- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Ben bastan beri 2 saatte bi uyandiriyordun gecelri simdi aliskanlik oldu 1 saat 45 dkka kendisi aglamaya basliyor iyi mi yaptim kotu mu bilemedimUyandiramiyorum iste. Bazen bes saat uyuyor benim kiz
Ben sabah cok sistim kizda uyanmiyor sagdim. Yarim saat sonra uyandi emzirdim baya doydu herhalde sagdigim halde. Iki kere kustu bile. Yetmiyor kelimesini at kafandan. Uyku onemli. Kiz uyurken aralarda uyuyorum ama benim esim evde ona birakiyorum uyaninca yanima getir diyorum rahatca uyuyorum. Simdi esim uyuyor ben kizin basindayim. Tek basinaysan zor gercekten.Yorgunluktan sütüm azaldı valla daha doğrusu sabah altıdan bu saate kadar bilfiil emzirdim süt kalmaz yani normal dimi 5 kere çok oranda kaka yaptı bu arada gazı da var acayip uyuyamıyor bende sür bitti kahvaltı zor edebildim saat 1 de , uyku akıyor gözümden ve mama verdim 40 içtisinir oluyorum ya bende mi gariplik var anlamadım şimdi humana galactico mudur nedir dayadım kendime bakalım süt lazım
Hafif sarilik varken bende uyandiriyordum. Son gittigimizde sarilikla ilhili bir sey demediler. Dokrlar iki saate bir uyandir diyorlar ama inat benimki istemediginde saga donuyo sola donuyo gozleri hafif aciyor tam uyanacak derken bide suratima dogru pirrt salliyor geri devrilip yatiyor :))) benden daha uykucu cikti bu kizBen bastan beri 2 saatte bi uyandiriyordun gecelri simdi aliskanlik oldu 1 saat 45 dkka kendisi aglamaya basliyor iyi mi yaptim kotu mu bilemedim
Benimki aciktiginda aglamiyor eeee diye mizirdaniyor bazen ole bakiniyir. Kizim aciktim desene diyorum :))) gazda ve uykusu cok gelmis uyuyamamissa cok agliyorBen bastan beri 2 saatte bi uyandiriyordun gecelri simdi aliskanlik oldu 1 saat 45 dkka kendisi aglamaya basliyor iyi mi yaptim kotu mu bilemedim
Doktorunuzla konus canım bize asıdan sonra ates olursa 1cay kasıgı calpol dedi ama sizin daha 14gün cihaz da yanıltıyo olabilir tekrar ölçüm yap istersen14 günlük canım ası olmadı dün bir dısarı cıktık geldik ondan oldu heralde
25 günlük cnmKac günlük canım kızın
sürekli uzun uyumasına izin verme ama geceleri uyuyosa baya iyi alışır hemen gece uykusuna25 günlük cnm
Çok fena ya yemeye korkarım artıkMeyvede gaz yapıyomus ama napalım canım ac gezmemiz lazm o zamanhersey gaz yapıyo
Maalesef eşim işte diğer oğlum evde öyle yatıp uyuyamam uykusuzluktan oluyor biliyorumBen sabah cok sistim kizda uyanmiyor sagdim. Yarim saat sonra uyandi emzirdim baya doydu herhalde sagdigim halde. Iki kere kustu bile. Yetmiyor kelimesini at kafandan. Uyku onemli. Kiz uyurken aralarda uyuyorum ama benim esim evde ona birakiyorum uyaninca yanima getir diyorum rahatca uyuyorum. Simdi esim uyuyor ben kizin basindayim. Tek basinaysan zor gercekten.
Mesela bugun sabahtan hep memede.. tam dalıyor azcık yatıyor tekrar uyanıyor.. ilk defa düngece öyle uzun yattısürekli uzun uyumasına izin verme ama geceleri uyuyosa baya iyi alışır hemen gece uykusuna
Simdi gözetliyoruz 38 i bulursa arıyim diyorum suan uyuyor ılık bir banyo yptıralom diyor kayınvalidem cocuk bakmak ne zormus Allah yardımcımız olsumDoktorunuzla konus canım bize asıdan sonra ates olursa 1cay kasıgı calpol dedi ama sizin daha 14gün cihaz da yanıltıyo olabilir tekrar ölçüm yap istersen
Ay senin kiz edepliymis bizimkisi acikinca ortaligi yikiyo apartmani inletiyo agzini ayiriyo saga sola sesini duyan iskence yapiliyo cocuga sanirBenimki aciktiginda aglamiyor eeee diye mizirdaniyor bazen ole bakiniyir. Kizim aciktim desene diyorum :))) gazda ve uykusu cok gelmis uyuyamamissa cok agliyor
O zaman bişey olmaz bırak yatsın gündüz cok emiyosaMesela bugun sabahtan hep memede.. tam dalıyor azcık yatıyor tekrar uyanıyor.. ilk defa düngece öyle uzun yattı
Kafasına dökmeyin ama su ateşli bebegin başı yıkanmaz sadece vücudunu yıka takip et bakalım inşallah ateşi yükselmez Rabbim iyilik şifa versinSimdi gözetliyoruz 38 i bulursa arıyim diyorum suan uyuyor ılık bir banyo yptıralom diyor kayınvalidem cocuk bakmak ne zormus Allah yardımcımız olsum
Ahahah yaa ne guldum ha buna Allahta seni güldürsun :)))Uykun vardır
Amin insallah♡♡Temmuz'un Güzel Anneleri ♡♡
Bugun bizim 9 aydir acısıyla tatlısıyla bekledigimiz temmuz ayının son günü.. Topigimiz her zaman burda artik sohbetlerimizin boyutu degisti. Zaman su gibi geciyor Yarın 40imiz cıkıyor bile..
Bu zamana kadar cok sükür temmuz bebislerimiz hep iyi geldi Çınarımız bir tek icimizi yaktiYogun bakimdan hepsi güclü çıktı ipegimizde evine gelirse sag salim insallah hepimiz daha da mutlu olacagiz..
Rabbim evlatlarimizi korusun bizlerede güç kuvvet versin.. Kurdugumuz guzel dostluklar guzel sohbetler hep daim olsun.. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?