciktigini bilmiyorum annemde uzakta kv de uzakta.esimle banyo yaptircaz baska neler yapiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…